Folkpartist fälld för skattefusk och svarta löner


Skatteverket har funnit att politikerns taxibil kört avsevärt längre sträckor än redovisat. Därför misstänker man att bilen kört dubbla pass och att svarta löner har betalats ut. Politikern uppskattas ha undanhållit 761 000 kronor i intäkter.

”Politikern själv har en annan syn på saken. Han menar att Skatteverket inte visat att bilen körts i dubbla pass.

Att det finns stora skillnader mellan taxameter och körsträcka beror på att han använt bilen i privat bruk.
Han anser dessutom att redovisningen och underlaget i deklarationen till Skatteverket är tillfredsställande.

Politikern överklagade vidare till kammarrätten, som nu avslagit hans yrkande.

Politikern är förtroendevald och står på femteplats på Folkpartiets kommunlista”.

Vem är nu denne fuskande och hycklande Folkpartist som betalar svarta löner och undanhåller staten över 700 000 kronor som gått rakt ner i hans egen ficka.

Jo det är Said Racic ursprungligen från Bosnien-Herzegovina. För några år sedan när Said Racic valdes in i regionfullmäktige, kritiserade han sina egna landsmän och förstod inte varför dom ej ville lära sig svenska.

Ärlighet har alltid varit Saids nyckel till framgång 🙂 ja vi ser det nu din förbannade 7-klöver hycklare.

Said Racic har nu beslutat att dra tillbaks sina kandidaturer till höstens kommun och regionfullmäktige och lämnar samtliga politiska förtroendeuppdrag han innehar i dag.

Förtroendet för mig som förtroendevald blivit skadat av det som nu framkommit.

Skånskan skrev inte ens vem politikern var, kan det hänga ihop med tidningen är är höger inriktad och inte vill skada Alliansen inför det stundande riksdagsvalet?

Eller skrev dom inget på grund av att det handlade om en invandrare, och dessa har redan ställt till nog med problem för flera hundra år framåt.

Någon som tror att Skånskan mörkat om det mot all förmodan hade varit en Sverigedemokrat som fifflat till sig enorma summor och betalat svarta löner?

Namn: Said Racic Valkrets: Sydväst Parti: Folkpartiet Liberalerna E-post: said.racic@hotmail.com Telefon: 040-805 76 Mobil: 0701-705883 Arbete: 0730-66 64 15Adress: Kungsgatan 36 A, 211 49 Malmö Uppdrag: Regionfullmäktige, Ledamot Regionala Tillväxtnämnden, Ersättare.

Skönstaxerad politiker
lämnar alla uppdrag

Politiker betalade chaufförer svart lön

Annonser

7 Responses to Folkpartist fälld för skattefusk och svarta löner

 1. TARZAN skriver:

  Taxi i storstäderna är ett RÅTTBO
  och så har det varit i minst 20 år
  – Det hela började med att blattarna blev fler och fler i branschen alltså precis som med städfirmor och matställen – historien upprepar sig alltid och fulmedia och politiker ser ingenting. Alltså allting e som vanligt i Absurdistan……

 2. Blodsven skriver:

  En normalbegåvad person läser lätt hans falska ögon och tillika hans äckelflin, för att begripa att det handlar om en orm…

 3. Per-Åke skriver:

  Är ovidkommande om ny svenskarna är politiker eller arbeslösa slödder, dom blåser staten vid varje tillfälle som uppenbarar sig.

  Fy fan så blåsta svenska folket blir.

 4. Robin Shadowes skriver:

  Med arabiskt förnamn så var det lätt att räkna ut att det var en mussla från balkan.

 5. rondellhunden skriver:

  Borde införas en lag i demokratins namn. Att det är förbjudet att undanhålla allmänheten hela sanningen bakom en nyhet. En tidning som mörka skall mista dela eller hela press stödet. Längre eller kortare tid. Beroende hur mycket man har undanhållit.

%d bloggare gillar detta: