Zigenare i tusental väller in i vårt land (bidragsinvandrare)SÖDERHAMN – Närmare 2.000 romer och kosovoalbaner har de senaste två månaderna kommit till Sverige.

”Migrationsveket har haft stora problem med att placera flyktingsströmmen. 200 av flyktingarna har inkvarterats i Söderhamn.

Söderhamn har utmärkt sig som den kommun i länet som tagit emot flest flyktingar. Men nu är gränsen nära för vad kommunen klarar, och intresset för att avlasta Söderhamn är klent.

Det var för en månad sen som Söderhamns kommunalråd ansåg att kommunen tar emot fler flyktingar än kommunen klarar av, och att Migrationsverket missbrukar söderhamnarnas solidaritet genom att placera så många asylsökande på en liten ort.

Kommunen tar idag emot 700 flyktingar, och kommunalrådet menade också att fler kommuner borde ta ansvar för att lösa boendefrågan för flyktingar. Efter ett möte mellan Migrationsverket och kommunen träffades en överenskommelse om att Söderhamn ska ta emot 400 asylsökande.

Lars Ulander som är enhetschef på migrationsverket i Söderhamn har i ett brev till alla kommuner i länet gått ut med en förfrågan om att hjälpa till med bostäder för 30 till 50 asylsökande för att minska trycket på Söderhamns kommun”.

Finns snart inget mer att tillägga om hur illa 7-klövern behandlar svenskar och tvingar oss så att försörja bidragstagare som fullkomligt invaderar vårt land.

Kvinnan dom intervjuvar var i sverige för tio år, och nu har hon bestämt att sverige är det bästa landet för hela hennes släkt.

Kommunerna klarar inte av fler bidrags-invandrare, men 7-klöverns politiker struntar totalt i det och fortsätter att år efter år sätta nya rekord med sin hysteriska invandringspolitik.

Ni kan tänka er vad som skulle hända och S-märkta politiker efter valet får styra och ställa.

Skrämmande tanke.

2000 Romer och kosovoalbaner till Sverige under 2 månader

Vi klarar inte av mer nu säger kommunalrådet

Annonser

24 Responses to Zigenare i tusental väller in i vårt land (bidragsinvandrare)

 1. hagbard skriver:

  Främst Maria Leissner och Bengt Westerberg, kan nu visa sin generositet, och inhysa en familj eller några ungdomar. Folkpartiet och övriga vänstern har ju outtömliga resurser, att visa omvärlden, men att omkring 20 000 personer i Sverige varken har husrum eller arbete ger dom fullständigt fan i. Och folk röstar på dessa??!!! Fattar ”nada”…..:)

 2. Anneli skriver:

  Ja, då är också Söderhamn snart i samma situation som Landskrona, Göteborg, Malmö och Södertälje. Förresten är ju snart hela Sverige i samma läge. Djupt tragiskt.
  Varför kan vi inte satsa på våra gamla som byggt upp det här landet istället? Nej, dom ska minsann ”dra åt svångremmen” medans sådant här får kosta. Skamligt är ordet!!

 3. lasse1 skriver:

  ”Söderhamns kommunalråd ansåg att kommunen tar emot fler flyktingar än kommunen klarar av”…

  Om vi ser på detta faktum…på ett litet större perspektiv. På länsnivå eller varför inte på riksnivå..
  Tänk, vad stålar det finns i den svenska skattekistan…Helt otroligt.

  Sverige är fantastiskt…Så säg.

 4. Allemand skriver:

  Naturligtvis har alla ungdomar i Söderhamn förtur till lägenheterna, eller hur?

  Spiken, vad är det för ful logga du lagt upp?

  • spikharry skriver:

   Försökte mig på något jag inte klarade av 🙂

   Loggan får vara max 750×150 pixlar men något gick jävligt snett.

   Pixlar och Spikharry fungerar inte….

   PS Tarzans idé var jävligt bra.

 5. TARZAN skriver:

  Dom är inte flyktingar dom är parasiter och brottslingar som inte har här att göra-
  Söderhamn ligger i södra Norrland och där röstar man rött – nu kommer dom att skita på sig zigge är överallt och hela kommunen kan falla ihop.
  Spikharry – din logga ska vara en man som jagar en politiker med en blåslampa riktad mot politikerns röv !!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Blodsven skriver:

  Det jävligaste i sammanhanget är att ziggisar och kosovoalbaner, är den absolut sämsta ohyran som inte skulle få vistas i civilisationen! Får hönsarslena fortsätta sitt vanstyre, så är det lika bra att packa ihop och dra till USA. Där värderar man skandinaver högt som ett stabilt och pålitligt folk. Fast Måna & co jobbar ju stenhårt på att sabotera det oxå….

  • A-mannen skriver:

   En svensk medborgare har devalverats en sisådär 80%
   Inte mycket goodwill kvar för Sverige inte.

 7. ola skriver:

  Skicka skiten hem till Bengt Westerberg.

 8. Per-Åke skriver:

  ”Migrationsverket missbrukar söderhamnarnas solidaritet”

  Söderhamnarnas solidariet, har dom något val alls? rött grönt eller blått invandringen fortsätter ändå.

 9. betongolle skriver:

  Men detta är ju för fan helt perfekt att dom hamnar i sossenästet Söderhammn. Snart har SD 22 % röster där åxå precis som i Landskrona. Man måste hitta ljuspunkterna i allting mina vänner. Ett par riktiga våldtäkter å lite snatterier å stölder på den lokala konsumbutiken i Söderhamn så svänger snart oponionen där med. Man hoppas ju nästan att det ska gå riktigt åt h..vete å det kommer det att göra åxå med 700 flyktingar i den lilla skitkommunen

 10. Il Padre skriver:

  Problemet är inte att andra kommuner inte tar emot. PROBLEMET ÄR ATT EU NÄR DET GÄLLER ZIGENARE HADE FÖR BRÅTTOM MED ATT INFÖRLIVA VISSA NATIONER I ÖSTEUROPA OCH INTE AGERAR TILLRÄCKLIGT KRAFTIGT MOT DE NATIONER SOM VILL IN, MEN SOM MISSKÖTER SIG! — Sverige borde redan undr förra regeringen ha satt ner foten i det europeiska parlamentet och meddelat DEFINITIVT STOPP för allt flyktingmottagande fram till dess att EU enats om gemensamma regler och fördelningskvoter! I det avtalet skulle ha funnits kristallklara regler om direktavvisning när det gäller ekonomiska flyktingar som kommer hit pga en undermålig social situation i hemlandet! Det här är baran en galenskap bland alla andra galenskaper i den flyktingpolitik som Sverige fört under den förra och nuvarande regeringen! Varken Sveriges ekonomi eller avgrundsdjupa kulturella skillnader gör Sverige lämpligt som mottagarland!

 11. lasse1 skriver:

  Klart som korvspat, att de fattiga f.d. s.k. östdemokratierna, bl.a. Rumänien o. Bulgarien ”ser en glädje med”…. att vissa element ur deras egna befolkningspopulationer sticker iväg till de västeuropeiska länderna.
  På sikt uppemot 1 – 1,5 miljoner människor i rörelse.

  Ett problem mindre att stångas med för dessa länder.
  Helt klart. Hur jä… blåögd får man vara inom EU´s västvärld.
  Att Sverige står som vanligt med armarna öppna borde inte förvåna någon.

 12. Robin Shadowes skriver:

  Som om inte detta elände är nog så skall Rosengård tydligen få en ny mega-moské. 😦

 13. Bengt Lundström skriver:

  För ordningens skull: Vad sägs om att återuppliva de värderingar som styrde i Sverige på 30-talet?

  • Robin Shadowes skriver:

   Jag vill ännu hellre återuppliva dom värderingar som styrde i Sverige på 1600-talet… 😀

 14. betongolle skriver:

  ha ha den var klockren Robin

  • Robin Shadowes skriver:

   Kroppsdelar uppspikade på hjul androm till varnagel som det brukade heta på den tiden. Barbariskt? Ja, och? 😀

 15. rondellhunden skriver:

  Fattar ingenting. Eftersom varje individ är en ekonomisk tillgång. Så bör ju Söderhamn var en välmående kommun. Och visst ska man vara solidarisk. Det finns ju åtskilliga miljoner där ut i världen. Som Ni kan vara solidariska mot. Det värsta är att. Dem som prata solidaritet. Är inte dem som står för betalningen. Utan det är fattig pensionärer, utslagna och sjuka/skadade. Dem sk. Solidariska Nissarna lyfter sin höga politiker arvoden.
  Robin ditt förslag är inte hel olikt Islam av i dag.:);):)

 16. moodyblue1 skriver:

  Det här är bara början… 1000 zigenare i månaden-det blir 12 000 per år. Troligen fördubblas strömmen när det blir sommar och varmt. Göteborgspolisen har nu hittat nån paragraf i utlänningslagen som gör det möjligt att skicka hem dem. Troligen kommer väl protesterna mot detta rasistiska beslut att bli högljudda. Dessa människor har ingen laglig rätt att vara här, ändå skall de ha tak över huvudet och mat på bordet. Har de dessutom barn med sig kommer man väl att hävda barnperspektivet för att tvinga dem kvar här. Det är bara att gråta över vansinnet!

%d bloggare gillar detta: