Invandrare våldtog 13 årig flicka


Svea hovrätt ser ingen anledning att göra någon annan bedömning än vad Stockholms tingsrätt kom fram till.

”Det meddelade hovrätten under tisdagen och fastställde domen mot den man som i juli 2008 våldtog en 13-årig flicka i Borlänge och under nyårsnatten begick ännu en våldtäkt mot en kvinna på en Finlandsfärja.

Det var den 19 juni 2008 som den då 13-åriga Borlängeflickan blev våldtagen i en lägenhet i Tjärna Ängar. Flickan hade följt med två tjejkompisar till lägenheten där tre män fanns och som bjöd flickorna på öl och cider.

Omtöcknad av både alkohol och haschrökning våldtogs senare en av de tre männen den 13-åriga flickan. Vem han var förblev dock okänt och kanske skulle han också ha klarat sig undan rättvisan om han inte begått ännu en våldtäkt, nu under nyårsnatten 2010 ombord på Finlandsfärjan M/S Mariella.

30-åringen ställdes inför rätta vid Stockholms tingsrätt som dömde honom till 3,5 års fängelse och livstids utvisning. Mannen dömdes också till att betala ett skadestånd med 85 000 kronor vardera till de två våldtäktsoffren.

Mannen, som hela tiden nekat till gärningarna, överklagade domen till Svea hovrätt som nu alltså avgjort ärendet: ”Hovrätten finner inte skäl att göra någon ändring i vad tingsrätten har förordat om utvisning och påföljd. Inte heller finner hovrätten skäl att gå ifrån tingsrättens bedömning i skadeståndsfrågan”, skriver en enig Svea hovrätt i sin dom”.

Våldtäktsmaskinen överklagade i första hand utvisningsdomen då han helst ville stanna kvar i Sverige efter avtjänat straff.

Är just det jag påpekat vid mängder av tillfällen, fängelsestraffen tar dessa slödder med en klackspark, men livstids utvisning vill dom till varje pris slippa.

Härligt att Hovrätten faställer utvisningen av kräket. Fler domstolar borde följa efter och alltid döma till utvisning när det handlar om grova brott som våldtäkt etc etc.

3,5 års fängelse och livstids utvisning står fast

4 Responses to Invandrare våldtog 13 årig flicka

 1. Robin Shadowes skriver:

  Dom borde sänkas i Östersjön fast det hade kanske räknats som miljöförstöring?

  • Robin Shadowes skriver:

   Fast smörbultarna kanske hinner käka upp dom innan dom ställer till med alltför stor skada.

 2. annullera skriver:

  Förhoppningsvis kanske våra dumstolar i detta land har kommit på att det är enda sättet om man vill slippa sådant här i fortsättningen. Håller med Spikharry när han skriver att svenskt fängelse inte har någon avskräckande inverkan på dessa kulturberikare, kanske snarare tvärt om.

 3. Il Padre skriver:

  Tråkigt att en sån där djävel ska få leva gott på svenska skattebetalare under någon tid överhuvudtaget. Jag har tidigare varit kraftig motståndare till dödsstraff, men efter flyktingpolitikens impact i vårt samhälle, har jag svängt. En avrättning skulle ju bli en moderat engångskostnad.

  Politiskt korrekta politiker och media upprörs nu över att Danmark inför en tuffare flykting- och invandringspolitik, men nog verkar det vettigt att förlänga med ett år ytterligare innan man kan ansöka om medborgarskap och att en PUT:are måste vara bidragsoberoende under tre år, innan anhöriginvandring kan komma ifråga och att alla tillstånd per automatik återkallas om man återvänder till landet man nyss flydde ifrån. De gemytliga danskarna har alltid gett intryck av att vara kloka.

%d bloggare gillar detta: