Svenskfientliga förrädare på Expressen pekar ut SD som orsaken till invandrarproblemen


Den brutala dödsmisshandeln på en parkering i Landskrona har försatt en hel stad i chocktillstånd.

Saxat ur svenskfientliga Expressen:

”Men det finns de som vill göra partipolitik av traumat.
Sverigedemokraterna hänger ut den misstänkte med namn och personnummer på internet och erbjuder pengar till den som kan få honom fälld.

Partiet hoppas kunna upprepa succévalet i Landskrona genom att göra Inger, 78, till en politisk martyr.

Många pratar om det, att de kommer att rösta på Sverigedemokraterna, säger Landskronabon Jörgen Svensson, 32.

Flera av ortsborna Expressen pratar med beskriver stämningen i den skånska kuststaden som mycket orolig. Jag tror inte att många gamlingar kommer våga röra sig ute på stan efter det här, säger David Bugday, 23.

Den tragiska dödsmisshandeln kunde ha stannat vid just en tragisk dödsmisshandel.

Men det finns en omständighet som kan ha spelat in för att mordet på Inger nu har lyfts upp på politisk nivå: den misstänkte gärningsmannen är invandrare, med ett utländskt klingande namn.

Det dröjde inte länge förrän Sverigedemokraterna började intressera sig för vad som hänt. Flera Sverigedemokratiska bloggar har skrivit om fallet, inte sällan med en starkt hatisk ton mot den misstänkte 23-åringen.

I partiets egen tidning SD-kuriren rapporteras det om våldsdådet, där det också påpekas att den gripne är av utländsk härkomst.

Nu glömde Expressens journalister en viktigt detalj när dom påstod att SD-kuriren indirekt är ansvariga till att den misstänkte mördarens födelseland publicerades.

SD-kuriren länkar till Aftonbladet som är källan till utpekandet av gärningsmannens utländsk härkomst. SD får skulden igen trots att deras uppgifter är hämtade från A-blaskan.

Stefan Olsson, ledare för Sverigedemokraterna i Landskrona, har utfäst en belöning på 5 000 kronor till den som kan ge ett tips som leder till att den misstänkte fälls för brottet.

Flera företagare och privatpersoner har också skänkt pengar i förhoppningen att mördaren skulle åka fast och få sona för sitt ohyggliga brott, men om detta skriver Expressen inget.

På sin blogg skriver han att de nu också planerar att starta en fond för äldre brottsoffer i Landskrona.

Men Stefan Olsson förnekar att den misstänktes etniska bakgrund har någon betydelse för att han agerar så kraftfullt. När vi utfäste den här belöningen visste vi inte alls vad den misstänkte gärningsmannen hade för bakgrund.

Drygt tre mil sydost om Landskrona ligger Lund, där Stefan Olssons partikamrat Kent Ekeroth är politiskt aktiv. Han är även internationell sekreterare i SD och står med på partiets riksdagslista.

Kent Ekeroth publicerade både namn, personnummer och etnisk bakgrund på den misstänkte på sin blogg innan 23-åringen ens hade förhörts av polisen.

Kent Ekeroth har inte gått att nå för en kommentar, men Stefan Olsson försvarar sin partikamrats agerande.

Personligen har jag inget emot det. Medierna brukar vara kvicka med att hänga ut. Både Hagamannen och Englamördaren hängde man ut innan de var dömda, men när det är män med invandrarbakgrund, då mörkas det hela tiden, säger SD-politikern.

Expressen slaggprodukter försöker i nästa andetag förklara varför Sverigedemokraterna har ett otroligt stort stöd i just Landskrona.

Många kopplade samman problemen med den stora andelen invandrare, som vid tidpunkten var störst i landet, efter Storstockholm och Malmö.

Expressen tre journalister, Karl-Johan Karlsson, Roland Johansson, och Per-Ola Ohlsson, glömde av förklarliga skäl att nämna den utredning som socialdemokraterna beställde för några år sedan om vilka dom kriminella var i Landskrona.

Rapporten visade att av Landskronas 50 grövsta brottslingar så var 49 av dessa invandrare och en var svensk. S-märkta politiker satte kaffet och annat i halsen och tog beslutet att rapporten skulle stoppas omgående.

Försöket misslyckades och rapporten spreds för vinden och sossarna fick stå med byxorna ner.

Ulf Bjereld, statsvetare och Socialdemokrat, uttalar sig också om SD i Expessen men denna hycklande socialdemokrat som för övrigt är gift med vänsterpartisten Marie Demker som vill avskaffa Sveriges nationaldag orkar jag inte skriva om.

Ni vet nog själva vad dessa två slaggprodukter står för.

Visst är politiker, journalister, och statsvetare dom största förrädarna som vi någonsin haft i vårt land.

Inte ens Bertil Johan Olof Ströberg kommer i närheten av dessa förrädare trots att dömdes till sex års fängelse för spioneri.

Nu hänger media ut Sverigedemokrater och försöker smutskasta det enda partiet som dagligen arbeter stenhårt för att få ordning på den grova brottlighet som genomsyrar hela vårt land.

Expressen använder sig av Inger som avrättades av en muslim som ett slagträ i debatten. En muslim som inte klarade av till tillsagd och därför slog ihjäl Inger och förstörde resten av hennes makes liv också.

Problemet enligt Expressen är Sverigedemokraterna och inte invandrare som avrättar, våldtar, rånar, och misshandlar 70 åriga svenskar.

Här har ni dom tre svenskfientliga avfalls-produkterna.

Av Karl-Johan Karlsson
karl-johan.karlsson@
expressen.se

Av Roland Johansson
roland.johansson@
expressen.se

Av Per-Ola Ohlsson
per-ola.ohlsson@
kvp.se

En manifestation skall hållas i Landskrona. Den som står bakom den första är en illegal invandrare Kurdi Erdogan som i fem år levde illegalt i Sverige, som tack för att han gömde sig för att slippa bli utvisad belönades han med Permanent uppehållstillstånd.

Saxat Ur Aftonbladet:

Tusentals personer har anslutit sig till främlingsfientliga internetgrupper och den misstänkte mördarens familj har fått mordhot per telefon.

Men spaningsledaren Tommy Lindén tar lätt på det:

Genom att ge sken av att man är ett offer räknar man med att man ska få en bättre förhandlingsposition, det går ju ut på det.

Ni ser själva hur äckligt falska muslimer är, polisen slog verkligen huvudet på spiken.

SD vill ha en martyr

Landskronaborna samlas mot våldet

Aftonbladet: Familjen spelar offer – enligt polisen

Annonser

12 Responses to Svenskfientliga förrädare på Expressen pekar ut SD som orsaken till invandrarproblemen

 1. annullera skriver:

  Karl-Johan Karlsson, Roland Johansson, Per-Ola Ohlsson! Tre stycken SKIT-JOURNALISTER som som bagatelliserar detta grova våld och sedan skyller ifrån sig på SD istället för att lägga FOKUS på det som det handlar om. Expressen en SKIT-TIDNING som endast duger till att putsa fönster med. Jag skulle inte vilja föreslå DASSET och att använda denna tidning som DASSPAPPER med tanke på den skadliga tryck-svärtan!

 2. Patrik skriver:

  Jag hoppas verkligen att sveriges befolkning vaknar och inte längre kommer att acceptera att mördare och våldtäktsmän försvaras av våra myndigheter, våra skattepengar går till att föda dessa as, stå upp mot ondskan och rösta rätt innan era barn förslavas.

 3. Jehovah skriver:

  De korrekta börjar nog känna marken brännas under sig, då skyller man ju gärna på andra men det kommer inte att lyckas de kommer att stå med byxorna nere när SD kommer in i riksdagen och kan föra upp vissa saker i talarstolen samt utnyttja riksdagen utredningstjänst b l a för att offentliggöra de svindlande kostnaderna för den ohämmade invandringen, Bl a hur många anhöriginvandare har bjuduts på pensioner utan att ha betalat in 1 kr det får svenska
  pensionärer betala med bl a sänkta pensioner.

 4. Manur Huse skriver:

  När man är så dum i hela huvudet att man skyller problemet på de enda som försöker LÖSA DET så måste man nog skratta åt det. Förhoppningsvis har Expressens läsare tillräckligt hög IQ för att förstå hur sinnessjukt media beskriver saken.

 5. Per-Åke skriver:

  Jehovah!

  Än värre är att pensionärerna får plikta med sina liv pga en invandringspolitik som bara dom röd-gröna hyllar.

  INTE EN ENDA politiker förutom flera sverigedemokrater har tagit bladet från munnen. Dom som bidrog med pengar som förhoppningsvis skulle hjälpa till att lösa mordgåtan stämplas som rassar och nassar.

  Dom som tiger sjuklövern skrivs det inte ett ord om.

 6. Sadman Hussien skriver:

  Det här helt bedrövligt. Vi ska som vanligt skydda buset mot allmänheten. Och att man beskyller människor som vill visa den nakna sanningen. Att man utnyttja situationen för eget vinning är tragiskt. Vem är det som verkligen utnyttja tragedin? Jo! En människa som har tagit sig in i landet olagligt.

 7. Cavatus skriver:

  Om Sveriges folk ska vakna måste vi upplysa dem om att det finns ocensurerade och analyserade nyheter här på nätet. Hjälp till att sprida budskapet:

  http://www.korta.nu/flygblad

  nu med ytterligare ett dokument – ett brandtal inför valet

 8. Marcus skriver:

  Sanningen om Islam finns här. Ihopsatt och seedad av mej sedan länge:

  http://thepiratebay.org/torrent/4905348

 9. TARZAN skriver:

  Jag förstår att du är vansinnig på Expressen. För en 10 år sedan ville jag sätta igång en
  ” Bojkotta Expressen kampanj ”
  Jag hade ett helt koncept men jag fick ingen med mig tyvärr.
  Jag är säker på att vi skulle kunna få dom på fall.
  P.S. Glöm inte vem som äger och kontrollerar Expressen – mycket fula fiskar

 10. Robin Shadowes skriver:

  Varför i helvete griper inte polisen avfallsprodukten Kurdi Erdogan och utvisar honom om han nu visar sig öppet i det offentliga rummet???? Han har för fan ingen rätt att ens uppehålla sig i vårt land, än mindre rätt att hetsa offentligt mot svenskar!!

%d bloggare gillar detta: