Mordet en olyckshändelse? ni borde skämmas


Den 23-årige man som misstänks för misshandeln av en 78-årig kvinna i Landskrona har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död. Det meddelade Lunds tingsrätt på tisdagen efter förhandlingar bakom stängda dörrar.

”Lunds tingsrätt beslöt efter överläggning och förhandlingar bakom stängda dörrar att häkta 23-åringen på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död när det gäller den 78-åriga kvinnan, samt misshandel av normalgraden när det gäller kvinnans make.

Inställningen är fortfarande att min klient förnekar brott, säger advokat Urban Jansson till SvD.se. Han är mycket nöjd med att tingsrätten tagit bort mordmisstanken.

Jag är kritisk mot att åklagaren satte den rubriceringen, det har helt klart bidragit till att piska upp stämningen i Landskrona.

Enligt advokaten mår hans klient dåligt, det är jobbigt med hotbilden mot familjen.

Urban Jansson, du företräder en misstänkt mördare som helt sonika slog och slog tills Inger föll till marken och fick huvudet krossat.

Hur tror du hennes make Sven och deras anhöriga mår? Att din klient mår dåligt gör mig glad otroligt glad.

Ahmad Akileh skall behandlas efter vad han är, och han är en kallblodig mördare som slog ihjäl en försvarslös 78 årig kvinna.

Han har ännu inte beslutat om häktningsbeslutet ska överklagas. Han vill heller inte säga på vilka grunder hans klient förnekar brott eller om han medgivit att han varit på platsen.

Ytterligare en person – en 25-årig man sitter anhållen sedan i söndags för att ha hjälpt 23-åringen att hålla sig undan. Han nekar till brott.

Rätten beslöt även om en personundersökning av mannen en så kallad paragraf 7-undersökning.

23-åringens advokat Urban Jansson tycker inte att de bevis man presenterat mot 23-åringen håller och vill därför att hans klient försätts på fri fot.

Misstankarna stärktes under måndagen efter förhör med mannen. Förutom mord har åklagaren valt de alternativa brottsmisstankarna dråp samt grov misshandel och grovt vållande till annans död. Mannen är också misstänkt för grov misshandel av kvinnans 78-årige make”.

Familjen Akileh påstår att det en olyckshändelse.

Dom fyra Islamiska föreningarna menar också att det var en olyckhändelse, var dom med när mordet hände eftersom dom med säkerhet kan påstå att det var en olycka.

Nej dom håller sina muslimska vänner bakom ryggen och kommer att så göra även när domstolen kommer fram till dråp eller mord.

Vittnen finns som sett när mördaren slog Inger med knytnävarna flera gånger om, det övervakningsbilder, telefonkontroller, och mycket annat.

När SKL är klara så kommer dom säkert att hitta Ingers DNA i bilen om inte familjen Akileh redan hunnit undanröja dessa bevis.

Olyckshändelse? skandal att stackars Sven som fick se sin älskade Inger bli ihjälslagen nu tvingas uppleval hur lögnerna haglar från familjen Akileh och flera islamiska föreningar.

Som man sår får man skörda är ett gammalt ordspråk och det håller än idag.

På Dagens Nyheter sprids lögner där dom påstår att invandrarnas brottlighet är socialt betingat, bl.a beror överrepresentationen på låg inkomst, arbetslösheten, samt att dom endast har grundskole­utbildning.

Skitsnack som så ofta förr. Dagens Nyheter sprider lögn på lögn omrking sig.

Invandraren och politikern Mauricio Rojas som lämnat Sverige (vilket jag förstår) skrev i DN följande 2005-12-12 01:05 följande:

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet, denna allmänna överrepresentation gäller oavsett socioekonomisk status, det vill säga att överrepresentationen består praktiskt taget oförändrad när man jämför exempelvis förvärvsarbete och yrkesgruppstillhörighet i Sverige, samma sak gäller efter kontroll av kön, ålder och bostadsort.

Det är till och med så att den största överrepresentationen finns bland förvärvsarbetande invandrare med tjänstemannayrken (126 procent kontra cirka 90 procent för invandrade personer med arbetaryrken eller icke förvärvsarbetande).

Med andra ord, invandrarnas överrepresentation i registrerad brottslighet kan inte förklaras med en enkel hänvisning till socioekonomiska faktorer”

Jimmie Åkesson har utmanat Jerzy Sarnecki på en debatt, om dom lögner han spred i Rapport den 4/6 exakt likdana lögner som Dagens Nyheter nu använder sig av.

Brottsförebyggande rådet skrev i sin rapport följande:

Invandrares och invandrares barns brottslighet, 1996:2″

”Det har tidigare konstaterats att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte beror på ogynnsam fördelning när det gäller kön, ålder eller bostadsort.

Till detta kan nu läggas att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte heller kan förklaras med att invandrare är sämre lottade när det gäller socioekonomisk status.”

Söker ni efter sanningen när ni köper DN? då är det bättre att läsa infon på mjölkpakteten.

DN har förlorat all trovärdighet i sin ständiga jakt på att försöka förminska invandrarnas brottslighet genom att använda sig av lögner.

Varför är Thailändare, Koreaner, Kineser, Ungrare, Spanjorer mfl andra som har låg eller ingen utbildning alls knappt synliga i brottsstatistiken, kan DN förklara det?

23-åring häktad på sannolika skäl

Spaningsledare Tommy Lindén: Dödsmisshandeln har skapat stor uppståndelse i Landskrona

Mordet i Landskrona väcker med rätta starka känslor. Men rättskipning är en uppgift för domstolar – inte för en mobb på internet.

Mauricio Rojas ”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Annonser

19 Responses to Mordet en olyckshändelse? ni borde skämmas

 1. Seriöst skriver:

  Men dra åt skogen!!! oskyldig till skyldig bevisats din förbaskade apa!

 2. Roland X skriver:

  Svensken Mats Alm misstänks för mord och tidningarna skriver ut hans namn och visar bilder på honom. Inget problem.
  Men när den palestinske araben Ahmad Akileh häktas för mordet i Landskrona så hemlighåller tidningarna både hans namn och bild.
  Varför?

 3. PB skriver:

  Snart döms väl Ingers man för att han inte medverkade till mordet, det finns ingen hejd för hur långt myndigheternas beskydd av invandrare och islam kan gå. I många länder där hedersmord är kutym hade det inte varit konstigt, snart har vi det så i Sverige.

 4. Aron skriver:

  @seriöst.
  Usama har inte erkänt eller dömts till inblandning i 9/11 attackerna, är han också oskyldig och bör lämnas ifred från ”häxjakten”? KOm igen, seriöst, bevisningen är uppenbarligen uppenbar, identifiering, familjen har väl indirekt erkänt dessutom (och passivt skyddat honom). Det handlar om en byråkratisk rättsprocess, i det här laget är själva domen mer formell än av praktisk innebörd, annat än längd på straffet.

 5. Hampus skriver:

  Hela den här händelsen får mig faktiskt att tänka på fisken smörbult:
  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/ilsken-smorbult-ny-art-i-ostersjon-1.363712

 6. Patrick skriver:

  @Roland X
  För att inte färga eventuella vittnesmål, kanske?

 7. Patrick skriver:

  Jag försvarar inte hans handling, man ska inte slå människor, men menar du på fullaste allvar att han med uppsåt att döda slog till Inger?

  • RICHARD skriver:

   Det måste han gjort,retarden kan inte ha undgått att damen i fråga var gammal,och alla med lite vett i skallen fattar väl att slår en yngre man en äldre kvinna,flera gånger dessutom,då sker nånting.
   Aset hade uppsåt att döda,helt klart,hans `heder`
   fick ju sig en törn,o då enligt asets terrorist religion så måste han återfå sin `heder`,kosta vad det vill,det går ju inte an att bli tillsagd av en gammal tant,svensk dessutom.
   Enligt min mening så är aset en psykopatisk mördare,som förtjänar att avlivas.

   • mattias skriver:

    precis. det är som att skjuta någon i huvudet med en revolver och hävda att det bara var tänkt att skada, man KAN ju överleva en kula ihuvudet, det är bara lite ovanligt. att gamla dör efter att ha ramlat i backen oavsett orsak är mycket vanligt eftersom de inte kan läka sina skador. ergo, mord.

    • mattias skriver:

     men med tanke på det svenska rättssystemet så är det ju vardagsmat med sådana historier där folk hugger varandra med machete i huvudet och ”det inte var tänkt att skada”, osv.

  • Markus Valiant skriver:

   Han slog kvinnan upprepade gånger i ansiktet med hårda knytnävsslag. Ett sådant slag hade förpassat dig till backen. Här rör det sig alltså om ett flertal, och dessutom mot en 80-årig kvinna. Självklart ska man dömas för mord i en sådan gärning.

 8. Robin Shadowes skriver:

  Så sjukt som Sverige blivit så skulle det inte förvåna mig om skitstöveln Ahmad Akile blir frikänd och erkänd ett stort skadestånd från Sven.

 9. Emerald Wasp skriver:

  Det var en olyckshändelse ?

  Men AA var ju inte ens på platsen enligt egen utsago och bilen var inlämnad på reparation.

  Visst kriminella vill alltid ha en väg att snärja sig ut från det dom gjort men man får väl ändå vara rimligt konsekvent när man konstruerar sitt alibi.

  Dessa rent löjeväckande lögner borde ju rimligtvis resultera i tillämpning av den svårare åtalspunkten d.v.s mord snarare än misshandel.

 10. Lasse D skriver:

  Mauricio,

  Kom tillbaka ! Vi behöver dig.

 11. Purrfect skriver:

  Det förstår väl varenda människa med sunt förnuft att det inte var mord. Det var en bagatell som spårade ut och fick ett olyckligt slut. Det var en olyckshändelse. Folk slår varandra varje dag och det hade lika gärna kunnat ha varit en 20-årig kille som ramlade omkull och slog huvudet i asfalten och dog. Det är inte mord för det. Det är vållande till annans död alternativt grovt vållande till annans död. Såvida åklagaren inte kan bevisa utom all rimlig tvivel att killen hade planerat att mörda henne.

  Med tanke på att Landskrona är rasismens högnäste i Sverige samt att gubben och tanten ropade rasistiska tillmälen så är det kanske inte så konstigt att killen lackade ur och slog till dom på käften. Det finns miljontals med människor, ja även svenskar, som skulle reagera likadant i en liknande situation. Gubben som förlorade sin fru ångrar sig säkert nu och kanske tänker efter en extra gång innan han förolämpar människor igen.

 12. Erik skriver:

  Man kan misstänka att gärningsmannen hade rasistiska uppfattningar mot svenskar. Svårt att förklara våldet på annat sätt. Hade en svensk slagit ihjäl en palestinsk 78-årig kvinna så hade alla tidningar braskat på med rasismrubriker och ledarartiklarna krävt strängare straff p.g.a. det förmodade rasistiska inslaget.

 13. carlos skriver:

  vad hade haent om det skett i hans gamla hemland.
  Araber och judar staeller alltid till ett helvete foer oss svarta, vita eller gula

 14. lasse1 skriver:

  @ Erik 01:51
  Ja, tänk vilket enormt ramaskri.
  PK – media hade inte varit nådiga med att hänga ut svensken och kalla honom, för både det ena och det andra.
  Vilka enorma TV-debatter och ihållande snyftskriverier.
  Kanske näst intill en allmän riksplåga, om ett liknande mord hade utförts av en etnisk svensk kille.

  ”Rasistmordet i Landskrona…. Nazistmordet i Landskrona” Ja, tänk själva..

 15. Göran skriver:

  Om någon svensk ”ÄKTA SVENSK” blir dömd för misshadel får han betala sin advokat själv med egna pengar.
  Man kan då få någon avdankad fösupen advokat i besta fall.
  Om man är Arab och kommer hit till Sverige med sitt våld o jävla moskeer,,mördar en gammal kvinna på öppen gata då får man önska en advokat , och som ska betalas av skatte medel, fy faen fy faen,,man kan spy,,denne jävla slippibesky att han kan se folk i ögonen och säja att mordet i Landskrona va en olykshändelse är bara höjden av vart vårt Sverige är på väg…hoppas slippibesky blir anfallen av en arab så får vi se,,men han försvarar ju alla slödder så han går väl fri,,,,,,
  Nu hoppas ja att alla Landskronabor ställer upp manngrant och rensa upp i skiten och gör som fransmännen hade gjort.
  Sätt in alla medel emot detta jävla myndighetstramp.
  Det får inte gå till på detta viset.Fy faen.
  GS i Nybro.

%d bloggare gillar detta: