Kommunen skall spara på äldre som tvingas flytta, Ensamkommande 30 åriga barn är dock ok!


Hällefors kommun vill lägga ner ett äldreboende i Grythyttan och flytta de äldre till Hällefors.

Kommunen behöver spara och den här gången kommer det gå ut över äldreboendet Sörgården i Grythyttan. Tjugo boende får lov att flytta till centralorten Hällefors.

På fredagskvällen ska anhöriga demonstrera mot beslutet”.

Kommunen behöver spara och då är det i första hand våra äldre och sjuka som skall flyttas till ett ställe dom inte vill till.

Äldreboendet Sörgården i Grythyttan skall lägga ner.

Vart tar pengarna vägen då? jo det försvinner ner i ett stort hål som beskostar ensamkommande vilka nu visar sig var myckt äldre än vad kommunen tidigare trodde.

Asha från Somalia, som egentligen heter något annat, sade hon att hon var 19, när i själva verket var hon 30 år.

Se Videon här Kommunen behöver spara och den här gången kommer det gå ut över äldreboendet Sörgården

Ensamkommande barn kan vara vuxna

Annonser

9 Responses to Kommunen skall spara på äldre som tvingas flytta, Ensamkommande 30 åriga barn är dock ok!

 1. hagbard skriver:

  Något som förvånar mig, är den totala avsaknaden av empati, som politiker har för våra gamla, som byggde upp detta samhälle. Ett samhälle som dessa gamla byggde upp, men som nu är en global allemannsrätt. Ett samhälle där dessa åldringar jobbade och försakade för att bygga upp ett socialt skyddsnät, i tron att det skulle komma dom till del. Ett ryggradslöst politiskt etablissemang, som inte är värt toapapperet man torkar sig på. Jag tar till deras egen klycha, ”jag skäms för att vara svensk”!!

  • Robin Shadowes skriver:

   Sociopater känner inte empati med andra och har aldrig dåligt samvete för någonting, möjligtvis för att dom själva drabbas när dom till slut åker fast.

 2. Per-Åke skriver:

  Gamla svenskar skall dö, unga muslimer tar över.

 3. lasse1 skriver:

  Det skull vara en lag på… att samtliga partier i en kommuns fullmäktige, få stå till svars, gärna på något av stadens torg och förklara sig, varför pengarna inte räcker till.

  Det borde inte stöta på några problem. Politikerna har ju vanan inne, speciellt i valtider att blanda sig med folk på olika platser.

 4. Allemand skriver:

  Det här fick jag med mejl idag, stämmer bra va’.

  Sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Så får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, och de får pengar i stället för att betala. De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt klockan 20:00 och bada 1 gång i veckan (max)!

 5. betongolle skriver:

  Ni som inte redan gjort det så ta en koll på politiskt inkorrekts hemsida där de visar hur arabsvinen får info på internet på arabiska hur man vilseför migrationsverket samtidigt som våra gamla har det så här FY FAN!!skönt att OHLY bara får 1,5% i senaste novusmätningen. Bästa nyheten idag

 6. […] Från Spikharrys blogg: […]

%d bloggare gillar detta: