Leif Silbersky det var en olyckshändelse


Den 23-årige man som greps misstänkt för att ha orsakat en äldre dams död på en parkeringsplats i Landskrona har nu erkänt att han befann sig på parkeringsplatsen, uppger Nyhetskanalen.se.

Advokat Leif Silbersky, som nu tagit över försvaret av mannen, säger till sajten:

”Alltsammans är en olyckshändelse. Min klient har aldrig haft för avsikt att skada, och ännu mindre döda någon. Det här är en stor olycka för de drabbade men också för min klient.

Mannen sitter häktad för grov misshandel och vållande till annans död.

Fallet, där en 78-årig kvinna slogs ned och senare avled, har fått stor uppmärksamhet.

Händelsen inträffade den 29 mars, då ett äldre par i bil tutade på en annan bil på en parkeringsplats utanför ett köpcentrum i Landskrona. En ordväxling uppstod med mannen i den andra bilen som därefter attackerade den 71-årige mannen.

När den 78-åriga kvinnan gick emellan fick hon ett knytnävsslag och föll baklänges i gatan. Mannen som slog paret åkte därifrån.

På påskfredagen greps den 23-årige mannen och anhölls misstänkt för mord, alternativt dråp, alternativt grov misshandel och grovt vållande till annans död.

När han häktades blev brottsrubriceringen grov misshandel och vållande till annans död när det gäller kvinnan, och misshandel när det gäller mannen. Åtal ska vara väckt den 20 april”.

Visst var det en olyckshändelse!! Nu har både media, imamer, islamiska församlingar och Leif Silbersky sagt samma sak.

Batikhäxan på Expressen Britta Svensson Krönikör Född 1955 i Borås, gick dock ett steg längre än dom flesta andra journalisterna och grät ut i media när Ahmad Akileh inte fick hålla sitt nyfödda barn efter häktningsförhandlingarna.

Ahmad Akileh ställer sig på en p-plats avsedd för handikappade (han trodde nog det var p-platser för förståndshandkappade)?

Ingers make Sven tutar då och gör honom uppmärksam på att han inte får parkera där. Ut ur bilen flyger Ahmad Akileh och tillfogar Sven skador i ansiktet.

Inger stiger ur bilen och vill hjälpa sin make som faller omkull av angreppet, då flyger Ahmad på 78 årige Inger och pumpar in knytnävslag i hennes ansikte.

Attacken var så våldsam och kraftfull att Inger slungas ner i asfalten och krossar skallen.

Dagen efter tvingas Sven ta ett avgörande beslut efter rådgivning med läkarna att stänga av respiratorn då det inga chanser fanns att Inger skulle klara sig efter Ahmad Akilehs råa misshandel.

Att några IQ-befriade antirasister, kommunister och annat svenskfientligt patrask kallar mordet för olyckshändelse är så otroligt sjukt så jag finner knappt ord.

Ni borde skämmas.

Undar om Mona Sahlin medverkar vid Ingers begravning som hon brukar göra när någon muslim avlidit?

Leif Silbersky kan visst aldrig få nog av pengar, han skulle troligtvis försvara sin egen mors mördare om han fick några kronor av oss skattebetalare.

Har ni ingen respekt alls för stackars Sven som mist sin älskade? måste ni strö mer salt hans öppna sår.

Landskronafallet: Det var en olycka

Han är djupt ångerfull, enligt advokat Leif Silbersky

Alltsammans är en olyckshändelse. Min klient har aldrig haft för avsikt att skada

27 Responses to Leif Silbersky det var en olyckshändelse

 1. Hasse 51 skriver:

  Nu får du väl ge dig ”spiken”, du kan ju inte allvarligt mena att folk skulle tro på sånt ?
  Och för det andra : att en känd medie ”figur” som ”Leffe” kan allvarligt säga sånt ! Jag kan ej tro det.
  Men å andra sidan hörde jag just på ekot att man i hufudstaden ska ställa demokrtin åt sidan efter nästa val……….

  Det var en kompis till mig som påstod att det fanns något/några som låg bakom i ”kulisserna” och styrde PK-eliten. Även hur långsökt det kan tänkas vara börjar man fundera.
  Är det något från utlandet ? Får vi reda på det någon gång, nästa ”val” börjar ju redan vara ”fixat” om man tolkar media i Sverige ”rätt”.

  Hasse 51

 2. Jehovah skriver:

  Hade det varit nån gammal invandrarkärring som blivit ihälslagen av en svensk så hede minst halva regeringen och Mona Sahlin och en del andra bevistat begravningen och skickat kondoleanser men nu var det ju bara en gammal svensk kärring det är ju inte så viktigt.

  • spikharry skriver:

   Så sant som det är sagt Jehovah! Kärringen var enbart till besvär och kostade pengar.

   Berikarna är våra räddare i nöden.

 3. Nollåttan skriver:

  Vad tusan har 23-åringens etniska tillhörighet med saken att göra? Muslim eller ättling i rakt nedstigande led till Gustav Vasa, killen har slagit ned en 78-årig kvinna. Att hon dog var troligtvis inte hans mening men det gör inte saken mindre allvarlig. Han har begått ett mycket grovt våldsbrott för en skitsak och ska straffas hårt för det. Men för jösse namn gå inte och gör det här till någon hatfråga. Det är ett ännu större brott eftersom det kan leda till mycket mycket mer våld.

  Det finns blåögda vikingaättlingar i Hells Angels som ine skulle tveka att mörda ett barn om barnets far är skyldig någon höjdare pengar. Brottslingar ska straffas för vad de har gjort, inte för varifrån de kommer.

  • Hanna skriver:

   Re. Nollåttan
   Den etniska tillhörigheten har STOR betydelse!
   Vi ska helt enkelt inte tillåta en invandring som medför brottslighet. Vi har tillräckligt många brottslingar, t.ex ”blåögda vikingaättlingar i Hells Angels”, i Sverige och behöver inte fler!
   Varför vill du ha fler brottslingar?

 4. Berit skriver:

  Hur kan man försvara sitt handlande genom att gå ut och säga att det var en olyckshändelse.Det är väl ingen olyckshändelse att med knytnävsslag slå ner två personer för en handikappparkering.Han har bytt advokat till en av de bästa,men jag hoppas att rättvisan skall segra och han ska få vad han förtjänar.

  • Lingonsylt skriver:

   Leffe? Bästa? Jag håller poängen och han har inte vunnit ett mål, i vilket fall inte de som nåt tidningarna, sedan Palme var stadsminister…
   Menar du att han hade uppsåt att döda Inger, alltså? Han kommer att dömas för grovt vållande eller dråp. För mord är det inte.

 5. Chris skriver:

  Silbersky borde inse att det nu gått för långt på alla upptänkliga sätt och pensionera sig…

  Advokaten får använda sig av alla sina fula knep så att inte gärningsmannen tilldöms ett rättvist straff… och klienten och alla hans muslimska släktingar helt plötsligt inser att advokaten är jude…

 6. Berra skriver:

  Om en 23 årig man råkar slå till en nära 80 årig gammal dam så att hon faller till marken och knäcker skallen KAN vara en olyckshändelse. Nu lär det finnas vittnen som sett den åtalade slå till den gamla med flera kraftfulla slag och då blir det enligt lagen inte tal om olyckshändelse utan minst misshandel med dödlig utgång. Lagen är tydlig härvidlag. Vi får avvakta rättegången.

 7. Herr Silbersky’s ”Bäst-Före-Datum” gick ut omkring 1985-1989. NU är han bara piiinsam, men han gör det för pengar så klart, massor av pengar.

 8. Göteborgaren skriver:

  Han verkar gilla att försvara muslimer som begått sådana här typiska, meningslösa dåd. Han var även försvarare i den berömda brandkatastrofen på ett disco i Göteborg.

 9. lasse1 skriver:

  …..Och advokat Leif Silbersky var plötsligt helledig från övriga inbokade mål. Snabbare än blixten, så kunde han åta sig uppdraget…
  Ja, jag säger då det…

 10. jullis skriver:

  Näe nu tror jag att det går för långt alltså, hur kan Leffe ställa upp på sådant här?..Helt klart så var det INTE en olyckshändelse. man slår ingen av en olyckshändelse och dessutom så kraftigt att det leder till döden… Är tragiskt hur det utvecklas…Har haft höga tankar om Leffe innan men nu börjar det gå för långt… näe……hoppas på rättvisa……

 11. Pensionären skriver:

  Hur fasen kan det vara att så fort det är en invandrare som kommer från länder utanför EU och allra helst muslimer, så får dessa alltid en lindrigare brottsrubricering än om det varit en inhemsk svenne. Fattar inte den styrande eliten ”våra folkförrädare” att ju mer de håller på i den stilen ju mer klyftor skapar de och hatet mellan grupper höjs än mer. ALLA skall vara lika inför lagen, ingen skall bedömas annorlunda beroende på kultur, ras eller religionstillhörelse. Sen skall alla som invandrat men inte sköter sig, dvs kriminella, åka ut utan diskussion precis som i många andra länder.

 12. Nollåttan skriver:

  Hur Silbersky blev anlitad vet jag inte och bryr mig inte. Men Silberskys jobb är att försvara sin klient på bästa sätt. Det enda han inte får göra är att ljuga eller förvanska information han ev. fått av sin klient eller annan. Så hur absurt det än låter, gör han rätt i att hävda tanken att det var en olyckshändelse. Motbevisa honom får åklagaren göra med hjälp av polisens förundersökning. Det är gången i ett rättssamhälle, som vi ska vara glada för att vi får leva i.

  Personligen anser jag inte att ett knytnävslag eller flera mot en 78-årig kvinna kan benämnas olyckshändelse. Men å andra sidan dömer jag inte på grundval av mer eller mindre obekräftade uppgifter i media. Och det ska inte domstolen heller göra. Hoppas jag.

 13. Lars Svensson skriver:

  Leif Silberskys – denna man har luktsinne för pengar.
  Varför kopplas han in på detta mål? Självpåtaget?

 14. ceasarfidelis skriver:

  Den här händelsen har fått enorma proportioner, vilket är fullt förståeligt. Jag kan bara hoppas att man inte ser detta som en olyckshändelse om det nu är som det har beskrivits hittills i media. Dock ska man alltid vara återhållsam i sin kritik av en specifik tragedi.

  Jag kan förstå att man tar detta som ytterligare en intäkt på att vårt samhällsprojekt med massinvandring gått i stöpet men som sagt man kan inte vara helt säker. Men den sammantagna bilden av alla brott, våldtäkter och kostnader pekar inte fel!

  http://sverigefidelis.blogg.se

 15. Robin Shadowes skriver:

  Av döma av Wikipedia-sidan så fyllde kroknäsan 72 bara för drygt en månad sedan. Men gubb-fan tycks inte ha några planer på att pensionera sig trots att det redan dragit 7 år över tiden. Vi blir nog inte av med honom förrän lie-mannen kommer och hämtar honom, förhoppningsvis snart. Dom eviga eldarna väntar på denne landsförrädare nämligen.

 16. Lingonsylt skriver:

  Man kan ju tro att du var med när denna horribla händelse utspelade sig. Är du kallad som vittne? Tror du på fullaste allvar att han hade för avsikt att döda Inger? Jag försvarar på inte sätt GMs handling, men verkligheten och Spikharry måste väl ändå spela i samma division eller? Och vart vill du komma med ”Batikhäxa född 1955 i Borås”? HON skriver ju åtminstone sina texter öppet, till skillnad från ANDRA som gömmer sig bakom fåniga synonymer… Det är jävligt lätt att spela Allan när man är anonym…
  Visa att du är en man Spikharry, outta dig själv eller är du skraj att PK ska dra in ditt sjukpenning?

  • spikharry skriver:

   ”HON skriver ju åtminstone sina texter öppet, till skillnad från ANDRA som gömmer sig bakom fåniga synonymer”

   Som Lingonsylt i Norrköping.

   ”outta dig själv”

   Be my guest Lingonet.

   • Lingonsylt skriver:

    Den där argumentationstekniken trodde jag man la av med efter dagis…
    Jag har ingen blogg där jag spyr galla över ”batikhäxor” och larvar mig över invandrare som tydligen stör dig nåt enormt. Kom igen nu ”Spikharry” var en MAN, stå för dina åsikter… Jag ger mig fan på att du sitter i nån liten lägenhet i annekterat område med sjukpenning och hatar allt, men ändå köper pizza hos Mohammed och handlar i Mustafas livs.
    I Norrköping, precis, där finns servern jag är uppkopplad till och nej, helt rätt, jag heter inte Lingonsylt, Mr han-som-sa-det-var-det…

    • Hanna skriver:

     Hörru, Lingonsylten!
     Jag ger mig fan på att du sitter och uppbär sjukpenning och därför försvarar gullandet med diverse importerade rötägg. Du sitter så att säja i samma båt som de du försvarar.
     Varför ska vi inte störa oss på kriminella element? Det är väl ett friskhetstecken att man gör det! Även fast de tillhör det hyllade folket, den nya, oantastliga adeln i Sverige som ingen får fälla ett kritiskt ord om.

    • RICHARD skriver:

     Lingonsylten:fattar inte din lilla hjärna att går man ut o säger att man är sverigedemokrat så blir man:avstängd från facket,mordhotad, även ens egna barn,överfallen av vänsterterrorister,bilen blir vandaliserad,rutorna pangade i huset,fasaden nerklottrad av fascister,konstiga telefonsamtal mitt i natten mm.
     Själv tror jag att du passar in i batikhäxe facket,troligtvis jobbar du med skäggebarn,läser lite mellan raderna.
     Det är bara PK-folk,AFA terrorister,o annat slödder som vågar sätta ut sina namn,dom löper ingen risk att utsättas för allt ovanstående,(inte än iallafall).
     Så logga ut nu,o håll dig härifrån.
     SPIKHARRY RULES.

 17. Oskar skriver:

  Undrar varför inte Lasermannen beskrevs i samma ursäktande ordalag. Där kan man snacka om en stor ”olycka” för de drabbade och den ansvarige. Trots detta var reaktionerna från media och politiker ”lite” annorlunda.

 18. Hasse 51 skriver:

  RICHARD : Du satte in en ”klockren” med ditt senaste inlägg. Man vågar ju knappt säga att man är SVERIGEDEMOKRAT i denna demokrati. För då blir det som du sade…….och då får man ju skylla sig själv ( enl media). Jag kan lätt förstå att sådana åsikter som framfördes av någon från Östergötland. Jag har själv jobbat rätt mycket i Norrköping och där är ju ett JÄTTEBRA exempel på integrationen har lyckats……

  Nä jag tror nämligen så här : Mona&Fredrik tror säkert att de kommit/kommer på nått bra sätt att tala om för de ”evetuella” ”virrpannor” som säger sig vilja stödja vårt fosterland i ett ( läs nu ) FRITT VAL I EN ”RIKTIG” DEMOKRATI………Men se : det kommer med all säkerhet bli en baktändning av stora mått för jag och en del medieforskare tror att detta ”påhitt” kommer SD till gagn den 19 september.

  En liten sak till : i juli när jag var i Norrköping så träffade jag en fr Libanon och en fr Irak som var SVERIGEDEMOKRATER , dessa två tyckte att nuvarande integrationspolitik inte fungerade ( de var båda duktiga i Svenska språket för att som de sade : de är ju för fan nyckeln till ALLT om man vill in i Svenska samhället och det ville/vill vi).

  Sug på den du som befinner dig i ”lingonträsket”

  Hasse 51

 19. Lingonsylt skriver:

  @Hanna, tyvärr gullet, fast anställd på en myndighet nära dig. Och här gullas inte med buset, men det finns ingen anledning att överdriva. Om man tror på fullaste allvar att ”23-åringen” hade uppsåt att döda, då är man inte seriös. Jag är säker på att TR kommer att fälla honom och straffa honom. Det brukar de göra.
  @Richard, så två fel blir ett rätt? ”Håll dig härifrån?” Jodå, för det mesta, jag måste dock göra ett gästframträdande då och då så ni får slita på hjärtat.
  @Hasse 51, ohh nej, nu fick du mig. Och dessa välanpassade herrar vill SD kasta ut? För de är ju livsfarliga.
  Men om anonymiteten ska gälla för Spånkenharry, ska den väl gälla för alla?

 20. Nyfiken skriver:

  Får hoppas att askan försvinner så Leif kan fara land och rike runt och håva in stålar.
  På alla oskyldiga som anklagas i det rasistiska sverige.

%d bloggare gillar detta: