Invandrare mördade sin familj på Björkbogatan 6


Två vuxna och ett barn dog i ett drama i Malmö på torsdagseftermiddagen.

”Polisen misstänker att en man dödat sin sambo och parets gemensamma son innan han tog sitt liv.

Vid kvart över fyra fick polisen ett larm om att en man bosatt i Husie i östra Malmö mådde dåligt och talade om att skada sig själv.

Det var en person med anknytning till familjen som ringde till oss, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisens länskommunikationscentral, till.

En stor polisinsats skickades till bostaden. När polisen tog sig in villan hittades tre personer, en man, en kvinna och en pojke. Pojken uppvisade svaga livstecken och fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Enligt polisen är mannen och kvinnan i 40-årsåldern och barnet yngre än tio år. Calle Persson berättar att någon eller några anhöriga hade tagit sig till bostaden.

Det är mannen som är misstänkt för att ha dödat sin sambo och deras gemensamma barn, säger Calle Persson”.

Tragiskt dåd och lika tragiskt att det återigen är en invandrare som flippar över och mördar sim familj.

Familjen bodde innan husköpet på Bennets väg och flyttade till Björkbogatan 6 i juni 2009 enligt lagfarten.

Bostadsområdet Husie/Virentofta är ett lugnt villaområde i Malmö huvudsakligen bebott av svenska medelsklassfamiljer.

Mannen är född 1961 och kvinnan är född 1967 och flickan är född 1991. Enligt uppgift så finns det en äldre dotter men hon är inte informerad om vad som hänt ännu.

Flertalet av mannens släktingar bor i Danmark, kvinnans anhöriga finns på Balkan.

Mannen Resad Tabakovic, född 1961-11-03
Kvinnan Samira Hodzic, född 1967-01-18

Dom boende den stilla villaidyllen i det vackra bostadsområdet fick ett hemskt uppvaknande kort efter det att den nu mördade famlijen flyttade dit.

Tre personer döda i Malmö-drama

Tre döda i familjedrama

Foton på området och polisinsatsen finns här

Hitta.se Resad Tabakovic

Annonser

30 Responses to Invandrare mördade sin familj på Björkbogatan 6

 1. Robin Shadowes skriver:

  Av efternamnen att döma kommer dom från balkan, förmodligen bosnier eftersom förnamnen verkar vara mohammedanska. Återigen blir man jätteförvånad… NOT!

 2. Pia skriver:

  En kommunistblogg pekade ut svenskar som gärningsmän och länkade genom Svenska dagbladet, han måste känna sig jävligt röd i trynet nu 🙂 skrattade som tusan när jag ser din länk ovanför med bevis på att det är invandre Spiken 🙂 hehe fan kul att du mosade kommunist aset och trycke ner honom i skorna.

  //Gla Pia som nu skall sova.

 3. vinterbadaren skriver:

  Ställ upp mot islamiseringen av Sverige! Visa din avsky i Göteborg nu på söndag 11/4.

  http://www.keillerspark.se

 4. insikt skriver:

  Fy vilken hemsk tragedi och man måste undra på vad som kan utlösa en sån händelse?

 5. Hannibal skriver:

  Jag tycker att hela jävla landet är översvämmat av mördare . samtidigt som muslimer pekas ut som mördare så kan man faktiskt hittaännu fler svenskar/svenskor som gjort sig skyldiga till hemska brott men människor är sådana.En vidrig varelse!

 6. Skogman skriver:

  Vilken härlig tragedi. Det uppstod tumult på platsen och mördarens släktingar som kom till mordplatsen uppträdde hotfullt mot polisen och mot andra i omgivningen. Flera etniska svenskar i området hotar med att flytta ifrån området som menar att invandrare och vapen går hand i hand.

 7. Mrs Churchill skriver:

  Hon ville väl skiljas!

  En tragisk händelse men den visar återigen att krocken mellan Islam och Väst aldrig blir smärtfri. Det är möjligt att mannen har en psykisk störning men att döda familjen är ett tydligt tecken på ” Om inte jag får dig så ska ingen annan ha dig heller”. För mig stod det klart att det var invandrare när jag läste att dom anhöriga gav sig på polisen.

  En Moderatkvinna satt tydligen i Debatt igår och sa att vi måste få ut invandrare i villaområden för att minska segregationen. Dom Nya Moderaterna är ju inte främmande för kvotering så dom kommer säkert lägga ett förslag där invandrare får kraftigt skattesubventionerade huslån. Vi svenskar måste amortera så klart. Hur skulle det annars se ut?

 8. Maria Magdalena skriver:

  Låt mej göra en kvalificerad gissning……Hon ville skiljas.
  Tyvärr ett mönster man ser alltför ofta, och inte bara ser bland invandrare utan lite var stans i samhället, när män uppfattar att de ”tappar kontrollen” över sin kvinna.
  Som om de nu skulle ha det!

 9. En vän i kampen skriver:

  Utökat självmord är inte helt ovanligt bland Svenskar heller, det är faktiskt en av de vanligaste mordformerna här i landet.
  Jag vet ingenting om Familjen ifråga, men som individuell händelse är detta främst en tragedi, som statistisk händelse är den däremot signifikant. På karlavagnen igårkväll sade någon att ”sedan 1994 har det skett tre hedersmord i Sverige, under samma tid har ca 430 kvinnor dödats i mord som inte är hedersmord (undeförstått, av svenskar).” (den sagesmannen kan inte ha hört talas om balkongflickorna, eller snarare, den grovt ohederlige talesmannen räknar bara Fadime, Pelah och en till, eftersom vederbörande förväntar sig att de flesta bara har namn på Fadime och Pelah och inte är engagerad nog för att komma ihåg separata fall för övrigt, alternativt så kanske det bara är i tre fall som man i domskälen erkänt att det varit fråga om hedersmord)
  Ett utökat självmord av denna typ kommer av sådana som den sagesmannen att betraktas som ett mord på kvinnor och barn utfört av svensk gärningsman.
  Det är viktigt att vi beväpnar oss med korrekt statistik, detta kan mycket väl vara ett utökat självmord av svenssontyp, men det är viktigt att statistiskt placera det där det hör hemma, bland muslimerna.

 10. JOG skriver:

  Ja Pia skrattar ,snacka om humor.Och Skogman tycker det var en härlig tragedi.Fast en jävla tragedi är det att den här familjen överhuvudtaget befann sig i Sverige och djupt tragiskt är det att inte tidningspressen direkt skriver som det är.
  Och det var en mycket tragisk händelse.Vad är det för fel på mig Pia och Skogman, eftersom att jag varken skrattar eller är skadeglad?Fast att jag inte heller gillar kommunister och tycker vi ska stoppa invandringen helt nu direkt innan det är försent och det går helt åt helvete med vårt land.

 11. RICHARD skriver:

  Hon ville garanterat skiljas,samma sak hände i norge,i staden där jag jobbar,han styckade upp frun i kebab restaurangen,krimmarna hittade hår i avloppet,resten har dom ännu inte funnit.
  Kan tänka mig att kebabrullarna smakade konstigt den helgen!

  • Muhamed skriver:

   Du säger ”Hon ville garenterat skiljas….”
   Det är skay DUMT. Hur du vet? Hur du kan skriva ord
   ”garaneret”

 12. Sadman Hussien skriver:

  Låt dem få vila i frid. Naturligtvis har kvinnan fått en annan uppfattning. Om sin roll i äktenskapet. Och krävt att bli behandla som en med människa. Man (Däjvulen) kan inte acceptera det. Han tappa ansiktet. Och blir till åtlöje för andra män.
  Summan av invandringen. Är. Att det är inte kvinnor som ställer till problem. Se alla dessa svenska män som gifter sig med kvinnor från andra länder. Hittar ni dem i brott statistiken är det en sensation.

 13. L8 skriver:

  Mannen var bevisligen sjuk och det har inget att göra med nationlitet.

  • annullera skriver:

   Klart att denna man var sjuk, men du skall inte utesluta hans naionalitet när du vet vilket förtryck dessa kvinnor lever under som kommer från dessa länder.

   • ????? skriver:

    men vilka länder snälla du, dem kommer från
    samma europa som du kommer ifrån så sluta
    skriva såna duma kommentarer TACK

 14. Jansson skriver:

  Mannen ifråga hade psykiska besvär och hade uppsökt psykiatrisk hjälp – troligtvis led han av PTSD. Mycket tragisk händelse inte minst för den lille pojken och hans mamma. Paret var inte gifta utan sammanboende och vad som utlöste handlingen har vi i nuläget ingen kunskap om.

  Kvinnan hade en flicka i övre tonåren från ett tidigare äktenskap som för tillfället befinner sig utomlands. Det är i nuläget oklart om hon vet om vad som hänt. Tänk på att hon kan läsa vad som skrivs om familjen – lägg inte sten på börda!

 15. Jennie skriver:

  Hej! Ville bara rätta dig på en sak: Flickan (Melisa Alagic) som är född 1991 är INTE en av de mördade, hon befinner sig på Balkan enligt Skånska Dagbladet. Det mördade barnet är en pojke född 2002 med namnet Emir.

  Flickan har mamman sedan ett tidigare förhållande, den mördade brodern är dock parets gemensamma barn.

  Familjen härstammar från Bosnien. Det är bekräftat genom flickans facebooksida (nu borttagen dock) att de är muslimer, då hon var med i ”Proud to be muslim”-grupper.

 16. Robin Shadowes skriver:

  Se det från den ljusa sidan, tre musse-munnar mindre att mätta för trötta svenska skatte-betalare.

 17. deniz skriver:

  Hade det varit någon annan än psykisk sjukdom så hade de inte sökt psykvård, men massa gånger har vi sett att psykvård har inte tilräckligt med resurser och skickar hem folk i hopp att inget händer???
  Lixom här får du några piller och allting blir bra!!!!
  Hade mannen varit islamisk bla, bla vad Ni skriver och kontrollfreak då brukar de vilja att kvinna är gift med de, att hon får stempel-dvs deras efternamn, och liknande, tror att många vill ju ge skulden religion, och jag tror att det är inte grejen denna gången,
  många har traumatiska liv, många har sjukdomar,
  vi vet inte vad som händer, men inte alla Bosnier går och dödar sina fruar och barn????
  Det är så dumt med detta generalisering,
  han var sjuk och fick ingen hjälp,
  ingen hjälp av vården
  då vem skall man skylla på???

  • Samir skriver:

   Äntligen någon vettig… Jag är själv bosnisk och undrar om alla här vet skillnaden mellan kultur och religion??? En muslim i bosnien är inte samma som en muslim i t ex afghanistan… O klart Islam islam islam…. ni fokuserar på fel sak!!! Hur många bosnier är religiösa??? Vet Ni det??? Människan har varit psykiskt sjuk oavsett vilken tro han hade haft…punkt slut

 18. Emma skriver:

  Det är så oerhört tråkigt att läsa hur sjuka ni är. Flickan Melisas far blev mördad i kriget och den, nu avlidna, kvinnan hade varit igenom ett helvete, bland annat hade hon bevittnat 22 medlemmar ur sin familj brutalt mördade. Denna familj var inte det minsta islamistisk och maken (mördaren) var en genomtrevlig man, som var psykiskt sjuk. Tänk nu igenom vad ni skriver, det här landet behöver invandrare och alla är inte lika, glöm inte det. Tänk på att den här stackars flickan är ensam kvar i denna grymma värld. Hur kan ni vara så kallsinniga och skriva sådana sjukheter och skämta på bekostnad av en liten, oskyldig sjuårig pojke. Jag ryser när jag läser igenom dessa sjukheter.

  För övrigt finns genomförd undersökning på SCB som visar att Bosnier är de invandrare som snabbast aklimamtiserar sig till det svenska sammhället och flest bosniska familjer av alla invandrare har två i hushållet som arbetar. Så var fallet med denna stackars familj. Era dumma, egoistiska, okunniga jävlar!

 19. guldet blev till sand skriver:

  Hur fan kan ni vara så dumma att kommentera så ”bosniska islamister och muhamedanier osv.när ni vet ej vad som har hänt i denna familjen.Visa människor är dumma som bara det.Hella världen och vi oxo vet vem har startat krig i bosnien så spela inte DUM.VARFÖR ÄR NI HOTFULLA MOT ISLAM?Vad har gjort muslimerna,de är inte hotfulla som ni har sagt i era kommentarer.Ni svenska folket alltså vissa har inte ställning till att leva som normala människor utan att gnälla och klagga på allt t.o.m vädret SÅ DUMT.BÄTTRE UPP FRÅN SÄNGEN OCH GÅ PÅ JOBBET OCH LEVA UTAN FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH INTE BARA ÖVERLEVA PÅ BULLAR OCH VATTEN.

 20. guldet blev till sand skriver:

  TOMAS QUICK SKA NI GE KOMMENTARER O LIKNANDE INTE FÖR FAMILJERNA SOM ARBETTAR OCH KÄMPAR BETALAR SKATT O BYGGER SVERIGE SOM ALLA ANDRA.OCH SEN SKA NI SÄGA HUR INVANDRARE ARBETTAR INTE.
  DET ÄR BÄTRE ATT TITTA PÅ FILM KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA.
  GULDET BLEV TILL SAND.FÖR MÅNGA T.O.M.HÄR I SVERIGE ÄR DENNA SANING.DETTA ÄR SUPERBRA ATT FÖRSÄKRINGSKASSAN HAR KOMMIT TILL DEN NYA LAG UPP FRÅN SÄNGEN OCH JOBBA .HAAAAAHHHHHHHHHHHAAAA

%d bloggare gillar detta: