Överfölls och våldtogs vid hållplats i Göteborgsförorten Kortedala


När kvinnan i 20-årsåldern gick av spårvagnen överfölls hon av en man som därefter våldtog henne. Händelsen utspelade sig på Nymånegatans hållplats i Kortedala i Göteborg på påskdagsmorgonen.

”Polisen tror att mannen åkte på samma spårvagn som kvinnan och gick av vid samma hållplats. Kvinnan fördes till Sahlgrenska sjukhuset och polisen spärrade av området för en teknisk undersökning.

Vi har inga som helst spår efter mannen, och ingen är gripen eller misstänkt för brottet, säger polisens presstalesman i Västra Götaland, Pia Goksöyr”.

Polisen gick ut med signalement, men både Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter ”glömde” nämna detta i sina artiklar.

Kan det möjligtvis bero på att mordet i Landskrona fått svenska folket att inse vilka det är som ställer till med ett helvete i vårt land, och därför tog blaskorna beslutet att mörka signalementet på gärningmannen i Kortedala?

Göteborgs-polisen lämnade följande uppgifter till media:

”Gärningsmannen hade rakat huvud med skäggstubb i ansiktet och talade bra svenska, men med utländsk brytning. Mannen var klädd i en mörkblå parkasjacka, med en v-formad nederdel baktill på jackan, och jeans”

Eländet med våldtäkter fortsätter. i Göteborgsförorten Angered blev en kvinna i 40-50 års åldern i natt utsatt för ett våldtäktsförsök.

Hon erbjöds skjuts av en man i 30-årsåldern.
Men det var inte för att vara hygglig som han körde kvinnan.
Någonstans på vägen till Hammarkullen stannade mannen bilen. Där försökte han slita av kvinnan kläderna.

Men hon kämpade emot och våldtäktsförsöket misslyckades.
Mannen körde sedan vidare och slängde av kvinnan i närheten av Hammarkulletorget.

På restaurang Nivå på Avenyn blev en kvinna våldtagen, det handlar enligt polisen om en fullbordad våldtäkt på en toalett.

Mordet på Inger 78 år i Landskrona är askyvärt och mitt förakt och hat mot gärningsmannenär cementerat.

Men nu måste något göras för att få stopp på alla våldtäktsmaskiner som förstör framtiden för tusentals kvinnor/tjejer och barn varje år.

Finns en skribent på bloggen som flera gånger framfört att vi måste starta upp medborgargarden (TARZAN) jag har inte gett honom någon respons men visst har han rätt.

Vi kan inte stillasittande så på när våra kvinnor förnedras och får sina liva förströrda av våldtäktsmaskiner från ”Mena-länderna”.

SvD mörkar om signalementet

DN mörkar om signalementet

En kvinna i 40-50-årsåldern utsattes för ett våldtäktsförsök i Angered i natt

Överfölls och våldtogs vid hållplats i Kortedala

7 Responses to Överfölls och våldtogs vid hållplats i Göteborgsförorten Kortedala

 1. garmsir skriver:

  Jag tycker det ar varje svensk mans (och kvinnas) plikt att stalla upp i medborgargarden for att skydda vara kvinnor, barn och gamla. Och dessutom ska de jaga raett pa valdsverkare och se till att dom aldrig kan bega brott mer.

 2. garmsir skriver:

  Medeltida brott kan bara bekampas med medeltida straff.

 3. Toksvensken skriver:

  Återigen är den dumkorkade svensken så eftergiven och slapp att denne blint lyder politikerna och låter nya svenskar våldföra sig på svenskar utan att straffas. Sverige håller på att massinvaderas av ohyra som mördarsvin, rånare, våldtäktsmän och annan dynga som förpestats av religiösa tokskalligheter! Vårt land håller likt ett termitangripet hus att falla samman på grund av den inhemska befolkningens helt ofattbara dumhet och blindhet! Är du en sådan som fortfarande ylar om rasism och annat hoppas jag du är den näste som angrips och kränks av våldsflocken! Vi ska ha klart för oss att många invandrare är skötsamma och passar in i samhället, men religiös våldsverkande ohyra skall utvisas utan pardon och aldrig någonsin komma in i landet igen! Journalister och tidningar som döljer fakta i den här typen av ärenden skall åtalas av myndigheterna eftersom man undanhåller viktig information och vilseleder läsarna! Det är helt oacceptabelt att massmedia låter sina tungor tillfredsställa religiösa dårar! Svenskar blir ALLTID uthängda medan religionsavföringen ALDRIG behöver skylta i dagspressen! Ut men våldsverkarnas personuppgifter på första sidan för att skydda den svenska befolkningen!!!

 4. TARZAN skriver:

  Jag kan ta ett exempel på problemlösning som man kan kalla för medborgargarde aktivitet.
  Plötsligt dök det upp ett antal
  husvagnar här i Roslagen som ställdes upp på privat mark och med dom följde svenskt knarkslödder. Som vanligt så ”kunde myndigheterna och polisen inte göra någonting ”
  Men en dag så brann en husvagn ner kvar fanns endast en förkolnad botten. PROBLEMET LÖST
  – Jag anser att när myndigheterna inte kan göra någonting då ska den svenske mannen lösa problemet – med eller utan våld

 5. Robin Shadowes skriver:

  Jag ställer gärna upp på medborgar-garde här i nv-skåne om det finns intresse.

 6. Robin Shadowes skriver:

  Om ni är intresserade av medborgargarden så rekommenderar jag att läsa denna artikel av El Inglés på Gates of Vienna först:

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/04/on-vigilantism-part-one.html#readfurther

 7. JOG skriver:

  Samma här som det Tarzan beskrev ,några husvagnar som tillhörde knarkslödder självantände ,när folk tröttnat på slöddrets brytande förstörande och nedskräpande och hotfulla sätt.Och problemet löste sig hur smidigt som helst och polisen la omedelbart ner utredningen.och brandkåren hann inte dit,dom åkte fel.

%d bloggare gillar detta: