Invandrare smugglade 20 kilo heroin till Oslo


Sammanlagt 20 kilo heroin tog tulltjänstemännen vid Svinesund på en enda dag i februari. Unikt, säger tullen.

”20 kilo heroin var uppdelad i två partier, som båda beslagtogs 13 Februari. En är känd från tidigare och beskrevs av NTB 25 Mars.

Med hjälp av narkotika hunden Sailor, hittades 10 kg heroin i ett reservhjul på en tysk-registrerad bil som kördes av en man från Bulgarien som sa han skulle fira semester i Oslo”.

Bulgaren skulle säkert fira semester i Oslo 🙂 återigen så är det invandrare inblandade i brottsligheten i Norge. Nu var det 20 kilo herion som skulle förstöra framtiden för en massa norrmän.

Tur är i allafall att Norge stramat åt sin invandringspolitik ordenligt, dom har insett att det är ohållbart i längden att släppa in ekonomiska invandrare som belastar hela Norges hårt arbetande folk.

I Sverige går politikerna motsatt väg och öppnar upp för fler och fler invandrare dom närmaste åren. Tänk vilken skillnad det är på två grannländers invandringspolitik.

Tollerne tok 20 kilo heroin på én dag

Annonser

7 Responses to Invandrare smugglade 20 kilo heroin till Oslo

 1. soli01 skriver:

  Detta förhållningssätt, som vi här tillämpar, kommer som en rekyl senare! (sista meningen)

 2. Per-Åke skriver:

  Norge försöker stoppa problemen och göra sig av med dom, men sverige fortsätter importera dom istället.

 3. tv skriver:

  Og Sverige slipper de igjennom når de kommer på land.
  Ikke mye kontroll der, nei! FY FAEN!!!!!!!

 4. Arnt skriver:

  Det samme skjer igjen og igjen.
  Disse østblokk niggerene skulle ikke ha lov til å forlate sitt eget land.
  Skandinavia er nå totalt infisert med disse kakkelakkene og det må brukes meget kraftig gift for å ta knekken på dette.
  Foreslår at alle elgjegere får tildet fellingstillatelse på 10 stykker etter elgjakta er over.
  Ha en god dag.

 5. rondellhunden skriver:

  Lägg märke till att det blev inte stopp innan gränsen till Norge. EU är paradiset för det kriminella drägget. För fick dem köra gatlopp mellan länderna. När Sverige gick med i EU. Sjunk priset på narkotikan. De ända som gör mig avundsjuk på Norge är. Nej inte oljan. Utan dem slipper EU. Norge är ett självständigt land. Sverige betalar för att bliva av med sin. Finns det något bra med EU? Jag vet inget. Där i mot. Blir dem som blir valda till Bryssel. Mångmiljonärer under dem 4 år dem sitter där och fiser. Insynen är förstås minimal. Allt för friden och ”demokratins” skull.

 6. lasse1 skriver:

  Ja, Du Spikharry. Du säger bl.a. ”I Sverige går politikerna motsatt väg och öppnar upp för fler och fler invandrare dom närmaste åren. Tänk vilken skillnad det är på två grannländers invandringspolitik”

  Jag skulle också vilja tillägga.
  Tänk vilken skillnad det är på norsk socialdemokratisk invandringspolitik till skillnad mot den svenska socialdemokratiska dito.

  Men det är klart. Svensk socialdemokratisk arbetarerörelse har varit indränkt med politiskt flum o. halvkommunistiska dogmer sedan tidigt 70 – tal….så där finns säkert förklaringen… Självklart så har även invandringspolitiken blivit insvept i det socialdemokratiska flummet.

 7. JOG skriver:

  Undrar vad dom får för straff för det där i Norge och
  om dom blir utvisade?

%d bloggare gillar detta: