Lurade till sig 5 miljoner spelade ”CP-skadad”


Polisen misstänker att en 32-årig Halmstadbo låtsats vara cp-skadad och på så sätt sen 2007 lurat till sig närmare fem miljoner kronor av Försäkringskassan.

”Ytterligare fem personer, som via ett assistansbolag har redovisat att de vårdat mannen, är misstänkta för bidragsbrott.

Bedrägeriet ska ha pågått sen 2007 och 32-åringen är beviljad cirka 170 000 kronor i månaden i assistansersättning av Försäkringskassan.

I går knackade polisen på dörren hos honom och förklarade att han är misstänkt för grovt bidragsbrott mot Försäkringskassan.

Ytterligare fyra personer, som har fungerat som assistenter åt 32-åringen, är misstänkta för grovt bidragsbrott och hämtades in till förhör. De har fått lön utan att de behövt vårda 32-åringen, enligt polisen.

Alla personer som hämtades in för förhör under gårdagen sitter nu anhållna. En av de misstänkta står som huvudman för assistansbolaget. En femte misstänkt person har inte kunnat höras av polisen då hon befinner sig i utlandet.

Vi har gjort husrannsakan hos personerna och tagit med dem in till förhör. Det är en rad omständigheter som är knepiga och som kan bli jobbiga för dem att förklara, säger kriminalinspektör Claes Björnerhag vid länskriminalen i Halland.

32-åringen är beviljad assistans eftersom han uppgivit att han har en cp-skadad sen födseln som gör att han inte klarar sig själv.

Han är nog inte riktigt så sjuk som de påstås, om man läser handlingarna är han jättesjuk, säger Claes Björnerhag.

Vid en röntgen av huvudet kunde inte läkarna upptäcka någon skada på hjärnan. I det medicinska underlaget konstaterar en läkare att det som talar emot att 32-åringen skulle vara cp-skadad är att skadan inte syns på röntgenbilderna.

Vid ett tillfälle skulle 32-åringen läkarundersökas närmare, men läkaren fick avbryta eftersom han for runt så mycket att det var praktiskt omöjligt.

Det är i stort sett det enda man har gjort och ändå betalar Försäkringskassan ut cirka 170 000 kronor i månaden, berättar Claes Björnerhag.

Polisen har spanat på 32-åringen vid flera tillfällen när han varit utanför sin lägenhet. Han uppges inte klara sig själv, sitter i rullstol och kan knappat prata.

I smyg har polisen filmat mannen när han varit på stan och de inspelningarna visar en helt annan bild. De har även följt honom när han varit med på en bordtennisturnering.

Han kan prata i telefon och han kan skicka sms. Han kan överhuvudtaget göra mycket som han inte skulle kunna göra. Och för att ha suttit i rullstol sen födseln har han väldigt kraftiga lårmuskler, säger Claes Björnerhag.

32-åringen vårdas av ett assistansbolag som drivs av en familj. En av de så kallade assistenterna som ska ha jobbat för 32-åringen har inte varit i Sverige sen i början av november.

Men hon har jobbat hela november, december, januari och februari för det här bolaget.

Familjen som driver bolaget har varit utomlands en hel del och då har de redovisat att de arbetat i Sverige. En av dem går i skola men arbetsschema och arbetstider går inte ihop, säger Claes Björnerhag och fortsätter:

Helt klart är att assistenterna inte behövt arbeta i den omfattning som de har redovisat.

32-åringen ska vara släkt med familjen som vårdar honom. Men det tror inte polisen på. Experter som polisen varit i kontakt med betraktar släktskapet som ”omöjligt”.

Vid gårdagens förhör gjorde en misstänkt person vissa medgivande, men inte 32-åringen”.

Då var det dags igen, hur faskien kan F-kassan godkänna 170 000 kronor i bidrag varje månad år efter år till en invandrare när röntgen av huvudet inte visade på någon skada alls?

Likadant var det när ”kaninmannen” Ali Samir Husien blåste F-kassan på miljoner samtidigt som han dansade med utklädda kaniner på Liseberg.

Läkarna hittade inget fel men F-kassan pumpade ut miljontals kronor ändå.

Dourmouch Iachar Mestan spelade också handikappad och plockade ut drygt 8 miljoner av F-kassan trots att han var frisk som en nötkärna, hela familjen var inblandade i bedrägeriet precis som Ali Samir Husiens familj också var.

Hela 99 procent av svenska tidningar glömde medvetet att upplysa sina läsare om att Familjen som driver bolaget har varit utomlands en hel del och då redovisat att de arbetat i Sverige.

Inte ett ord om detta går att finna i dagens SvD, DN, GP etc etc. 32 åring påstås även vara släkt med familjen som vårdar honom, men enligt polisen i Halland är det en lögn.

Vid gårdagens förhör gjorde en misstänkt person vissa medgivande, men inte 32-åringen, klart att stora delar av media glömde det också.

Har tidigare påpekat att läkarna och F-kassan av rädsla att bli stämplade som främlingsfientliga och rasister inte vågar annat än att godkänna handikapp som inte finns.

Välkommen till det Nya Sverige. Vi tvingas finansiera och försörja arbetskygga invandrare som gör allt för att bluffa till våra skattepengar.

Uppdaterat:

Sofi Assistans Sverige, Jaktfalksvägen 49, 302 61 Halmstad. Innehavare: Ahmed Sofi Kerim.
Verksamhet: Assistansverksamhet mot uppdragsgivare med fysiskt och psykiskt funktionshinder.

Källa: Bolagsverket, Hallands Affärer.

Låtsas vara cp-skadad lurade Försäkringskassan på miljoner

En 32-årig Halmstadsbo misstänks för att lurat till sig närmare fem miljoner kronor från Försäkringskassan

Miljonbidrag till man med ”cp-skada”

Sofi Assistans Sverige Styrelse:Sofi Kerim, Ahmed

www.halmstadsnaringsliv.se

Invandrare lurade till fem miljoner

Annonser

42 Responses to Lurade till sig 5 miljoner spelade ”CP-skadad”

 1. Sverige, Sverige fosterland! skriver:

  Jaha, då var det dags igen i ”dårarnas paradis Sverige”!
  Först ”Kaninmannen” i Göteborg 3,8 miljoner, ”Varbergs-mannen” 8 miljoner och nu ”Halmstads-mannen”
  5 miljoner!
  Det börjar bli många nu!
  Var det inte ”jobblinjen” som skulle gälla, eller?
  Trots allt, tycks ”Bidragslinjen” fortfarande vara den mest lönsamma linjen i Sverige!
  Eller är det ”jobblinjen” för ”etniska svenskar” och ”bidragslinjen” för de importerade ”pensionsräddarna”?
  Men det är bra, Reinfeldt! Sparka ut de ”cancersjuka” det är bara att gå på!
  Det går nog, att ”klämma ut” ytterliggare några miljarder från äldreomsorgen! Där finns det tillräckligt med ”etniska svenskar” á la krävande ”köttberg”! Dessa har gjort sina 50 år i arbetslivet och står bara i vägen för det ”mångkulturella samhället”! Det är dags, att ”damma av” Emil i Lönnebergas ”Kommandora” och införa ”fattighuset” i varje kommun!
  Det är bara att gå på, Reinfeldt och detta gäller även hela ”politiker-patrasket” på Helgeandsholmen!

  • Hanna skriver:

   Ja, vad ska vi ha den åldrande urbefolkningen och arbetsoföra sjuka till? Det är ju faktiskt som du säjer, dom står bara ivägen för möjligheterna att försörja det nya folket som kommer.
   Gamlingar och sjuka svenskar, ni är inte välkomna att ta del av välfärden i det land som håller på att byggas med hjälp av invandringen från fjärran länder med en högtstående kultur!
   Liknar mycket nazi-tyskarnas ideologi under andra världskriget!!!
   Jag anser att samtliga 7 partier i Riksdagen är medskyldiga till förräderi mot Sveriges folk!

 2. insikt skriver:

  Man blir förtvivlad o förbannad när man läser detta.
  Jag ha jobbat i 38 år o vart sjukskriven ett par månader under dessa år senast nu för ett par veckor sedan. Vart uppringd av försäkringskassan eft ett par veckors sjukskrivning, rena förhöret. Varför svarar du inte på din hemtelefon om du är sjuk var en av frågorna? Jag hann inte svara för dom la på så fort.
  Vidare, hur länge behöver du gå hemma? Ingen aning svarade jag, det får väl doktorn avgöra. Osv osv
  Fick rådet av en vän att aldrig svara på frågor från dom i tel, utan begär skriftligt för tydligen kunde deras frågor vändas mot mig.

  Detta är bara för djävligt att bli förhörd som en kriminell när man sen ser hur lätt andra skors sig för att FK inte vågar ifrågasätta våra gäster.

 3. TARZAN skriver:

  I Sverige får man inte tala om parasiter. Men det är så många som parasiterar på välfärden att det snart kommer att vara ett minne blott. Att blattar är sjukskrivna utan att vara sjuka är känt sen 60 talet men såssepartiet har alltid blundat.

  • naivtive skriver:

   På 70-talet kallades ju Sjuk-kassan för ”Turkiska ambasaden” av någon outgrundlig anledning….

 4. Anneli skriver:

  Det gör mej så ledsen, förbannad, frustrerad men mest av allt förvånad över att liknande nyheter är vardagsmat numera i Sverige. MEN VARFÖR REAGERAR INTE FOLK OCH INSER VART VI ÄR PÅ VÄG??? HELT OFATTBART FÖR MEJ!!

  • annullera skriver:

   Media gör allt för att mörka det som Spikharry lyfter upp i dagsljus, därav att folk inte reagerar mer än vad de gör, tyvärr! Vad tror du själv skulle hända om Tv-nyheterna på bästa sändningstid lyfte fram och serverade tittarna allt detta bidragsfusk, våldtäkter, gruppvåldtäkter, misshandel, hot, mord och annan grov kriminalitet som våra kulturberikare står för och ärligt visade vilka människor som stod ansvariga. Men media, både TV- och dagstidningar, de passar sig dj….igt noga, det vet att detta kommer o gynna SD.

 5. Sverige, Sverige fosterland! skriver:

  Bästa Anneli,

  Om Du röstar på rätt parti i höst så är det första steget till, att få ordning på dessa missbruk!

  • Anneli skriver:

   Det fattar du väl att jag röstar på rätt parti!!
   Känns dock som att jag skulle vilja göra mera, få folk att fatta att det kommer att sluta med katastrof i Sverige om detta vansinne tillåts eskalera hela tiden!!

 6. Karl.J skriver:

  Vad är det för folk som jobbar på FK är dom hjärndöda eller förstår dom ingenting,invandrare jobbar svart och är sjukskrivna så är det,kan komma med många namn om det behövs, kolla lite i er närhet så får ni det bekräftat men FK blundar naturligtvis de kan ju
  bli anmälda till K.Linna fy fan.

 7. annullera skriver:

  Ja det är verkligen konstigt att det kan gå till på det här viset, de hårda krav, samt kontroll och framför allt den mycket tuffa sjukskrivningspolitik som gäller för vanligt folk, verkar INTE gälla för Sveriges kulturberikare- och bidragsfuskare!
  Svårt sjuka arbetande människor och övriga skattebetalare, gamla som unga, fattiga, lågavlönade, arbetslösa, ensamstående föräldrar, fattigpensionärer m.fl., måste vara med och upprätthålla dessa omkostnader genom höga skatter gällande Sveriges framtidshopp!

  SD ett självklart val!

 8. lasse1 skriver:

  170.000 kronor i en förmodad fejkat assistansersättning/mån?
  Det är en vanlig årspension för många, som har slitit och jobbat ett långt arbetsliv.
  Hur står det till med kollen inom FK? Finns det någon koll överhuvud tagit?

  Man är jäv…. snabba på att checka upp svenskar som har jobbat och slitet till 55-60 årsåldern.
  Men som av olika anledningar inte har kunnat fortsätta med sitt arbete, p.g.a sjukdom.
  Även gravt handikappade kan ibland ifrågasättas…

  Vi har även läst om vissa personer med svåra cancersjukdomar, som har varit piskade till att att gå tillbaka till sitt tidigare arbete…

  Samtidigt så har vi läst om, ett äldre par som har levt ihop i över 65 år. Absolut, inga som helst möjligheter för paret….att få avsluta sitt levene tillsammans på ett äldreboende.
  Ja, vad säger man på ren svenska? Fy fán!
  Tydligen ”ingen person” som kan slå näven i bordet längre.

  Det finns tydligen oinskränkt med stålar till vissa.

 9. Per-Åke skriver:

  Vafan, fortsätter patrasket med bedrägerier med hjälp av försäkringskassan och läkare? eller vad fan är det som händer.
  Fick 248 kronor för mycket i pension i december, nu har dom jagat mig som tokstollar och hotat med kronofogden om pengarna inte finns på deras konto innan 19 April.

  Är svårt att vara svensk i dessa dagar, men mussarna erhåller miljoner efter miljoner utan någon kontroll alls.

  Trivs inte längre i mitt eget land, men har inte råd att flytta härifån, hoppas Sd gör ett kanonval.

  • RICHARD skriver:

   Per Åke,det som händer är att dom måste få in mer stålar till alla kaninmän,det är ju bla du som står för fiolerna,själv har du säkert inte råd med några större utsvävningar.
   Rösta SD 2010

   • Per-Åke skriver:

    Sista veckan varje månad består av följande- Måndag kokt potatis, tisdag, potatismos, onsdag, potatisbullar stekta med lite lingon till.

    Det mesta av pension (skatt) går till riksdagens sju partier som delar ut pengarna till ny svenskarna.

    Kanske fel att klaga när även mina vänner i samma ålderspann har det lika knapert.

    Lite hemkört och några rullade ciggaretter är rena rama lyxen.

  • Anneli skriver:

   Om SD inte gör ett kanonval (vilket jag såklart hoppas vi gör) så vågar jag inte tänka tanken vad som kommer att hända med ”vårat” land.

 10. Allemand skriver:

  En politiker behöver inte spela CP, de flesta verkar vara det från födseln.

  • Anneli skriver:

   Ja, precis som journalister. Skönt att det finns ett forum även för oss som inte har ”korrekta” åsikter att lufta våra tankar på!

 11. Anna skriver:

  Dubbelkolla ALLA invandrare som har ”skador” som kräver personlig hjälp, här finns mycket för skattebetalarna att spara.

 12. BETONGOLLE skriver:

  Jag vet inte vad jag ska vara mest förbannad på. Blattarna som troligen har som kultur att kapa åt sej förmåner om dom kan eller ett helt folk med bortkollrade , naiva jävla pajasar som fortsätter att bli rövkn…… av sossarna varje år .För det är ju dom å kommunistsvinet Ohly som har varit med å skapat detta jävla samhälle . Men likförbannat så röstar folk på dem ändå

 13. rondellhunden skriver:

  Försäkringskassa sparkade ut 70000 människor ur välfärden 2009. Dem flesta antar jag var svenska med läkarintyg. I år kommer ytterligare 50000 till att gå samma öde tillmötes. Säkerligen dem flesta svenska med läkarintyg. Nu är det på tiden att huvuden börja rulla på försäkringskassa. Pumpa ut pengar på blattingar som inte ens har ett läkarintyg. Jag brukar inte svära. Men nu jävla få det räcka.
  Jag gjorde min militärtjänst. Jag arbetade och betalade ska under dem år jag kunde och var frisk. I dag är jag ut försäkrade. Och får mellan 1500 och 1600 kronor att leva på i månaden. Vilket jävla skitland man lever i.

 14. Blodsven skriver:

  Det mest troliga är att de skitnödiga tjänstemännen på FK är livrädda för att stöta sig med ohyran, samt skräcken för det jävla rassekortet som pisskallarna inom politiken och media tjattrat om i minst 20 år! Vem som får pröjsa och ta skit av fascistsvinen, hur i helvete vi än bär åt oss åt vet vi ju alla…..

 15. Jo skriver:

  Hm…Jag bor granne med den jävla tomten Ahmed Sofi Kerim och det vet ju var och en att det är en riktigt ful filur! Men INTE myndigheterna förrän nu, han har ju spelat med falska kort hela tiden! Har undrat när fan hans BMW ska tas i förvar, jobbar aldrig kör fina bilar och nu vet man varifrån hand kosing har kommit. Och det är delvis ur MIN plånbok! Varenda kulturberikare är ute efter att lura myndigheterna på våra skattepengar och det är INTE svårt att föra en handläggare bakom ljuset.

  Speciellt inte en med någon typ av humanistisk utbildning i bagaget *Ler* Gärna med psykologiska referenser för då vet man att det barkar åt helvete direkt. En annan granne oxå av utländsk härkomst, lånar en grabb som har ett handikapp för att åka ner till försäkringskassan och eventuellt till socialen för att lyfta något slags bidrag. Sen lämnar han ungen tillbaka och man ser inte honom förrän nästa gång det är dags att fylla plånboken.

  Samma granne har oxå kryckor som han enbart använder när hans ska lyfta bidrag annars så rör han sig obehindrat till vardags, samt att det sitter ett handikapps parkeringstillstånd i rutan på hans bil.
  Vilket var o varannan kulturberikare har i sin ägo…

  Jaja det ordnar sig nog 😉

 16. Jehovah skriver:

  Som vanligt inte ett ord i pressen eller tv om att det är en invandrare som svindlar svenska skatte-betalare.

 17. K Anka skriver:

  Jag såg en filmsnutt på yuotube att invandringen kostar Sverige 279 miljarder per år. Det verkar vara mycket men eftersom det inte redovisas några som helst uppgifter officiellt så tror jag på det tills regeringen visar svart på vitt vad det kostar! En stad som det skrivs väldigt lite om är den lilla Norrlandsstaden Söderhamn som håller på att gå under på grund av ensamkommande ”barn” och övriga invandrade och 700 asylsökande! Senaste 1,5 åren har det varit två mord bland flyktingar, våldtäkter, rån, snatterier, misshandel mm mm. Jag har alltid haft en human inställning till flyktingar, men senaste månaden har det kommit 200 Serbiska Romer (Zigenare) till kommunen då blev det droppen på min humana inställning! I stort sett hela Söderhamns befolkning har ledsnat på det pack som väller över oss, så vi vill ha stopp på invandringen! Och alla från Irak och främst Kurder borde skickas hem till Irak omedelbart oavsett om dom har fått permanent uppehållstillstånd!

 18. K Anka skriver:

  Jag lägger in en länk som visa vilken syn Muslimer har på Svenska kvinnor! Det börjar bli för jävligt hur dessa kriminella muslimer behandlar våra kvinnor. Min dotter blev antastad av en flykting på en krog i Söderhamn, flyktingen blev utkastad, men när min dotter skulle gå hem blev hon nedsparkad så att hon bröt två revben och hamnade på sjukhus! När anmälan gjordes sa Polis Sune Nord i Söderhamn, att om du inte vet vem det är så gör vi ingenting! Hon kunde lika gärna ha blivit våldtagen och mördad!
  Jag har ledsnat på att Sverige tar emot en massa kriminella muslimer istället för verkliga flyktingar!

  • Robin Shadowes skriver:

   M a o om hon hade blivit mördad så hade snutjäveln bara ryckt på axlarna och visslat. Dom är banne mig lika mycket landsförrädare som politiker och fulmedier. En dag kommer dom att straffas.

   • K Anka skriver:

    Vi är vanliga hederliga Svenskar, men i Söderhamn så är det så att förutom invandrarnas brottslighet så står polisen för den grövsta brottsligheten! Ett bankrån på NORDEA där polisen hade varit och utbildat bankpersonalen i hur dom skulle agera vid rån var rånaren (Polisen) själv insatsledare.
    Polisen har sedan blivit dömd för smuggling i mångmiljonklassen!
    Eftersom Polisen är mer kriminell än en vanlig brottslig, hur fan ska vi göra då?

    Söderhamn är sjukt.

    • Robin Shadowes skriver:

     Det är medborgar-garden som gäller fr o m nu helt klart. Bylingen går inte att lita på längre. Antingen är dom bakbundna mesiga dialog-snutar eller rena landsförrädare. Men det gäller att bilda grupperingar med folk som litar på varann för diktaturens kreatur kommer inte spara några resurser på att jaga svennar som försvarar sig själva och sitt folk.

    • Anneli skriver:

     Håller med, Robin! ”Öga för öga och tand för tand” begrips nog bättre av berikarna än daltande poliser!

 19. K Anka skriver:

  Söderhamn har mindre än 12000 invånare varav 700 är asylsökande och övriga invandrare från länder utanför EU hittar jag inte!
  Asylsökande är från Somalia, Irak, Serbien mm mm.
  Söderhamn har börjat kallas för Mogadishu och en gata är omdöpt till Gazaremsan.
  Kurder har tagit över all verksamhet inom restaurang och korvkiosker! Jag hörde en ung kurdisk flicka säga att vi ska ta över det här jävla landet!
  Det är inte konstigt att alla Svenskar som kan flyttar från Söderhamn eftersom invånarna känner sig hotade av packet som väller in och är svikna av politiker oavsett färg!

 20. Per-Åke skriver:

  Fasiken vad glag jag blir över alla kommentarer som flyter in och har samma åsikter.

  Tacker er alla för det arbetet ni lägger på att förändra vårt land.

  Stort tack dig Spiken som drar hela sajten framåt själv utan hjälp..

  Starkt jobbat som tusan Spiken. Du borde skaffa dig en medarbetare, men inte jag orkar inte och är för gammal.

  • Anneli skriver:

   Ja, det känns skönt att vi är en hel del som har samma åsikter!!
   jag uppskattar verkligen också bloggen!

 21. K Anka skriver:

  Muslimerna säger att dom är förbjudna att låna pengar i bank om dom ska starta företag som vi vanliga Svenskar!
  Det är naturligtvis inte konstigt eftersom dom har lärt sig att utnyttja det Svenska systemet att en invandrare har alla rättigheter till bidrag!
  Det utnyttjar dom på så sätt att många restauranger och då inräknat från låda på magen till lyxkrog bemannas av bidragstagare som cirkulerar runt på olika orter!
  Det är omöjligt att hålla reda på dessa utan att ta DNA prov för att bevisa att det är både skattefusk och bidragsfusk!
  Svenska skattebetalare finansierar dessa gangsters verksamheter!
  Jag bor mitt emot en Kebabrestaurang så jag har sett en hel del, och jag varnade även Polisen för det som hände där, och det slutade med ett mord!
  Se länk.
  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/10/12/mord-i-soderhamn-irakier-knivhuggen-till-dods/

 22. K Anka skriver:

  En till länk om våra kulturberikare.

 23. K Anka skriver:

  Det finns en kurdisk släkt i Söderhamn som utnyttjar systemet till max! Sonen som heter Zervat Palani och han får i princip göra vad han vill för Polisen i Söderhamn! Jag stod och tittade på när en Svensk flicka blev misshandlad av honom och en Svensk grabb försökte hjälpa henne, då blev den Svenska grabben misshandlad av Polisen och fyra poliser tittade på och vid förhör så hade dom inte sett någonting!.

 24. Toksvensken skriver:

  Sverige är tokdårarnas hemvist, dummare idioter får man leta efter utan att finna! Hur den svenske betongkorken kan stödja allt skit som finns är helt makalöst, inte konstigt att andra länder skrattar sig harmynta åt den idiotiskt tokdumma svenska befolkningen! Sådana helkorkade as det finns i detta land, fullständigt sanslöst!! Kräv totalstopp för all invandring och allt bistånd, kräv skattefri el, kräv utvisning av kriminella avskum som inte hör hemma här, kräv politikers avgång! Men svensken är stendum, jag förväntar mig inget av landets fanatiskt helkorkade befolkning!!!

 25. K Anka skriver:

  Varför ska vi ta hit såna svin som muslimer?
  Dom utnyttjar oss och hånar oss!
  Denho Acar borde hängas om han kommer in i Sverige igen! Vilken jävla BÖG!

  Han har underskattat Svenskarna då han tror att han kan håna oss i fortsättningen!

  Mångkulturens Ansikte

  Invandrare och brottslighet i Sverige

  Denho Acar om att vara kriminell

  • Robin Shadowes skriver:

   En del s k anti-islamska sidor är helt sjuka. Fick igår veta av Dymphna på Gates of Vienna att alla mina kommande inlägg som handlar om muslimer kommer raderas, anledningen var tydligen att alla mina inlägg bara går ut på ”muslim-bashing” och dom kallar ändå sin blogg för counter-jihad! För ett par veckor sedan så blev jag bannad på Politiskt Inkorrekt bara för att ha använt ordet MENA-pack en gång för mycket! Jag tror banne mig att en del av dom s k ”fria bloggarna” egentligen är femte kolonnare, trojanska hästar som har skapats för att infiltrera och förstöra motståndet mot islam helt enkelt och det inifrån.

   • Per-Åke skriver:

    Jaså!!! kan det vara kotym när en blogg växer ur sina kläder att dom kastar ut sina gamla trogna skribenter i syfte att verka mer rumsrena?

    Då man lika gärna skriva i Dn eller Svd och bli refuserd där istället.

    Vad jag ogillar hos PI är dera sätt dom höjer sig själva mot skyarna.

    Spiken gör rätt som inte stoppar det fria ordet. Finns två bloggar till jag tycker väldigt bra om förutom Spikens.

    Varjagers och Fria nyheter.

    • Robin Shadowes skriver:

     Det är nog precis som du säger. Precis vad Smileth sa om Varjager när hon lämnade bloggen att den skulle satsa på att bli mer rumsren. Tror det gäller i än högre grad med PI. Det roliga med GoV är att dom har själva blivit bashade av Little Green Footballs skapare Charles Johnson. Tydligen var han den förste amerikanske bloggare som var kritisk till islam efter 9/11 men tydligen började han bli alltmer pk efter ett år eller så. Numera bannar och censurerar CJ som en riktig Jinge-typ. Lustigt att dom blir så jävla skitnödiga efter ett tag. Man får inte lov att säga neger eller blatte ens. Att dom gnäller om sådana småsaker tycker jag säger mer om dem än oss. Strax innan jag blev bannad på PI nämnde dom även att dom tänkte börja med moderatorer. WTF??? Det är ju precis som Aftonhoran eller andra skitblaskor! Visserligen sa dom att dom sökte moddarna bland läsekretsen men det kommer säkert sluta med att dom anlitar proffsen i Varberg…

 26. […] skatt så betalas det ut precis hur mycket pengar som helst, och här finns det inga gränser när Muhammedaner lurar till sig miljoner genom att simulera sjuka, och försäkringskassan bryr sig inte ens om att […]

%d bloggare gillar detta: