Nalin Pekgul: Muslimer bakom judehatetNalin Pekgul pekar ut muslimerna som ansvariga för den senaste tidens hets mot judar.

Nalin Pekguls ger även svenska politiker en ordentlig känga när hon påpekar att riksdagens partier är så angelägna om att få invandrare till sina partier så dom ställer lägre krav på dessa än på etniska svenskar.

Nu glömde iofs Nalin att nämna sitt eget parti, det var nämligen Socialdemokraterna som startade vågen av invandrare som till varje pris skulle representera deras katastrof-politik som skapat enorma svallvågor av problem som troligen inte går att lösa.

När Sverigedemokraterna för ett tag sedan förklarade att muslimer i Malmö ligger bakom det alltmer utbredda judehatet blev dom direkt stämplade som både rasister och främlingsfientliga.

När Mona Sahlin debatterade med Göran Hägglund i ”Agenda” den 7 mars, sa hycklaren Mona med ilska i rösten:

Göran Hägglund antydde implicit att det var muslimerna som låg bakom attackerna mot judarna i Malmö. Då blev jag upprörd, förklarade Mona Sahlin och krävde därför en ursäkt.

Vad kräver hon av Nalin Pekgul som igår sa exakt likadant? Socialdemokraterna är ett parti bestående av hycklare och lögnare som till varje pris måste stoppas så dom inte får möjligheten att styra vårt land ner i avgrunden igen och igen.

Sahlin förnekar att muslimer ligger bakom hatbrotten mot judar, hur skall hon förklara det som Nalin Pekgul stod och sa i direkt-sänd tv igår?

Annonser

12 Responses to Nalin Pekgul: Muslimer bakom judehatet

 1. Allemand skriver:

  Men snälla Spiken, tänk på vad du begär av Mona. Hon är inte kapabel att ta hand om sin familj ekonomiskt som historien har visat. Hur skall hon kunna sköta ett parti?

 2. […] I inslaget konstaterar Nalin Pekgul också att det är muslimer som ligger bakom angrepp på judar i Malmö, något som kommentas på Spikharrys blogg. […]

 3. Maria Magdalena skriver:

  Wow…det här är stort alltså!
  Visserligen vet alla att det ärt muslimerna som står bakom angreppen på judarna, men därifrån till att en politker vågar säja det!!??
  Jösses…det måste ha kostat på….

 4. Per-Åke skriver:

  Vi svensvänliga visste redan det här, men som Spiken skriver så är det vrickat att Mona som fördömde Hägglunds uttalande när han påstod likadant, nu tiger som muren när hennes partikollega Nalin Pekgul trycker upp detsamma i näsan på henne.

 5. JOG skriver:

  Man ska inte kommentera folks utseende i onödan ,men när Nalin Pekgul uttalar sig så här, är hon vacker i mina ögon.

 6. svansken skriver:

  Väntar – och väntar – och väntar på Mona`s reaktion.
  AHH – Glömte bort, att hon förlorade rösten i samband med ”olyckan” i Landskrona.

 7. Sadman Hussien skriver:

  Vem är denna Nalin Pekgul? Är hon muslim? I så fall har hon skrivit under sin egen dödsdom. Att sitta i TV som socialdemokrat och säga att det är fredens religon. Som ligger bakom hotet mot judarna i Malmö. Det gör mig imponerad. Det skulle jag inte våga göra själv. Jag skulle inte heller våga rita en bild av Lassie. Och kalla den Muhammed. Jag vågar nästan inte vara kristen längre. Kanske lika bra att skära av sig förhuden. Och bli musse. Men jag förstår inte varför man måste kapa en del av snoppen (förhuden). När Allah har skap en med den.

 8. […] Lykkes det virkelig Sahlin at tabe valget til september, og er Pekgul så den nye S-formand ? Hun er i al fald ikke ajour med sin formand hvad  angår antisemitismen. Man ser i dette lille indslag, at det politiske Sverige nu risikerer […]

 9. BETONGOLLE skriver:

  Nalin.p kommer snart att få ett samtal från partikollegorna som undrar vad fan hon håller på med.Samma sak hände förmodligen när hon skulle flytta från TENSTA när hennes minderårige son bevittnade en skottlossning på torget. Hur som helst fick hon några stilpoäng för intervjun i SVT. Bra sagt! fler invandrare som hon så kanske det går att bo kvar några år till i Sverige

 10. A-mannen skriver:

  Sossarna kastar ett köttben till de som är i uppvaknandestadiet och de somnar om.

 11. tvil skriver:

  PK-sosse svamlet börjar vid 3:30 Nalin ger beröm till Mona för att hon så ‘framgångsrikt’ har bekämpat ‘extremism’ inom partiet.

  Gott folk det är valår och PK-röd-brun-mögel har tappat bort bollen på sin egen planhalva o kan inte hitta den…

%d bloggare gillar detta: