Djurplågarnas namn finns tillgängliga


En kanin brändes upp levande. En annan kanin hölls fast medan en hund slet i den med tänderna.

”Nu har fyra män i 20-årsåldern åtalats för illdåden som de själva filmade och som av polisen beskrivs som ett av de vidrigaste djurplågerifall de haft.

”Vi är mäkta upprörda, det är otäcka bilder, säger Peter Wenestam vid Söderortspolisen till Metro.

Händelserna ägde rum för ett drygt år sedan i ett skogsområde i Skarpnäck och en källare i Farsta i södra Stockholm.

I filmerna hånskrattar männen högt medan de plågar kaninerna. Trots filmbevisen nekar ett par av männen till flera av åtalspunkterna”.

Dom fyra kräken är:

Kyösti Savander född 1988-04-01
Danjel Skoglund född 1988-11-02
Emil Svensson född 1992-01-22
Simon Svensson född 1990-04-10

Emil och Simon Svensson är bröder.

Finländaren Kyösti Savander sitter för närvarande inne på Anstalten Salberga i Sala.

Vad jag vill göra med dessa fyra kräk lämpar inte att skriva härinne, Finns en länk längst ner för den eller dom orkar se hur djuret lider i döds-ångest.

Hemska jävla killar som plågar ett stackars oskyldigt djur till döds. Funderade länge och väl om jag skulle lägga ut deras hemadresser men det känns fel mot deras föräldrar och ev andra syskon etc etc.

Djurplågare brände ihjäl kanin

En kanin brändes upp levande. En annan kanin hölls fast medan en hund slet i den med tänderna.

Här eldar kräken upp kaninen och hånskrattar samtidigt

17 Responses to Djurplågarnas namn finns tillgängliga

 1. sten skriver:

  För den som vill veta hemadressera, så är det bara att gå in på Ratsit.se

 2. Sven skriver:

  vilka svin

  • annullera skriver:

   Vad är detta för ungdomar, var kommer de från för hem? De måste vara mycket psykiskt sjuka, det finns ingen frisk människa som beter sig på detta sätt. Två bröder som är lika sjuka i huvudet bägge två, skulle vara intressant att få träffa deras föräldrar för att få en liten inblick i vilka hemförhållanden de kommer.

  • annullera skriver:

   Svin är sedan fina snälla och rara små djur, så därför förstår jag inte varför man ofta säger svin om hemska människor. Jag vet att det är ett talesätt, men ändå.

 3. Pensionären skriver:

  De mentala spärrarna har helt försvunnit hos kräk som dessa. Dom skulle få prova på Sydafrikahalsbandet (bildäck med bensin i) men t.o.m. det är nästan för snällt mot dessa kloakråttor i mänsklig skepnad. Man kan ju undra vad för föräldrar dessa har? Till syvende och sist kan vi tacka vår ”kulturelit” hos de styrande och media som monterar ner gamla fina svenska normer och socialt förhållningssätt för att ersätta detta med diverse primitiva kulturer och traditioner.

  • Robin Shadowes skriver:

   Eller varför inte göra som våra förfäder?

   Rista blodörn var en avrättningsmetod som skall ha gått ut på att man utefter ryggraden skar av samt bände ut revbenen och drog ut lungorna. Detta skall ha kallats blodörn eftersom revbenen och lungorna, efter att man brutit ut dem, liknade vingar på en örnunge.
   Metoden måste ses som snarare mytisk/litterär än faktiskt tillämpad i och med att offret i praktiken ofrånkomligen skulle avlida långt innan proceduren var fullt genomförd.
   Bestraffningen är omtalad bland annat genom vikingen Ivar Benlös (son till Ragnar Lodbrok) som ska ha ristat blodörn på kung Ella av England.

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Rista_blod%C3%B6rn

 4. TARZAN skriver:

  Jag fattar inte det här jag såg ett klipp på YOU TUBE som visade en Simon som blatte.
  Heter bröderna Svensson men deras pappa eller pappor är blattar ??

 5. Allemand skriver:

  Tarzan,
  Romer.

  • annullera skriver:

   Jag blev mycket förvånad när jag läste de svenskklingande namnen på dessa djurplågare, eftersom svenskar i allmänhet har ett helt annat förhållningssätt till djur än vad många av Sveriges kulturberikare är uppväxta med. Men nu fick jag en förklaring på det också. Är det media som döpt om dem, eller har de själva tagit svenska namn tro?

   • Robin Shadowes skriver:

    Det finns ju undantag från regeln som katt-mördaren Joel Ander, känd från bl a FN och PI.

 6. Håkan skriver:

  Jävla avfall.

 7. Stålkvinnan skriver:

  Svar till Pensionären! Vad har stackars ”kloakråttor” med saken att göra. Dessa djur har sannerligen inte själva valt att gömma sig i kloakerna,det är hemska människor som har tryckt ner dom dit.Och var finns empatin för råttor i detta samhälle som vi lever i.Råttor mördas på löpande band utan att någon ens bryr sig.Både enskilda råttor och råttor i grupp drabbas ständigt av detta,och dom är helt rättslösa.Råttor plågas långsamt till döds både av privatpersoner och med hjälp av diverse myndigheter,och ingen straffas för det oavsett vilken grymhet som dom försvarslösa smådjuren har utsatts för. Detta pågår helt lagligt för att dom stackars råttorna inte är accepterade i samhället.Mössen är nästan lika illa behandlade som råttorna.
  Fy fan för detta hyckleri!
  Alla sorters råttor och möss har lika stort värde som andra djur,och dom skall också ingå i djurskyddslagen.
  Råttdjuren skall få djurhem och skyddade platser ovan jord att få vara på,där inga former av råttförföljelser och inte heller råtthatare kan komma åt dom förföljda näpna smådjuren.

 8. Anders skriver:

  Bröderna Svensson skall enl. Flashback vara produkten av en tunisisk far och en svensk mor.

 9. eldiablo skriver:

  HE he så upplysande orent så kräks!Sorry tillbaka är inte vår blivande drottning även hon någon slags korsning.Nu till saken när man har skurit kokad dem i olja hängt dem i närmaste träd sjutit av benen samt hängt deras huvud på käppar vid stadsporten.Kanske borde de sändas till en gruva långt i i lappland jag menar helt enkelt tvångsarbete i ett antal år.Att avliva dem är alldeles för lindrigt straff glöm det!
  De behöver brytas ned och sedan hjälp med sitt nya liv
  de behöver andra värderingar och utbildning.

  • Gail skriver:

   Du säger att de behöver brytas ned och sedan hjälp med sitt nya liv de behöver andra värderingar och utbildning. De har väl fått precis samma chanser som de flesta. Att man har haft en taskig barndom betyder inte att man måste plåga djur. Det finns massor av människor som lider eller haft det dåligt ställt – men de blir inte djurplågare för det. Man kan göra något konstruktivt och bli bättre människor av det.

 10. Gail skriver:

  En som kommenterar DN:s artikel om kaninplågarna skriver så här: ”jag betalar 200000kr till den som ger ut deras namn, adress, personnummer,, jag ska jaga dom tills döds när jag vet vilka det är, ska bli kul att få bränna ihäl dom,, detta är inte ett hot utan ett löfte.. ge mig namnen
  miljonären, 21:46, 12 april 2010.”
  Här finns den information han söker.

 11. Gail skriver:

  ALLA SOM VILL GÖRA NÅGOT FÖR ATT HJÄLPA DJUREN
  är välkomna att delta i stor demonstration på Försöksdjurens dag
  Lördag, 24 april 2010, 14:00 – 17:00
  Samling: Observatorielunden, parken bredvid Stadsbiblioteket (närmsta t-bana är Rådmansgatan, uppgång mot stadsbiblioteket
  Demonstrationståget kommer efter samling att gå genom stan till Smittskyddsinstitutet där flera tal kommer att hållas.
  Kontakt: 076-230 12 00
  HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Ju fler dess bättre. VI SES!

%d bloggare gillar detta: