Christina Meltin Westerlund (S) är en lögnare vilket ni kan läsa här


2010 blir ett avgörande år för mänskliga rättigheter och demokrati.

”Den 19 september ska vi i demokratiska val välja våra representanter till riksdag, landsting och kommuner.

Det kan bli ett ödesval där din röst kommer att avgöra. Men det kan också bli ett val då Sveriges Riksdag blir en arena för främlingsfientliga och rasistiska budskap. Ett odemokratiskt systemskifte.

Är det någon mening att ens försöka ta en debatt med Sverigedemokraterna? De låter som batteridrivna papegojor som ständigt upprepar sitt mantra: Invandrarna/flyktingarna stjäl, mördar, våldför sig på svenska kvinnor.

Inte ett ord om de rasister, som förföljer, förnedrar, förringar och gör allt för att förstöra livet för flyktingarna och invandrarna.

Det finns några bloggare här på s-info, som försöker ta debatten med Sd. Ni som orkar hjälp dem, för det är i längden ohållbart att som bloggare ensam försöka kommentera de mörkrets maktmänniskor, som gör allt för att göra livet surt för invandrare och oss som försvarar demokratin”.

Christina Meltin Westerlund (S) gör som alla andra S-märkta politiker, dom sprider lögner på sina bloggar och tillskriver SD diverse påståenden som är helt tagna ur luften.

Christina är inget undantag, när SD nyligen fick sin högsta notering någonsin i en väljarundersökning av Sentio Research(7.6%).

Då påstod lögnerskan på sin blogg att undersökningen gjordes efter det att SD lagt ut den anhållnes identitet på Internet.

Citerar ordagrant vad Christina Meltin Westerlund (S) skrev:

”Jag känner inte igen det institutet som gjort undersökningen, jag vet inte hur många man frågat, jag vet inte vem som beställt undersökningen.

Det jag vet är att man gör den precis efter det att SD lagt ut den anhållnes identitet på Internet (vilket i sig borde vara ett brott, då han inte är dömd än”

Totalt intervjuades 1 946 personer under perioden 16-28 mars av Sentio Research. Inger och hennes man Sven misshandlades dagen efter dvs den (29 mars).

Det är så typiskt Socialdemokraterna att nästan dagligen sprida lögner omkring sig vilket tyvärr flertalet icke läskunniga väljare kan svälja med hull och hår.

Christina Meltin Westerlund har följande uppdrag:

Ledamot av kommunfullmäktige.
Ersättare i HEMAB:s styrelse.
Ersättare i Landstingsfullmäktige.
Ledamot av Domkyrkoförsamlingens Kyrkoråd.
Ledamot av Domkyrkoförsamlingens kyrkofullmäktige.
Internationellt ansvarig i Härnösands Arbetarekommun.
Ledamot av partidistriktets förtroenderåd.

Mobil: 0706727945
E-post Christina.Meltin-Westerlund@harnosand.se

Lögnerskan Christina Meltin Westerlunds blogg

Underbart säger Christina Meltin Westerlund att av 7 miljarder människor i världen, så 99,87 % inte svenskar

Annonser

21 Responses to Christina Meltin Westerlund (S) är en lögnare vilket ni kan läsa här

 1. Kalleman skriver:

  Typisk sosse-besserwisser,
  utger sig säkert stå för en kristen värdegrund också, med tanke på hennes uppdrag vid sidan av politiken.

  Typiskt sådana som under många år raserat vårt land.

  Bort med dom i september

 2. HellBoy skriver:

  Sammanfattningsvis:En vedervärdig människa!

 3. TARZAN skriver:

  Jag frågade min finske granne ifall det finns många tok käringar
  inom politiken, han svarade att det finns ett par stycken.
  Då sa jag vi har för helvete flera tusen tok käringar.
  Därefter frågade jag honom , om en av era tok finskor skulle säga att finska män är inte bättre än talibaner, vad skulle ni finska män säga då ??
  ” Då skulle käringdjäveln få stryk ” svarade han !

 4. lasse1 skriver:

  En inbiten sossepolitruk, vare sig det är en man eller kvinna förnekar sig aldrig.

  Det gjorde de inte heller, när de slängde sina nyfikna blickar mot den tidigare ”demokratiska arbetarestaten DDR”…. när det begav sig på den tiden.

  Det fanns faktiskt en del inbitna sossar, tro det eller ej…. som blev lite tårögda när de de fick klart för sig, att sammanbrottet i de s.k. ”östdemokratierna” var ett faktum…

  Inte p.g.a. den glädje som uppstod tillsammans med de olika folkens frihetkänsla, utan att experimentet med en ”fullvärdig arbetarestat” var över.

  Det är väl en av många av orsaker, till att det går så utmärkt idag….. att liera sin med kommunisten Lars Ohly.

  Ps/ Det gamla hederliga socialdemokratiska arbetarepartiet gick nämligen i graven tillsammans med landsfadern, Tage Erlander./Ds

 5. vinterbadaren skriver:

  Meltin Westerlund är inget annat än en imbecill kossa, en komplett nolla likt sin chef, dvs cafébiträdet Sahlin så varför bry sig.

 6. Flitige Fredrik skriver:

  Vad skall man säga? Det är tragiskt när man ser och läser henne. Det finns så många som sådana människor i maktposition; så övertygade om sin egen godhet och förträfflighet, så omedvetna om att de är arkitekterna bakom ett av världshistoriens största svek mot ett land och ett folk. Det är svårt att hålla tårarna tillbaka.

  Om hon bara visste hur Sverige kommer att se ut om, säg 50 år om hennes politik får fortsätta råda. Då kommer muslimerna vara i majoritet i Sverige. Hennes barnbarn av kvinnligt kön kommer inte att ha någonting att säga till om i samhället. Och hennes barnbarn av manligt kön kommer antingen att tassa på tårna för de muslimska ledarna eller så kommer de att ha konverterat. Troligen det senare.

  Detta alltså om hennes politik skulle få fullt genomslag. Sverige har fått 500.000+ muslimer på 25 år och det har varit en exponentiell utveckling. Om det fortsätter så, räcker det med 50 år för att åtminstone svenskarna kommer att vara i minoritet. Och kom ihåg att driftiga svenskar emigrerar i allt större omfattning; ju större förfallet blir.

  Man skulle vilja säga: förlåt henne herre, för hon vet inte vad hon gör. Men oförstånd är ingen ursäkt för folkmord – hon kommer att få sina fiskar varma. Och tids nog kommer hon att inse vilket svek hon utsatt sina medmänniskor för.

 7. johan skriver:

  Lite underhållande läsning om Christina Meltin Westerlund:

  https://www.flashback.org/t989867

 8. annullera skriver:

  Jag vet att man inte skall döma en människa utefter hennes utseende, men många socialdemokrater som visats upp ser helt menlösa ut, menlösa och ursäkta mig lika dumma och naiva som de gör skäl för att vara. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, inte konstigt att det ser ut som det gör i vårt land när det är- och har varit en massa naiva dummerjönsar med noll kompetens, samt noll koll och sunt förnuft som styr vårt land rakt in i helvetet!

 9. annullera skriver:

  Chrsitina Meltin Kanin!
  Fast en kanin har bättre vett än vad Christina har!

 10. TARZAN skriver:

  Jag vill påminna om vad LO basen Stig Malm sa om Socialdemokratiska kvinno förbundet – ” Dom vill förbjuda altt utom 6 timmars arbetsdag för småbarns föräldrar ”
  Dessutom sa han om dom ” Det är ett djävla fittstim ”

 11. spikharry skriver:

  Christina Meltin Westerlund (S)är sjuk i huvudet. Hon kräver att svenska pojkar ska omskäras utan att ha något eget val för att rädda kvinnor från livmoderhalscancer.

  Undrar om stollen har vetenskapliga bevis som visar att kvinnor får livmoderhalscancer av icke omskurna svenskar?

  • Robin Shadowes skriver:

   Är väl ytterligare än anpassning till Det Nya Islamska Sverige kanske?

 12. JOG skriver:

  Borde inte Christina Meltin Westerlund själv
  omskäras?

 13. spikharry skriver:

  Jo men högre upp 🙂

 14. lasse1 skriver:

  Vet Ni, vad kanske damen innerst inne, säger till sig själv i vissa stunder?

  ”Fán, vad jag gillar Mona. Hon är ju så jä… bra, så det är bara inte saaaant. Gud, va bra hon är. Det är det bästa som har hänt vårt parti på årtionden”…

  Varför nu detta s.k. gripna påstående?
  Därför… att det är sant. Bland många inbitna sossar,
  så kan man få höra dylika fraser ibland.
  Även bland de förtroendevalda.

 15. Jehovah skriver:

  Vilken pinsam människa

 16. JOG skriver:

  @lasse 1 ;kanske jag missuppfattade dig ? men som jag
  tänkte ,jag har inte så stor erfarenhet av sossekvinnor i just dom stunderna,men det är nog rätt
  troligt att när dom är helt för sig själva och alldeles privata …så utrycker dom sig säkert på det
  sättet,särskilt mona själv.”Moooooona Mooooona mona ,vad du är bra”!

 17. moodyblue1 skriver:

  Jag var tidigare inne och kommenterade på hennes blogg på s-info. Det var en helt meningslös syssla. Denna kvinna är verkligen en rabiat sdmotståndare – inga argument biter på henne. Allt förklaras bort med floskler. Hon försvarade alltid token Reza Javid som uttalade att han ville att alla sverigedemokrater skulle dödas. Han har tröttnat på sin blogg men skriver på Facebook. Det finns en samling intelligensbefriade skribenter på s-info.

 18. Mariah_Magdalena skriver:

  ….”för invandrarna och oss som försvarar demokratin….”

  Är det muslimerna fruntimret talar om, så verkar hon helt ovetande om att en stor del av dem inte vill ha någon demokrati!
  Vad de vill ha är ett land underställt koranen med prästerskap i toppen.

  Dumsnut där!

 19. Hampus skriver:

  Någon driver med dig..
  http://spikh4rry.wordpress.com/

  // Hampus

%d bloggare gillar detta: