Ibrahim Adan Socialdemokraternas valarbetare


Moderata trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm anmäler före detta partikollegan Ibrahim Adan för grovt förtal. Detta trots att det aktuella inslaget i TV 4 inte har sänts.

”Det han säger är ren och skär lögn, säger en upprörd Christer G Wennerholm till SvD.se.

Redan på fredagskvällen gjorde Christer G Wennerholm en anmälan om grovt förtal via sin egen blogg. Där skriver han att han på eftermiddagen fått se ett klipp från en TV4-reporter.

I videoklippet anklagar den förre partikamraten Ibrahim Adan honom för att ha tagit emot 5000 kronor 2001 för att betala för nya medlemmar.

Påståendena är grundlösa och oacceptabla. Därför har jag polisanmält Ibrahim Adan, säger Christer G Wennerholm.

Men på fredagskvällen sände TV4 ett annat inslag där Ibrahim Adan istället talar om den Moderata statssekreteraren HG Wessberg, som han menar godkände valfusk.

Reportern Sara Recabarren på TV4 bekräftar att det finns ett annat inslag som kommer att sändas, som handlar om Wennerholm.

Vi har inte publicerat det än. Det är väldigt märkligt. Jag tror att det är ett försök till att påverka publicering. Jag ser ingen anledning att anmäla innan det ens har sänts, säger Sara Recabarren till SvD.se.

Troligen kommer inslaget att sändas i TV4 på lördagskvällen, men trots att inslaget ännu inte sänts finns alltså redan en polisanmälan om grovt förtal.

I ett pressmeddelande från Stockholmsmoderaterna skriver juristen Håkan Wallensten att han bedömer att det inte finns någon grund för vidare utredning av uppgifterna, bland annat med hänvisning till den felaktiga uppgiften om provval till landstinget hösten 2001”.

Visst har det fuskats ordentligt men både Socialdemokraterna och Moderaterna är lika goda kålsupare.

Men just i detta påstådda fall så tror jag inte för fem öre på dom angklagelser som Ibrahim Adan häver ur sig.

Sant är att (M) erbjudet muslimer i Rinkeby en moské om dom röstar rätt dvs på (M) men Ibrahim Adan utspel är troligen något som Socialdemokraterna puffat på med då just Rinkeby och andra invandrartäta områden är A och O för dessa om valet skall vinnas i höst.

Men vi ser i alla fall ett tydligt mönster inom 7-klövern med ständiga lögner och förtal. Pedofiler, brottsbelastade politiker som kastar skit på SD fast dom är 100 gånger värre själva.

Hycklande politiker som är beredda att gå över lik för att tillskanska sig makten i fyra år framåt.

Moderata trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm anmäler före detta partikollegan Ibrahim Adan för grovt förtal.

”Reinfeldts närmaste man kände till valfusk”

Fredrik Reinfeldt Jag litar på det Wessberg har sagt

Wallensten (M): ”Ingen grund för utredning

Annonser

10 Responses to Ibrahim Adan Socialdemokraternas valarbetare

 1. TARZAN skriver:

  Jag tror tvärtom att detta är värre än vad som Teve 4 säger.
  Om moderaterna kan slänga ut tio tusentals sjuka människor från våra trygghets system så kan dom oxå köpa somalier för några hundra
  kronor !!!!

 2. Chris skriver:

  Rätt åt Er, Era landsförrädare! – Ni kallar Er moderater och säljer ut Sverige för att kunna sitta kvar med köpta muslimröster…

  Hur vill Ni ha det i det längre perspektivet, Era navelskådande idioter? – Tror Ni att vi får en ljusnande framtid… – Nä, skåda in i mörkret…

  Minns ”skandalen” i pressen då det begav sig förra gången… En mutad och ”högutbildad analfabet” lyckades att rösta på SD istället för på S…

  I ett friskt samhälle, vore det skandalöst att ge rösträtt åt en person som inte ens kan välja rätt valsedel…

 3. Allemand skriver:

  Hoppas att moderaterna funderar på vilka de lierat sig med. Nästa stolle är väl en av moderaterna välsedd NissePelle i Göteborg.

 4. JonasE skriver:

  Ingen rök utan eld brukar man säga, och nog var (M) väl snabba att säga att allt var färdigutrett tidigare.

  Om Ibrahim Adan tala sanning eller inte kan man undra, men han valde att träda fram kom ju för ett par månader sedan, men det är nu som Tv4 publicerar.

  För ett par månader sedan!!, det var väl ungefär då som (M) hade utrett klart!!, och påstods inte hittat mer fuskare.
  Riken är att det var då Ibrahim Adan kontaktade Tv4, för att få fram ”sanningen”.

  Christer G Wennerholm var väldigt kall och lugn när han konfronterades med uppgifterna.
  Men om dessa uppgifter vore osanna, så bodre man först se något av chock/misstro, och sen fly förbannad/ledsen för att Ibrahim Adan ”ljuger”.
  Jag tycker at han reagerade som en skyldig, mer än oskyldig.
  En polisanmälan där ord står mot ord brukar sluta med ”brott kan ej styrkas”, sen så har ju Ibrahim Adan en som styrker delar av det han säger: Fatima Nur.

  Som sagt: ingen rök utan eld.

 5. Robin Shadowes skriver:

  Vi måste bli av med samtliga dessa sju landsförrädiska partier annars kommer Sverige gå under.

 6. Joakim Olsson skriver:

  Jag läste om en bok som heter De antimänskliga som tar upp partiernas fiffel. Författaren jobbar på tidningen Fokus. De recensioner jag har läst har fått mig att köpa boken men jag har inte hunnit läsa den än. Jag tror hur som helst att den kan vara nyttig för alla att läsa inför valrörelsen.

 7. Berit skriver:

  Se till att de sju etablerade partierna åker ut från riksdagen den 19 september!Sen ska dom ställas till svars för massinvandringen,islamiseringen av Sverige mm.Vi måste alla hjälpas åt att återfå vårt Sverige som står på ruinens brant.

 8. Hanna skriver:

  Re.Berit
  Men hur gör vi det? När massmedia hyllar invandring och mångkultur och misskrediterar Sverigedemokraterna så arbetar vi hela tiden i motvind. Det går för långsamt, trots att många lägger ner ett stort jobb för att sprida information om Sveriges förfall.

 9. Toksvensken skriver:

  Det här problemet har jag en lösning på, jag röstar rätt in i vardagen på miljöpatiet, det enda sanna svenska parti som inte är vänstervridet – hehe skojar bara, det förstod ni väl!! Nä, jag tycker nog Mona är bäst, hon vill öka våra kostnader rejält med fri invandring av gangsters och ensamkommande 30-åringar utan att redovisa vart skattepengarna tar vägen! Mona har ordning på sin ekonomi, det vet jag! Skojar igen, alliansen är nog bäst, dom lovar fler moskéer och mer pengar till flyktingar, kriminella invandrare och ensamkommande 30-åringar så dom får garanterat min röst i valet – men stopp nu, hallå där, är jag helt dum i huvudet? Är ni med i texten? Nu grovskojar jag med er, det förstod ni väl? För mig finns bara ett parti, och nu talar jag allvar – det är SD som gäller hela valspelet igenom! Mona Muslim, Maria Wettlösstrand och Ohlyckliga Ohly borde ju inte kunna få några svenska röster i alla fall!! Fredliga Fredrik, Tolkpartiet, Cementpartiet och Kistdemagogerna och det gänget är man ju synnerligen tveksam till också…! Men man vet aldrig, svenska folket kallas inte för ”die dumme schweden” utan anledning…!

 10. rondellhunden skriver:

  Tarzan det ska vara 70000 ut försäkrade 2009. Och ytterligare 50000 till kommer 2010. Dem som bär ansvar för detta borde ställas till svars.

%d bloggare gillar detta: