K och M-falangen startar nytt krig Malmö


En 24-årig man skottskadades i Malmö på lördagskvällen. Han träffades av två skott och skadan är allvarlig. Under natten opererades han i magen och en arm. Hans tillstånd uppgavs då vara stabilt.

”Mannen sköts ned utomhus i stadsdelen Söderkulla, vid en adress där personer i ett av två rivaliserande gäng bor. Polisen utgår från att skottlossningen är kopplad till ett pågående gängkrig.

Sju eller åtta skott avlossades. Två träffade, säger länsvakthavande befäl vid Skånepolisen Lennart Hornemark.

– Nu söker vi en cyklist som ska ha sett händelsen.

Vittnesförhör och dörrknackning i området pågick under natten till söndagen. Enligt uppgifter från vänner till den skottskadade 24-åringen försvann gärningsmannen eller gärningsmännen i en mörk bil av kombimodell.

När den gav sig iväg höll den på att kollidera med en mindre, ljus bil. Också föraren av den bilen hoppas polisen få kontakt med.

Enligt Hornemark fanns ingen misstänkt tidigt på söndagsmorgonen”.

Finns ingen misstänkt enligt polisen? Dom vet mycket väl att det är gängkriget mellan K och M-falangerna som pågår.

Ett par personer i gängen släpptes nyligen så det var väntat att idioterna skulle ta hämnd för tidigare mord och våldsamheter.

24 åringen (Nermin) har varit på fri fot en dryg månad han dömdes i oktober förra året till 18 månaders fängelse för bl.a grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

I Sydsvenskan i fredags förklarade polisen att dom ”förväntade” sig en hämndaktion, och den kom nästan omgående.

Citat från Malmö-polisen:

”Vi räknar med nya hämndaktioner sedan ledarna för såväl K-falangen som M-falangen åter var ute på Malmös gator”

Nermin sköts ned i stadsdelen Söderkulla, (Ormvråksgatan). Malmö sveriges största rövhål blev pånytt berikade igår kväll igen.

Kommer osökt in på ett uttalande som Ilmar Reepalu myntade för ett tag sedan när siffor visade att Malmös befolkning ökade lavinartat:

”Förvånar mig inte alls då Malmö är en trevlig stad där människor trivs och mångkulturen inspirerar allt fler att bostätta sig här”

Judar och etniska svenskar flyr från Malmö så fort dom får en möjlighet, men det ville Ilmar ”antisemiten” Reepalu inte diskutera om.

Jag har inte mycket till över för Göteborgs för detta starke man Göran Johansson, men en sak han sa för 20 år sedan och stämde till 100 procent, vi måste gör något nu och inte i morgon åt den alltmer utbredda kriminaliteten som eskalerar i Göteborg och Malmö.

Inte ett smack har hänt, det har enbar blivit sämre och sämre.

Inre befäl vid Malmöpolisens kriminaljour Mats Attin säger:

”Just nu är alla Malmös poliser uppdelade mellan Söderkulla, Rosengård och sjukhuset. På Söderkulla finns det ena gänget, på Rosengård det andra, säger han”

Alla Malmös poliser arbetar nu med detta gängkrig, vilket kan få negativa effekter om något annat händer i Kulturstaden Malmö.

24-åring skottskadad i Malmö

Polisen vi har ett gängkrig

Offret står falangledaren nära

PPPRESS.se visar foton på den skottskadade och området runt omkring.

Annonser

7 Responses to K och M-falangen startar nytt krig Malmö

 1. Allemand skriver:

  Bra mer sånt, bara inte oskyldiga drabbas.

 2. Per-Arne skriver:

  Vad är det att vara svensk? Det faktum att Sverige existerat som ett rike i över tusen år, att svenska språket funnits lika länge, att majoriteten av befolkningen trots allt inte är invandrare utan känner samhörighet sedan många generationer med sitt eget landskap, att detta lilla folk överlevt många och häftiga förändringar i det förflutna, kanske ändå är ett vittnesmål om att det finns något som förenat folket under seklernas gång något som mejslats fram till detta som vi idag kallar svenskhet. Det skall vi vara rädda om.

 3. Jehovah skriver:

  Låt dom jävlarna skuta ihjäl varandera ju fler som skuts ju bättre, ge asen fri yta att bekämpa varandra så hederliga människor inte behöver träffas.

 4. Robin Shadowes skriver:

  Jag tycker Vermin hade varit ett mer passande namn på avfallsprodukten. 🙂

 5. Hanna skriver:

  Vilka partier röstar kvarvarande etniskt svenska Malmöbor på? Skulle vara intressant att veta.
  Malmö visar väl på ett bra sätt vad som kommer att hända med hela Sverige i en inte alltför avlägsen framtid. Invandringen ökar och Socialdemokraterna blir starkare på ort efter ort. Och det är väl detta sossarna arbetar för att uppnå med sitt vurmande för att ha fortsatt massinvandring=bidragstagare som omhuldas av sossarna som då får invandrarnas röster.
  Snart finns det ingen möjlighet att stoppa detta förfall av Sverige och det är med svenska väljares stöd som det kan fortsätta. Svensk media medverkar genom att de inte tar upp invandringsproblemen, vilket kan vara en del av förklaringen till svenskarnas ställningstagande i fråga om partisympatier; majoriteten av befolkningen känner inte till hur alarmerande läget är!

 6. Toksvensken skriver:

  Det här kostar massor och åter massor med skattepengar, lägg ner alla utredningar som är kopplade till dessa gängkrig! Dela istället ut gratis vapen så blir det en bra och billig självsanering! Mura in hela soptippen så blir det ännu roligare! Blir säkert också nån bra dokusåpa som kanske säljer bra, om nån vågar filma i kulregnet! Tänk på att invandringen kostar nästa 1000 MILJARDER per år utan att politikerna lyft ett finger för att göra något åt det!!

 7. tony skriver:

  att folk skjuter varann har väl inget med invandringen att göra.. alla dessa provokationer är polis och medias fel… där de ständigt påminns om att hämnas sina familjemedlemmar.. ni är patetiska som inte vå¨gar yttra er om utlänningar förutmom i bloggar eller gömda bakom dörrar. Stå upp för Er sak för ni har med stor sannolik förlorat detta land.

%d bloggare gillar detta: