Invandrar-våldet krossar Sverige


En 19-årig man har gripits misstänkt för inblandning i skottdramat i Södertälje i helgen.

”Mannen greps strax före klockan 08 på måndagsmorgonen. Han är misstänkt för inblandning i skottdramat natten till fredag då två män skadades, en av dem svårt.

Jag kan inte gå in på var han greps, och i övrigt vet jag inte så mycket mer, säger Johan Sjöholm vid Södertäljepolisen till Sveriges Nyheter.

Det har spekulerats i att offer och gärningsmän skulle tillhöra olika kriminella ligor”.

Polisen misstänker att skottlossningen är en hämnd på grund av ett mord som hände i Ronna i julas.

Dom inblandade tillhör kriminella invandrargäng som är välkända av polisen sedan tidigare. Dom flesta minns kanske mordförsöket mot en dörrvakt på Berzelii Bar för några år sedan, två snubbar fick inte komma in och kände sig kränkta och avlossade sammanlagt fem skott mot entrén. Den ene dömdes till åtta år.

Syrianer på krigsstigen, och polisen uttalade sig i Aftonbladet i förrgår och trodde att våldet nu skulle trappas upp bland invandrar-gängen i Södertälje.

Namnen på dom flesta inblandade finns tillgängliga och kommer att publiceras när dom är bekräftade, Metin var med när skotten mot Berzelibar avfyrades. Det vi ser är vårt nya Sverige skapat av 7-klövern.

Skottslossningar, mord, narkotikahandel, misshandel, våldtäkter, rån, värdetransportrån, överfulla fängelser.

Dom flesta med förståndet i behåll vet om att det är invandrare som ställer till ett helvete, men inga av våra styrande vågar/vill eller klarar av att hantera problemen.

Deras lösning är att istället fylla landet med fler och fler berikare framförallt från muslimska länder.

Hur många till måste dö, lemlästas, våldtas, etc etc innan riksdagens 349 debila stofiler förstår att det gått för långt?

En 19-årig man har gripits misstänkt för inblandning i skottdramat i Södertälje i helgen

Mordförsöken i Södertälje

27-åringen fick svåra skador och vårdas på Karolinska universitetssjukhuset i Solna medan 37-åringen skadades lindrigt

11 Responses to Invandrar-våldet krossar Sverige

 1. Jehovah skriver:

  SD i riksdagen i höst är hoppet, att ta upp ämnen som idag är tabu, samt kräva att kostnader redovisas. Detta vansinne måste i alla fall till en början bromsas och hindras innan det är för sent.

 2. sten skriver:

  Klart att det var en hämndaktion, det var ju inget rånförsök precis. Jag skiter fullständigt om gangsters skjuter ballarna av varandra, bara inte tredje man drabbas.

 3. lasse1 skriver:

  Att Sd kommer in i riksdagen är nog ganska så säkert..
  Med några platsers representation de så viktiga riksdagsutskotten, vilket är en förutsättning, för att få ett direkt inflytande med information.
  Erhålla officiella som konfidentiella informationer som vanligtvis ges i utskotten från olika statliga myndigheter, om det s.k. ”hälsotillståndet med landet”.

  Inte minst från; RPS = Rikspolisstyr, SCB, BRÅ, FK, AF, Kriminalvårdsstyr, domstolsväsendet, Räddningsverk, socialstyrelsen mf.l. mf.l.

  Alltså… En korrekt o. total information.
  Istället för den info. som ofta brukar presenteras i olika media.
  Vilken till stora delar är missvisande, sockrad, sovrad samt inte helt omöjligt. Fejkat.

  Sd behövs som en blåsbälg i den svenska riksdagen.

 4. ulrika skriver:

  På tal om kostnder Jehovah,jag hörde att kungahuset kostar 12 kr per man och år i Sverige.
  Jag skulle faktiskt ochså vilja veta den totala kostnaden utslagen per man och år som invandringen kostar oss skattebetalare.

  • Robin Shadowes skriver:

   12 kr är väl snarare minut-kostnaden för varje skäggebarns vistelse i vårt land. Utslaget per år och sammanlagt med deras anhöriga och alla dom 2 miljoner asyl-parasiter som befinner sig här vågar jag inte ens tänka på.

  • TARZAN skriver:

   Kungahuset kostar mig 12 pix om året – deras marknadsvärde är miljarder – dom går verkligen med vinst. Kultur berikningen kostar minimum 250 miljarder som alla vet

 5. Lyckliga svensken skriver:

  Jag säger bara: utvisning för straff längre än sex månader, ta inte in några nya – hjälp dem i närområdena, skicka hem de som inte har skyddsbehov om de inte har arbete och betalar skatt.

 6. lasse1 skriver:

  @ ulrika 20:15
  Invandringskostnaden? Ja, den kostnaden får sverigedemokraterna vetskap om… när de sätter sig ned i bänkarna i den svenska riksdagen. Då i ett antal riksdagsutskott som behandlar utgiftsärenden, finans/skatteutskott, mf.l. viktiga utskott…
  Där ges en total, ofta konfidentiell information om allt ”levande väsen i Sverige”..

  Någon initierad i nationalekonom har nämnt siffran tidigare; 240 miljarder kronor i löpande årsbudget…
  Alltså; 7x försvarsutgifterna.
  Hovets apanage, c:a 100 miljoner/år.
  Eller om man så vill; Invandringen kostar totalt;
  2400 x utg. för hovstaterna.

  Vilket inkluderar bl.a. den totala socialkostnaden inkl.olika pension/bidragstyper. F-kassa, bostadsbidrag, skol och övr.utb.-kostnader, arbetsförmedling, domstolsväsen, kriminalvård, migrationsverk och transportstyrelsen, samt kommunernas kostnader inte minst.

 7. ulrika skriver:

  Tack för ditt utförliga svar.Det känns ju endå hoppfullt att få tillstånd en förändring om resultatet 7,6% håller i sig!

 8. lasse1 skriver:

  @ Ulrika 21:12
  Det kan man lugnt säga.

  Om sverigedemokraterna kommer till riksdagen, så kan man även här lugnt notera;
  Det kommer att skapas en fredlig revolution, likt det som gav sken i Östeuropa i slutat 80 – talet.
  Så ingrodd och nedsmolkat är det svenska politiska väsendet. Förljugenhet, förfalskningar av rena fakta, politisk korrekthet med politiska dogmer o. floskler.

  Jag tror ingen har vetskap om, hur allvarligt egentligen läget är? Har man förvisså ändå en viss insikt, så vill man inte tillstå verkligheten…Så allvarlig är situationen.

  Alla borde inse… att Sverige är på väg mot en viss katastrof, om inte det sunda förnuftet tillåts segra…

 9. Cavatus skriver:

  Sprid budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

%d bloggare gillar detta: