”Dra åt helvete”, ”gå härifrån” ni är rasister allihopa”


Hoten och glåporden var så grova att miljöinspektörerna tvingades fly och gömma sig. Nu åtalas två män från Sölvesborg för förgripelse mot tjänsteman.

”Miljöinspektörerna rapporterar om en rädsla så stor att de trodde sig bli nedslagna. Glåporden ska ha haglat, liksom spottloskor och hotfulla ord som ”dra åt helvete”, ”gå härifrån” och ”ni är rasister allihopa”.

Påhoppen ska ha skett i en kiosk i Sölvesborgs kommun i samband med en kontroll.

Kontrollen av kiosken skulle genomföras i somras, men fick avbrytas på grund av den hotfulla stämningen.

Först efter att polis tillkallats vågade de tre inspektörerna återgå till arbetet. Under tiden gömde de sig i ett villakvarter en bit bort.

Nu åtalas två yngre män, 23 respektive 27 år gamla för förgripelse mot tjänsteman. Båda nekar till brott och menar att de inte gjort någonting för att förhindra inspektionen.

Efter händelsen vittnar en av inspektörerna om sömnsvårigheter och en rädsla för att killarna ska söka upp honom”.

Gång på gång upprepas liknande problem när invandrare inte tål att andra skall få möjligheten att sköta sin arbeten.

Tänk er själva! ni är på väg att utföra ett arbeta som är viktigt då renlighet är A och O.

När ni närmar er butiken spottar några ”kulturberikare” på er och skriker nedsättande epiteter som ”ni är rasister, dra åt helvete, och som grädde på moset så hotar dom er.

Så ser det i dagens Sverige, invandrare överlag tror sig stå över lagen och kan därför göra precis vad dom vill, uppstår några problem så drar dom fram rasistkortet vilket våra politiker lärt dom att göra.

Ut med skubbet omgående, det enda dom tillför vårt land är problem. Det enda som var bra med hoten och stämplingarna var att SD fick två nya väljare.

Inspektörer tvingades
fly från kioskpersonal

8 Responses to ”Dra åt helvete”, ”gå härifrån” ni är rasister allihopa”

 1. TARZAN skriver:

  Lite svårt för inspektörerna att rösta på 7 klövern efter detta

 2. Robin Shadowes skriver:

  Hade varit en skön känsla att stoppa in en 12-gauge i flabben på berikarna och tryckt av.

 3. annullera skriver:

  Vad händer med barn som fått en fri uppfostran, jo de tar över och bestämmer över sina föräldrar. Det är detsamma med många av våra kulturberikare från arab- och mena länderna. De har från allra första början, långt innan de kommit hit fått lärt sig vad som är deras rättigheter, de har aldrig hört talas om skyldigheter och därför skiter de fullständigt i svenska regler och förordningar, vad är det för något? Gäller de dem? Vi kan tacka våra inkompetenta etablerade politiker! Man blir rädd när man bevittnar hur deras flathet nu visar vart detta leder. Nu behövs det tuffa tag för att återställa det helvete som de ställt till och skapat, men de är FEGA, RYGGRADSLÖSA individer som styrt- och styr vårt land!

 4. Skogman skriver:

  Invandrare är överkänsliga och det beror antagligen på att dom storröker. Rökare drabbas oftare av allergier och blir tydligen också känsligare för verbala påhopp.

 5. Maria Magdalena skriver:

  ”Invandrare tror sej stå över lagen”…..
  Ja, men det är ju självklart att de gör eftersom de inte erkänner någon annan lag än koranen.
  Därav struntar de totalt i svensk lag.
  och därför bör de bo i ett muslimskt land.
  Så blir vi alla nöjda och glada.

 6. insikt skriver:

  Dessa gentlemän som det skrivs om känner jag, en stor syskonskara av killar som försörjer sig på kriminalitet o diverse skit och en pappa som är likadan. Tror det handlar om ett tiotal enbart i den familjen som försörjer sig på detta sätt. Finns inga lagar el förordningar som gäller för dom.
  Samma sak varje gång någon kritiserar dom, Djävla rasist.

  Ett litet leende dock, tror att nån av dom sitter inne för rån på sin pappas butik, el möjligtvis har han kommit ut igen. 🙂

%d bloggare gillar detta: