Sverigedemokrater överfallna på skola av vänster-terrorister


Några Sverigedemokrater blev överfallna av vänsteraktivister när de i dag anordnade bokbord på gymnasieskolan Spyken i Lund.

”Enligt Sverigedemokraterna stormade vänsteraktivisterna deras bokbord och stal partiets trycksaker.

Rektorn på skolan bad då Sverigedemokraterna att bege sig från skolan, något som upprör partiet.

”I stället för att tillkalla polis och avhysa de våldsamma vänsterextremisterna valde skolledningen att försöka återställa lugnet genom att dra in tillståndet för bokbordet och tvinga bort Sverigedemokraterna från skolan”, skriver partiet i ett pressmeddelande.

De fyra kommunala gymnasieskolorna i Lund har beslutat att alla partier som är representerade i riksdagen, i regionen eller i Lunds fullmäktige är välkomna till skolorna, skriver Sydsvenskan på nätet.

”Genom att dra in tillståndet för vårt bokbord har man sänt ut en signal till skolans elever och vänsterns stormtrupper om att den här typen av överfall är ett acceptabelt och effektivt sätt att stoppa oliktänkande från att föra fram sitt budskap”, säger riksdagskandidaten Kent Ekeroth i pressmeddelandet. ”Ett agerande ovärdigt en demokrati”.

Hur sjukt är det ställt i vårat land??? Vänster-terrorister ger sig på Sverigedemokrater med våld, rektorn tar då beslutet att avhysa alla SD:are men låter terroristerna stanna kvar.

Dessutom så börjar Helsingborgs dagblad med ordet (vänsteraktivister) trots att dom vet med sig att det handlar om terrorister.

Demokratin segrade återigen, lugna SD:are fick fly och rektorn tog parti för Lars Ohlys stormtrupper AFA.

Tänk tanken om det vore några ur 7-klövern som blivit påhoppade av dessa terrorister vad hade hänt då!!!! Karin Stavne kastade ut Sverigedemokraterna som hade rätt att vara i skolan men behöll terrorist-packet AFA.

48 300 kronor i månaden tjänar Karin Stavne genom att spela diktator, och slicka arslen på kommunist-drägg, hon är även Utvecklingschef i Rosengård och drar in pengar genom att hylla invandringen.

Ta ditt förnuft till fånga att lämna din tjänst. En rektor skall aldrig stå på våldsmännens sida och spotta på dom oskyldiga som du gör.

Gymnasiechef
Karin Stavne
046-35 78 03
E-post: karin.stavne@lund.se

Sverigedemokrater fick fly skola

Skolledningen på Spykens gymnasium

Inte lämpligt utestänga partier konstaterar Skolverket

Annonser

7 Responses to Sverigedemokrater överfallna på skola av vänster-terrorister

 1. TARZAN skriver:

  Någon jurist här – går det att JO anmäla henne och få käringen fälld
  ????????????????????????????????

  • Per-Åke skriver:

   Fungerar inte att JO anmäla odjuret. finns bara ett och du vilket nister T 😉

 2. Toksvensken skriver:

  Hon blir säkert tillfredsställd av några vänsterpittar varje dag, en hynda sviker alltid sin omgivning och sina närmaste! Vad den här hyndan gjort sig skyldig till är anarki och brott mot demokratin, tvångsförflytta Stalinisten till Rosengård och häng på henne skylten ”gratis knull”! Men hon är säkert så ful så ingen är intresserad…! Kommunistsvin!!

 3. Robin Shadowes skriver:

  Ful som satan är batik-kärringen också. F ö så tror jag hon föredrar omskuret per default.

 4. annullera skriver:

  Inte annat att vänta från fega rektorer! Man blir riktigt rädd när man tänker på att Sverige faktiskt utvecklats till att bli ett DIKTATURLAND där människor inte längre får ha en egen åsikt.

 5. annullera skriver:

  Skall nog ta och maila till denna Karin i eftermiddag.
  Det borde fler göra! Hon skall ha dj…igt klart för sig att det finns människor som fortfarande står för DEMOKRATI!

%d bloggare gillar detta: