Varsågod namnen på djurplågarna


Tre av de fyra män som plågade två kaniner till döds dömdes på fredagen vid Södertörns tingsrätt till fängelse i två respektive tre och fyra månader. Den fjärde dömdes till 100 dagsböter. Domarna följer precis åklagarens yrkanden.

”Männen, som är mellan 18 och 22 år gamla, plågade ihjäl två kaniner i ett skogsområde och i en källare i södra Stockholm. En kanin brändes levande och en stampades till döds medan en hund hetsades mot den. Djurplågeriet filmades och när filmen visades under rättegången utbröt det tumult i rättssalen.

Polisen beskriver dådet som ett av de vidrigaste djurplågerimål som den haft. Enligt männen ska syftet med djurplågeriet ha varit att träna upp hunden”

Straffen är inte värda att kallas för straff.

Kräken fick två respektive tre och fyra månader fängelse och den fjärde fick 100 dagsböter.

Åklagaren hade chans att döma svinen till mycket längre straff, och varför han inte gjorde det är en gåta för mig. Är övertygad om att nämndemännen gått med på ordentliga straff.

Nu skickar ni istället ut signaler att det är okey att pina djur till döds för några hårda straff är ni inte villiga att medverka till.

Dum som jag var så trodde jag helt säkert att dom fyra kräken skulle få avsevärt högre straff, kanske över ett år vardera, men Södertörns tingsrätt tyckte väl inte det var så farligt då?

Mördare är dessa fyra hemska kräk:

Kyösti Savander född 1988-04-01
Danjel Skoglund född 1988-11-02
Emil Svensson född 1992-01-22
Simon Svensson född 1990-04-10

Dom två sista mördarna är bröder.

Straffen överlag i vårt avlånga land är skrämmande låga, vilket får till följd att ingen blir avskräckt från att göra samma sak igen.

Sanningen är det dom som dömer i Tingsrätten är en samling hjärndöda politiker från olika partier som inte har den blekaste aning om någonting alls.

Domen är en skandal.

SvD Ihjälplågade kaniner gav fängelse

DN Polisen beskriver dådet som ett av de vidrigaste djurplågerimål som den haft.

En djurplågare slapp fängelse

Annonser

33 Responses to Varsågod namnen på djurplågarna

 1. allemand skriver:

  Månader? Jag trodde det var år de fick.

  • Anneli skriver:

   HUR kunde du tro det????
   1. Vi befinner oss ju i Sverige.
   2. Mördarna var ju berikare.
   3. Sist men inte minst så var det ju ”bara” djur dom plågade till döds.

 2. Anneli skriver:

  Brända levande och stamade till döds hade nog varit en påfölj som svinen begripit bättre. Öga för öga och tand för tand….
  Hoppas att det finns någon på den anstalt där dom placeras som känner för att tillämpa det på dessa berikare.

 3. Anneli skriver:

  Brända levande och stampade till döds hade nog varit en påfölj som svinen begripit bättre. Öga för öga och tand för tand….
  Hoppas att det finns någon på den anstalt där dom placeras som känner för att tillämpa det på dessa berikare.

 4. den knarkande sverigedemokraten skriver:

  Du är för rolig Harry, tar du droger ? Man undrar det när man läser din blogg. En redig bitterfitta måste du allt vara som orkar att sitta och spy ut så här mycket hat. Har du några vänner Harry ? Knappast var det nab kunde räkna ut. Det finns 2 stackare som hela Sverige skrattar åt DIG och TOMMY FUNEBO två idioter som vigt sitt liv åt att sitta bakom en dataskärm och sprida en massa skit. Ha nu så trevligt du kan Harry ( feg skit som inte vågar uppge och blogga i sitt rediga namn = ingen trovärdighet) Själv blir det härlig grillning blöt ung fitta och många kalla bäss.

 5. TinTin skriver:

  Djurplågeri kan ge upp till 4 års fängelse… JAG vet inte vad de tycker man kan göra värre för att de ska få 4 års fängelse??

 6. JOG skriver:

  För jävligt med dom här låga straffen ,det var en idiotsadist för något år sedan som stympad hästars underliv med ,en kniv ,han fick knappt något straff alls,tror till och med att han klarade sig undan skadestånd.
  Turas om att vakta hästarna på landet ,går inte bara
  att släppa ut dom i en hage längre.Samma i stallet ständig vakt och elektronisk övervakning.
  Nä fy fan för djurplågare !

 7. lasse1 skriver:

  2 resp. 4 månader, betyder ute efter halva tiden.

  Kan bl.a. nämna…Om denna händelse hade inträffat under min uppväxttid på, 50 o. 60 – talet så hade en yngre djurplågare berikats med uppfostringsanstalt, om minst 1 år.

  Vill också beskriva om det tuffa 50 – talet för de yngre som kanske läser detta.
  På den tiden så var det sossarna som regerade tills. med bondeförbundet, numera centern.
  Då var bestraffningarna skittuffa för dem som inte höll sig inom lagens riktmärken..

  Men därefter, under 70 – talet bla., så blev det tyvärr det socialdemokratiska arbetarepartiet befläckat med flum och halvkommunistiska dogmer. Detta lever vi med ännu idag, vad gäller framförallt sossarna.
  Tror mig veta att även allianspartierna har fått in smolket o. det halvkommunistiska oset i vissa av sina politiska anföranden.
  Frågan är, om det inte också finns några 70 – tals floskler inpetade även i respektive partis partiprogram?

  Men sossarna har tyvärr blivit smått förhäxade.
  Som de stred och var bittra fiender med kommunisterna under, 50 o. 60 – talen. Värsta fiender faktiskt.
  En kommunist på den tiden, var också helt bannlyst i riksdagens kanske absolut viktigaste utskott..Försvars/utrikes och inte minst utrikesnämnden. Fattades bara, att släppa in en bolsjevik i dessa heliga salonger.

  Numera, så kan en sosse vara en kommunist behjälplig. Även vid ett toabesök”. Lite burlesk uttryckt om man så vill…Ja, t.o.m… ”slicka en kommunist i röven”.

  Säger inte lite, om en sosse i dagens Sverige.

 8. Mrs Thatcher skriver:

  Det allvarliga förutom själva tortyren att dessa svin visar tydliga tecken på bristande empati och sadism. Djurplågeri i unga år är ett av varningstecknen när det gäller utvecklingen av psykopatiska störningar. Om dessa killar redan i denna ålder helt saknar respekt och känsla för djurens lidande vad kommer att hindra dom att utöva sin sadism på människor framöver? När det inte längre räcker med att plåga försvarslösa djur. Det är viktig att stoppa våldsverkare redan i unga år och kraftigt markera att detta inte är ok men nu bor vi som sagt i Sverige. Hade dom inte betalat moms för tändaren och tändvätskan så hade dom däremot fått smaka på piskan. I Sverige så är det ett allvarligare brott att begå skattebrott mot Staten än att tortera levande varelser.

 9. JOG skriver:

  @ Lasse1 TÄNK om säpo kunde förmås läcka lita om vilka sossar som samarbetade med kommunisterna under 70 talet
  och framåt ,vad det skulle påverka politiken blixtsnabbt,men så sker nog aldrig för det skulle direkt påverka säpos anslag när sossarna kommer till makten igen.Eller hindra det blivande samarbetet mellan moderater och sossar.

 10. lasse1 skriver:

  @ JOG 14:56

  Ja, här har vi en politisk bomb. Helt klart.

  Saken är väl inte helt avgjord. Har läst om, att någon försöker driva frågan vidare till kammarrätten,
  men SÄPO säger stopp…

  Men helt säkert så finns det nog några vänstersossar som är noterade i de f.d. Östtyska Stasiregistren.
  En svensk kommunist är väl näst intill en självklarhet som bokmärke.
  Eller varför inte, en högerman inom näringslivet, som har gjort sin en fet hacka på en smolkig affär…

  (Fanns lite smått ”skumma affärer” under, 60 o. 70 – talen om bl.a.krutleveranser från Gyttorp och Bofors krutfabriker som gick genom Östtyskland, f.v.b.) Men av dessa nyheter blev det sedermera tvärtyst).

  En orsak till att de 7 – klöverpartierna är så edsvurna, så edsvurna om Stasi´s syltburk.

 11. […] denna bloggen finner ni namnen på […]

 12. Djurvän skriver:

  I USA är det nu fritt fram att visa sk Crush videos där djur plågas till döds.Håll i er – orsaken är att det anses som FRREDOM OF SPEACH!!!!!!!!!!

  När utdöms maxstraff för djurplågeri. Maxstraffet är 2 års fängelse och det har aldrig utdömts i Sverige. Varför??????????

  Att bara få några månaders fängelse för att ha bränt ihjäl en levande varelse det är sanslöst hutlöst skandalöst.

  Stå upp för djuren!

  AR for ever!

 13. den knarkande sverigedemokraten skriver:

  du censurerar väl inte Harry ? Du som är så modig och hänger ut folk på din blogg men inte själv vågar tala om vem du är. Feg skit inte värd att pissa på din nolla. Kanske dags att hacka denna digitala dynghög tills du slutar att vara anonym och publicerar det folk skriver. Bäst du kollar bloggen Harry så det inte går som det gick med SD:s hemsida 🙂 som de själva hackade och sen inte klarade av att fixa till. Losers av värsta sort haha

  • allemand skriver:

   Du måste tillhöra AFA-Lindqvist, det tyder sättet du skriver på. Allt ni klarar av är hot, sparkar, slag och sabotage av hemsidor. Så går det när man ingen politisk agenda har.

  • Robin Shadowes skriver:

   Hoppas Harry hänger ut dig med, din jävla skithög!

  • spikharry skriver:

   Tuffingen som inte vågar uppge rätt mejl och namn, hör av dig med ditt riktiga namn och telefon-nummer, till min mejladress. Träffar gärna dig och dina vänner för en svängom, har aldrig backat för ett erbjudande, får jag ett av dig?

  • NIsse skriver:

   Missanpassade inavlade idiot. Vänsterslödder med AFA i pannan. Din pappa gjorde sin syrra på smällen, sen kom du, jävla missfoster. Suger du av farsan också? Tar han dig i röven? Sådana svin som dig saknar hjärna, infantila miffo!

  • RICHARD skriver:

   Har du frigång??

 14. timebomb skriver:

  Vid 00.00 Harry boom boom hacketihack . . .

  hihihihihi

 15. Robin Shadowes skriver:

  Dom här fyra avfallsprodukterna borde drabbas av exakt samma sak som det dom gjorde mot djuren. Good riddance!!

 16. JOG skriver:

  Nä knappast AFA tror inte det, tror jag vet vem det är.
  Lägg av nu Kalle S ,eller om du föredrar kallemuppen
  istället.Trist att sociala sa upp ditt boende och att
  Rosmarie stack,och att psykläkaren och polisen förbjöd dig att försöka kontakta kungen igen.Och att du blivit tvångsmedicinerad är väl trist också,men sluta larva dig nu ,kommer du ihåg när du trakasserade mig och jag hotade med att kontakta sociala och din läkare?Skärp dig nu Kalle,FÖR FAN!

 17. JOG skriver:

  Biblioteksdator eller hur,Kalle brukar göra så….han
  har ingen egen dator.

 18. Berit skriver:

  Jag vänder mig till Södertörns tingsrätt hur kan ni döma grovt djurplågeri till några få månader, istället för att ge dessa avarter ordentliga straff på 6 eller 7 års fängelse alla fyra?
  Tänk om det hade varit människor vad hade då straffet varit?
  Djur har samma värde som människor det trodde jag att ni begrep?
  Besviken på hur ni ser ner på era egna medvarelser.

 19. spectator skriver:

  Problemet är som vanligt att domstolarna inte använder straffskalorna på rätt sätt. Mycket sällan får någon det högsta straffet. I detta fall borde 2-3 års fängelse dömts ut!

 20. annamis skriver:

  Jag hörde på radion tidigare idag vad de fick för straff. Lika med noll i mina öron.

 21. Robin Shadowes skriver:

  Klockan är nu 1:41 och sidan är fortfarande uppe. Som vanligt, mycket snack och lite verkstad…

 22. JOG skriver:

  Ja RS ,vem hade trott något annat,stor chans att det var Kalle S också ,som sluggade på och råbluffade(var inte en av mina sagostunder alls)han brukar operera från allmänna datorer på bibliotek och även från psykiatriska träfflokaler .
  EN aktiv,lite datakunnig snubbe klarar lätt av att skicka mail och har även lärt sig skicka mobilsms, mig terrade han 30 ggr på ett dygn.
  Han säljer tidningen situaton också och anses då som ganska driftig i sina egna kretsar.
  Han har dessutom försökt kontakta kungen och hovet ett antal gånger….om viktiga frågor,anser sig vara släkt med dom.

  • Robin Shadowes skriver:

   En fullkomlig stolle, rättshaverist som inte har alla hästarna hemma m a o.

%d bloggare gillar detta: