Kallades ”hora” när hon blev upprörd över 2 bröders hemska inställning till våldtäkt


Två bröder från Skurup döms för att ha ofredat en tjej på tåget. De kallade henne bland annat för ”hora”.

”Kvinnan har sagt att hon blev både ledsen och upprörd av händelsen, som inträffade på tåget mellan Malmö och Ystad för ett år sedan.

De två bröderna läste om en våldtäkt i tidningen. I samma vagn satt kvinnan, som blev upprörd av sättet bröderna kommenterade artikeln.

En ordväxling bröt ut som slutade med att kvinnan slet tag i tidningen. De två bröderna sa då till henne att hon var en hora och fällde andra kränkande kommentarer. Den äldre av dem slängde också till henne en tjugokronorssedel och frågade om ”det räckte”.

Bröderna har förnekat att de sagt något kränkande till tjejen. Men tingsrätten uppfattar henne som mer trovärdig och dömer både killarna för ofredande. Den ene ska betala 1 500 kronor i dagsböter.

Den äldre av bröderna döms samtidigt för bilstöld, grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning, rattfylleri och narkotikabrott. Men han får räkna in straffet för brotten i ett tidigare fängelsestraff, som han redan avtjänat”.

Den ene skithögen fick dessutom räkna in straffet i en tidigare dom fast han redan suttit av sitt straff? Innebär att han inget straff fick alls.

Om någon däremot säger blatte till en ny-svensk då väntar dryga böter och ramaskri i dom flesta kvälls och dagstidningarna.

Men hora är okey då det är en minoritet som nyttjar sig av nedsättande ordval om våldtagna kvinnor.

Vilket sjukt land Sverige blivit på några fåtal årtionden. Dags att vi gemensamt återtar vårt land innan det är försent.

Bröder döms för ofredande

Annonser

9 Responses to Kallades ”hora” när hon blev upprörd över 2 bröders hemska inställning till våldtäkt

 1. Inger skriver:

  Jag anser att det är skrämmande hur det blivit i Sverige..Vi tar snällt emot en massa barn (skäggiga)
  och de blir försörjda och väl omhändertagna och tacken är att de misshandlar och våldtar kvinnor och rånar gamlingar och andra m.m. dessutom är det grov misshandel och det saknas totalt empati för offren..

  Varför tiger politiker om detta och varför mörklägger
  Svensk media detta…

  Jag är oroad över att det kommer bli som i England..se nedanstående videolänk med reportage från CNN.

  Rädda Sverige!

 2. Pia skriver:

  Hora har tyvärr blivit ett allt vanligare sätt att kalla oss kvinnor för.
  Går jag ut på krogen en kväll och avvisar en svensk kille då surar han till lite mumlar och går vidare.

  Avvisar jag en en liten muhammed då kommer hans enorma ordförråd fram direkt—— Jävla hora fan vill du då!!

  Svenskt är bäst och det gäller även SD.

  //Pia

 3. Cavatus skriver:

  Sprid budskapet i samhället om var svenskarna kan läsa ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

 4. annullera skriver:

  Undrar just hur långt det skall gå innan MAJORITETEN av folket skall börja reagerar över dessa händelser. Nu verkar det endast vara en liten MINORITET som starkt reagerar och tar avstånd från att det gått alldeles för långt både vad det gäller rån, hot, våld, misshandel, mord, våldtäkter och trakasserier m.m. som många av de anlända kulturberikarna står för.

  Det skall bli verkligt intressant att titta på DEBATT i kanal 1 på torsdag kväll där ämnet om den massiva invandringen till Sverige tydligen kommer att lyftas upp och diskuteras. Det var någon som yttrade att det är en tickande bomb! Vi får sedan se hur det vinklas i TV-media denna gång.

 5. Toksvensken skriver:

  Dumjävla svenskar är det ingen brist på, annars hade dessa as sett landet för sista gången! No mercy svenskjävla dumkorkar!!

 6. Toksvensken skriver:

  Glömde säga att svensken är en yxdum skitjävel som inte ens begriper att skydda sitt eget folk! Hoppas dom delar ut kondomer eller hugger av organet på dessa svinaktigt dumma svenskar, dom saboterar samhället med sin illaluktande avföring!!

 7. Toksvensken skriver:

  Oj hoppsan glömde säga att svensken trivs bäst i egen avföring, snacket bland idiotsvenska befolkningen är att ”man hamnar där ändå”. Slå er själva med en stekpanna era dumjävla ryggradslösa svenskpittar!! Ät min skit era dumjävla svenskskallar!! Dumapor, dumma sketna svenskar är landets fiende, peppra ner dom!!! Pep pep svenskjävel!!!

 8. Anneli skriver:

  Återigen slår mej tanken att tänk om det varit ombytta roller. D.v.s.att en svensk kille kallat en kvinna i burka för hora.
  Och tänk om han dessutom hade varit Sverigedemokrat, oj,oj,oj….

 9. Pia skriver:

  Anneli!

  Visst kan svenska killar vara råa i sina ord mot kvinnor, men inte alls på likadant sätt som musslorna är.
  Som du säger om det nu skulle hända och killen var både nedlåtande och sverigedemokrat, så skulle varje tidning ha det som rubrik på förstasidan.

  Nu var det en sumpig mussla och då händer inte mycket.

  //Pia

%d bloggare gillar detta: