Muslim mordhotade sina döttrar och utövade våld: Straff 4 månders fängelse


En man bosatt i Sundsvalls kommun har blivit dömd till 4 månaders fängelse för att ha hotat döda sina två tonårsdöttrar på grund av att de inte ville gifta sig.

”Han har också hotat dem med att skicka tillbaka dom till deras hemland i uppfostringssyfte. Förutom hot har också våld och andra kränkningar förekommit.

Tingsrätten har bedömt döttrarna som trovärdiga medan pappans och hans fru tillsammans med mammans uppgifter inte varit likalydande. Pappan är förutom fängelsestraffet också dömd att betala skadestånd på 17 500 kr till båda döttrarna”.

Tur att det inte var en Svensk han döds-hotade och slog, då hade det blivit en medalj och middag hos Socialdemokraterna.

Fyra månaders fängelse!! Kasta ut muslimen ur landet illa kvickt och låt hans döttrar följa med. Är så jävla trött på alla importerade invandrarproblem.

Förutom hot har också våld och andra kränkningar förekommit

4 Responses to Muslim mordhotade sina döttrar och utövade våld: Straff 4 månders fängelse

 1. Chris skriver:

  Likadant varje gång… Kommer så väl ihåg snyftartiklarna i Sydsvenskan härom sommaren, då man uttryckte sin oro över att ”svenska” tonårsflickor skulle tvingas att gifta sig under sommarlovets semesterresor till andra länder…

  Man belyste (givetvis) aldig det faktum att alla asylsökande åberopar hur fruktansvärd situationen är i respektive hemland, men ”efter PUT” (och därmed garanterade bidrag) – märkligt nog – väldigt ofta kan åka tillbaka på semester utan några som helst problem… (Ytterligare en märklig aspekt är att de vuxna uppenbarligen inte ens måste stå till arbetsmarknadens förfogande, utan kan vara borta i månader…)

  Varför då inte ”förena nöje med nytta” under resan till det gamla landet… och gifta bort den yngre generationen med fler ”högutbildade och respektlösa analfabeter” som vill komma till Sverige och parasitera…

  Det är synd om människorna…, speciellt de svenskar som inte förmår öppna ögonen…

 2. Toksvensken skriver:

  Kasta ut alla hedersknyfflar, turbanodlare, moskéknullare, blöjgubbar, hucklekärringar, kamelpippare, rånare, fösäkringsskojare, mördare, barnmisshandlare, storskojare, skäggrunkare, religiösa galningar och annat äckligt stinkande drägg så vi får ordning på toksverige nån gång!! Dessa svin är BARA ute efter den imbecille retarderade svenskens pengar och får dessutom stöd av PK-arslena!! Men den extremt dumme storkorkade dösvensken verkar tycka att allt är OK!!! Visst är svenskar JÄVLIGT DUMMA I HUVUDET!!!!

  • TARZAN skriver:

   Jag förstår att du håller på att bli galen – jag är i samma situation. Helt klart är att svenskarna är norra Europas dummaste folk- skåningar som gotlänningar som norrläningar

 3. lasse1 skriver:

  En flykting som efter erhållet PUT och snabbt därefter, så reser vederbörande tillbaka till sitt forna hemland? Som han/hon har flytt ifrån.
  Vederbörande har flytt, p.g.a. politisk, religiös, etnisk eller sexuell förföljelse?

  Vad säger det om personen ifråga? Kanske inte minst om… svensk naiv flyktingpolitik?
  Kanske också det allmänna som har bekostat återresan?

  Kan inte hitta något annat ord;
  Sverige är fantastiskt. Så säg.

%d bloggare gillar detta: