Göteborg kriminella gäng tar över mer och mer


Två män, 23 respektive 24 år gamla, greps för grovt vapenbrott efter en biljakt på Hisingen på tisdagskvällen.

”Vittnen hade slagit larm om att två män varav en med pistol hade setts på Solhagagatan i Kärra.

När polisen kom till platsen visade det sig att flera män varit på platsen, samtliga hade då lämnat platsen.

Polisen satte in flera bilar och även helikopter i spaningarna efter misstänkta, bland annat en röd Peugeot.

Vid Lillhagsvägen fick polisen syn på den efterspanade bilen och en biljakt vidtog där polisens bilar kunde vägledas av helikoptern.

På Gläntevägen hittades två vapen med ammunition som männen kan ha slängt ut från bilen när de såg att poliserna kom närmare.

De misstänkta stannade och försökte springa från platsen men greps av polis vid 19-tiden, de två misstänks för grovt vapenbrott.

Fler personer har alltså varit inblandade i något som kan ha varit en vapenaffär eller inledningen till en uppgörelse av något slag.

Vilka de gripna är eller eventuell gängtillhörighet, kunde polisens presstalesman Stefan Gustavsson inte uppge under kvällen.

Bilen de misstänkta färdades i ägs av en 24-årig göteborgare. Enligt bilregistret är fordonet avställt, männen förhördes av polisen på Hisingen under kvällen.

Det är svårt att inte tänka att det finns ett samband med det som hänt här ute de senaste dagarna, sa en polisman sent på tisdagskvällen”.

På två dygn i Göteborgs har två personer blivit svårt skottskadade på hisingen och två andra skottskadade i hammarkullen.

En buss besköts på Merkuriusgatan i Bergsjön i Göteborg vid midnatt natten till tisdagen. Eftersom skottet har gått igenom rutan utgår vi från att det är ett kulvapen, säger polisens presstalesman Björ Blixter.

Explosion i Gamlestan när handgranater kastades in genom fönstret på invandrar-krogen Pannrumet, var andra gången på två veckor.

Brandattentat på på Bläseboskolan i Hjällbo, Flera klassrum eldhärjades och brandkår från fyra stationer kämpade med att få kontroll på elden.

En 22-årig man hittades brutalt misshandlad på Kvibergs kyrkogård i östra Göteborg. bägge benen var avslagna. Kviberg ligger några 100 tals meter från Kortedala (invandrargettot).

En bråkdel av allt som hänt i Socialdemokraternas stad Göteborg på några få dagar.

Två män, 23 respektive 24 år gamla gripna för vapenbrott i Göteborg

7 Responses to Göteborg kriminella gäng tar över mer och mer

 1. TARZAN skriver:

  För ungefär ett halvår sen sa ett av opinions instituten att SD hade sex procent av rösterna i Göteborg. Den multi kulturella galenskapen fortsätter med oförminskad styrka i rikets andra stad. Ni som är från Göteborg hör ni att folk säger att dom ska rösta på SD nu ??????
  Malmö och Göteborg är idag lika galna städer med såsse regering.
  Men i Malmö har SD just nu 8 % och Göteborg 6 %
  Är Göteborg en rutten såsse håla där det inte finns något hopp längre ???

 2. spikharry skriver:

  Visst är det galet med brottsligheten i både Göteborg och Malmö, men nästan lika tragiskt är att Stockholmarna inte fattat varför dom skall rösta på SD.

  Är därför en risk att SD kan tappa sin ev plats i riksdagen pga 08:er med omnejd.

  • TARZAN skriver:

   Stockholm är ännu konstigare eftersom endast 4 % idag kommer att rösta på SD. Nu pratar jag om Stockholms stad eller kommun med sina 8 hundra tusen innevånare.
   Jag har funderat på de låga SD siffrorna i Stor Stockholm och har några teorier om detta.
   Stockholm är egentligen ett enda stort moderat ghetto där 80 %
   röstar på moderaterna på Östermalm. Moderaterna har långt över 60 % på Lidingö – Djursholm Danderyd och Täby etc.
   Moderater är endast intresserade av PENGAR och låga skatter och stats jeepar och dom är inte nationalister !!!!!
   Har det inte att göra med pengar så är dom inte intresserade och eftersom blattarna sänker lönerna
   och på så vis höjer aktievinsterna så är det ju inte så farligt med invandrare.

  • Anneli skriver:

   Vi SD-are i Stockholm kämpar också för att få fram vårt budskap och för ett bra resultat i september.

 3. Il Padre skriver:

  Rikspolischefen, kärringaktiga Bengt Svensson och länspolismästare, fjantmajan Carin Götblad utgör bra exempel på chefer inom polisen som riskerar att snart tröttnar de hederliga poliserna som möter allmänheten och vad återstår då att göra? Rekrytera Black Cobra och Hells Angels beroende av vilken av de kriminella organisationerna som är in charge?

 4. Il Padre skriver:

  TILLÄGG: eller… är det då dags för den islamiska staten och sharia? Herrejösses folk, vad ni än gör prioritera valdagen OCH RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA! Annars går det åt helvete med landet!

 5. Toksvensken skriver:

  Om statistiken i Stockholm visar låga siffror för SD beror det på att PK-media ”friserat” siffrorna och förmodligen tagit bort siffran före det redoviosade procenttalet! Men stenkorkade svensken kliar huvudet tills blodvite uppstår och fattar ändå inget!! Vilket land, vilket folk, dummast i universum! Svenskens dumhet är fullkomligt abnorm, man säljer ut sitt land till den som bjuder lägst!! Med detta facit förstår man att toksverige röstar på (S) och (VPK) och all annan tänkbar dynga!!

%d bloggare gillar detta: