Killar fällda för gruppvåldtäkt mot 13 årig tös i RåslättDet blev fällande domar i fallet där en 13-årig flicka blev våldtagen på Råslätt. Två tonårspojkar döms idag till ungdomsvård för grov våldtäkt mot barn.

”17-åringen döms till tio månaders ungdomsvård och 16-åringen till åtta månaders ungdomsvård. Pojkarna våldtog tillsammans med en tredje då 14-årig kamrat, den 13-åriga flickan på läktaren till bandyplanen på Råslätt i Jönköping. Våldtäkten skedde september i fjol.

Den då 14-årige pojken är sedan tidigare omhändertagen av sociala myndigheter. De andra två döms alltså till ungdomsvård. De ska dessutom betala ett skadestånd på 180 000 kronor till flickan.

Pojkarna hävdade själva i rätten att flickan var med på sex och att de inte visste att hon var under 15 år”.

Åtta månder respektive tio månders ungdomsvård för våldtäkt. Klart som tusan att så låga straff inte har någon inverkan alls på kulturberikare.

Ut med packet på livstid.

Dag efter dag vecka efter vecka år efter år så är det likadant, invandrar-slödder våldtar kvinnor, tjejer, och småbarn på löpande band.

Unrdar om någon politiker i 7-klövern någonsin våga säga ifrån och göra något för att få stopp på rasistiska våldtäktsmaskiner från MENA-länderna.

Leif GW står fortfarande för det han sa tidigare att invandrare är som våldtäktsmaskiner.

Pojkar fälls för gruppvåldtäkt

Annonser

8 Responses to Killar fällda för gruppvåldtäkt mot 13 årig tös i Råslätt

 1. Robin Shadowes skriver:

  Kastrerar packet innan dom åker ut. Ingen större förlust för mänskligheten om dessa kräk inte kan fortplanta fram fler inavlade mohammedaner.

 2. Robin Shadowes skriver:

  Ring till Karlavagnen och säg vad ni tycker om packet. 🙂

  Islam är Sveriges näst största religion och det finns flera hundra tusen muslimer i vårt land.
  Är du en av dem? Har du träffat en partner där kärleken till honom/henne lett till att du konverterat till islam? Eller fick du din tro med modersmjölken?
  Har du starka bilder av livet på källarmoskéernas tid? Vill du berätta om din vardag som muslim ovan jord?
  Varför är din tro viktig för dig och vad händer i dig när du ber? Hur blir du som muslim bemött i Sverige – är du trött på att försvara dig och din tro? Har du ledsnat på folks fördomar och människors ihopblandning av politik och religion? Vad vill du framhålla med islam?

  Ring Stina Wollter i Uppsala och berätta! 099-110 80 eller maila karlavagnen@sr.se
  Du kan också skriva direkt här på hemsidan!

  Programmet börjar cirka kl 22.12

  • TARZAN skriver:

   Dom har en sluss på Karlavagnen så att misshagliga åsikter inte kommer fram.

   • Robin Shadowes skriver:

    Var vidrigt politiskt korrekt, vilket iofs var väntat. Har tidigare gillat programmet men nu kommer jag bojkotta skiten framöver.

 3. annullera skriver:

  Det är detta som är så konstigt! Varför denna strutspolitik så fort det handlar om grovt våld- och kriminalitet där främst ett visst klientel är så starkt överrepresenterat. T.o.m i efterlyst igår kväll erkändes detta i och med att någon hade mailat in och ställt denna frågan. Patetiskt nog försökte programledaren vränga till frågan genom att vända det till hur lång tid- och i hur många led innan man räknas som svensk. Återigen försökte de vända detta mot svensken, man blir riktigt trött på dessa hjärntvättade stofiler. Jag har skrivit detta förut och jag skriver det igen, om jag bosätter mig i kina, blir jag kines då? Enligt mitt sätt att se kan jag aldrig bli annat än svensk så länge jag lever. Det var som en före detta muslim sa i en intervju en gång, man väljer inte att bli muslim man föds till det. Spelar det sedan någon roll om man föds till muslim av föräldrar från mellanöstern i sitt hemland eller om man föds i Sverige?

 4. Maria Magdalena skriver:

  Metoden att våldta ett lands kvinnor är numera en utarbetad krisgsstatergi. Så bryts ett samhälle ner inifrån.

 5. JOG skriver:

  Förr eler senare måste väl ändå någon kvinnlig svensk
  politikerkvinna bli våldtagen av ett gäng muslimska våldtäktsmaskiner eller någon ung kvinnlig pk journalist ,eller någon närstående till någon av dom grupperna bli drabbad.Vad händer då ,gissar att det händer saker i alla fall om politiker blir drabbade direkt eller indirekt.
  I helt andra fall har det omedelbart blivit ny lagstiftning eller nya förordningar ,exempelvis när feldt åkte in och ut gissa var någonstans(ledtråd i beckomberga trakten)då kom sekretesslagstiftningen.
  Palme kände sig störd av gatumusikanter i gamla stan,då blev det nya regler för den saken.Han som mördade en släkting till en sosse politiker har suttit 26år nu.Men den saken verkar bara gälla anhöriga till politiker.
  Bara undrar om någon politiker blir våldtagen ,behöver inte nödvändigtvis vara en kvinnlig,(varför inte fridde fridolin,han kan ju ha otur när han e ute och fröjdar o frotterar sig o från ett muslimskt gay perspektiv kanske han …)blir det en ny syn på den saken då?(AVSER inte på något sätt mona eller maria det vore en orimlighet och absolut inget jag önskar dessa våra svenska juveler men dom har väl annhöriga dom också som dom bryr sig om)

  • Robin Shadowes skriver:

   Jag ser fram emot den dagen. Då skall jag hånskratta åt den dumma kossan.

%d bloggare gillar detta: