Onanerande invandrare härjar på badstrand


En kvinna i 60-årsåldern utsattes för ett sexueltt ofredande vid tretiden i går eftermiddag när hon låg och solade på stranden i Mellbystrand. En man i 20-30 årsåldern ställde sig och onanerade framför kvinnan.

”Kvinnan blev inte fysiskt skadad vid händelsen, och kunde beskriva mannen som klädd i svart t-shirt och svarta joggingbyxor.

Polisen tar gärna emot tips om någon sett en man som passar in på signalementet, runt 15-tiden i Mellbystrand.

En polisanmälan om sexuellt ofredande är upprättad”.

Flera tidningar gick ut med identiska signalement dvs: En man i 20-30 årsåldern klädd i svart t-shirt och svarta joggingbyxor.

Polisens var nästan likadant vilket ni själva kan se här med ett mindre undantag.

”En man i 20-30 årsåldern onanerade inför kvinnan. Signalement på mannen: Mannen såg utländsk ut svart T-shirt, svarta joggingbyxor”

Blir inte svårt att hitta den saknade pusselbiten eller hur?

Näää vi i media mörkar inte det är ”Trams” påstod bl,a Expressens PK-ist Thomas Mattsson, tänk att ett enda litet ord (utländsk) skrämmer slag på hela journalistkåren.

Kvinna ofredad
på badstrand

Onanist ofredade solbadare

Polisens signalement

Annonser

5 Responses to Onanerande invandrare härjar på badstrand

 1. Johan skriver:

  Mellbystrand har fått ett rykte om sig som en plats för nakenbad och promiskuösa aktiviteter såsom partnerbyte och offentligt sex. Detta har fått till följd att vanliga badare knappt kan vara där utan att bli antastade. Det har vi kunnat läsa om förut. Vad jag fått berättat är dock att nästan alla av de som smyger i buskarna har samma utseende liknande mannen det här handlar om.

 2. Robin Shadowes skriver:

  Dom får väl ta lektioner av kamrat Ohly och lära sig fick-runka så blir det lite mer diskret.

 3. Anneli skriver:

  Slår vad om detta är ett av dom ”stackars ensamkommande BARNEN”.

 4. JOG skriver:

  Vad det gäller miljöpartister så är dom också duktiga
  på att hänga ut sig själva offentligt på ett närmast ”lekfullt” sätt.Fanns ju massor med bilder på en berusad sann miljövän när han gjorde några offentliga miljövänliga protest drag,mot kärnkraften för några år sedan.Men tidningarna vågade inte publicera ,förstår inte det?Dom kunde ju bara ha vitpixlat lite.
  Det var på någon festival tror det var hultsfred?Stämmer det fridde Fridolin, eller var det någon annan festival?du är väl ganska insatt eftersom att du ska ha varit närvarande enligt någon tidning som i alla fall hann skriva om saken innan den blev helt nertystad.

 5. Robin Shadowes skriver:

  Masturberande musslor lär bli ett vanligt inslag i gatu-bilden framöver. Blir säkert mer vanligt en skitande duvor i stads-bilden.

%d bloggare gillar detta: