Skottlossning i Göteborgs-förort flera skadade


Två personer fördes till sjukhus efter skottlossning i Länsmansgården sent på måndagskvällen.

”Det första larmet till polisen gällde väpnat rån, men frågetecknen kring händelseförloppet var kring midnatt fortfarande många. Det kan ha rört sig om någon annan upprinnelse än just rån.

Klart är att det förekom någon typ av skottlossning på Länsmanstorget i Länsmansgården på Hisingen strax före 22.30. Vittnen berättar att det hördes flera skott, kanske så många som åtta. Enligt obekräftade uppgifter ska polisen också ha hittat flera tomhylsor.

I samband med skottlossningen skadades två personer. Båda fördes till Sahlgrenska sjukhuset. Skadornas art var i går kväll inte känd och polisen ville inte bekräfta att det rörde sig om skottskador. Klart är dock att polispatruller följde med till sjukhuset.

Andra polispatruller befann sig under sena kvällen i området vid Klimatgatan och Temperaturgatan. Delar av området hålls avspärrat medan polisen förhör folk som befunnit sig i närheten för att få en bättre bild av händelseförloppet”.

Göteborgarna har på nytt blivit ”berikade” av mångkulturen vilket S-märkta politiker som bl.a Anneli Hulthén hyllat sedan hon tog över efter Göran Johansson.

Anneli har vid mängder av tillfällen förklarat att Göteborg är en lugn och fridfull stad där folket trivs och känner sig säkra.

Undrar hur fan det skall bli när lugnet upphör?

Det kan ha rört sig om någon annan upprinnelse än just rån skriver GP! självklart, det är kriminella gäng som ligger i luven på varandra för att skapa det som invandrare alltid kräver ”respekt”.

Göteborg och Malmö är två av Sveriges värsta rövhål.

Två skadade efter skottlossning

Två personer har skadats i samband med en skottlossning i stadsdelen Länsmansgården i Göteborg

Två skadade i Länsmansgården

6 Responses to Skottlossning i Göteborgs-förort flera skadade

 1. annullera skriver:

  Detta är något som våra styrande- och etablerade politiker högaktningsfullt struntar i! Konstigt egentligen att det bara är SD som vill ta tag i denna problematik och få stopp på detta elände. Sverige ett före detta tryggt land där gamla och unga förr kunde mötas ute på gatan, men som nu knappt vågar gå ut mitt på dagen utan att behöva vara rädda för att komma i vägen för vinande kulor, bli nerslagna och rånade, misshandlade, våldtagna, knivmördade m.m. Hur kommer detta land att se ut om ca 25 år om alla bara struntar i att reagera, om alla bara blundar och tror på en bättre framtid utan att någon tar ett ansvar!

 2. TARZAN skriver:

  Jag gick in på http://www.val.se och kollade röst siffrorna i kommunalvalet 2006.
  De rödgröna fick 51 %
  Sverigedemokraterna fick 2.98 %
  – I Göteborg litade man på Göran Johansson och Måna Muslim
  Göteborg är inte Sveriges framsida . Göteborg är ett rövhål.
  Malmö är ett rövhål mot kontinenten

 3. Sverige, Sverige fosterland! skriver:

  När jag var barn så åkte man till Göteborg för att åka ”Paddan”, gå på Liseberg och äta ”Trumf lös-glass”!
  Nu åker man till Göteborg med ”livet som insats”!
  Kan man möjligtvis hämta ut ”skottsäker väst”, ”kevlar-hjälm” och ”hörsel-skydd” hos Göteborgspolisen, nu för tiden?

 4. vinterbadaren skriver:

  Vidare har blattarna idkat kast med liten handgranat mot en restaurang i Gamlestaden (för andra gången) samt beskjutit en stillastående buss på Merkuriusgatan i det så omhuldade ghettot Bergsjön.
  Här räcker inte längre med medborgargarden utan här tarvas rena paramilitära skyddstrupper likt det ”Ungerska Gardet”.

 5. Robin Shadowes skriver:

  Har bara besökt Sveriges framstjärt två gånger i mitt liv. Första gången som barn under andra hälften av 60-talet. Vi åkte med Paddan och besökte Liseberg. Var en angenäm upplevelse. Andra gången var 1982 för att se Stones på Nya Ullevi. Var väl också en relativt angenäm upplevelse. Förmodligen var det också sista gången jag satte foten i framstjärten – någonsin.

 6. Pia skriver:

  Östra Göteborg är ett enda stort rövhål, men som tur är finns det fortfarande vissa ställen där dom inte förökar sig likt råttor.

  Ställen som Masthugget, Majorna, Näset, Långedrag, mfl består fortfarande av Goa Gubbar.

  En Berlinmur är nog önskvärt för de här stadsdelarnas befolkning.

%d bloggare gillar detta: