Birgitta Elfström (S) hedersvåld förekommer inte i Kalmar


En vardag med hot och våld mot mamman. Så beskriver döttrarna till den 56-årige man som är misstänkt för grov kvinnofridskränkning mot sin ännu försvunna maka, hemlivet.

Saxat ur Barometern, då artikeln är för lång, så den som orkar läsa om hur ”kulturberikare” behandlar sina kvinnor och barn får klicka på länken.

”Parets bägge döttrar, som är i tonåren, vittnade i lördags i Kalmar tingsrätt om hur relationen mellan fadern och modern sett ut både före och efter flytten till Kalmar i somras.

Bägge beskriver sim mamma som en snäll, omtänksam, men mycket kringskuren kvinna. Hon fick inte gå ut själv ur lägenheten. De gånger hon ändå gjorde det var det för att slänga sopor och då tittade maken efter henne från balkongen.

I Linköping hade hon fått gå på en förening för invandrarkvinnor men sedan familjen flyttat till Kalmar hårdnade kontrollen enligt döttrarna. Hon fick inte längre ha nycklar till lägenheten och det senaste året tilltog våldet i hemmet.

Kvinnan anklagades också för att vara otrogen och vid flera tillfällen ska maken ha hotat henne till livet. Han drar henne i håret och säger att hon är en hora som ska dö.

Tidigare samma dag hade maken försökt strypa mamman, det har hon berättat för dottern. Halsen är svullen och mamman kan inte äta.

Kvinnan misshandlades så svårt en gång så hon knappt kunde gå, hela kroppen var täck av märken efter misshandeln.

På hemmets balkong fanns även en pinne uppställd. Fadern ska ha hotat att köra upp den i makan tills hon förblödde”.

I början av utredningen när kvinnan försvann (10 nov 2009) gick polisen ut i media och påpekade bestämt att försvinnandet inte skulle ha hedersrelaterade kopplingar.

Mörkningen var rent ut sagt äcklig och polisen står nu med skammens rodnad på kina kinder och tvingas erkänna att dom ljög.

Typiskt PK-ister att det skall mörkas när invandrare piskar på sina barn och dom fyra fruarna som ”fredens religion” Islam tillåter dessa maktgalna muslimer att ha.

För några år sedan när Lars Ohly fortfarande kallade sig kommunist förklarade han i flera artiklar att hedersvåld inte förekom i Sverige.

Birgitta Elfström (S) sa att när man kommer till kommungränsen till Kalmar då förekommer inte hedersvåld.

Två veckor efter Birgitta Elfström hjärndöda uttalande hölls en rättegång, den handlade om familjens heder och en 16-årig flicka, som genom familjens försorg blivit trolovad med en nästan tio år äldre man.

Han hade misshandlat henne och hennes syster och dessutom hotat hennes familj till livet. Det handlade om heder från båda sidor, och vad den 16-åriga flickan tyckte räknades inte.

Att just socialdemokrater, kommunister, miljöpartister och muslimer förnekar att hedersvåld förekommer visar tydligt deras kärlek till varandra.

Kvinnan är fortfarande försvunnen och polisen misstänker att mannen är inblandad vilket till följd att han häktades.

Så länge Socialdemokrater och andra partier ur 7-klövern förnekar våld och hot av våldsbenägna muslimer så kan vi aldrig få någon ordning på det heller.

Döttrar till försvunna kvinnan vittnade om 56-åringens tyranni

Kuslig bild av våld och kontroll målas upp

Resultatlösa spaningar efter försvunna kvinnan

Birgitta Elfström (S) avfärdade Jan Ingemar Lundströms (M) interpellation i fullmäktige om problemet med hedersvåld, det förekommer inte i Kalmar

Läs även om detta hedersvåldet där pappan misshandlade och hotade döda sina döttrar om dom inte använde slöja

Annonser

12 Responses to Birgitta Elfström (S) hedersvåld förekommer inte i Kalmar

 1. Jehovah skriver:

  Högsby ligger i Kalmar län har hon glömt det. Där begicks ett fruktansväst mord arrangerat av en afganfamilj. En stackare hade sällskap med dottern och det gick ju inte för sig. Man hällde bl a kokande olja över stackarn och sonen i familjen erkände och det flata svenska samhället dömde honom trots att det var solklart att hela familjen låg bakom. Fy fan

 2. Pia skriver:

  Det minns jag, om inte den 19 årige sonen kunde mörda honom skulle ett treårigt barn utföra mordet.

 3. Blodsven skriver:

  Räcker förbannat väl för min del att se bilden på kärringaset, för att förstå att hon är en totalt verklighetsfrämmande PK-idiot….

 4. TARZAN skriver:

  Detta förnekande över att vi har otroliga problem med kulturberikarna gör mig galen.
  Vanligtvis är det kvinnor som står för förnekelsen. Jag tycker att det påminner om alkoholist hustrun som får stryk av sin man – men ändå skyddar honom i alla lägen och dessutom förnekar att han har ett sprit problem. Herre gud vi har så många tok käringar i Sverige

 5. Anneli skriver:

  Fy fan, jag mår illa när jag läser det!! Varör kan inte svensken vakna ur sin Törnrosa-sömn och anamma det som gäller i våra grannländer??

 6. Allah skriver:

  Hur i helvete kan de vara så blinda. Skulle Kalmar vara undantaget hedersvåld? Hahaha….

  Hon kanske skulle dela lägenhet med mig ett tag i vackra Norrliden och få sig en inblick hur man kontrollerar hedern här ute.

  Jävla skitkärring

 7. annullera skriver:

  Som jag skrev tidigare, så vad kommer det sig att så många socialdemokrater ser så banalt fåniga och intelligensbefriade ut, kan det bero på att de saknar vanligt sunt fönuft och ett seriöst politiskt tänkande?

 8. Robin Shadowes skriver:

  Jag säger som jag sagt förut, fjärrvärme-pellets är det enda dessa ”hedersmän” duger till.

 9. Cavatus skriver:

  Sprid budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

 10. Il Padre skriver:

  ÄR MÄNNISKAN (Birgitta Elfström, socialdemokraterna) SKVATT GALEN? Ställa sig och direkt ljuga framför medborgarna? VET HUT OCH SKÄMS!!! Där det bland mångfalden finns representerat folk från länder med s k ”hederskulturer” finns också det avskyvärda problemet ”honor of killings”! Vad gör man med sådana politiker för att de ska vakna, förutom att inte rösta på deras parti utan Sverigedemokraterna?

 11. Ceasar skriver:

  Varför kallar vi det för hederskultur?

  Är det möjligtvis pga av att de enligt förövarna är vad det handlar om? Varför är deras syn på kulturen i så fall intressant? För mig uppfostrat i Sverige och i en svensk kultur så finns det ingen koppling mellan vad de håller på med och heder. Låt oss sätta ett namn på skiten som utgår ifrån vår syn på denna typ av beteende!

  Varför inte kyckling kultur? Fegiskultur? Griskultur?
  Svinkultur? Medeltidskultur? etc..Bätte förslag mottages tacksamt

 12. Il Padre skriver:

  Varför inte en gammal beprövad medeltida metod mot ”hedersmännen” så de känner sig hemma? Dopp i tjära och rullning i fågelfjäder. Skulle nog bli effektfulla foton och video med stort underhållningsvärde…

%d bloggare gillar detta: