Kanindansarens före detta fru inblandad i nytt bedrägeri med fejkad CP-skada av 32 åring


32-åringen misstänks ha lurat försäkringskassan på fem miljoner kronor. I går anlände mannen i rullstol till tingsrätten och förklarade att han var gravt rörelsehindrad.

”Men i hans eget fotoalbum fann polisen bilder som visade raka motsatsen. Den misstänkte bluffmakaren från Halmstad har enligt polisens misstankar spelat gravt cp-skadad i drygt två års tid.

Mannen påstod att han varit handikappad sedan födsel och behövde hjälp med allt, för det beviljades han assistansersättning med 170 000 kronor i månaden sammanlagt närmare fem miljoner kronor.

Pengarna betalades ut av försäkringskassan trots att läkare aldrig kunnat spåra någon hjärnskada.

I går anlände 32-åringen i rullstol till häktningsförhandlingen i Halmstads tingsrätt.
Han ryckte med kroppen och intygade att han var svårt sjuk och oskyldig till brott.

Mannen står upp utan problem och gör även rent gymnastiska rörelser inför kompisar vid ett besök i Helsingborg.

Han har helt enkelt varit en duktig skådespelare, säger polisens utredare Karl-Arne Ockell vid Hallandspolisen.
Fem personer har varit anställda i det assistansbolag som på pappret skött 32-åringen dygnet runt.

I härvan misstänks även 54-åringens hustru och två vuxna söner för medhjälp till brott. Flera av dem har erkänt att 32-åringen inte är så sjuk som man gjort gällande.

Vi har uppgifter om att mannen kunde springa i trappor när han kom till Sverige. Vi vet också att han körde taxi i sitt gamla hemland, säger Karl-Arne Ockell.

En sjätte person före detta hustrun till ”Kanindansaren” misstänks också för inblandning.

Kanindansaren var en följetong i vintras sedan en man fått flera miljoner kronor i assistansersättning – men avslöjats som frisk efter att på bilder ha setts dansa med den så kallade Lisebergskaninen i Göteborg”.

Klart som tusan att våra egna sjuka inte kan räkna med hjälp när ”kulturberikarna” lurar arslet av svenska staten.

Ingen kan väl vara förvånad över avslöjandet att kanindansarens före detta fru också var inblandad.

Frågan är om inte läkaren också kan vara inblandad? stinker rejält om alla dessa fuskande invandrare som skor sig på oss andra hårt arbetande svenskar.

Sofi Assistans Sverige, Jaktfalksvägen 49, 302 61 Halmstad. Innehavare: Ahmed Sofi Kerim.
Verksamhet: Assistansverksamhet mot uppdragsgivare med fysiskt och psykiskt funktionshinder.

Källa: Bolagsverket, Hallands Affärer.

Beviset på bluffen om cp-skadan

Ahmed Sofi Kerim

Tidigare inlägg i ämnet om invandrarbedrägerier av Spikharry

Annonser

14 Responses to Kanindansarens före detta fru inblandad i nytt bedrägeri med fejkad CP-skada av 32 åring

 1. Blodsven skriver:

  Vill vi veta hur många importerade skithögar som har blåst våra hönsarsel i olika myndigheter? Morsan jobbade på länsstyrelsen på 70-80talet när ohyran började välla in. Asen skulle ha svenska körkort istället för arabiska papperlappar, och morsan var spyfärdig på alla lögner, medans hennes överordnade skitnödiga tjänstemän godkände det mesta. För en svensk ungdom var det i snitt 10000:- för att få utbilda sig till bilförare, medans kroknästa sandloppor blåste idioterna och fick skiten gratis…

 2. rondellhunden skriver:

  Herr Ockell har fel. Han är ingen bra skådespelare. Utan felet ligger hos försäkringskassan. Nu igen måste man påpeka. Man ger fanskapet 170000 kr i månaden. Det utan något godkänt läkarutlåtande.
  Ta och jämför det med etiska svenskar som har blivit ut försäkrade. De trots att dem har läkarintyg. Läkarna som känner dem har försvarat och bedyrat att han/hon är svårt skadad/sjuk. Nej nu sitter det en sk. konsultläkare (socialdemokratiskt beslut) med 1 miljon i årslön. Och läser innantill i papper och ställer diagnos. Läkaren har inte träffat människan. Än mindre pratat med han/hon i telefon. Men läkaren vet hur sjuk/skadad du är. Och vad händer sedan? Jo tillslut sitter det en människa med noll koll när det gäller medicin. Och fattar det avgörande beslutet. Så den läkare som känner personen bäst. Har minst att säga till om. Men gott folk detta gäller bara etniska svenska. Då kan man ju inte bli anklagad för rasim. Så en blatting kan känna sig lugn. Han/hon få det hon villa ha. Det utan godkänt läkarintyg.
  Det här är landet man gjorde 10.5 månad militärtjänst. Och det här är landet man betalade skatt i. Så länge man var frisk och jobb. Låt huvud rulla på försäkringskassan i Halmstad och Varberg. Fy fan för ett land Sverige har blivit.

 3. Hanna skriver:

  Och dödssjuka i cancer tvingas att arbeta tills de ligger för döden, har vi kunnat läsa om i nyhetsmedia!
  Försäkringskassan har jagat de sjuka tills två veckor innan de avlidit, enl. utsago från behandlande läkare.
  Ja, vi får ligga i tills vi drar vårt sista andetag för att kunna uppfylla de krav som politikerna ställer på oss, för att de ska kunna finansiera invandringsprojektet.

  Vad håller Fredrik Reinfeldt på med egentligen?
  Varför har invandringen ökat sedan han tog över regeringsmakten?
  Varför har han en islamist på valbar plats inför valet 2010?
  Varför inrättades de sk. migrationsdomstolarna (3st. i hela landet, att jämföra med alla landets domstolar som tidigare dömde i invandrarärenden? Lättare att ha inflytande över bara 3 st?)
  Varför blir inte grova brottslingar från MENA-länder utvisade vid grov brottslighet, till skillnad mot brottslingar från andra länder som i hög grad blir utvisade?
  Varför gör inte Sverige ålderstester på de sk. ”ensamkommande barnen”(som i huvudsak kommer från arabländer)? Andra länder gör det.
  Varför säjer F.Reinfeldt i TV-intervju att han inte vill se burqor i Sverige, för att några dagar senare säja att det inte kommer att bli något burqa-förbud? Någon som läxade upp honom?
  Den mannen??? litar jag inte på!

  Mona Sahlin och socialdemokraterna vill skynda på invandringen för att med hjälp av invandrade bidragstagare rädda sig kvar vid makten, innan Sverigedemokraterna får med sig en så stor del av väljarkåren att de oskadliggör socialisterna. De arbetar febrilt med smutskastningskampanjer, betalda med skattemedel, mot Sverigedemokraterna. (Som SD- sympatisör betalar du alltså själv för att bli förtalad!) Mona Sahlin har yttrat sig om att hon vill att alla som BOR i Sverige ska få rösta i riksdagsvalen, även de som inte har svenskt medborgarskap.

  Socialisterna är lätta att förstå sig på, de vill
  importera röstboskap.
  När det gäller Fredrik Reinfeldt så kan man bara spekulera om orsakerna till hans arabvänlighet.

  Svenska folket arbetar på sin egen undergång genom att fortsätta att rösta på de Sverigefientliga partier som sitter i Sveriges Riksdag idag.

 4. Pia skriver:

  FY FAN!!!!!!!

  Packet hjälper varandra och vi är tvingade att betala för svinen.

 5. Jehovah skriver:

  Jävla parasiter. En noggrann kontroll och granskning av liknande fall med invandrare som har ej dokument-erade sjukdomar och som uppbär stora bidrag. Är detta
  möjligt ?? 4 kända fall med invandrare i miljon-bedrägerier eller ska vi ha fler ??

 6. kalle skriver:

  är försäkringskassan offentliga handlingar? gissar att allmänheten kunde hjälpa handläggarna på försäkringskassan att hitta dessa 1000 tals andra bluffare.
  #Läkare som ger dessa sjukintyg borde granskas. det syns direkt om en person är förlammad och har sjukdomar.
  #det borde finnas tjournaler från ständiga besök hos sjukvård och uttag på mediciner från apotek.

  ###varför får inte etniska Svenskar som verkligen är handikappade samma förmåner som handikappade utlänningar får?

 7. Chris skriver:

  Klart att grabben skall ha ordentlig hjälp med att slänga sig på knä mot Mecka… och klart att vi tror på honom och förkastar läkarnas slutsatser…
  – Vi vill ju absolut inte stämplas som rasister!

  Heder åt den/dem som – till slut – gick till botten med eländet, trots omständigheterna och – därmed – ”riskerna”…

  Vilken sorg man känner, för de stackare som inte får den vård och den omsorg de förtjänar…

  Vilken sorg man känner, för de politiker, tjänstemän och övriga medborgare som låter samvetslösa människor utnyttja vårt land på detta sätt…

  Vilken sorg man känner, för dem som blundar för sanningen…

 8. lilli skriver:

  men herrgud ,.. bara för en invandrare gör så betyder det inte att alla är såna..

 9. Karl.J skriver:

  Har inte alla dessa handläggare på försäkringskassan någon yrkesstolthet alls utan de låter sig hunsas med hur som helst, likaså vissa läkare också eller har de blivit lobotomerade redan inan Mena tagit över, dessa råttor skulle hängas ut för almän beskådan i tidningarna varje dag då de är att betrakta som förrädare till den Svenska staten,hoppsan jag menade de 7 ryggradslösa. Det kommer fler CP skadade var så säker bara de törs gräva lite djupare i skithögen och deras samvete kanske gör sig påmint så småningom.Varför är de flesta på FK kärringar av båda könen. SD 2010

 10. kalle skriver:

  Lilli, här en ”bra” invandrare eller?
  http://na.se/nyheter/hallsberg/1.784492-svampar-blev-lyft-for-arbetslos

  eller vad finns för lik i garderoben?

  ”Karen är egentligen utbildad till veterinär i sitt tidigare hemland Armenien”
  ”tunnbindare.– Det är ett familjeyrke som gått i arv i fyra generationer”

  # har denne fått asyl och PUT genom att slänga passet och inte veta sin identitet. Nu flera år efter har han kommit på att han är veterinär från Armenien!

  # Är detta fördold knarksmuggling? nog innehåller dessa lådor annat som ger mer inkomster än att odla svamp!
  ”Ett par gånger i månaden får Karen och hans kolleger runt om i Sverige lådor levererade från Tyskland. De innehåller jord och så kallad substrat”

 11. Robin Shadowes skriver:

  Kalla mig för Jesus för jag kan bota honom på mindre än en minut. Visa mig kaninmannen och ge mig en 44 Magnum så ska ni nog få se den lame lägga benen på ryggen hehehe…

 12. Hanna skriver:

  Re.lilli
  Nä, alla invandrare är inte sådana, men tydligen många och iom den stora invandringen så är risken stor att vi får in många brottslingar. Med tanke på att de flesta invandrare inte har flyktingstatus men ändå får stanna så kanske det kan förhålla sig på det viset att det kommer folk som kan säjas vara ekonomiska invandrare, dvs människor som helt enkelt kommer pga vår sociala välfärd. När det sedan går upp för en del av dem att svenska myndigheter kan luras så står vi där med skägget i brevlådan och dumstrut på huvudet. Med tanke på att vi har egna, etniskt svenska, brottslingar så behöver vi ju inte fler. Det räcker väl med dom vi redan har.
  Dessutom har jag aldrig tidigare, i mitt relativt långa liv, varit med om att svenskar har lurat till sig så mycket bidrag från det svenska välfärdssystemet som dessa utlänningar har gjort. På väldigt kort tid har flera fall av mångmiljonbedrägeri mot Försäkringskassan uppdagats. Alla gärningsmän i dessa fall är invandrare! Sug på den sura karamellen ett tag och fortsätt att omhulda invandringens konsekvenser om ditt samvete är så rymligt som du ger sken av.
  Utan dessa invandrarbrottslingar hade Sveriges skattebetalare kunnat besparas mångmiljonbelopp. Pengar som svårt sjuka, som jagats av Försäkringskassan ända in döden med uppmaning att gå tillbaka till jobbet, kunde ha fått.

 13. Toksvensken skriver:

  Förstår att du är invandrare Lilli, du är säkert med på något hörn och förser dig med skattebetalarnas pengar! Annars är du sanslöst obegåvad, alt levt i en grotta i skogen de senaste 20 åren! Men kan ändå hålla med dig till viss del (dock max 0,20%), problemet är bara att ALLA som begår brott som att lura den sketdumma svensken rejält alt extremt grova våldsbrott, är av utländskt härsprung. Nu talar jag inte om våra europeiska grannar, jag pratar om religiösa galningar från länder där solen steker sönder hjärnan på folk, som vi skattebetalare tvingas betala för!!

%d bloggare gillar detta: