Ingers död en inget grovt brott (Leif Silbersky)


Den 78-åriga kvinnan, som dog i dramat på en parkeringsplats i Landskrona, hade ett åldersförändrat kärl i hjärnan som brast. Det ledde till en hjärninfarkt, vilken orsakade kvinnans död, skriver Sydsvenskan.

”Enligt tidningens källor krävdes inte mycket för att blodkärlet skulle brista, vilket skulle kunna öppna för en mildare dom. Försvaret har hävdat att det rört sig om en olyckshändelse.

Det formella obduktionsresultatet är ännu inte klart, men polis och åklagare har informerats om det preliminära resultatet.

På tisdagen meddelade Lunds tingsrätt att den misstänkte 23-årige mannen ska vara fortsatt häktad, alltjämt på sannolika skäl misstänkt för att genom grov misshandel ha vållat den 78-åriga kvinnans död.

Åtal ska vara väckt den 4 maj”.

Citat ur gårdagens SvD:

”En av den häktades anhöriga skrek ”idiot” åt åklagaren och kastade en penna mot honom. 23-åringen blev häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död vad gäller den 78-åriga kvinnan och för misshandel av hennes make”

Anhöriga till 23 åringen spottade även mot åklagaren och visar återigen att dom anser svenskar vara otrogna hundar.

Sverige är fantastiskt! Inger 78 år misshandlades brutalt till döds på en parkeringplats i Landskrona, och svenska tidningar gör allt dom kan för att hitta förmildrande omständigheter som kan gynna den åtalade muslimen.

Leif Silbersky uttalar sig i Sydsvenskan:

”Allt var en olyckshändelse, inga slag. Händelsen ska i varje fall inte rubriceras som ett grovt brott, säger advokat Leif Silbersky. Vare sig grov misshandel eller grovt vållande till annans död”

Sven sitter ensam hemma och lider i det tysta och saknar sin älskade fru Inger. Då passar Sydsvenskan på att söka efter förmildrande omständigheter som kan hjälpa den åtalade Ahmad Akileh.

Jag blev lika illa berörd av SDS artikel som jag blev av Expressen där Britta Svensson led med Ahmad Akileh som inte fick hålla sin dotter när han häktades misstänkt för dödsmisshandel och grov misshandel.

Nu beror Ingers död delvis på att hon hade ett svagt kärl i hjärnan som brast och orsakade hjärninfarkten.

Flera Islamiska föreningar påstår att det var en olyckhändelse, var några av dom närvarande vid brottet eftersom dom vet så mycket som andra inte vet?

Advokater, Journalister svenska tidningar arbetar nu stenhårt för att påverka domstolen så Ahmad Akileh kan få en mildare dom (kanske en medalj också)?

Visst Ahmad Akileh kände inte till att Inger hade svaga blodkärl i hjärnan, men ger man sig på en 78 årig dam och slår henne med knytnävarna i ansiktet så hon faller baklänges och dunkar huvudet i asfalten, då spelar det troligtvis ingen roll hur starka blodkärl hon än haft.

Känner ett stort hat med media framfallt mot advokaten Leif Silbersky och Expressen Britta Svensson, och sist men inte minst mot alla familjemedlemmar och Islamiska föreningar som säger att allt var en olyckshändelse.

Som ni ser det finns mängder av föreningar, advokater och journalister som är beredda att gå över lik för att hjälpa den åtalade Ahmad Akileh.

Ingen verkar bry sig om Sven som förlorat sin livskamrat och älskade fru som var hans allt.

Skrämmande att brottslingar skall skyddas och offren skall behöva lida gång på gång på gång.

Dödsorsak kan mildra syn på dödsfall

Tumult när 23-åring omhäktades anhöriga skrek ”idiot” och spottade på Åklagaren

Det blev tumult med spottloskor och fula ord när Lunds tingsrätt omhäktade 23-åringen

DN:Dödsorsak kan mildra syn på dödsfall

Brustet blodkärl öppnar för mildare dom

Annonser

63 Responses to Ingers död en inget grovt brott (Leif Silbersky)

 1. Anneli skriver:

  Ja, hat och äckel är vad man känner över detta. Önskar att vi hade dödsstraff kvar i Sverige!! Hur fan kan Silbersky uttala det han gör utan en tanke på kvinnans anhöriga. Snacka om att strö salt i såren!
  Har förmågan att tänka logiskt totalt försvunnit när det gäller berikare?
  Vakna, svenska folk och gör det NU!!!!

  • lenny skriver:

   Du Anneli. Du är ett äckel! Dödsstraff, vilken idiot du är. Visste du inte att kärringen hade taskiga blodkärl i knoppen? Hur är det med dina egna blodkärl då, har dom förträngningar? Eller, räcker dom till att försörja din översta del av kroppen, den där delen av kroppen som har en slags rudimentär avslutning, med i de flesta fall hårväxt på? Håll din käft! Tänk om det kommer någon ful svartskalle som ruskar om dej, så vätskeförsörjningen till din översta kroppsdel får vaccum på blod. Då är du ännu mera rökt, totalt rökt!

   • pensionisten skriver:

    Tyvärr finns det alltför många dårar som springer lösa i vårt land, det verkar som om denne lenny skulle tillhöra denna skara. Gode gud, och sådana skall ha rösträtt!!

   • garmsir skriver:

    lenny, kan inte du forsoka ge dig pa nan i din egen storlek och helst inte en kvinna eller pensionar, fast det ar val det enda sana som du klarar av. Medlem i AFA kanske? Du borde traffa min gode van Gaston Glock.

    • Anneli skriver:

     Jag undrar vad vår vän lenny skulle vilja säga till Ingrids make Sven idag.
     Men förmodligen bara detsamma som Silbersky, Mona Muslim & co.
     Så beklämmande!!

    • RICHARD skriver:

     Lenny,skulle gärna ruska om dig,så dom två hjärnceller du har kanske träffas till slut.
     Typiskt AFA-slödder,fan nu blev man illamående.
     Spiken,kan du inte blocka trollet??

   • Robin Shadowes skriver:

    Ditt jävla as, du förtjänar också avrättning!!

 2. H. skriver:

  Såg att några otäcka kommunister passat på att göra en klon av Spikharry-bloggen. Aj så rädda de måste vara nu när SD ångar på mot riksdagen.

  Tack för en mycket bra blogg! Mot Riksdagen 2010! 🙂

  • RICHARD skriver:

   Surfade runt lite,o hamnade på en riktigt blodröd blogg,nån varvsarbetare,i hans värld var spikharry ett monster+alla som bloggade här hade i princip ingen hjärna.
   7-klövern skakar tänder av rädsla att få gå från köttgrytan.
   Sen var set nån idiot som ville skänka kompletta jordbruk till somalier,kurder,irakier,då skulle nämligen alla få bra mat på bordet!!!
   Fyfan,kunde knappt sova inatt.

 3. RICHARD skriver:

  1:Silbersky vill tjäna grova stålar.
  2:Berikare har aldrig,och kommer aldrig att kunna tänka logiskt,det finns inte i deras värld.
  3:ovanstående (2),går hand i hand med deras medeltidsreligion (islam).
  4:Om någon i min familj drabbas av en berikare,då tar jag lagen i egna händer,det är inget hot,det är ett löfte,har tröttnat nå så in i helvete på alla babbar som drar runt som nån sorts uber menschen,beväpnade till tänderna o sätter skräck i folk.
  5:Mord är den enda brottsrubricering som kan komma i fråga i detta fall.
  6:Hoppas nån på kåken tar hand om svinet,brotschar upp 2an,så han kan spela marseljäsen med den.

  • Schack skriver:

   Men herregud lyssna på vad ni säger!?
   först fördömer ni muslimer för brist på respekt för den svenska rätten, och sedan svär ni på att ta lagen i egna händer!?
   Vad är det med er? Vad om något är inte mindre svenskt än att ta lagen i egna händer och önska om att införa dödsstraff, tortyr och förtryck?

   För övrigt vet vi inte säkert att han verkligen gav Inger en rak höger, utan det kan lika gärna vara att han gav henne en knuff.
   Killen är såklart ett as som ger sig på pensionärer, men att kalla honom för mördare när det antagligen var en olycka (hade han velat mörda dem så hade han väl stått och stampat också och inte nöjt sig med ett slag?) är bara byggt på fördomar och förhastade slutsatser.
   Tagga ner lite tills rättegången har fått utreda saken.

   • RICHARD skriver:

    Han GAV inger ett slag(minst ett),ingen knuff,det är belagt.
    Har du inte märkt att i tex Malmö kör blattarna med egna lagar,dom skiter i de svenska lagarna.
    Dödsstraff,tortyr,förtryck är precis det muslimerna vill införa i sverige,bla genom sharia lagar som dom vurmar så mycket om.
    Läs lite i koranen så får du själv se vad islamisterna vill egentligen.

   • pensionisten skriver:

    Det är många PK svin ute på bloggarna som försöker förringa ett mord på en gammal svensk dam. Fy fan för ett löskefolk ni är! Det är sant som det är sagt, intelligensen sjunker på svenska folket genom all indoktrinering från kultureliten. Tänka själv är en svunnen art, nu när staten bestämmer tankarna åt folk. Sanning är lögn osv…………

   • garmsir skriver:

    Helt raett Schack, vald ska motas med vald. Det ar det enda som hjalper. Fight fire with fire. Tror du att det hjalper att ga i en manifestation med ett ljus i handen? Tror du att det avskracker muslimerna fran mordbrander, gruppvaldtakter och mord? ‘Uj, vad radd jag blir, svenskarna demonstrerar med ljus och blommor i handerna. Det ar nog bast att jag blir laglydig nu’

    • Schack skriver:

     Är det inte då lite ironiskt att vi sänker oss till deras nivå samtidigt som vi försöker försöker ‘rensa’ Sverige från folk som håller deras låga moraliska nivå?

     Hamnar vi inte något som liknar just en hederskultur när vi tar lagen i egna händer och attackerar alla som vi -anser- har felat?
     Är det bättre än att låta lagen ha sin gång?
     Jag tvivlar på att demonstrationer ‘med ljus i hand’ syftar till att skrämma brottslingar till lydnad. Snarare syftar de till att skapa ett samhällsklimat som tydligt tar avstånd till våld och orättvisor. Sedan är det upp till politikerna att ta upp denna opinion och arbeta för att lösa problemen.

     Tittar man bakåt i historien så har extrema metoder så som att ‘slå hårt mot hårt’ sällan löst något eftersom det inte når roten av problemen.

   • garmsir skriver:

    Schack, jag har jobbat i nastan 20 ar i muslimska lander. Jag vet att det enda dom respekterar ar vald. Genrositet och vanlighet ses som svghet fran deras sida och dom utnyttjar det direkt. Du dillar om att ‘sanka sig till deras niva’ (tydligen den nivan du tycker ar fin och berikande). Vara samhallen och civilisation byggdes med harda lagar och att man slog ner stenhart mot vald och kriminalitet. Flummande kommer man inte langt med. Om vanligt folk ska kunna kanna sig sakra pa gator och torg sa maste alla gang, alla mordbrannare, valdtaktsmaen och andra kriminella bort fran samhallet. Arrestera allihopa inklusive parasiter som lever pa bidrag och har ljugit for att fa asyl, arrestera aven svenska kriminella och snyltare som inte gor raett for sig och bura in eller helst landsforvisa hela bunten. Forst da far kan vi slappna av och leva i lugn och ro igen. Vem fan vill leva i ett samhalle som dagens med muslimska gang som drar omkring och hotar, misshandlar, ranar, valdtar och mordar vanligt folk.

   • Robin Shadowes skriver:

    Det är fan i mig ingen olycka! Den jäveln slog först ner Sven, SEN slog han ner Inger. Det är rent mord och inget annat så håll käften!!

 4. Björn skriver:

  Så det är OK att slå en äldre kvinna, se bara till att dom har läkarintyg på att dom inte svaga blodkärl.

  Hade detta kunnat hända en kvinna med ”tält” och från samma etniska grupp????

  • Anneli skriver:

   Ja, det kan man undra. Speciellt om förövaren hade varit Sverigedemokrat…

   • RICHARD skriver:

    Hade det varit en SDare,skulle han hängts ut samma dag i PK-media,med namn,bild+resten av familjen 3-4 generationer bakåt.
    Mååna skulle vakat vid tältets sida,o nynnat `we shall overcome`,det skulle varit dygnet runt media bevaking.
    Rättegången hade nog inte tagit mer än 10-minuter,varefter livstid skulle utdömts.
    Anhöriga till `tältet`skulle få medalj ur kungens hand+en fond uppkallad efter `tältet`.
    Sen skulle det bli statsbegravning,som vanligt,med hela släkten hitflygna på skattebetalarnas bekostnad,varefter alla som kom skulle få PUT med omedelbar verkan.

    • spikharry skriver:

     Ditt inlägg skulle fungera som flygblad för SD om hur illa ställt det är i vårt land 😉

    • Robin Shadowes skriver:

     Livstid skulle inte vara nog för tältets anhöriga. Men regimen hade säkert varit behjälplig så att mördaren hade smugits ut bakvägen och överlämnats till tältets anhöriga som sedan hade sågat av huvudet på svensken och lagt upp videon på YouTbe skrikandes allahu akhbar.

 5. Belos skriver:

  Tacksam om vi slutar kalla dessa (invandrare, mysvanskar) o.s.v. vid den mer korrekta termen-INKRÄKTARE. De har ju verkligen på alla sätt invaderat Sverige. Att många av dem är våldsbenägna står ju helt klart och förnekas bara av våra ”förtroendevalda” och PK-media. Illa nog men för mej är de bara frågan om ett krig utan formell krigsförklaring. Man ska ju som bekant älska sina vänner och sina ovänner önskar man till en varmare plats…

 6. JOG skriver:

  Att komma hit till Sverige som någon slags flykting
  och 3 år senare,slå ihjäl en äldre dam,då är det defenitivt ett kraftigt fel på hur vi tar emot sk flyktingar, och hur vi höjer deras självförtoende tills att sånt här händer.
  Att det inte skulle vara mord är rent skitsnack.Ger man en äldre människa särskilt en kvinna ett knytnävsslag så är det inget annat än mord.,för utgången,eller risken är ganska självskriven.
  Men att kräket har kräket Silbersky som advokat lär inte hjälpa honom.Bara att studera Silberskys statistik när han försvarar grova brottslingar ,hans resultat där är inte bra ,mycket media många uttalanden ,och utspel,sen blir det plötsligt helt tyst från Silbersys sida när domen kommer.Det är talesätt bland kriminella(är övervakare åt 2)”skulle ha 3 år men med Silbersy som advokat fick jag 6 i stället.”Han S är inget annat än ett jävla kräk,med en massa intellektuellt ohederligt känsloutspel.
  Hursomhelst sista gången som S stod i media och skrek om frikännande och att det saknades häktningsskäl så fick hans klient ,livstids fängelse.

 7. Claes skriver:

  En frisk ung person kan nog tåla en rätt kraftig miss-handel innan den blir så svår att personen avlider.
  En 78-årig kvinna har nog alltid en betylig lägre toleransnivå. Dödsorsaken i detta var åldersföränd-ringar i hjärnan vilket orsakade en hjärtinfarkt.
  Men orsaken till detta var misshandeln och inte på något sätt kan detta sägas vara en olyckshändelse. Dödsmisshandel, kraftig på en 20-åring, mindre kraftig på en 78-åring är och förblir dödsmisshandel

 8. Vanlig skriver:

  Hur kommer gud att ta emot er rasister?
  Är ni aldrig rädda för att ert förakt för andra människor ska förmörka edra själar till den milda grad att ni kommer att spendera evigheten utan ett uns ljus?

  • Anneli skriver:

   Men snälla ”Vanlig”, kan du inte skilja på rasister och realister? Problem med svenska språket eller…

  • RICHARD skriver:

   Rasister?

   Vi får väl se vilka som spenderar evigheten utan ljus,det blir väl alla dina kompisar som spränger oskyldiga,barn som gamla,i bitar.
   Undrar hur länge det dröjer innan sverige drabbas av nån hjärntvättad muslim som spränger sig i luften.
   Rasisterna hittar du bla hos sossarna,det är allmänt känt.
   Jag blir så matt på alla som skriker rasist så fort SD nämns,SD är realister,som ser vad som pågår.
   Tycker du,Vanlig,att svenskar som jobbat häcken av sig ses som mindre värda än en papperslös Somalier som aldrig lyft ett finger i sverige?
   Kom inte med några floskler om att vi ska visa solidaritet,det hjälper inte,faktum är att invandrings politiken har gått överstyr.
   Blogga gärna på fler ställen där sanningen skrivs,så kanske du ochså vaknar till slut.

 9. Danne skriver:

  Jag har också sett att det finns en spikharry till som är helt vänstervriden.
  Fascinerande hur vänstern arbetar i en ”demokrati”.
  Alla får tycka vad dom vill bara åsikten är godkänd.

  Jag har markerat den andra spikharry som spam varje gång.

 10. Karl.J skriver:

  Vadå förmildrande,Inger är död av ett slag mot huvudet eller hur, hade inte denne yngling slagit henne så hade hon fortfarande varit i livet så domen kan bara bli vållande till annans död, LIVSTID punkt o slut.Lider fortfarande med hennes make att sånt här skall få hända är förjävligt.De 7 ryggradslösa skulle ställas inför rätten och förklara sitt agerande med övertagandet av Sverige av annan makt.

 11. Hasse skriver:

  svar till vanlig

  går vi inte till botten med detta brott kommer det att skapa mer oro och misstänksamhet.
  får inte sverige ordning på lavinen av våldtäkter
  stölder, bränder är risken för ett gatans parlament
  överhängande.

 12. Peter skriver:

  Åker man till exempelvis Thailand ser man ofta en skylt på tex barer, muslims and arabs are not welcome’.
  Självklart finns en anledning till detta och den enkla anledningen är att dessa människor inte klarar av att föra sig i ett modernt samhälle.
  Jag vill nästan gå så långt som att säga att nu är det faniemj dags att västvärlden gör upp med islam en gång för alla för det är mer eller mindre ALLTID muslimer inblandade när det görs mycket grova brott mot oskyldiga människor.

  • Robin Shadowes skriver:

   Hade man sett en liknande skylt i Sverige så hade mumintrollet Linna antingen tvingat baren ta bort skylten eller tvingat dem i konkurs.

 13. marianne skriver:

  SILBERSKY ÄR SÅ SENIL ATT HAN BORDE AVGÅTT LÅNGT INNAN
  Det är vansinne att försvara denne mördare. Han steg ut ur sin bil och slog henne i ansiktet, trots att han såg att hon var en äldre dam. Hon hade kunnat leva många lyckliga år till med sin make, men nu har den här svartskallen förstört allt för dem! Och advokaten säjer att han borde gå fri och även förlåtas för sitt dåd???

 14. Duis skriver:

  Spelar ingen roll om killen är muslim,finne,grönlänning eller svensk. Hade han gjort detta mot min fru hade han slutat som maskföda. Case closed!

  • dumed skriver:

   Och det gör dig bättre än de kulturberikare du ogillar så skarpt?

   • pensionisten skriver:

    Helt klart bättre än du som låter dig bli våldtagen i rumpan av varenda kulturberikare och sen sjunger ”We shall overcome”

   • Robin Shadowes skriver:

    Svar: JA! Vi gör inget utan att först ha blivt grovt provocerade till skillnad från dessa orcher som det räcker med att du TITTAR på dem så flippar dom ut och du skall döden dö.

 15. farang38 skriver:

  Det blir svårt för Sverge, man måste betänka att mer än50% av Svenska folket röstar på kommunister o sosialister, hur kan detta vara så? Vad har gått fel?

 16. Henrik skriver:

  Skickade detta till SVD:s CR:

  Det är inget annat än vidrigt hur ni i etablerad PK media springer eliten och etablissemangets ärenden med att nu basunera ut hur ”olyckligt” det är när en 23 årig libanes slår ihjäl en 78årig svensk, menat att förövaren är offret och Inger i detta fallet får skylla sig själv för att hon hade svaga blodkärl.

  Får svenskhatarna på SVD som dom vill blir väl änkemannen skadeståndsskyldig Libanesen pga av att blodkärlen sprack då kulturberikaren vilade sina händer på hennes ansikte.

  Det är så vidrigt det landsförräderi som pågår mot den naiva välvilliga men ack så lurade svenska befolkningen och SVD och dess medlöpare, dvs all annan regimtrogen massmedia är i högsta grad skyldiga till avvecklingen av Sverige som ett fungerande samhälle och inte minst som fungerande rättstat!

 17. Hasse skriver:

  ja jag håller med att ge sej på och slå en gammal människa vem det än är är avskyvärt.
  tänk om en en utomstående besökare gjort så
  i de länder där lagen om ”öga för öga tand för tand”
  råder.
  Jag är inte emot invandrare det är bara så att våran
  politik måste ändras så att massinvandringen ändras till en förnuftigare antal anpassad ockaså för Sveriges väl.

  • Anneli skriver:

   Ja, om situationen varit den omvända som Du beskriver så hade förövaren redan stenats till döds för länge sen.

 18. Steffi skriver:

  Vanlig, inse att Gud inte finns. Vi hamnar all ”6 feet under”. Välkommen till verkligheten.

  • Robin Shadowes skriver:

   Allting har en själoch själen består av ren energi. Energi kan inte förstöras, bara omvandlas, där har vi Einstein som backar upp.

 19. Inger skriver:

  Skrämmande hur Silbersky kan få misshandeln av Inger och hennes man till Olyckshändelse..

  Har aldrig hört tidigare att någon spottat på Åklagare och polis och kastat en penna och skrikit Idiot till åklagaren tidigare i Sverige.

  Att nu det framkommit att något blodkärl brustit på den 78 åriga kvinnan Inger och som orskat en hjärtinfarkt, kan få domen mildrad…Jag anser att mannen som slog måste förstå att en gammal kvinna inte tål att få hårt knytnävsslag och att det kan få fruktansvärda följder.

  Jag är upprörd över massmedias mörkläggning av brott begångna av människor med utländsk bakgrund…man hänger ut Svenskar som misstänks för brott med namn och bild. Men tydligen så är tidningarna rädda för att bli stämplade som rasistiska eller främlingsfientliga om man berättar vilka som ligger bakom t.ex. våldtäkter med grov misshandel som ökat katastrofalt i Sverige..

  Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2” framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

  Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

  I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”

  I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17” framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

  Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

  Jag är orolig inför framtiden i Sverige när jag ser vad CNN rapporterar från England i nedanstående videolänk. Varför visar inte SVT eller tidningar vad som sker i England…men som vanligt mörkläggs allt som är negativt med mångkulturen i Europa.

  Jag är mycket oroad över framtiden i Sverige.
  Vakna Sverige innan det är försent.

 20. Sven skriver:

  Jag tycker vi borde ge slyngeln en rättvis rättegång och sedan hänga honom.

  • Anneli skriver:

   Föreslår omvänd ordning eftersom rättvis rättegång bara är en utopi när berikare är inblandade.

  • Robin Shadowes skriver:

   Innan han hängs skall han först doppas i gris-fett och rullas i hund-hår.

 21. sten skriver:

  Det skulle inte förvåna mig ett jävla skit om man kommer fram till att pensionären avled av naturliga orsaker.

 22. Maria Magdalena skriver:

  Så om drar Silberskys uttalande till sin spets så …eftersom hon var gammal och svag när hon blev nerslagen så är det bara en olyckshändelse att hon är död?
  Och eftersom alla 80-åringar är gamla och svaga så närhelst någon slår dem på käften så är det egentligen inte vara ett brott på riktigt, utan bara lite så där….”oops – hon dog visst…”

  Detta är visserligen Silberskys jobb, men har han ingen skam i kroppen??!

 23. rondellhunden skriver:

  Jag förstår på många kommentarerna att allmänhet är upp rörd. Och det med all rätt. Man ger sig inte på människor i 70 – 80 års åldern. Jag vi säga att det är en för svårande handling att göra det. Och straffet borde vara det dubbla. Sak samma om det är våld riktat mot försvarslösa barn. Man vill ju inte någon människa illa. Men helt fel är det inte om Leffe blir överfallen lite så där. Så han får känna på hur det känns. Men han kommer aldrig i närheten av Svens (maken till den dödade) upplevelse. Det var en grym upplevelse han råkade ut för. Och det var bara början. Nu ska han behöva ta sig igen den så kallade svenska rättvisan. <Med termer som "olycka" och "förmildrande omständighet". Och efter som det inte finns några uppgifter (hemliga) på vad han sysslade med i Libanon innan han kom hit. Så är han första gångs förbrytare. Vem vet. Kanske han är Hisbola medlem och har mördat judar. Skulle inte förvåna mig. Varför är han PUT anledning hemlig?

 24. Jo skriver:

  Som sagt,jag har tidigare uttalat mig om problemet vi har med ”kulturberikarna” och min lösning är enkel. Utrota asen och inget mer med det.Som en tidigare talare skrev skulle det hända något med de mina så slutar dom som maskföda! Punk slut!

 25. Chris skriver:

  Även om det känns fruktansvärt att alltid behöva vara misstänksam, är det inte helt omöjligt att läkaren/läkarna – i detta fall – beordrats att medverka till en efterhandskonstuktion i syfte att dämpa reaktionerna kring Ingers död…
  Givetvis är en äldre kropp försvagad, men stackars Inger såg sannolikt inte ut som en vältränad yngling i 20-årsåldern när Ahmad höjde sin knutna näve mot hennes ansikte… M a o har jag väldigt svårt att se några förmildrande omständigheter i detta fall – oavsett om läkarna förmåtts ljuga eller ej…

 26. JOG skriver:

  Har också tänkt i Chris tankebanor,undrar om det inte är en del fake med obduktionen.Jag tror att det är en
  tillrättalagd obduktion.Och Chris i det här landet behöver man tyvärr väldigt ofta vara misstänksam.Jag tycker din kommentar var bra.

  • Robin Shadowes skriver:

   Sedan kommer kroppen kremeras och det går ej längre att bevisa foul play längre. Ord kommer då stå mot ord och obducentens vittnesmål trumfar makens.

 27. Nässlander skriver:

  visa inte svaghet för muslimska extemisteR.Särskilt när de inte visar ånger och ödmjukhet.Visar en människa uppriktig ånger och är förkrossad och ber av hela sitt hjärta om förlåtelse då öppnas nya vägar.
  Får det intrycket att dessa utnyttjar svagheterna
  i vårt demokratiska samhälle.De brukar ju säja…
  var finns de mänskliga rättigheterna och demokratin.
  Sammtidigr verkar de inte vilja veta av dessa i det verkliga livet.
  Kanske vi ska ta ett axplock från deras egen lära där.. öga för öga tand för tand gäller .

 28. JOG skriver:

  Och vilken jävla obducent,vad har fått honom eller henne att agera på det här sättet?Personligen skulle
  jag villa se den här obducenten uthängd på internet ,med namn och adress,mailadress och telefonnummer och arbetsplats.
  Var det en svenskfödd person överhuvudtaget som skrev det här utlåtandet,eller var det en invandrare?
  Är obducenten själv dömd för några brott?Har obducenten blivit lovaden massa fördelar eller får sjukhuset obducenten arbetar på ökade anslag nu?
  Det här är för tillrättalagt helt enkelt,tror att myndigheterna och politikerna har fixat till det här,
  för att stoppa muslimska kravaller.

 29. lasse1 skriver:

  Brottet kommer med all sannolikhet att utdömas med; lägst 1 – max 2 år för vållade till annans död.
  För obscent uppträdande som de anhöriga visade i rättsalen kommer inte att tillskrivas målet.
  Det får väl anses helt normalt från vissa befolkningsgrupper.

  Vi kan kolla på ett antal brott,(mord) som har inträffat under den senaste tiden.
  Kungsholmsmordet. Där en kille blev sönderslagen och avled…vilket resulterade i en strafftid om 1,5 år för de skyldiga.
  Händelsen i Stureby blev hela 1,8 år i sammhällsvård.

  Vad säger att detta brott kommer att avvika från gängse straffnormer.

  Sverige har inte resurser att förvara några personer inom kriminalvårdsenheterna. Det finns inte platser nog.
  Så enkelt är det.
  ”Bättre då att fria än fälla”. Men framför allt,
  ge brottslingen (mördaren) en förträffig samhällsvård, så att vederbörande kan återgå till ett….”normalt samhällsliv igen”.

  Svenskt rättväsen i sin bistra nakenhet.
  Tacka våra politiker för de milda straffskalorna, samt kriminalvårdens knappa resurser.

  Bara att beklaga.

%d bloggare gillar detta: