Invandrare dödshotade 9 månaders baby


Två rånare greps på onsdagen efter att ha hotat att döda en nio månader gammal baby i Oslo.

”En kvinna i 50-årsåldern var hemma med sitt barnbarn, när tre beväpnade män trängde sig in i lägenheten i södra Oslo. De tog tag i babyn och höll en pistol mot barnets huvud och hotade att döda barnet om inte kassaskåpet öppnades.

– Den ene rånaren satte ett elchockvapen mot barnet huvud och kan ha gett det en stöt. Babyn var påverkad av händelsen, sade Gro Smedsrud vid polisen i Manglerud.

En man i grannlägenheten larmade polisen och lyckades skrämma rånarna på flykten. Polisen grep två av rånarna när de var på väg bort från lägenheten, men tror att så många som fem personer kan ha varit delaktiga i rånet.

En polisjakt inleddes efter den tredje rånaren och två som tros ha vaktat utanför i en bil.

I kassaskåpet förvarades en del värdesaker och det verkade enligt polisen som om rånarna visste vad de var ute efter. En del av bytet – pengar, smycken och nycklarna till kassaskåpet – kastade de ifrån sig under flykten.

Såväl rånoffer som de misstänkta rånarna satt i förhör under onsdagskvällen”.

Svenska Dagbladet missar väldigt ofta vissa uppgifter fast dom står skrivna svar på vitt i Norska tidningar.

Beror denna missen möjligtvis på att personerna som dödshotade nio-månadersbabyn var invandrare? eller låg det något annat bakom ert beslut att mörka just den här uppgiften?

Baby dödshotad vid bostadsrån i Norge

WG.no Tre menn ranet en bestemor (47) ved å true med å drepe hennes ni måneder gamle barnebarn

Annonser

11 Responses to Invandrare dödshotade 9 månaders baby

 1. Per-Åke skriver:

  Gör ont i mig att läsa sådant när är barn råkar illa ut, fy faskien alla kriminella as.

 2. Robin Shadowes skriver:

  Bara blattar är hänsynslösa nog att sätta en pistol mot en bebis huvud.

 3. Marcus skriver:

  @Robin Shadowes
  Ehhh? Du har uppenbarligen inte läst om dådet utan istället gått på din magkänsla. De var ju ryssar, inte blattar… så uppenbarligen är ditt väl genomtänkta uttalande fel.

 4. garmsir skriver:

  Det ar saant vi maste vanja oss vid. Ranarna kanske har haft en hemsk uppvaxt, kanske kom de hit som ensamkommande barn. Det ar ocksa helt raett att inte skriva ut signalement for annars kanske vanligt folk kan fa for sig att gora nat dumt.

 5. annullera skriver:

  Vilka fruktansvärt sjuka människor det finns på denna jord! Norge är sedan fortfarande ett DEMOKRATISKT land i motsats till Sverige! Där råder det tack och lov yttrande- och pressfrihet, därav går media öppet ut med hela sanningen och inte halvsanningar. De går öppet ut och talar om för samhällsmedborgarna om det är norrmän eller invandrare som är inblandade. Här i det förljugna landet Sverige skall det mörkas och sopas under mattan, allra helst när det handlar om muslimer som gjort sig skyldiga till våldtäkter och andra grova brott. Media ger dem svensk-klingande namn för att alla skall tro att det är svenskar som ligger bakom. De svenska männen har fått ta mycket skit för mycket som kulturberikarna gjort sig skyldiga till. Jag fattar bara inte att många fortfarande går på medias lögner. En tumregel är att när media inte skriver ut etniciteten på vilka gärningsmännen är, då kan man lätt räkna ut att det handlar om kulturberikare. När det är handlar om svenskar, danskar, norrmän, tyskar osv. då hängs de ut med både namn och bild tillsammans med stora feta rubriker, i motsats till när det handlar om kulturberikarna, där trycks det upp så små rubriker som möjligt.
  Media går i de styrandes ledband i detta ODEMOKRATISKA DIKTATURLAND!.

 6. Marianne W G skriver:

  Hei,

  Jeg vil bare minne om at i artikkelen stod det at ranerene er russiske statsborgere og kjørte bil fra Lithauen.
  Håper de blir sendt i fengsel i Russland.

 7. lifesdesire skriver:

  Spelar eg ingen roll vad för nationalitet dessa kriminella monster har! Dådet hade varit lika fruktansvärt oavsett vilket land gärningsmannen/männen föddes i. Förra året mördade en svensk man i skåne sina barn och orsaken tros vara en skilsmässa. Det är väl inte mer acceptabelt för att han var svensk, eller??

 8. lasse1 skriver:

  @ annullera 06:51

  Visst, är det som Du säger.
  Norge liksom Danmark o. Finland…befinner sig i medial särklass. Dessa länder tillhör absolut Nordens mest utvecklade demokratiska medialänder.

  Däremot inom svensk media, så är förljugenheten och den politiska korrektheten som styr mediaflödet. Totalt implementerat med politikernas goda vilja.
  Utan överdrift så känns begränsningen, tvängströjan.

  Smått insmygande halvkommunistiska pressinfluenser från den tidigare Östtyska demokratiska republiken, som starkt har fått styra o. råda debattklimatet inom svenskt samhällsliv.

  Vi har ännu så länge möjligheter att ta del av våra grannländers nyhetsmedia.
  Alla kan se den enorma skillnad på objektivitet och öppenhet som förmedlas till våra läshungriga grannar.

  Ja, vill säga det igen…Igen o. igen.
  Helt häpnadsväckande, vad beträffar medial öppenhet o. objektivitet som råder i våra kära grannländer.

 9. marcus skriver:

  Det är ju folk som i den här tråden som gör att man inte går ut med singalement. När ni säger ”blattar”, syftar ni då verkligen på ryssar? Allt för många verkar längta efter att läsa ”utlänning” som ”blatte” men det var ju ryssar, för sjutton. Ryssar.

  Jag håller med om att media är kass på det här, men ni är ju lika kass som direkt antar att det är en viss typ av invandrare (kulturberikare/blattar) det rör sig om. Kanske därför media omyndigförklarar er?

  • Per-Åke skriver:

   Marcus!

   Gissar på att du är grymt vänstervriden, du kommenterar ordval istället för att skriva något om det avskyvärda som modern till barnet råkade ut för.
   Typiskt kommunister.

 10. hampus skriver:

  Här di sett ärr ngn startat en falsk spikharry sajt?

%d bloggare gillar detta: