Jimmie Åkesson lika lysande som alltid


Bengt Westerberg och Lars Adaktusson hade som väntat inget att komma med. Jimmie Åkesson var lika lugn och säker som han brukar vara när PK-eliten blir uppläxade.

Ian Wachtmeister var mest rädd för att PK-eliten och media skulle smutskasta Jimmie och SD istället för att ta debatten.

När det handlade om SD:s skuggbudget så försökte både Westerberg och Adaktusson krossa den med hjälp av några tokstollar som räknat på siffror som inte finns med i deras budget ännu 🙂

Fem minuter efter det att Ian Wachtmeister framförde sin varning att media (Adaktusson) skulle tillskriva SD lögner, så kom det en lögn om Åkessons inställning till partiets histora.

Ian Wachtmeister påpekade att det kan behövs Valobservatörer den 19 september.

Instämmer till fullo, valet 2006 med fuskande socialdemokrater samt fusket till EU-valet visar med all tydlighet att 7-klövern är beredda att gå över lik för att stoppa Sverigedemokraterna.

Fem Spikar av fem möjliga får Åkesson i betyg av just Spiken….

Uppdaterat:

Svenskt näringslivs chefsekonom räknade fel med 1000 procent!

I sin iver att döma ut SD:s budget räknade experterna fel på 1000 procent, att Åkesson dessutom inte fick möjlighet att titta på rapporten i förväg visar med all tydlighet att dom själva visste om att deras uträkning var felaktig.

Men det är som vanligt, lögner förtal, påhopp, smutskastning och felaktiga uppgifter är OK att sprida när det handlar om demokratiska partiet SD.

Svenskt näringslivs chefsekonom räknade fel med 1000 procent!

Annonser

12 Responses to Jimmie Åkesson lika lysande som alltid

 1. ulrika skriver:

  Japp,visst var han lysande.Dessutom appelerar han nog till både gammal som ung.Han har ett klart vinnande sätt och behöll lugnet trots upprepade provokationer ,inga MENA takter där inte.

 2. leffe skriver:

  Finns bara ett ord som säger allt om Jimmies framträdande ”absolut lysande”.Greven är utrustad med en vass tunga och knivskarpt interlekt vilket Bästerberg fick erfara.Mera program av denna sort kan få mej att överväga att skaffa TV licens

 3. Pia skriver:

  Jak sova och kommer garanaterat att sova gott efter Jimmies överlägnsa vinst igen…

 4. Info skriver:

  SVERIGES RADIO BEDRIVER DANSK INRIKESPOLITIK

  Sveriges radios korrespondent Christer Fridéns danmarksreportage idag på morgonen (7/4) formade sig till ett enda långt angrepp på dansk inrikespolitik och i någon mån också på danskarna som folkslag.

  Naturligtvis stod invandringspolitiken i fokus. Gång på gång nämndes orden ”hård”, ”omänsklig”, ”inhuman” osv. Med det populistiska partiet Dansk Folkeparti som pådrivare hade regeringen i Danmark gång på gång gjort den danska invandringspolitiken allt grymmare – nu senast genom en lag (eller förslag till en lag) att asylsökande, som under väntetiden återvänder på semester till sitt hemland eller för att besöka släktingar där inte skall beviljas permanent uppehållstillstånd och rätt till familjeåterförening i Danmark.

  Det var vidare skandal, att en afrikansk, illegal ”flykting”, som intervjuades och som inte vågade uppge vare sig sitt namn eller sitt hemland för myndigheterna inte fick ta sin familj och andra släktingar till Danmark.

  Christer Fridén påpekade, att danskarna, som man förr hade uppfattat som ett gästfritt folk, nu hade visat sitt rätta, onda ansikte.

  Frågor: Har Sveriges radio rätt att oemotsagd bedriva dansk inrikespolitik? Har Sveriges radio rätt att oemotsagd uttala sig förklenande om den kollektiva, danska ”folkkaraktären”?

 5. RICHARD skriver:

  Äntligen en politiker med ryggrad,han kommer att bli stor,förhoppningsvis vår statsminister.
  Jag vill inte ens försöka jämföra Jimmie`s lyskraft mot Månas,finns inte på denna planet.
  Spiken,7 spikar av 7?

 6. Allemand skriver:

  Jag vet inte jag? Tyckte att Jimmie verkade lite skrämd eller blockerad på något sätt. Däremot är oursäktligt på det sätter som ynkryggen Adaktusson skötte programledarrollen, lät inte Jimmie tala till punkt, lät inte Jimmie få se de ekonomiska uträkningar förrän strax före programmet o.s.v, som det visar sig är 900% fel. Fortsatte att tjata om budgeten fast Jimmie sagt den kommer i maj.

  Visst Jimmie var lugn och saklig och försökte men räckte inte riktigt till ikväll. Han kommer igen det är jag säker på och har inga dubier om att det fortfarande blir >8% i höst.

  • spikharry skriver:

   Håller delvis med dig. Jimmie borde sagt ifrån rejält när Adaktusson förvrängde hans svar i slutet.

   PK-patrasket är rädda och därför försöker dom igen och igen använda samma lögner och argument.

 7. lasse1 skriver:

  Visst…Jimmie klarade sig utmärkt i debatten synd bara, att han inte fick snacka till punkt.
  Men vilken är förvånad när ett PK-media intervjuar. Heder iallafall åt TV-8 som tordes ta upp en dylig debatt…
  Ian Wachtmeister är alltjämt i sitt g:a esse när han får igång snacket…

 8. BETONGOLLE skriver:

  jimmy skötte sej väldigt bra igårkväll å lyckades parera Adaktussons luriga frågor. Man ska inte underskatta Adaktusson , han är en slipad gammal räv å har kunnat prata omkull mången politiker men Åkesson gjorde ett briljant framträdande. PS westberg framstår meråmer som en riktig pk-pajas å det var härligt att se honom bli nergjord av Wachtmeister

 9. ogeldibo skriver:

  Jimmie gjorde ett bra jobb ingen tvekan om den saken.
  Vi ska inte glömma att alla utom Ian var motståndare.

 10. Maria Magdalena skriver:

  Jag tyckte också att Jimmie gjorde mycket bra ifrån sej!
  Förutom Wachtmeister var resten bara en skock ylande hyenor som alla hade gemensamt mål: Den förhatlige skulle krossas!
  Jag menar tänk bara…någon som vågar säja som det är!
  Vilken absurd tanke i vårt invaderade land.

 11. Liba skriver:

  Jag har tittat färdigt nu. Jimmi skötte sig VG. Att lyssna på Bengt gör att man mår illa. Grodor hoppade ur hans mun hela tiden. Ian var ganska bra och jag tycker att han hjälpte Jimmi mycket för att han klämde Bengt många gånger. Hoppas att programmet kommer att ses av många och folk vaknar. Bra sagt om Birgitta Dahl att hon gillade PolPot i Kambodja.

%d bloggare gillar detta: