Parkeringsmordet var en olyckshändelse enligt familjen


Familjen och fyra samt Fyra islamiska och arabiska föreningar påstår att mordet på 78 åringa Inger var en olyckshändelse.

Saxat ur Exrepssen:

”Den mordmisstänkte 23-åringens familj i Landskrona bekräftar nu händelsen vid Hemköps parkering i måndags. Men de kallar den för en ”olyckshändelse”.

Vi är väldigt tagna och mår inte alls bra, våra barn är hårt drabbade och skrämda. Olyckshändelsen orsakade oss en enorm sorg i vårt liv.

Fyra islamiska och arabiska föreningar hade kallat till mötet med syftet att mana till lugn i de oroligheter som råder i Landskrona efter dödsmisshandeln av Inger, 78. Även föreningarna kallar det som polisen just nu rubricerar som mord för en olyckshändelse.

Just nu har vi det här svaret, säger Said Hadrous, ordförande i den islamiska gruppen 194 i Landskrona.

Svaret dessa Islamska föreningar och och den muslimska familjen Akileh ger är att mordet var inget mord utan allt var en olyckshändelse.

Den mordmisstänkte mannens bröder som båda förhörts i fallet närvarade vid presskonferensen. 36-åringen berättade detaljerat om sin upplevelse av polisförhören.

Samtidigt vägrade båda bröderna att svara på frågor om dödsmisshandeln på parkeringensplatsen vid Hemköp.

23-åringen beskrivs av sina gamla skolkamrater som blyg och tyst. Chefsåklagaren anhöll ytterligare en person, född 1985, misstänkt för skyddande av brottsling klockan 18.50 igår”.

Olyckshändelse????? Först klappar Akileh till maken Sven och tillfogar honom sårskador och annat i ansiktet, när Inger sedan stiger ur bilen blir hon också attackerad av flera hårda knytnävslag i ansiktet, dessa var så hårda och våldsamma att Inger föll baklänges ner mot asfalten och krossade sitt huvud.

Skadorna var så omfattande att stackars Sven senare tvingades ta ett fruktansvärt beslut då läkarna sa att det ingen chans fanns att Inger skulle överleva.

Respiratorn stängdes av och Sven hade förlorat sin livskamrat som han varit gift med i snart 50 år.

Monster-familjen Akileh gör det som är vanligt bland muslimer, dom skyller ifrån sig och skriker rakt ut att det var en olyckshändelse.

Pumpar någon in knytnävslag efter knytnävslag i ansiktet på någon det är det ta mig fan ingen olyckshändelse.

Fy fan vilket hat och förakt jag känner inför denna äckliga familj. Dom kanske rent av kan få lite kränkningspengar av DO:s egen muslim-älskare Katri Linna.

Landskrona en stad i förstämning, och en av manifestationerna skall hållas av en person som uppehöll sig illegalt i sverige i nästan fem år.

Kurdi Erdogan fick som belöning för sin tid som gömd PUT permanentuppehållstillstånd. D.v.s göm dig i flera år sedan får du stanna kvar i sverige, vilka signaler ger det till andra illegala?

Mordmisstänktes familj: ”Det var en olycka”

Landskrona: 23-åringen begärd häktad

Den 23-åring som misstänks ha bragt en 78-årig kvinna om livet i samband med ett bråk på en parkeringsplats i Landskrona har begärts häktad.

”Landskrona en stad i förstämning”

Ashraf Mahjoub från en av de muslimska föreningarna: reagerade mot att den 23-årige misstänkte hängts ut på Facebook.

46 Responses to Parkeringsmordet var en olyckshändelse enligt familjen

 1. BETONGOLLE skriver:

  Tack! du skrev precis det jag själv tycker

 2. TARZAN skriver:

  Vilken fräckhet att kalla detta för en olyckshändelse bara ett sånt dumt uttalande skulle rendera spö straff.
  Samtidigt är jag glad för var
  KVÄLLSpesten skriver det ger bara nya fina röster år SD

  • spikharry skriver:

   Tror jag får göra det som Murv skrev här omdagen, lugna ner mig en aning. Men det är svårt när en rutten familj kallar ett mord för en olyckshändelse. Utan 7-klöverns genomruttna invandringspolitik så hade Inger fortfarande varit vid liv.

   Även dom kräken borde ställas inför rätta ihop med mördaren.

 3. Mr Executor skriver:

  Olyckshändelse. Olyckligt för det gamla paret var att vara på samma plats som en galning. Dessa samlingar
  och manifestationer efteråt är bara nonsens. Det inger
  bara falska förhoppningar i ett ruttet spel. Däremot
  om alla kriminella avstår brott i ett år kan ett
  förtroende mellan grupper eventuellt börja byggas.
  Pengarna som sparas på detta kan sedan användas till
  olika ändamål för en positiv utveckling av Landskrona.
  Brott som begås under detta år av utrikes född medför
  automatisk direktavvisning efter avtjänat straff.

 4. Per-Åke skriver:

  Fruktansvärt att ett mord skulle till innan svenska folket vaknade. Inse sanningen, muslimer förökar sig i samma takt som råttor vilket innebär en katastrof för alla svenskar.
  Vem vill ha råttor springade omkring sig?

  • annullera skriver:

   ETT MORD? Om det bara hade skett ett mord ändå som utförts av dessa kulturberikare, men det är åtskilliga mord, våldtäkter, misshandelsfall och grova rån som vanliga skötsamma medborgare råkar ut för dagligen i detta land.

   Vi kan som sagt tacka 7-klövern för att de skapat detta trevliga trygga mångkulturella Sverige som enligt dem är vårt lands framtid.
   Våra etablerade- och styrande politiker borde få stå till svars! De är alla medskyldiga till dessa händelser, men trots det så lyser de med sin frånvaro istället för att ta sitt ansvar för det som händer.

  • Ashraf Mahjoub skriver:

   Det skrämmande är att sådana människor som Du borde kalla sig
   själva för en råtta och att regeringen bör införa en ny lag om inkompetens
   så att sådana som Du kan straffas för det,.. tycker synd om sådana som dig
   som inte vet bättre än att snacka skit om ett folkslag och smutskasta dom!!!!!

   • vinterbadaren skriver:

    Din smutsiga lilla inavlade muslim!
    Packa väskan för snart slänger vi nationalister ut dig med ditt pedofilarsle före antingen du vill eller inte!

    Vi har ingen plats i landet för sådsana som du ty Sverige är svenskarnas land-och skall så förbli!

    Schaaaaas-kackerlacka!

   • Robin Shadowes skriver:

    Ja, snart blir det hasta la vista, mussla och adios degos!!

  • Robin Shadowes skriver:

   Eller kackerlackor och löss för den delen.

 5. annullera skriver:

  Gå ut och döda någon och kom sedan och säg att det bara var en olyckhändelse, hur sjuk i huvudet får man lov att bli. Tyvärr har våra styrande i detta land tillsammans med SKITMEDIA visat att de är lika sjuka i huvudet! RIKTIGT SKRÄMMANDE!

 6. Anders skriver:

  Ja, det är lätt att känna hat av detta dådet. Delar av Sverige har verkligen förfallit och väldigt ofta är det invandrare som står för problemen, särskilt muslimer. Hur skall samhället se ut i framtiden? En mångetnisk röra med konflikter eller ett samhälle där vi delar grundläggande svenska värderingar och normer? Folk vill bo och leva med likasinnade enligt nästan alla forskningsrapporter. Se till dig själv, hur vill du bo och leva? Stoppa invandringen nu och skicka hem de som inte integrerats (jobbar och betalar skatt) efter flera år här och de som begår brott. Och snälla, bygg ingen moské för arabpengar, det gör bara motsättningarna större. Varför kan inte araberna ta han om flyktingarna när de har råd att bygga moskéer för flera hundra miljoner kr? Då har de redan samma religion och slipper många integrationsproblem!

 7. murv skriver:

  Var det upprepade slagen också en olyckshändelse?

  Hade det också varit en olyckshändelse om Inger överlevt med blessyrer, och att det knappt blivit en notis om det?

  Familjen kommer inte att dömas för det här, men de kan gott stå där med skammen över en annan familjemedlems handlingar..

  Om familjen syftar på att GM i sig är en olyckshändelse, så kan jag ge dem kudos för sin öppenhet. (men jag tvivlar..)

 8. hagbard skriver:

  Och som av en händelse så har ännu en s.k.journalist, hängt på drevet att skuldbelägga svenskar. Det är en Johannes Forssberg på Expressen som lägligt skriver om ,Englamordet, bara så där, i sken av Landskronamordet. Det är så utstuderat genomskinligt, just för att dra udden från Landskronavåldet. Patetiskt……

 9. Jehovah skriver:

  Jo Palmemordet var nog också en olycka.

  • naivtive skriver:

   Jag tror du fick lite fel på ordföljden, ”Palme var en olycka” menade du nog….;-)Eller hur?

 10. JOG skriver:

  En olycka var det i alla fall att familjen helt i onödan och helt utan anledning befann sig i Sverige.Och vilken olycka våra invandringsvänliga muslimvänliga politiker är….Det förvånar mig positivt att polisen börjar tala klarspråk om saker ,orkar dom inte heller längre tiga?

 11. Wunder skriver:

  Njae – jag vet inte om jag vågar skriva detta i denna blog 🙂 Men – om man faller bakåt och slår ihjäl sig mot asfalten när man får ett hårt slag – då brukar man normal rubricera detta antingen som vållande till annans död eller till dråp – beroende på om slagets avsikt kan ha varit att döda. Ordet olyckshändelse finns ju inte i den juridiska vokabulären. Men – vållande till annans död – är nog så nära man kan komma. Nu står han ju åtalad för mord – och om det fastställs – tja då kan man ju inte tala om olyckshändelse. Då anses det ju att det uppenbara syftet var att döda damen. Vi får se. Som sagt – kan man inte bevisa mer än vållande till annans död – då anser i alla fall rätten att det var en lyckshändelse. Så vitt jag kan avgöra.

  Ordrytteri? Tja – kanske. Men för rättssäkerhetens skull är det viktigt att man tar domslut på allvar.

  • naivtive skriver:

   Orsaken till att man skärpte rublriceringern var likgilltigheten för offret och tydligen har man lagt till formuleringar i lagtexten inför detta beteende. Jag blev själv lite förvånad att man kunde rucricera starkare än dråp, men det fanns möjligheter.

 12. Arge Surfarn skriver:

  Jag hittar inte källan men en person sade så här:
  ”En Svensk säger: Hur kunde jag göra något sådant här?
  En Muslim säger: Varför drabbade detta mig?”

 13. En rysk skriver:

  Invandrare är skylda själva i många deras problem eftersom de kryper in i Sverige med sina grundvalar. Deras ovilja att integreras i den svenska miljön är kontraproduktiv avslag på samhället. Denna rimligt frågan: Vill regeringen som skumbildning i munnen kräver tolerans av svenskarna att lära invandrare de svenska reglerna för uppförande, kultur, sedvänjor eller regeringen vill arbeta bara ensidigt: gör svenskarna så ödmjuka som djuren i stallet och alla som kommer att ha rätt att bete sig som de vill?

 14. Jo skriver:

  OLYCKSHÄNDELSE!!!???Ta hit det där jävla skinnet så ska jag visa honom en RIKTIG olyckshändelse när jag kramar av bägge piporna på min Baretta så att huvudet lossnar på aset och ramlar ner på marken och täpper till en gatubrunn. DET är en olyckshändelse om något!!! FY FAN…..

 15. JP skriver:

  En islamisk klassiker som tillämpas dagligen då muslimer dödar judar i Israel: ”vi är offren, judarna är de egentliga skurkarna”. NU har muslimerna börjat tillämpa samma doktrin i Europa. Vakna Sverige.

 16. Il Padre skriver:

  Fler bortförklaringar av typ ”det-var-en-olyckshändelse” och farliga motkrafter kommer vakna i Sveige! Frågan är om inte dett senaste har omöjliggjort för resten av familjen att stanna kvar i Landskrona alldeles oavsett PUT eller medborgskap? Kanske inte ens i Sverige? — För mig utgör bortförklaringarna en klar indikation på att de här människorna och deras gelikar är väldigt opålitliga, lättkränkta och farliga. Sedan får våra politiker surra om ”integration” hur mycket som helst… FATTA ATT VARKEN ”INTEGRATION” ELLER ”ASSIMILERING” FINNS PÅ MUSLIMERNAS KARTA!!! Däremot står det överallt skrivet SHARIA, SHARIA, SHARIA…. Vakna svenska folk!

 17. Skotis skriver:

  1995 dömdes en person för dråp efter att ha delat ut 64 knivhugg (sammantaget dödande), så allt är möjligt. (Räkna till 64, högt för dig själv!)

 18. invandrare skriver:

  Titta ut genom fönstret! tror ni på fullaste allvar att invandrare vill bo i detta kalla mörka land nära nordpolen om de haft ett alternativ! Ni svenskar flyr själv ert land till thailand/spanien osv så fort ni har pengar i fickan,problemet med vissa svenskar är deras brist på en gammal kultur, brist på empati, en förmåga att frysa ut andra som enligt de inte passar in. VAKNA! ni blir aldrig av med oss invandrare, världen har förändrats, gränserna har flytit ihop, svenskarna är lika beroende av andra länder som övriga länder är beroende av sverige. Tror Ni verkligen att sverige spenderar miljoner varje år på stöd och annat bidrag till andra länder för skoj skull? sveriges invandringspolitik är baserad på olika avtal med andra länder och FN. det gäller att ge och ta! man kan inte bara ta och ta….och vill ni ge invandrarna en chans i sverige, ge de möjligheten att kunna ge något tillbaks till det svenska samhället. Höj gärna straffen, de är ju för fan löjliga i detta land, nån mördar en människa , han får 6-7 år, en annan åker dit för narkotikabrott och får 11-12 år? och har denna kille verkligen gjort detta då bör han få ett kännbar straff, dra inte alla ”svartskallar” över en kam. låt polis/domstol sköta deta hela.

  • Robin Shadowes skriver:

   Du har fel, blatte. Dina drönar-dagar går mot sitt slut. Man borde nästan spara ditt inlägg så du får äta upp dom orden när du sitter på banan-båten.

  • vinterbadaren skriver:

   Rappakalja!

   Sveriges allt för generösa bidragssystem gör att odugliga bidragsparasiter från all världens soptippar vallfärdar till detta karga land.

   Titta gärna i din kartbok din inavlade byfåne!
   Alternativen är oändliga men blott Sverige svenska socialbidrag haver!

   Schaaaaaas-kackerlacka!

  • naivtive skriver:

   Sveriges politiker har drabbats av hybris din pajas. Det är inte avtal med andra länder som styr vår invandringspolitik utan deras högst egna agenda för vilken anledning vi inte vet ett skit, men vi anar grav sinnesrubbning på politikerna då ni inte har klarat av att bygga upp fungerande samhällen någonstanns i värden utan behöver parasitera på fungerande samhällen där de finns. Så varför skall destruktiva parasiter integreras i fungerande samhällen? Det finns inga vettiga och ansvarstagande individer som medvetet styr så att detta sker, våra politiker är varken vettiga eller ansvarstagande och de kommer att pryda lyktstolparna i gammal god ordning om de inte anpassar sig efter den storm som de håller på att skörda. Och NI parasiterande blattar kommer att blåsa tillbaka till era sandhögar där ni kan sitta och kasta sten på varandra. Det är det enda ni klara av så varför skulle vi försöka att hindra detta? Vänd näsan mot Mekka och börja gå, det är inget att vänta på.

  • pappa skriver:

   Vad har man för skyddskäl om man åker på semester till sitt hemland?

 19. Patrik skriver:

  Det enda denna träskfamilja är ledsna över är att dom själva anser sig som offer. Allt annat snack är bara Taqiya d v s en metod att försöka dupera och ljuga gentemot majoritetsbefolkningen för att du som muslimsk minoritet ska vinna fördelar.

  Hade dom varit uppriktigt ledsna så hade som omedelbart erkännt och anmält sig hos polisen.

 20. Anders Eldkrona skriver:

  Utvisa hela jävla släkten – dom verkar ha fel inställning allihopa !

 21. Anders Eldkrona skriver:

  ”OLYCKSHÄNDELSEN” låg väl i att dom blav avslöjade och gripna.

 22. JP skriver:

  Muslimer ser alltid om sina egna, när ska alla vi som inte är muslimer göra detsamma?

 23. Pelle skriver:

  Jag är helt säker på att tjejen i Växsjö som dräpte en man och en gammal gubbe är muslim hon också. Sen satt hon och mumlade på bussen med mordvapnet i handen, helt säkert mumlade hon nåt ur Koranen. Så måste det vara, det är ju bara muslimer som begår såna saker, eller hur?

 24. H. skriver:

  SD går framåt till rekordhöga 7,6 i senaste mätningen!… trist bara att stackars pensionärer skall behöva sätta livet till för att folk skall vakna.

 25. Uppochnervända Världen skriver:

  Ordet ”Olyckshändelse” har fått en ny innebörd.
  Olyckshändelsen var väl att gärningsmännen blev avslöjade och gripna !?
  .
  Uppochnervända Världen
  uppochnervanda_varlden@hotmail.com

 26. lasse1 skriver:

  Olyckshändelse? Ja, upprepar man ordet tillräckligt många gånger, framför allt inom PK – media, så kanske den tragiska händelsen tillslut, få ses som en olyckshändelse.

  Det är väl detta som är målsättningen…
  Sverige är fantastiskt i all bedrövelse.

 27. lasse1 skriver:

  I dag kan vi läsa i AB om Landskronas forna stortid med båtvarv och en blomstrande mekanisk industri.

  Idag, en stad med enorma sociala problem, Arbetslöshet och utanförskap. Folk som har flyttat ut från den innersta stadskärnan och ersatts med flyktingar, missbrukare och andra personer med sociala problem…(Enl. AB´s reportage)

  Detta var som sagt i Landskrona…
  Det finns fler städer i Sverige med en likartad social status;
  Södertälje, södra o. nordvästa Stockholm.
  Delar av Malmö o. Göteborg, Eskilstuna, Borås, Borlänge, Gävle, Karlskoga, Alingsås..samt många, många flera sk. problemorter som tycks lida med mångfalden…

  En gräsbrand kan tyckas, men som kan lätt spridas.
  Måhända över hela Sverige.

  De 7 – klöverpartierna har också sin målsättning klar… Den skall spridas. Den s.k. utposteringen måste ske rättvist över hela Sverige, säger de förtroendevalda…
  Sverige måste fyllas på oförtröttligt.

  Är det dessa politiker vi skall ge ett förnyat mandat i valet?
  Du har 6 månader på Dig att fundera på saken.

 28. J.Berg skriver:

  Nu får det fan i mig räcka här.
  Enkel biljett hem. För dem alla. NU!

 29. Maria Magdalena skriver:

  Nej, det var ingen olycka.
  Fäller man en gammal kvinna till marken med knytnävarna är det ingen olycka.
  Däremot är det en olycka att han och hans familj tillåtits komma till vårt land med dessa fruktansvärda värderingar.
  Det är en stor olycka.
  För oss.

 30. betongolle skriver:

  Det finns faktiskt en bra sak med att bidragsparasiter som ASHRAF Å INVANDRAREN hittar till dessa patriotsidor å det är ju att om slödder som dem hittar hit då måste ju även ett mycket stort antal hårt arbetande svenskar åxå hitta hit.SDkommer att chocka alla i september

 31. betongolle skriver:

  Det fina med att bidragsparasiter som ASHRAF Å INVANDRAREN hittar hit är ju att om sådana slödder hittar till denna sida så måste ju välans många hårt arbetande svenskar åxå göra det

 32. betongolle skriver:

  Sorry trodde min första kommentar försvann så jag helgarderade

 33. Josef Boberg skriver:

  Om den här djupt tragiska historian – kommenterade jag igår HÄR.

%d bloggare gillar detta: