Vänsterns terror-grupp AFA skämde ut sig igen


Ett stort polispådrag bevakade i dag två demonstrationer för och emot ett moskébygge på Hisingen i Göteborg.

”Polisen uppskattade att antalet moskémotståndare var ett 100-tal och antalet motdemonstranter omkring 300.

Motståndarna till bygget hade tillstånd för en demonstration med start vid 12-tiden. Enligt tidningen Expo var det nazistorganisationen Nordisk ungdom som står bakom demonstrationen.

En timme dessförinnan startade en motdemonstration med Nätverket mot rasism som arrangör.

Polisen strategi var att hålla isär grupperna för att förebygga konfrontation. Ett tag stod grupperna på 100 meters avstånd från varandra och ropade slagord, åtskilda av kravallstaket och polisens blåvita avspärrningsband och av en stor mängd poliser.

Motdemonstranter försökte vid minst två tillfällen att ta sig igenom avspärrningarna och nå fram till moskémotståndarna.

Vid bägge tillfällena använde polisen pepparsprej vilket fick aktivisterna att retirera.

Vid två-tiden klingade det hela av och demonstranter från båda grupperna lämnade platsen.

Ingen greps i samband med demonstrationerna, på tisdag startar bygget av moskén nedanför Keillers park”.

Amanda Dübeck, från Nätverket mot rasism, säger att det var en demonstration för religionsfrihet, mot rasism.

Skitsnack och lögner som alltid när antirasister får utrymme i media. För mig är nazister och terrorister från våldsvänsters stormprupper AFA drägg som borde låsas in för att sedan kasta bort den en nyckel som finns.

SvD förskönar också vad som hände och kallar terror-gruppen AFA för aktivister vilket är vilseledande som vanligt av PK-styrda SvD.

Åkte personligen till Göteborg/Hisingen och följde på några hundra meters avstånd vad som hände. Demonstrationen var lugn fram tills dess att Revolutionära Fronten (RF) och Antifascistisk Aktion (AFA) dök upp och försökte ge sig på demonstranterna med våld.

Polisen hade svårt att hantera situationen när terror-gruppen AFA var som mest pådrivande. Det var på tok för lite poliser på plats och hade det funnits ett 20 tal terrorister till så hade dom kommit förbi polisen patetiska avspärningar.

Vore trevligt om SvD kunde besvara mitt mejl och förklara varför terrorister får epitetet aktivister i deras blaska? Om er sambo eller fru skulle råka ut för en våldtäkt vad kallar ni våldtäktsmännen för?

Sexsugen aktivist berörde min fru! eller våldtäktsman?

PS Ung Vänster fanns också på plats och gick hand i hand med deras blodsröda kollegor i AFA.

Polisinsats vid moskémanifestation

Amanda Dübeck, från Nätverket mot rasism, säger att det var en demonstration för religionsfrihet, mot rasism.

Annonser

8 Responses to Vänsterns terror-grupp AFA skämde ut sig igen

 1. Malmö-Möllan skriver:

  Du har så jäkla rätt!

  Vad f-n vill dessa AFA-tomtar och andra ”vänsteraktivister”?

  Är verkligen Islam ngt. för dessa organisationer? Muslimer som tvingar sina kvinnor till det ena och andra. Är detta förenligt med vänsterfolkets ideologi? I hel..te heller.

  De går runt här i Malmö och ska ”reclaima” gatorna, natten och en massa annat.
  Vem har tagit gatorna från dem? Vem har tagit natten (de säger att kvinnor går inte säkra) från dem?

  Samtidigt är de emot övervakningskameror!!!

  De är emot allt och alla som inte tycker som de själva.
  Hade det bara funnits vänsterextremister i Sverige så hade de levt på vatten och bröd om de hade haft tur!

 2. Il Padre skriver:

  Tips till Putin: Öppna Gulag som reformeringscenter! Tjäna pengar på tokvänstern i Sverige! Ett nytt Sverige kan skicka över dem i knippen till hamnen i St Petersburg för vidare transport och åtgärder!

  • Robin Shadowes skriver:

   Exporterar gärna en massa musslor dit också. Tycker dom att Sverige är ett kallt land så har dom inte känt på den arktiska kylan på 60-60 minus-grader. Inte ens allah kommer kunna rädda dem från den. Lyckas dom rymma från själva fängelset så har dom frusen isande arktisk tundra i hundratals mil åt alla fyra väderstrecken. Vem vet, framtidens arkeologer kanske hittar ett gäng djupfrysta musslor med röven i vädret likt dom gjort med mammutar. Så kommer världen få ännu ett olöst mysterium, hur i all världen det kan komma sig att det fanns musslor just där.

 3. annullera skriver:

  Amanda Dübeck, från Nätverket mot rasism!

  Anser denna kvinnan att Sverige skall sympatisera med Islam som står för kvinnoförtryck- och övrigt förtryck? Det har väl inget med RASISM att göra!
  Religionsfrihet i alla ära, men NEJ TACK TILL ISLAM! NEJ TACK TILL EN FÖRTRYCK- OCH VÅLDSRELIGION!

 4. Cavatus skriver:

  Enligt uppgift ska även Ungdom Mot Rasism ha figurerat i motdemonstranternas led. Det är en organisation som uppbär statsbidrag på cirka 1,5 miljoner per år, som går ut i statligt finansierade propagandakampanjer för att få folk att rösta demokratiskt, dvs inte på SD.

  Sveriges förtäckta diktatur avslöjar sig med jämna mellanrum. Här har de gjort bort sig totalt.

  http://www.korta.nu/flygblad

 5. Pell skriver:

  Lustigt att dess extremvänster anhängare demonstrerar för religions frihet, deras politiska ideal är ju annars att all region ska utrotas, men det är väl som i allt dom gör, min fiendes fiende är min vänn tills…

 6. Kalleman skriver:

  Man blir så jävla trött på dessa APA(AFA)-grupper som håller på att genom våld försöka förstöra allt vad gäller demokrati i Sverige.
  Dessutom är alltid AFA f…an America Savalas eller vad fan hon heter inbjuden till Svt:s tyckarpaneler och talar om hur allting skall vara, helt oemotsagd.

  Fy faen, för dessa demokrati-förtryckare.

%d bloggare gillar detta: