Gudrun Johanson lämnar KD och blir SverigedemokratGudrun Johanson, Ronneby, lämnar Kristdemokraterna till förmån för Sverigedemokraterna i höstens val.

”Men trots partibytet anser kristdemokraternas gruppledare Ulla Svensson att Gudrun Johanson inte står långt från sitt gamla parti.
Nej, det kan jag absolut inte säga.

Gudrun Johanson, som sitter i socialnämnden samt som nämndeman för kristdemokraterna, väljer nu att ställa upp för Sverigedemokraterna i valet.

Hon vill inte själv kommentera partibytet när Blekingenytt söker henne för en kommentar.

Hennes avhopp väcker inte någon större förvåning hos partiets gruppledare i Ronneby, Ulla Svensson. Hon tycker inte att skillnaderna mellan partierna är något speciellt att tala om.

Är det så mycket som skiljer mellan de olika? Det är ju det här med invandringspolitiken i så fall, men om man tittar på äldre- och handikappsfrågor, exempelvis, är det ju ingen nämnvärd skillnad, säger Ulla Svensson.

Hon tror att en bidragande orsak till Gudrun Johansons partibyte är hon via Sverigedemokraterna får större möjlighet till en plats i kommunfullmäktige efter valet. Hon placerar sig som tredjenamn på partiets lista.

Hon har ju valt detta och har sin egna fria vilja. Hon tar ansvar för sina egna beslut, säger Ulla Svensson”.

Då förstärker SD med ytterligare en välmeriterad kvinna som förstått att Kristdemokraterna är ett sjunkade skepp.

Gruppledaren för KD (Ulla Svensson) säger, det är ingen större skillnad mellan partierna bortsett från invandrar-frågorna.

Lite komiskt då Ulla tidigare kallat SD för ett enfrågeparti, vad skall hon då kalla sitt eget parti KD för 🙂

Det ser allt bättre ut för Sverigedemokraterna inför höstens riksdagsval, fler och fler förstår att framtiden finns hos svenskvänliga SD.

Gudrun Johanson, Ronneby, lämnar Kristdemokraterna till förmån för Sverigedemokraterna

Annonser

6 Responses to Gudrun Johanson lämnar KD och blir Sverigedemokrat

 1. Lysande, nu är det strömavhopp från flera partier till det nya partiet som älskar Sverige. Välkommen till ett fritt parti som säger sanningen Gudrun!!

 2. Pappan skriver:

  Välkommen, Gudrun! Vi behöver fler mogna, rutinerade politiker i detta unga och utvecklingsbara parti.

  Pappan

 3. peter a skriver:

  Gudrun ansluter sig till den växande skara politiker från alla partier som inser att KD och C åker ur riksdagen och SD är framtiden.

 4. Robin Shadowes skriver:

  Hoppas att Ohlyckan följer med ut också.

 5. Blodsven skriver:

  Sedan idioten Göran Lägghund började slicka arabarsel, och övergav sina egna så är jag in i helvete nöjd med att se den jäveln förinta sig själv…..

 6. annullera skriver:

  Bra att fler och fler ansluter sig till framtidspartiet SD. Det enda parti som verkar vilja ha en förändring, samt förstå innebörden i att ta ett ansvar för ett sjukt land- och samhälle. Inte likt de övriga etablerade fåntrattarna som endast ser till sig själva och högaktningsfullt skiter i det folk som föder- och göder dem.

%d bloggare gillar detta: