Invandringen slår nya rekord år efter år


Om elva år förväntas antalet svenskar vara uppe i tio miljoner, enligt den senaste befolkningsprognosen från Statistiska centralbyrån (SCB). I fjol ökade befolkningen med 84 000 personer och siffran väntas bli ungefär lika stor i år.

”Hög invandring och ett högt barnafödande ligger bakom utvecklingen och under de kommande tio åren beräknas folkmängden öka med drygt 600 000 personer, enligt SCB”.

Där tog Svenska Dagbladets mini-artikel slut fast det finns stora gluggar från SCB som dom utelämnade av förståeliga skäl.

Fyller i gluggarna med lite info som SvD utelämnade.

Förväntad rekordinvandring i år.

Sedan 2006 har det varje år varit rekordhög invandring till Sverige. I år väntas ännu ett rekordår med 103 000 invandrare.

Det är främst flyktinginvandringen och antalet utländska studenter som förväntas att öka jämfört med föregående år. Sedan antas invandringen att avta och stabiliseras på en nivå strax över 70 000varje år.

Under hela 2000-talet har antalet som utvandrat ökat. Denna trend bröts 2009 men framöver förväntas antalet utvandrare åter öka varje år.

Barnafödandet fortsatt högt trots den ekonomiska krisen.

De närmaste åren beräknas det att födas omkring 115 000 barn per år, något fler än 2009 då det föddes 112 000 barn.

Ett så högt barnafödande har Sverige inte haft sedan 1993.

Dock har den senaste ekonomiska krisen inte haft någon effekt på det totala barnafödandet. För 2010 beräknas fruktsamhetstalet bli 1,97 barn per kvinna.

Invandringen är den största orsaken till att befolkningen ökar lavinartat ur svenska mått sett, sedan är det vida känt att invandrare skaffar barn på löpande band vilket ökningen av barnafödandet också visar.

Flyktinginvandringen visar sig vara rekordhög, faktafel av SCB, över 90 procent av alla som tagit sig hit under mer än en tioårsperiod är inte flyktingar.

I min värld kallar vi saker vid dess rätta namn, bidragsinvandrare som på vår bekostnad vill skapa sig ett bättre liv.

Nu gäller det för alla ”svennar” att arbeta hårdare så staten får in mer skatte-pengar till alla invandrare som tar sig hit.

I våra grannländer är det tvärtom, invandringen minskar från år till år, men vi vet att våra svenska politiker struntar i folket och gör vad dom själva känner för.

Att några av dom inte förstår varför SD ökar visar tydligt att dessa debila element inte borde finnas i riksdagen, dom borde köra buss eller spårvagn och skala lök på någon närbeliggande pizzeria istället.

Tio miljoner svenskar 2021

Hög invandring och ett högt barnafödande ligger bakom utvecklingen

SCB Förväntad rekordinvandring i år

14 Responses to Invandringen slår nya rekord år efter år

 1. Gammelsvensk skriver:

  För att klara av att förse all denna arbetskraft, som vi så väl behöver(?), med sysselsättning så får vi nog skrota våra moderna redskap och maskiner och återgå till handkraft. Då blir det väl även anpassat till de ”nya” svenskarnas normala arbetssituation.

 2. Jox skriver:

  galen statestik till ett galet samhälle..

  Kan man inte pollisanmäla våra ”folkvalda”

 3. ceasarfidelis skriver:

  Mkt bra skrivet! Kommer att följa dig framöver

  Här är min http://sverigefidelis.blogg.se

 4. lasse1 skriver:

  Ensamkommanade flyktingbarn = Kommande arbetskraft

  Stämmer den ekvationen, månne?
  Vad händer med jobben?..Blir de fler eller färre på sikt. Vad krävs idag för att få ett arbete?
  Några storföretag kommer underfund med att flytta utomlands?
  Vilka vibbar ger detta i så fall på arbetsmarknaden?

  Mer av ?
  Starka armar eller ett utvecklat intellekt?
  Båda delarna kanske…Men huvudets kapacitet väger förmodligen tyngre. Men på sikt så blir det huvudet som får spela första fiolen.

  Vi ser idag att många ungdomar som lämnar gymnasiet med relativt goda betyg, men som har oerhörda problem med att komma in på arbetsmarknaden.
  Dessa ungdomar kan svenska och acklimatiserat sig till det svenska samhället. De kan även återge en god CV med yrkesutbildning. Men får dessa ungdomar ett jobb? Ja, säger politikerna och fler med dem, men när är den ständiga frågan?
  20 – 25% ungdomsarbetslöshet är dagens dystra siffra…Fylls på med ensamkommande?

  Det är en kvalificerad yrkesutbildning som gäller eller högre studier.
  Finns inga andra alternativ.
  Hur ser möjligheterna ut för dem med skrala betyg, eller inga alls?
  Kommer dessa ungdomar att få några jobb i framtiden?
  Till vilka då jobb i så fall?
  Skall de måhända konkurrera och ställas mot de ensamkommande?

  Ensamkommande flyktingbarn som på sikt, kan bli uppemot en hel ungdomsgeneration.

  Det beräknas komma till Sverige, c:a 1000 – 1500 ensamkommande barn/år…Som snabbt kan växa till 10.000. Kanske 25.000. Eller varför inte 50.000/år.

  Många saknar helt utbildning och vilka resurser står dem till buds? Många är helt främmande för det västeuropeiska levnadssättet. Även engelska språket kan vara något helt främmande.
  Finns tillräckligt med utbildningskapaciteter? Möjligheter till egen bostad?
  Vilka möjligheter står till buds för en egen försörjning på sikt?

  Debatterar politikerna dessa ? -(tecken)
  Jag har inte hört något.

  Någon annan som har hört?

  • annullera skriver:

   lasse1!
   Detta är något som våra politiker aldrig med så mycket som ett endaste ord antyder något om.
   Det pratas ofta om utanförskap bland våra kulturberikare i samband med grov kriminalitet. Just detta att det inte finns varken bostäder eller arbete att erbjuda dem gör att många av dem istället blir grovt kriminella. Vore det då inte på tiden att våra etablerade- och styrande tog det ansvar som erfordras och som de faktiskt själva tagit på sig genom att ohejdat och okontrollerat ta emot all världens folk från alla världens hörn. De flesta är lågutbildade om de över huvud taget har någon utbildning alls. Istället bestämmer sig våra intelligensbefriade och naiva DÅRAR till politiker i detta land att Sverige skall ta emot än fler bidragstagare. Man blir rent ut sagt vansinnig, man känner en så stor frustaration över att de styrande i detta land inte har så mycket som sunt förnuft! Hur tänker de?
   Jag håller fullständigt med dig i allt det du skriver, du skulle skicka in din kommentar till regeringen.

 5. Per-Åke skriver:

  Grabbar och tjejer det är troligvist redan körd för oss. Om SD kommer in så går dom andra rövhålen ihop. Den foten dom trampade på igår den röven får dom slicka idag.

 6. Robin Shadowes skriver:

  ”Att några av dom inte förstår varför SD ökar visar tydligt att dessa debila element inte borde finnas i riksdagen, dom borde köra buss eller spårvagn och skala lök på någon närbeliggande pizzeria istället.”

  Anser snarare dom hör hemma i salt-gruvorna alternativt i galgen!

 7. Skogman skriver:

  Blir invandrare någonsin pensionärer?

 8. lasse1 skriver:

  @ annullera 08:46

  Ett skrämmande framtidsperspektiv m.a.o.

  Vi ser ju vikten av…. att det verkligen behövs en tillnyktring inom invandringspolitiken.
  En så viktig politisk framtidsfråga, som så totalt är bannlyst på agendan är snudd på landsförräderi.
  Den politiska korrektheten, tillsammans med en ohejdad massiv flyktinginvandring, kan faktisk bli ett lands kapsejs.

  ”Att rädda en person från att drunkna är en behjälpansvärd insats. Vid fel taktik, så kan Du själv dras ned i djupet”.

  Att sverigedemokraterna tar sin berättigade plats är nog helt odiskutabelt.

  Hoppas bara att det svenska folket har insett allvaret.

 9. A-mannen skriver:

  Vi är många ljushyltade med hög arbetsmoral som bokstavligen får ta muslimlättjan och politikidiotismen genom ryggen.

 10. Politisk analytiker skriver:

  Bara niggesch o musslor som alliansen o kommunisterna bryr sig om. Alliansen vill ha billig lågkvalificerad arbetskraft, kommunisterna vill ha villig valboskap som går på bidrag = alla vill ha mycket niggesch/musslor

 11. Hanna skriver:

  Det ökande barnafödandet står invandrarna från bl.a Somalia för. Man har ju hört, från förståsigpåare under flera decennier, att bidragsberoende går i arv. Alltså föds det många nya bidragstagare. Under tiden jobbar svenskarna för högtryck och skaffar få barn. Vilken befolkning vi kommer att ha i Sverige om några årtionden är väl inte svårt att räkna ut. Fler som ska försörjas av den minskande andelen arbetande. De unga som tar ansvar och skaffar sig en utbildning kommer nog i stor utsträckning att lämna det sjunkande skeppet. Det skulle jag göra om jag hade möjlighet.

 12. Bengt Lundström skriver:

  Du är inte ensam Hanna om Dina känslor. Själv känner jag mig som ett offer för utpressning. Några år före min kommande ålderspensionering frågade jag Försäkringskassan om det var möjligt att slippa den 25% -iga s.k. SINK-skatten på pensionen, på ett av olika politiska beslut fördärvat pensionsbelopp, eller åtminstone få den reducerad, om jag skriftligt förband mig att lämna Sverige för alltid och t.o.m. sade upp mitt svenska medborgarskap. Men se, det gick inte! Tvärtom tvingas jag nu att som 66-årig ålderspensionär inte bara betala världens högsta skatter utan t.o.m. högre skatter än de ”politiker”, byråkrater, ”myndigheter”, etc. som är skyldiga till den allt värre kriminaliteten och moralisk-ekonomiska förfallet i Sverige men som ”arbetar”, alla utländska parasiter ej att förglömma.!/ Född den 30 jan. 1944, och som aldrig kostat ett enda socialbidrag, men som betalat studieskulderna till sista kronan.

%d bloggare gillar detta: