11-åring våldtagen i Hultsfred av 22 årig Afghan


Den man som gripits, misstänkt för våldtäkten på en 11-årig flicka i Hultsfred i torsdags kväll, förnekar brott.

”Polisen har dock än så länge bara kunnat hålla inledande förhör med mannen eftersom det varit svårt att hitta en tolk som talar hans modersmål, men hans inställning är att han han är oskyldig.

Trots den traumatiska händelsen har flickan kunnat lämna en saklig redogörelse för våldtäkten och hon har även givit polisen ett detaljerat och bra signalement på mannen.

Idag, torsdag, förväntas åklagaren ta ställning till om mannen skall begäras häktad.

Flickan har fått professionell hjälp och hon har även tilldelats ett målsägandebiträde”.

Mannen är nu häktad misstänkt för våldtäkten på den lille 11 årige tösen som nu fick stora delar av sitt liv förstört.

Den häktade heter Hamid Habibe är 22 år och kommer ursprungligen från Afghanistan. Han kan ingen svenska och behöver tolk till allt.

Obekräftade uppgifter säger att Hamid Habibe är ett så kallat flyktingbarn som bodde på flyktingförläggningen i Hultsfred.

Flyktingförläggning öppnades förra året i Hultsfreds kommun. 28 personer har placerats på boendet i Silverdalen.

Det är endast två år sedan på ett annat boende i Hultsfred som ett mordförsök inträffade bland två barn/flyktingar som inte kom överens med varandra.

Utan idiotiska flyktingar i Hultsfred så hade den 11 årige tösen aldrig råkat illa ut. Svenska politiker bär ansvar för det som tösen råkade ut för och skall därför enligt min egen personliga åsikt straffas för medhjälp till barnvåldtäkt.

När Hamid Habibe 22 år döms för våldtäkten då hoppas jag innerligt att rätten lägger in utvisning på livstid i domen.

Snart får vi ta lagen i egna händer om PK-packet fortsätter mörka och hjälpa invandrare som förstör livet för småtöser på löpande band.

Totalt har 118 nya flyktingar tagits emot i kommunen de senaste två månaderna.

Gripen nekar till nekar till våldtäkt

Man anhållen för barnvåldtäkten

11-åring våldtagen i Hultsfred

Elvaårig flicka våldtagen i Hultsfred av 22 åring kille

En 11-årig flicka våldtogs på torsdagseftermiddagen

Annonser

23 Responses to 11-åring våldtagen i Hultsfred av 22 årig Afghan

 1. Marcus skriver:

  Först och främst; Tanka ner och hjälp mej seeda min torrent med 8 bra dokumentärer här:
  http://thepiratebay.org/torrent/4905348

  Majoriteten av de naiva Svenskarna tror fortfarande att islam är en religion, vilket självklart inte är fallet. Förrädar-Media fortsätter mörka sanningen som om inget händer. Vad deras agenda är vore väldigt intressant att få veta.

  Varför förråder både våra politiker och media det Svenska folket? Och varför fyller vi landet med vilda analfabeter som våldtar våra döttrar, systrar och flickvänner och går bärsärk och mördar och misshandlar?

  Det är frågan varje Svensk med ett uns av förstånd borde fråga sej.

  Trots det så har 7-klövern en överväldigande majoritet. Är snitt-Svensken helt enkelt efterbliven?

  • annullera skriver:

   Det var DEBATT Special på TV igår kväll inför det kommande valet och där ämnet invandringsproblematiken skulle diskuteras. Döm om min förvåning när SVT som vanligt vinklade genom att bjudit in välkammade propra invandrare som pratade flytande svenska, skötsamma invandrare som hade utbildat sig och skaffat arbete osv. Det pratades om de getton som de blivit placerade i och som de för den delen själva många valt att bo i, eftersom de då kunde leva som de gjort i sina hemländer och slippa bli integrerade i det svenska samhället. En av de välkammade, en ung pojke som satt med i publiken talade om att hans familj fått flytta pga att hans pappa fått arbete på annan ort, men där blev de jagade och utsatta pga att de var invandrare av både nazister och Sd:are minsann, eller om han utgick i från att nazisterna var SD:are, det ligger nog närmare sanningen skulle jag tro. Jag satt just och tänkte på, hur vet han att de som jagade honom var SD:are, talade de om det för honom, eller hur kunde han veta det. Jag vill rent ut sagt SPY på SVT som vinklar det på detta sätt och ENBART visar upp EN AV TVÅ SIDOR, med andra ord de positiva sidorna av invandringen. SVT och ÖVRIGA MEDIA FORTSÄTTER IHÄRDIGT ATT MÖRKA DEN MÖRKA SIDAN. Det är så man mår illa och vill spy på dem som som vinklar det på detta sätt. Ingenting om den stora problematik som råder i vårt avlånga land pga den massiva invandringen där vi URSKILJNINGSLÖST TAR EMOT ALL VÄRLDENS FOLK, UTAN NÅGON SOM HELST KONTROLL. KRIMINELLA, VÅLDSBENÄGNA OCH SVAGBEGÅVADE som sedan kommuneran skall tvingas ta ansvar för. Hur många av dessa kommer ut i förvärvslivet och lär sig svenska?

   Den här typen lyfts aldrig fram, denna problematik diskuteras ALDRIG!

   Den häktade heter Hamid Habibe är 22 år och kommer ursprungligen från Afghanistan. Han kan ingen svenska och behöver tolk till allt.

   De diskuterade även Kanada och varför invandringen fungerade så bra i där. Vilka dj….la dumhuvuden, kanske för att Kanada tar in arbetskraftsinvandring och ställer krav på de invandrare som skall bosätta sig i landet. NÄR KOMMER SVERIGE DIT HÄN?

   SD ETT SJÄLVKLART VAL!

   • Anneli skriver:

    Blev du förvånad? Det var väl en självklarhet att det skulle vinklas så av PK media. Man mår bara dåligt av att se på sån skit.
    Självklart SD i höst!!!

 2. TARZAN skriver:

  Allt pekar väl på att det är ett skäggabarn ????
  Hultsfred är en trist liten håla med många frikyrkor och blödiga människor.
  118 nya flyktingar på 2 månader är mycket.
  Kan det bli en chock för dem så att de röstar på SD istället för sjuk klövern ????
  Jag är inte helt övertygad.

 3. Ulrika skriver:

  Snittgenomsvensken bryr sig föga så länge den har kvar sitt arbete. Där är mitt svar. En liten våldtäkt på barnen eller barnbarnen spelar ingen roll om de får ha kvar sitt fantastiska liv med arbete. Då säger genomsnittssvensken att de får skylla sig själva.

 4. Ulrika skriver:

  Svensken är en idiot som bara springer efter upplyftning var den än kan få det. Jag blev våldtagen och min pappa sa att det är sånt som händer!

 5. Ulrika skriver:

  Svensken är en idiot som bara springer efter upplyftning var den än kan få det. Jag blev våldtagen och min pappa sa att det är sånt som händer! Vi måste se till att mitt arbete inte går till spillo.

 6. Ulrika skriver:

  Med andra ord var hans arbete mer värt än mitt liv. Fy fan för sådana drägg.

 7. Robin Shadowes skriver:

  Före detta så har jag bara associerat orten med musik-festivalen på somrarna. Kommer säkert bli många tjejer som kommer bli berikade i både ettan och tvåan i sommar. Bra, ju närmare valet, desto bättre.

  • Ördög skriver:

   Efter att som 4-åring ha läst den första boken om Emil i Lönneberga, associerade jag i många år Hultsfred med exercerande soldater och leva loppan och åka karusell, svärdslukare och eldslukare och skäggiga damer. Det enda orosmomentet var Sparven, en ruskig bov med mustascher och svart slokhatt. Men då Sparven skulle råna skäggiga damens kassa riktade hon Emils träbysse mot honom, och den dumme tjyven trodde det var ett riktigt gevär … Sen skrek damen efter polis ”så det hördes över hela Hultsfreds slätt”, och sen kom polisen och förde Sparven till finkan.

   På Emils tid var det damerna som bar skägg, idag är det de ”ensamkommande” ”barnen” som är utrustade med sån prydnad. Exercerande soldater syns inte längre i Hultsfred eller i Sverige överlag. Någon form av polis finns det kanske fortfarande, men tjuvarna hamnar inte i finkan.

   Åtminstone är det den bild av Sverige jag fått -jag bor i Finland som ni kanske vet.

 8. Blodsven skriver:

  22-åringen är ju naturligtvis ett oskyldigt barn i våra PK-arslens sinnesvärld! Helt klart som du säger Spiken, att ansvaret för dessa vidriga handlingar ska ligga lika mycket på politiker och fulmedia, som på asen dom importerar i horder. Naturligtvis slutar detta med att vi tar lagen i egna händer, och då jävlar skonar jag inte PK-arsel heller…

 9. agaton skriver:

  ”Snart får vi ta lagen i egna händer”. För sent, är jag rädd. Det vill mycket till att återställa vårt land.

  • RICHARD skriver:

   Det är aldrig försent.
   Gäller bara att få svensken att vakna,vilket faktiskt håller så sakteliga på att hända.
   Som sagt,personligen kommer jag att ta lagen i egna händer,om något sker med mina nära o kära!

 10. naivtive skriver:

  22 åringen har förmodligen passerat de 30.

 11. Per-Åke skriver:

  Anders, Kurt, Rut och Agnes är alla medvetna om hur svinen berikar alla oavsett deras ålder.
  Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Lars Olhy. Wetterstrand mfl vet också om det men har inte mod nog att stoppa fanskapen.

  Vi borde byta ut politikerna mot människor som vågar ställa upp för sina egna.

  Sd 2010 är ett måste.

 12. HellBoy skriver:

  Ett möte mellan 2 personer/barn…..får vi någonsin reda på om detta är ett skäggbarn eller ej?

 13. lasse1 skriver:

  Under ett inlägg i går kväll på bloggen, Politiskt korrekt, så hade en debattör radat upp ett stort antal kända politiker och s.k. kvasintellektuella ur skilda läger och beskrivit var dessa noblesser hade sitt boende.
  Politiker med de övriga, som ständigt försöker påvisa, vad multi-kulti betyder för Sveriges välstånd och fortbestånd. Finns som bekant, ingen hejd på lyckan.

  Var de bodde någonstans?
  Uteslutande i Sthlm´s innerstad eller i välmånde villområden i Stockholms närhet. Några hade också sin hemvist i några välmående områden i landsorten…

  Snacka går ju, om man INTE befinner sig direkt i närheten av härligheten….

  Är det inte sött ändå…Så säg.

 14. lasse1 skriver:

  Politiskt inkorrekt… skall det naturligtvis vara.

 15. JOG skriver:

  Våra politiker vet precis vad som försigår ,men dom har ett närmast totalt förakt för oss vanliga människor ,och våra barn.
  Dom har inget som helst anledning tycker dom att stoppa den här skiten för dom lever ju knappt i samma värld som vi gör.
  Samma med hela det övriga pk etablissemanget.
  Börjar snart tro att dom här grupperna till och med tycker att det är bra att sådant här händer ,för det
  får folk att säga hålla sig på mattan.
  Att ändra på den här saken bara genom att rösta är nog
  rätt kört,i alla fall med det valsystem vi har.
  Ingen har ju för fan ens röstat direkt på dom politiker som förtrycker oss,på det här sättet och som sedan totalstyr hela pk eliten ,med olika anslag bidrag,och stödåtgärder så att den ska lobba för det politikerna tycker är lämpligt.
  Och den statliga indoktrineringen är ju närmast total
  och alltid,alltid,närvarande,börjar redan på dagis ,som i princip alla barn befinner sig på,medan föräldrarna jobbar arslet av sig för att göda våra alla redan övergödda politiker.
  tillägg @ Ulrika ,läste din kommentar ,för jävligt ,för jävligt….

 16. Jo skriver:

  FYFAN!!! Återigen,det här helvetet tar ALDRIG slut! Det här är vad våra kloka politiker har skapat åt oss som byggt upp det här samhället. Det finns bara en sak att göra och det är öga för öga,tand för tand….

 17. JOG skriver:

  Börjar luta kraftigt åt ditt håll Jo.

%d bloggare gillar detta: