Aftonbladet skapar rubriker om – 126 rösterAftonbladet slår på stort idag, deras unika Sifo-undersökning visar att Sverigedemokraterna rasar som ett korthus i Landskrona.

Är det återigen en av alla lögner som Aftonlögnen sprider till sina läsa eller finns det någon substans i det hela?

Något säger mig att SD:s ordförande i Landskrona, Stefan Olsson inte var medveten om att hans namn skulle kopplas ihop med A-lögnens tillägg bakom hans namn ”opinionsraset”.

Nu till fakta, SD fick i kommunvalet 2006, 5211 röster av Landskronaborna.

A-lögnens ”unika” Sifo-undersökning visar på ett opinionsras för SD i Landskrona när dom hänvisar till kommunvalet.

Hur stort var det raset som dom basunerar ut i dagens blaska? Jo nu jäklar kommer det. Hela 126 röster mindre än i kommunvalet 2006 kallar blaskan för ett ras 🙂

Är det någon mer här inne som håller med blaskan att 126 mindre röster är ett stort ras?

I Riksdagsvalet 2006 fick SD i Landskrona 8.3 procent vilket nu har ökat till hela 13.8 procent vilket är = med +286 röster sedan 2006.

Dvs hur vi än räknar och vrider på A-lögnens ”unika” Sifo-undersökning så kan alla med lite IQ i behåll förstå att SD blivit starkare överlag sett.

Och raset som A-lögnen nu sprider med vindens hastighet handlar om 126 färre röster i kommunvalet i dagens undersökning än vad det var 2006 🙂

Om blaskans journalister klarat av att räkna så hade dom kanske? förstått hur illa underbyggd deras patetiska artikel är. Nu begär jag inte på något sätt att dom skall klara av huvudräkning, men hjälpmedel finns så dom slipper skämma ut sig igen.

Jag får gratulera alla Svensvänliga Landskronabor till den fina uppgången som SD visar på riksnivå 5,5 procent ökning sedan valet 2006.

Enda negativa är att Sverigedemokraterna vallåt inte är lika bra som den galma.

Inget SD-uppsving i Landskrona enligt Sifo

Aftonlögnen: Opinionsras för Sverigedemokraterna

Dagbladet minskade väljarstödet lokalt

På riksdagsnivå har dock Sverigedemokraterna ökat med 5,5 procentenheter jämfört med valet 2006

Annonser

9 Responses to Aftonbladet skapar rubriker om – 126 röster

 1. TARZAN skriver:

  Den som lever får se …..
  SD kommer att göra ett rekordval i SKÅNE och Landskrona

 2. JOG skriver:

  SD gör nog ett bra val i hela landet…hoppas jag ,verkar som folkopinionen håller på och vänder ..till och med pk pressen börjar moderera sin invandrarvänlighet .Och börjar bli kritiska mot vårt nerlagda försvar och jävligt medvetna om hur mycket invandringen kostar och om hur illa våra gamla har det.Än så länge vågar dom inte skriva om invandrarbrottsligheten …få se vem som är först ut.Det går nog inte att lura folk längre tror jag.Största spärren verkar vara politikerna,och konstigt nog både socialdemokraterna och moderaterna,verkar vara hysteriska sanningsförnekare.Vem vänder först av dom…gissar på sossarna konstigt nog.Visst går det att lura folk det har pk etablissemanget gjort länge nu.Men man kan inte fortsätta att lura alla i all evighet,och när det vänder så gör det ,det och jag tror det blir rätt snart.

 3. Bengt skriver:

  Vi ska komma ihåg att detta är en opinionsundersökning som jämförs med ett faktiskt valresultat 2006. Sannolikt blir valresultatet 2010 i kommunfullmäktige för Landskrona närmare 30 procent än 20.För riksdagsvalet kan vi lugnt lägga till ett par procent från en sifo mätning till ett faktiskt valresultat, säkert närmare 16-17 gissar jag att det kan bli.
  Bengt

 4. Gåsapåg skriver:

  Det är ett stort fel med “analysen” i Aftonbladets artikel. Man blandar äpplen med päron.

  En meningsfull analys av SIFO-siffrorna skulle ha innehållit en jämförelse av SIFO:s resultat strax före valet och det som nu erhållits.

  Saken är nämligen den att SD:s väljare är utomordentligt måna om valhemligheten. Erfarenhetsmässigt bör därför opinionsinstitutens resultat räknas upp med 60 procent för att en rättvisande prognos ska erhållas.

  Tar man sådan hänsyn så utvisar undersökningen att SD sannolikt är största parti i Landskrona. Att kalla detta för ett ras visar på PK:s desperation. Vilka lögner som helst för att svärta ned SD, verkar vara devisen.

  Men väljarna är på väg bort från PK-pressen vars lögnmaskiner därför mer och tuggar sina fraser uti tomma luften.

 5. Sadman Hussien skriver:

  Ska man tro prognosen. Så skulle det bara bliva bättre för PK eliten. Ju fler etniskt svenskar som blir ihjälslagna i Landskrona. Nu vet ju dem flesta som lever i verkligheten att. SD är starka just Landskrona. Så vad gammalmedia gör är som vanligt. Skjuter sig själva i foten. Det tycks som man inte har förstått vad internet betyder. Sanna nakna nyheter. Ingen censur. De vill säga vad svenska folket inte bör vet.

 6. BETONGOLLE skriver:

  Lite synd bara att landskronaborna i gårdagens debatt verkade ha belagts med munkavle. SD representanten fick inte tala till punkt utan avbröts som vanligt av pk-belinda.De inbjudna från landskrona såg ut som en flock skrämda kaniner å Belinda hade dessutom fräckheten att önska sosseblatten lyckatill med att ragga sossar till valet. FYfan vad jag är glad att jag inte betalar licensen

  • Robin Shadowes skriver:

   Programmets enda tröst var när Ulf Nilson äntligen får tillfälle att ge pk-belinda en spark i skrevet med sin kommentar att på den tiden fanns det inga invandrare.

  • annullera skriver:

   Jag håller fullständigt med om att de inbjudna från landskrona såg ut som skrämda kaniner minst sagt! Som vanligt kör också PK-etablissemanget det vanliga om utanförskap och arbetslöshet som försvar för den grova kriminalitet som breder ut sig allt mer. Jag köper inte det!

   Konstigt att ingen tog upp frågan om hur våra etablerade- och styrande tänkt sig Sveriges framtid i vad det gäller att ta emot ytterligare flera tusentals så kallade flyktingar från jordens alla hörn! Vore det inte bättre att de med gemensamma kraftansträngningar började ta det ansvar som de är skyldiga- och som krävs för att se till att genom hårt arbete skapa ordning och integration för dem som redan lever här. Istället får det bara rulla på, ingen gör någonting åt denna problematik, det är bara att fortsätta fylla landet till bredden med människor som det varken finns bostäder eller arbete till. Vad skapar detta? Jo det kommer att skapa ett än värre utanförskap, arbetslöshet, bostadsbrist och GROV KRIMINALITET som följd!

   Våra etablerade- och styrande i detta land är en samling DÅRAR och tyvärr också det svenska folket i stort! SUNT FÖRNUFT! Ett plus ett blir två, ingen svår matematik eller hur? Vad har våra styrande för utbildning- och kompetens, det skulle jag gärna vilja veta. De ser ut som FÅGELHOLKAR hela gänget, SKRÄMMANDE!

 7. Jehovah skriver:

  Tyvärr vågade ingen ta bladet från munnen i går när man nämnde ungdomgäng som begår brott. Dessa består av nästan utslutande invandrare annars var Ulf Nilson bra han vågar ju skriva en del saker som annars censureras (konstigt att han får hålla på) utan nätet
  hade nog PK medias censur funkat som det gjorde i gamla kommuniststater i östeuropa men det var ju före internets tid.

%d bloggare gillar detta: