Flyktingbarn i Teckomatorp greps för mordbrand


Tre greps i natt för mordbrand på ett boende för ensamkommande flyktingbarn.

”Tre boende på ett transitboende för ensamkommande flyktingbarn i Teckomatorp greps för mordbrand. De hade försökt att tända eld på madrasser.

Larmet inkom kl 03.26”.

Malmö stad körde i slutet av förra året över kommunen då dom gemensamt med Migrationsverket och Attendo Individ och Familj tog beslutet att Teckomatorp skall ta emot 30-35 ensamkommande små ”änglar” som är en nationalgåva till svenska folket.

Attendo Individ och Familj driver flera så kallade transitboende för ensamkommande i bl.a Sigtuna, Solna och Malmö kommun med plats för 100 tals skäggabarn.

Shahram Shams, verksamhetschef
Mobil 073 600 13 84
shahram.shams@attendo.se

Kontaktperson för Malmöregionen
Omar Elsayed
Mobil 076 761 80 90
omar.elsayed@attendo.se

När det förra året brann i en liten lövhög utanför vandrarhemmet i Vellinge kommun som används som flyktingboende för ensamkommande flyktingbarn fick media fnatt och fyllde i flera dagar sida upp och sida ner med rubriker som ”Mordbrand” vid flyktingboende i Vellinge och ville självklart göra gällande att det var ”rasister” som låg bakom.

Får vi se liknande rubriker nu när 3 skäggbarn försökt bränna ner hela transitboendet i Teckomatorp?

Brand i flyktingboende

Annonser

11 Responses to Flyktingbarn i Teckomatorp greps för mordbrand

 1. Robin Shadowes skriver:

  Återigen visar det sig att mohammedaner verkligen är LÅGbegåvade.

 2. Allemand skriver:

  Nej du Spiken, garanterat inte ett skvatt i skitpressen.

 3. annullera skriver:

  Vad gör SKITMEDIA nu då det inte finns någon annan att skylla på? Skulle inte förvåna mig ett dugg om de lägger upp en snyfthistoria även här, det är ju SKITMEDIA världbäst på när det gäller kulturberikare. De kan säkert vinkla det på ett sätt som gör att många dumma naiva svenskar sitter ch gråter över dessa stackars små oskyldiga offer.

 4. annullera skriver:

  SKITMEDIA skall det vara!

 5. Cavatus skriver:

  Men dessa som är så snälla och rara?

  Därför måste vi sprida vidare till de ännu oväckta svenskarna att det finns ocensurerade nyheter på nätet, genom att använda oss av materialet här:

  http://www.korta.nu/flygblad

  En sa att han satte upp lappar inne på toaletter – bra idé, för där stannar folk längre än framför en anslagstavla.

  En annan sa att han satte visitkorten på bilrutorna. Bra idé. Då når man alla. Ett sätt är då att gå runt och sätta de små visitkortslapparna på bilar som står parkerade för dagen vid tåg- och busstationer. Då tror jag att man når många.

 6. lollo skriver:

  Dags att anmäla personalen för försumlighet när dom låter de små ensamkommande barnen ha tillgång till tändstickor. Deras ”oskyldiga” lek med eld kunde ha slutat illa.

 7. Per-Åke skriver:

  Tystnaden är total i alla svenska tidningar om det här som Spiken lyfter fram, men en brinnande lövhög fick mega rubriker i varenda pk tidning.

 8. BETONGOLLE skriver:

  Packet hann inte vara länge i sverige förrän deras rätta sida kröp fram. Kanske hade tröttnat på nintendo å biljard å ville göra lite mer spännande saker. Men det dyker säkert upp någon jävla pingstpastor å låter dem bo hemma hos honom istället .

 9. Il Padre skriver:

  Förr i tiden menade man att många unga pyromaner anlade mordbräner för att reducera sin egen ångest och att det ofta visat sig att det i sin tur berodde på att fäderna våldtagit dem som små. Jag börjar luta åt att den förklaringen kanske inte var så fel… Antalet bränder har ju ökat samtidigt som flyktingsiffrorna stigit och riktigt illa blir det ju av om de är muslimer. Jag trodde männen därnere nöjde sig med geten.

 10. Toksvensken skriver:

  Steget från anlagda bränder till bomber är säkert inte stort för de ensamkommande 30-åringarna. Det är inte frågan om barn annat än i deras papper, de är troligen 5 – 20 år äldre än vad papperen säger. Anledningen är såklart att de ”ensamkommande” ska kunna kräva fri sjuk-och tandvård plus få massor med svenska skattepengar och sen ta hit hela religiösa byn inklusive familjens get! På vår bekostnad!! Kräv redovisning av vad invandringen kostar, den kommer att kväva den infantilt dumme svensken och dess avkommor! Vore jag invandrare och hittade ett sådant idiotland som Sverige skulle jag flytta dit på en gång och ställa krav!! Tänk på att pressen stödjer invandrarna till etthundratio procent, svensken har inget värde alls! Sluta köp de tidningar som gullar med kriminellt drägg, köper du så spelar du med dom och mot dig själv! Vid varje tidningsköp dumförklarar du dig själv, så enkelt är det! Ju färre tidningar vi köper, desto fler PK-tidningar försvinner!! Tänk nu, och tänk REJÄLT, ska svensken gå under för att man gynnar tidningar som fullständigt gör ner egna befolkningen? Som sagt, Sverige excellerar fortfarande i stordumhet, när ska det ta slut??

%d bloggare gillar detta: