Knut Nilsson, 70 misshandlades till döds av Serber


Medan Knut Nilsson, 70, låg döende i sitt kök skröt 14-åringen för sina kompisar om vad som hänt.

”Först ett par dagar senare hittades Knut av sina grannar.

Nu åtalas 14-åringens bror och kusin för mordet. Själv är han för ung för att straffas.

Allt tyder på att 14-åringen var med vid rånmordet på Knut Nilsson i Kastberga utanför Eslöv 2008.

Natten mot 13 maj tog sig flera personer in på gården. Det var känt att Knut Nilsson avvecklade sitt lantbruk och precis hade sålt maskiner. Enligt åklagaren var besökarna ute efter hans pengar.

Men något gick snett. Knut Nilsson gjorde motstånd och fick flera sparkar och slag i huvudet och på överkroppen. Slutligen bakband männen hans händer och knöt ihop dem med fötterna. En blodig jacka knöts runt hans sönderslagna huvud.

Så fick Knut Nilsson ligga medan inkräktarna förgäves sökte genom hans hus i jakt efter pengar.

Tre dagar senare, 16 maj, hittades 70-åringen av grannarna. Vätskebrist, svält och kvävning bidrog till hans död. Hur länge han kämpat för sitt liv är okänt.

Men under tiden hade 14-åringen skrutit för flera kompisar, enligt åtalet. Han kunde detaljerat berätta om vad som hänt hos lantbrukaren – trots att ingen då visste att Knut Nilsson lämnats att dö. Ett tiotal ungdomar ska vittna om detta vid rättegången som inleds nästa vecka.

I förhör har 14-åringen nekat till att han vet något om mordet. Han har dock delgetts misstanke för att ha varit med, men är för ung för att straffas.

Däremot åtalas nu hans storebror och hans kusin för mordet. Och hans föräldrar för anstiftan till rån och grovt skyddande av brottsling. De förstörde sin 20-årige sons blodiga kläder och skjutsade honom till Serbien direkt efter rånmordet, enligt misstankarna.

Allt avslöjades av 20-åringens dåvarande flickvän som flydde från familjen och berättade allt för polisen. Pojkvännen åtalas också för våldtäkt och grov kvinnofridskränkning mot henne.

Samtliga åtalade nekar till allt”.

Sedan flydde ett av kräken till sitt hemland Serbien, samma land han flydde ifrån några år tidigare. Det är så dessa avfalls-produkter gör när det börjar brännas.

Ytterligare en svensk som fick sätta livet till pga av kulturberikare. När skall våra politiker vakna?

14-åring skröt om rånmordet

Annonser

11 Responses to Knut Nilsson, 70 misshandlades till döds av Serber

 1. Pia skriver:

  Usch så fruktansvärt, stackarn kan ha varit levande i flera dagar innnan han avled till följd av skadorna serberna tillfogade honom.

  //Pia som inte vill se fler invandrare.

 2. lasse1 skriver:

  Ett förskräckligt mord mot en försvarslös äldre man.
  Det står faktiskt i AB att 14 – åringen skjutsades till hem Serbien…Vacker så.
  Kan det vara en miss i redigeringsarbetet?

 3. Toksvensken skriver:

  Döda asen, no mercy, inte en skäggapa till i landet, vilka jävla svin!!

 4. Toksvensken skriver:

  Ska politikerna ta in mer avföring i landet ska dom själva hållas ersättningsskyldiga mot det dumma jävla svenska folket! Gör asgamarna så här och sticker ska nån politiker dingla i galgen, nu får det vara nog med spruckna varbölder i toksveriget!! Rösta bort skiten i valet!!

 5. Robin Shadowes skriver:

  Tvål och lampskärm är det enda sådana as duger till!

 6. Bengt Lundström skriver:

  Som jag antytt i kommentarerna sedan några år nu: Alla borde inse, att läget(som förvärras)är sådant i landet, att var och en av oss helt oprovocerat kan bli lemlästad eller mördad. Vi har bara oss själva att ty till. Att anmäla någon för olaga hot t.ex., är helt meningslöst. Bättre är att inte berätta detta för någon, och då tillräcklig tid förflutit sedan hotet (eller överfallet) göra det som borde ha gjorts för länge sedan.

  • Robin Shadowes skriver:

   Precis, gör man sak av det så är man den förste som farbror blå kommer att knacka på hos så fort kräket försvinner. Förutom vad som då är ännu värre, nämligen att klanen blir varse ens existens. Hur mycket det än tar emot så är det bättre att knyta näven i fickan, bida sin tid och planera för hämnd istället. När tillräckligt mycket tid har förflutet för att man skall kunna känna sig på den säkra sidan så gör man slag i saken. Vid det laget har förmodligen aset redan hunnit med så pass många nya brott att det finns oändligt många andra misstänkta.

 7. Jo skriver:

  Jag har en plan…… UTROTA packet för att sedan helt enkelt ta semester.

 8. hagbard skriver:

  Ett vanligt förekommande sätt att ta mörda på ,som vi har berikats med från Balkan. Exakt samma sätt gjorde ett gäng ”Juggar”, på en man från Traryd, i Småland. Slog ,misshandlade och band honom vid stolen där han sakta plågades till döds. En hjälpsam, snäll ,ensam man. En av dessa blev frikänd,för man kunde inte bevisa att det var hans jeans, som hade blod på sig, tillhörande den man mördade… Kulturberikning!!! Finns förresten en bok skriven om just det fallet i Traryd…

 9. JOG skriver:

  Öga för öga tand för tand och skit i förövarnas ålder
  och psykiska hälsa,och släng alla experter i avfallskvarnen…det är mitt vänliga tips.

%d bloggare gillar detta: