Svurna fiender skall stoppa Sverigedemokraterna


Såväl Socialdemokraterna som Moderaterna vill bilda en blocköverskridande majoritet i Stockholm, om Sverigedemokraterna skulle väljas in i fullmäktige och bli vågmästare. Det säger de båda partiernas ledande företrädare till Ekot.

”Stockholms stad är den näst största valkretsen i Sverige och den växer stadigt.

Valresultatet där är alltså mycket betydelsefullt för vilken allians som får styra landet efter riksdagsvalet i september.

Om Sverigedemokraterna skulle väljas in i Stockholm och bli vågmästare vill såväl moderater som socialdemokrater gå ihop för att stänga Sverigedemokraterna ute från inflytande.

Jag kommer inte att sätta mig i en majoritet som gör oss beroende av ett parti som står för en syn på människovärdet som inte jag delar.

Jag tror inte heller Sten Nordin vill sätta sig i den positionen. Då hittar vi ett sätt att styra, där en majoritet av Stockholmarna får sin vilja igenom, säger Carin Jämtin, oppositionsborgarråd för Socialdemokraterna.

Men ni är huvudfiender i valet, hur ska ni kunna regera ihop i så fall?

Man har hittat sätt att lösa det där. Det finns flera frågor för det första, som vi inriktningsvis är överens om – delar av näringspolitiken och huvudparten av infrastrukturpolitiken och en del andra områden.

Framför allt handlar det om att respektera majoriteten av Stockholmarna där inte ett parti som får ett eller två mandat i fullmäktige ska kunna diktera en budget, säger Carin Jämtin.

Carin Jämtin och Sten Nordin, moderat finansborgarråd i Stockholm, är överens om samlingsstyre över blockgränsen om Sverigedemokraterna blir vågmästare.

Poängen är att inte ge Sverigedemokraterna något inflytande. Jag tror att vi är överens över blockgränserna om att vi inte delar deras människosyn, säger Sten Nordin.

Hur demokratiskt tycker du att det är att stänga ute ett parti från inflytande på det här sättet?

Jag tycker att det är både en rättighet och ett ansvar för oss andra partier som definitivt inte delar människosynen som Sveigedemokraterna har”.

Björn Fryklund är professor vid Malmö högskola. Han tror att det kan stärka Sverigedemokraterna att försöka isolera dem snarare än att debettera de problem som partiet vill ta upp.

Det finns ingenting som tyder på att det här skulle vara ett effektivt sätt att stoppa Sverigedemokraternas tillväxt eller frammarsch.

Utan tvärtom tyder det hela på att de på olika valmätningar och opinionsmätningar fortsätter att gå framåt jämfört med resultaten de hade i förra valet, säger han.

Fredrik ”ryggradslöse” Reinfeldt och Mona ”skattefifflaren” Sahlin gör bort sig ordentligt när dom med alla möjliga medel försöker sätta stopp dom för det enda partiet som värnar om Sverige och Svenskarna.

Oerhört tragiskt att drygt 95 procent av svenska folket vill rösta fram 7-klövern vars mål är att förgöra och krossa vårt en gång så vackra och underbara land.

Ett par citat från några svenskfientliga som ni kanske känner igen.

”Svenskarna borde vara tacksamma över att få leva i ett mångkulturellt land”

”Det mångkulturella är framtidens berikande salt”

”Ursvenskt är endast barbariet”

”flyktingar och invandrare är en nationalgåva till Sverige”

”På en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet”

Valet i höst är er sista chans att påverka den negativa utvecklingen som 7-klövern står för.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

Så ska S och M stoppa Sverigedemokraterna i Stockholm

Annonser

21 Responses to Svurna fiender skall stoppa Sverigedemokraterna

 1. sten skriver:

  Vilka jävla skitstövlar. Fy fan vilka jävla äckel. Det här kommer att späda på politiker föraktet ytterligare. Att inte dessa demokratins fanbärare begriper det. Min röst går garanterat till SD, liksom den gjorde i valet 2006.

 2. Lars Hultman skriver:

  Mona och Fredrik, två tummar i en röv.

 3. soli01 skriver:

  Jag vill även höra vad Reinfeldt och Sahlin säger om något sådant som tänkts i Stockholm om SD skulle bli vågmästare.

 4. Chris skriver:

  Det är så motbjudande att man saknar ord… Så, aktuella ”politiker” tror sig göra Sverige en tjänst genom att omyndigförklara dem som insett vidden av problemen!

  Välkomna ut i verkligheten! – Kom till Landskrona utan livvakter och media… Försök att få en ”normal” nattsömn med grannar som aldrig lyft ett finger för Sverige och kallar Er rasister när Ni ber dem visa litet hänsyn… Försök att tala utlandsfödda ungdomar till rätta när de rånar Er… Försök att känna glädje, när den stad där Ni föddes och växte upp, inte längre går att känna igen…

  Våra röster ignorerar Ni, men våra skattepengar tar Ni gärna emot…

  – Vet hut, Era vidriga ynkryggar!

 5. Lisa skriver:

  Detta är inte demokratiskt utan överstatligt. Jag är gammal pensionär och vet inte mycket om de rätta kanalerna, men finns det någon som vet? Finns det någonstans man kan anmäla detta odemokratiska valsätt… EU-domstolen eller vart?? Demokratin försvann redan när de gick ihop i två block, och nu detta! Snälla någon som kan och vet, anmäl detta vansinne till rätt instans!

 6. Pensionären skriver:

  Hur skulle det vara om man som ”folkvald” politiker frågade folket först innan man idiotförklarar sina väljare. Vilka stolpskott Mouna Muslim och Fredrouk Schweinpelz. Tala om att leda en demokrati rakt in i en diktatur.

 7. Allemand skriver:

  Det är bara början på bådas fall.

  • Anneli skriver:

   Åh, vad jag hoppas att du har rätt!! Att detta vansinne får fortgå utan att folk reagerar är för mej så totalt obegripligt!!
   Vad är det egentligen som behövs för att svenskarna ska förstå vart vi är på väg…. Jag blir så frustrerad!!

 8. Kalleman skriver:

  Detta var väntat,
  men dom skiter på sig tidigare än vi hade trott!!!

  Rädda att förlora platsen vid köttgrytorna.

 9. annullera skriver:

  Samla alla stolpskotten i ett enda parti, det går ändå hand i hand, sedan kan tre fjärdedelar av hönshjärnorna sparkas ut i kylan där de hör hemma. Tänk vad skattepengar vi skulle spara på att slippa avlöna dessa dj…..vla ODEMOKRATISKA- och DÅRAKTIGA IDIOTER.
  Varför skall vi skattebetalare avlöna dessa imbecilla stollar. Det är skrämmande att Sveriges etablerade- och styrande fega YNKRYGGAR till politiker inte klarar av att ta en seriös och DEMOKRATISK debatt med SD, istället planerar de att gadda ihop sig likt ett gäng på skolgården som gaddar ihop sig mot ett mobboffer. Detta pga av ren FEGHET och RÄDSLA över att bli överkörda av ett parti som nu går starkt framåt.
  Jag hoppas innerligt detta kommer att slå tillbaka på hela 7-klövern, att de får sig en riktig ELEFANTSPARK som känns långt efter valet.

 10. Robin Shadowes skriver:

  I dessa moderna tider av avancerad vetenskap där man snart kan göra nästan vad som helst. Om man kan klona får borde det vara ännu enklare att klona fårskallar. Varför inte vara mer rationella och bara slå ihop dom här två till en enda person? Det hade väl varit mer praktiskt? Om man sedan föredrar Monrik Sahlfeldt eller Freda Rehlin kan ju vara en smaksak. Den ultimata socialmoderaten hade det i alla fall blivit.

  • annullera skriver:

   Vi kanske skall utlysa en tävling om vem som kan komma på ett bra gemensamt passande namn på
   7-klövern, för snart kan det hända att de går samman och bildar ett gemensamt parti samt störtar DEMOKRATIN OCH SKAPAR DIKTATUR. De har redan börjat!

   • Robin Shadowes skriver:

    Allt som återstår är att omvandla sjuklövern till ENPARTIET. Dom gillar ju symboler från florans värld så det får väl bli en-busken då. Det kommer bli obligatoriskt att rösta så alla som soffligger kommer registreras som fiender mot staten och skickas till saltgruvorna i Korpilombolo. Enpartiet kommer därför vinna valet 2014 med 99,9% av rösterna. Uppgiften att fostra barn och ungdomar kommer gå till EPU (EnPartietUngdom) som även kommer vara ett kontroll-organ åt staten så att den äldre generationen håller sig på mattan och tycker och tänker rätt. Avfällingar kommer skickas till saltgruvorna i Korpilombolo för hårt straff-arbete. Så ser den dystra framtiden ut.

   • BE skriver:

    Snövit – och de sju dvärgarna…. 🙂

 11. garmsir skriver:

  Efter att ha sett deltagandet i protesten mot moskeebygget i Goteborg sa inser jag att Sverige ar forlorat. Knappt 200 Goteborgare ar emot invandringsvansinnet och spridningen av islam. Gissar att valet blir likadant, de flesta kommer att rosta som de alltid har gjort och resten fixas med hjalp av valfusk.

  • Robin Shadowes skriver:

   Precis, många är kaxiga just nu och stödjer SD men på val-dagen ballar man ur. ”Vad fan håller jag på med? Jag har för fan alltid röstat på såssarna. Faaan, jag kan inte svika mina gamla föräldrar!! Det får bli Måna!”

   • Anneli skriver:

    Nej, det FÅR bara inte bli så!! Folk måste ju någon gång förstå vart vi är på väg i Sverige. Jag blir helt förtvivlad att man inte vaknar upp och reagerar. Men vi måste fortsätta kämpa tillsammans och inte ge upp!!

 12. Anneli skriver:

  Jag trodde inte mina öron när jag hörde det. Undrar hur mycket mer som ska behöva hända innan folk vaknar och reagerar. Nåväl, vi går stadigt framåt och detta utspel lär generera oss ytterligare röster i september!! VI ÄR PÅ GÅNG!!!!

 13. lasse1 skriver:

  Ja, så snabbt kan man hoppa i ”säng med varandra”.

  Invandring eller inte.. Men det som grämer mig mest är, att svenskarna på sikt, kommer att få göra avkall på sitt sätt att leva och verka i det svenska samhället.
  Vår historiska kultur, våra seder o. normer är snart historia, som endast kan betraktas i framtida historieskildringar om Sverige…(År 2075?)

  Vi ser redan idag vissa häpnadsväckande inskränkningar.
  Ett belysande exempel är på våra barns skolavslutningar.
  Svenska flaggan, blir en allt mindre naturlig del vid avslutningen. Sommarpsalmen… ”En blomstertid nu kommer”…. är på gång att bli totalförbjuden att sjunga vid skolavslutningarna..
  Frågan är självklart, med detta i färsk åsyn.
  När kommer inskränkningarna av våra olika flaggdagar?

  På sikt så befarar jag, att även nationalsången blir förmål för en revidering…”Fornstora Dar” samt med åtföljande text…
  ”Jag vill leva, jag vill dö i Norden” är väl så nationalistisk i den fosterländska hymnen.

  Ja..mycket kommer att förändras framöver i det svenska samhället.
  Gilla läget och svälj förtreten.
  Man kommer att göra allt vad som står i de etablerade riksdagspartiernas makt att hålla sverigedemokraterna utanför riksdagen.
  Valfusk kan inte heller uteslutas. Läget kan om man så vill, likställas med en viss panik..

  Möjligt, att de kommer att lyckas?.
  Beror helt och hållet på Jimmie Åkessons framträdanden i valrörelsen.
  Hitintills så verkar Jimmie behärska läget.

  Men som sagt. Oavsett om Sd kommer till riksdagen eller inte, så är nog ”loppet kört” för svenskarna.

  För att få en ändring till stånd, så måste det svida ordentligt på svensken. Där är vi inte ännu.

  Svenskarna måste till varje pris anpassas till de nyanlända.
  Så är det. Tyvärr.

 14. Göran skriver:

  De va en gång en som sa,,ja svensk medborgare kanske han ha blivit,,men svensk blir han aldrig.
  Det handlar inte om rasism,men så länge som vi har sådana politiker i sverige som inte vågar eller kan se verkligheten med rätta ögon kommer vi att få de svårt i vårt före detta trygga sverige.
  Det fins inga ord att använda när MonA O fredrik ska gå ihop ang att stoppa SD. Dom tror att dom kan stöta ut verkligheten,,i stället för dom svenska folket ihop ,, men detta förstår inte dessa rötägg.
  Heja SD, VI HÅLLER PÅ ER.
  GS NYBRO

%d bloggare gillar detta: