13 åriga ynglingar sparkade gravid kvinna upprepade gånger i magen


En 20-årig kvinna sparkades upprepade gånger i magen av två 13-åriga killar  trots att hon upprepade att hon var gravid.

”En 20-årig kvinna sparkades upprepade gånger i magen av två 13-åriga killar – trots att hon upprepade att hon var gravid. Misshandeln ägde rum på Sydpoolen på fredagseftermiddagen. Enligt uppgift till polisen ska de två 13-åriga killarna ha blivit osams med kvinnan om en flytmadrass och därför började de sparka henne i magen.

Även när kvinnan skulle ta sig därifrån sprang de unga gärningsmännen i kapp henne och sparkade henne åter i magen. Eftersom gärningsmännen är så unga har polisen överlämnat ärendet till socialtjänsten”.

Äventyrsbadet Sydpoolen har i flera år haft stora problem med invandrar-ungdomar som gör exakt vad faller dom in.

Tidigare hade Sydpoolen ordningsvakter anställda men varför dom plockades vet är lätt att räkna ut.

För två år sedan attackerades badvärden Daniel Ekendahl av 15 invandrarungdomar från Tensta som inte klarade av att Daniel tillrättavisade dom.

En av berikarna hoppade på Daniel bakifrån och tog stryptag varvid flera andra badgäster tvingades ingripa annars kunde det slutat illa.

När de struntade i alla tillsägelser ingrep badvärden Daniel Ekendahl genom att försöka få gängets ledare att lämna anläggningen. Då ­gick ett 15-tal ungdomar till kraftfull attack.

Daniel Ekendahl är idag en av Syd­poolens utbildade ordningsvakter men han får inte ingripa mot störande badgäster annat än genom att försöka prata dessa till rätta.

Var just det han försökte göra när 15 invandrarungomdar hoppade på honom och försökte strypa han. Klart som tusan att dom måste ha ordningsvakter när invandrarna struntar i alla tillsägelser.

S-märkta städer är dom städer som har flest problem med invandrar-slödder och brottslighet. Vad får er att tro att det skall fungera att prata med invandrarna?

Tänk om kvinnan nu får ett missfall pga era besparningsåtgärder? Och varför hjälpte ingen kvinnan som blev sprakad i magen av kulturberikarna?

Ynglingar sparkade gravid i magen

Annonser

6 Responses to 13 åriga ynglingar sparkade gravid kvinna upprepade gånger i magen

 1. Jehovah skriver:

  De flesta djur bär sig inte åt såhär.

 2. spikharry skriver:

  Citerar Britta Svensson på Expressen som försvarade muslimen som avrättade 78 årige Inger i Landskrona

  ”Ett möte mellan människor bara. Inget att uppröras över”

  • annullera skriver:

   Vi kan ju hoppas på att Britta Svensson själv står på tur nästa gång då! Ett riktigt berikande möte som ger henne en resa in i he….

 3. Sven skriver:

  Dags att börja köpa vapen…

 4. Robin Shadowes skriver:

  Ge bus-pojkarna flytvästar med blysänken…

 5. Körv-Lasse skriver:

  Helt oacceptabelt! något annat än omedelbar utvisning finns inte i såna här fall. Man blir mörkrädd!!

  Publicera om möjligt gärna namn och bild på dom två ”kultur-galtarna”.

  Tack.

%d bloggare gillar detta: