19 åring våldtog 14 årig tös dömdes till 150 timmars ungdomstjänst, som tack våldtog han igen


En 19-årig man från Helsingborg åtalades på fredagen för att ha våldtagit en 13-årig flicka.

Saxat ur HD:

”Mannen dömdes förra året för att ha våldtagit en annan minderårig flicka. En tredje flicka har polisanmält att hon våldtagits av mannen men den utredningen är nerlagd.

I tingsrätten blev domen åtta månaders sluten ungdomsvård, vilket hovrätten sedan mildrade till ungdomsvård i kombination med 150 timmars ungdomstjänst.

Mannen erkände först våldtäkten för att sedan ta tillbaka sina uppgifter och påstå att flickan var med på samlaget frivilligt. 19-åringen hävdade vidare att han inte visste att flickan inte hade fyllt 15 år.

Samma bortförklaring har mannen när han nu åtalas för våldtäkt mot barn alternativt sexuellt utnyttjande av barn. Offer den här gången är en 13-årig flicka som för polisen berättat att hon upplyste 19-åringen om sin ålder redan första gången de träffades.

När 19-åringen dömdes för den förra våldtäkten framhöll tingsrätten i domen att mannen har betydande attitydproblem i fråga om sex och samliv. Övergreppet mot offret den gången innehöll våldsinslag.

Dessutom har mannen varit föremål för en numera nerlagd polisutredning sedan en tredje flicka berättat att han våldtagit henne vid upprepade tillfällen.

Även i utredningen om den 13-åriga flickan finns uppgifter om att fler flickor kan ha blivit våldtagna av 19-åringen.

På polisens fråga varför han inte brydde sig om att fråga om den 13-åriga flickans ålder svarar 19-åringen att han efter tidigare händelser var alltför deprimerad för att ställa frågan”.

Orkar snart inte skriva om dessa hemska våldtäkter som sprider över landet i samma takt som Islam.

Är ofattbart att våldtäktsmaskinen klarade sig undan med 150 timmars ungdomstjänst, är säkert avskräckande för andra slödder.

Kräket kallas för 19 årig man i HD, är dom män när dom våldtar och barn när dom söker asyl? blir spyfärdig av svensk media.

19-årig våldtäktsman åtalas igen

Annonser

3 Responses to 19 åring våldtog 14 årig tös dömdes till 150 timmars ungdomstjänst, som tack våldtog han igen

 1. Per-Åke skriver:

  Varför så hårda straff?
  Finns det ingen medalj som kungen kan dela ut till berikare som skapar det här underbara samhälls klimatet?

 2. Jo skriver:

  Avrätta den djävulen rakt av! Jag ställer upp GRATIS!

 3. Robin Shadowes skriver:

  Och vilken nationalitet hade detta as? Irakier? Afghan? Somalier?

%d bloggare gillar detta: