Hans Lindeberg Chefredaktör på Östersunds-Posten är sur på Spikharry


Samia Ali, 16, är flykting från Somalia och började i förberedelseklassen på Nyhedens skola i Krokom strax före påsk.

Samia Ali ville gärna få en dikt publicerad i PK-tidningen Östersundsposten och självklart gick dom med på detta då tösen ett så kallat flyktingbarn från Somalia.

Barnen bär som bekant med sig traumatiska upplevelser och här får de en nystart i livet som vi andra tvingas finansiera.

Ali Qurbani, 15 Och Nesar Jalili, 14, från Afghanistan verkar trivas förträffligt i bidragslandet Sverige. Visa barn kan läsa men flera är analfabeter när de kommer hit. Så undervisningen blir mycket individuell.

Jean Luc Kabisa är studiehandledare några dagar i veckan för syskonen Namboussou, 12 år, och Rofina, 9 år. De är flyktingar från Kongo-Kinshasa och kom till Krokom i januari. Deras föräldrar går på SFI (svenskundervisning för invandrare).

Amin Maghsoudy, 16 år, flydde från Afghanistan och kom i somras till grupphemmet Refugio i Dvärsätt.

Pia Bredberg berömmer eleverna och tycker att de tar ett stort ansvar för skolarbetet. – Från måndag till fredag är det fyra timmars intensiva studier varje dag

Hela Östersunds-posten artikel är en hyllning till flyktingarna som varje dag jobbar stenhårt i fyra timmar för att lära sig svenska.

Stenhårt fyra timmar 🙂 ÖP vilken dyngblaska.

Avslutar med ett argsint mejl jag fick av Hans Lindeberg Chefredaktör på Östersunds-Posten:

”Hej På bloggen spikharry publiceras artiklar i sin helhet och bilder ur Östersunds-Posten.Artiklarna handlar om mottagandet av ensamkommande flyktingbarn.

Någon källhänvisning till var materialet är hämtat finns inte. Tidningen har inte på något sätt överlåtit rättigheterna till materialet och på så sätt gett medgivande till publiceringen. Därför begär ÖP att artiklar och bilder omedelbart plockas bort från bloggen”

Hälsningar Hans Lindeberg
Chefredaktör Östersunds-Posten

Hans Lindeberg! på min blogg plockas inget bort, så, du kan fortsätta skicka mejl och kräva att artiklar och bilder omedelbart plockas.

Ditt krav kommer däremot inte att tillgodoses Hans. Du kan styra över dina medarbetare och andra Centerpartister på din blaska, men på min blogg är jag den okrönte konungen och skriver vad jag vill när jag utan att fråga dig.

Fortätt du att hylla invandrare och flyktingar på din blaska, så gör jag tvärtom på min lilla mysiga blogg som uppenbarligen är en nagel i ögat på dig Hans!

Gammelmedia är rädda väldigt rädda då deras läsare flyr i all hast och lämnar pisstidningar som bl.a ÖP då dom tillhör PK-elitens drängar.

Men Hans du får gärna skriva en artikel i bloggen och du låter mig göra detsamma i Östersunds-posten.

Flyktingbarn får en ny start i Krokom

Annonser

13 Responses to Hans Lindeberg Chefredaktör på Östersunds-Posten är sur på Spikharry

 1. JOG skriver:

  Hade knappt hört talats om östersundsposten förrän ,
  jag läste det här.Men nu blir jag lite intresserad av
  den tidningen.Med Spikharry som eventuell ny medarbetare i tidningen …..så kommer tidningen säkert bli läsvärd .Mailar chefredaktören
  att jag och grannen direkt tecknar varsin prenumeration ,om Spikharry skriver en krönika där varje vecka.

 2. spikharry skriver:

  Du är för härlig JOG 🙂

  Hoppas du och grannen får en härlig vecka.

  //Spikharry

 3. pensionisten skriver:

  Enda sättet för ÖP att överleva tidningsdöden är att Spikharry kommer in och räddar denna sorgliga blaska. Jag garanterar att tidningen får prenumeranter från hela Sverige trots den lokala prägeln blaskan har i sin nuvarande form.

  Kör hårt Spikharry, skräm skiten ur fler av den hjärndöda kulturelitens drängar.

 4. Allemand skriver:

  Härligt Spiken, mer sånt.

 5. sten skriver:

  Där ser man vad bloggvärlden kan åstadkomma. En liten jävla skitpolitruk blir byxis.

 6. Chris skriver:

  Bäste Spikharry,
  Om Du även nedlåter Dig till att skriva i skittidningen Sydsvenskan, kommer t o m jag – och många fler – att återgå som prenumeranter. 😉

  Spikharry – allt annat än spiken i kistan för Sydsvenskan…!

 7. betongolle skriver:

  Det betyder ju att dessa pk-svin sitter å smygläser den här bloggen eller hur fan skulle han annars hittat den. Tror att de försöker pejla stämningarna på de svenskvänliga bloggarna inför valet å det gör dem säkert riktigt nervösa när dom skyfflar lögner över sina läsare som med en knapptryckning kan gå in här eller på Politiskt inkorrekt å se både bilder å namn på skitstövlarna som dom själva har vitpixlat så de ska se svenska ut

 8. annullera skriver:

  Dessa smått patetiska chefredaktörer! Sveriges mediablaskor borde hålla sig till att skriva om kungahuset samt annat ointressant blaj blaj. Den journalistik som de håller sig med är rena rama tramset och det mesta är inte värt att ägna tid åt att läsa över huvud taget.

 9. Ceasar Andersson skriver:

  Det är HARAM, HARAM, HARAM.. ledsen att jag störde lite ville bara träna lite integrering

  🙂

 10. Robin Shadowes skriver:

  Tummen upp till Spikis som pissar på pk-redaktören. 🙂

 11. Il Padre skriver:

  Vad ÖP skriver skiljer sig naturligtvis inte från vad andra tidningar och annan media basunerar ut om allt det positiva vad flyktingar tillför landet… En oerhört lögnaktig och starkt tillrättalagd bild naturligtvis och alltid glöms kostnader, hedersvåld, gängvåldtäkter, av fäder bortförda barn och andra grova brott bort… De ovan relaterade fallen har jag inte kunskap om så för ovanlighetens skulle kan det ju DEN HÄR GÅNGEN för ovanlighetens skulle röra sig om personer som också är barn och möjligen har rätt att stanna, men hur ofta får man inte PUT på lögner och uppdiktade berättelser? Ibland får man intrycket att myndigheter och andra hjälper till med att göra de historier som berättas ”vattentäta” för att maximera chanserna att få stanna.

  Om Sverigedemokraterna inte får ett verkligt massivt stöd i kommande riksdagsval som chockar etablissemanget svårt så är det helt ute med nationen Sverige som en demokrati! Tänk på vilket ansvar du och jag och alla andra har på valdagen!

 12. Mariah_Magdalena skriver:

  Hehe….den där kultureliten och journalistkåren….vad ska man säja..

  Fungerar som Bill och Bull, och jamar med för de tror detta att vurma för invandrarna är något riktigt ”fint”…. något att slå sej för bröstet med och liksom höja upp sej själv med.
  ”Titta på mej…jag vurmar för våra flyktingar…Är jag inte duktig??!!”

  Gemensamt för dem alla är dock att de själv aldrig går i spetsen för vad de skriker och gapar om. Hur många av dem bor i Södertälje och Rosengård??
  Har t.ex döttrar som i området kallas hora för de går utan huvudduk?
  Just det….INGEN!

 13. rondellhunden skriver:

  Tycker personligen att man skulle förbjuda papperstidningar. Ur miljö synpunkt menar jag. Låt skogen växa den är ju så grön och skön. Och på alla avgaser när dem här tidningarna ska fraktas över hela landet. Nej bort med skiten.:);):) Greenpeace!!!!!!!

%d bloggare gillar detta: