SD chockar PK-eliten 7,6 procent från Sentio Research


Vid val i dag skulle Sverigedemokraterna få rekordhöga 7,6 procent av väljarsympatierna, bli vågmästare samtidigt som stödet för Socialdemokraterna skulle minska.

”Jämfört med februarimätningen från Sentio Research, går Sverigedemokraterna framåt med 1,3 procentenheter och blir med 7,6 procent Sveriges fjärde största parti; större än både Kristdemokraterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet och Folkpartiet.

Resultatet är det högsta någonsin för Sverigedemokraterna i en opinionsundersökning.

Sammanlagt får det rödgröna blocket i denna mätning stöd av 46,2 procent medan alliansen får 43,9, vilket skulle ge Sverigedemokraterna en vågmästarroll om det vore val i dag”.

Totalt intervjuades 1 946 personer perioden den 16-28 mars.

Tror inte att PK-eliten publicerar resultatet, höga siffror för SD brukar döljas, och låga siffor blir till helsides-rubriker.

Är sådant som kallas för demokrati 🙂

Men detta var en ordentligt påsk-smällare för 7-klöverns alla strutsar.

Rekordnotering för Sverigedemokraterna – 7,6 procent i opinionsundersökning

Höjt förtroende för regeringen

Annonser

14 Responses to SD chockar PK-eliten 7,6 procent från Sentio Research

 1. TARZAN skriver:

  Var tror ni dom nya rösterna kommer ifrån ?????? Är det så att folk har börjat fattat där uppe i Lapp helvetet ???? Eller är det fler och fler skåningar som vaknar ???? Knappast att vi har fått fler röster från Lidingö och
  TÄBY och Djursholm.

 2. annullera skriver:

  Hoppas dessa siffror håller i sig och blir än högre när det börjar närma sig valet. Undrens tid över att människor nu äntligen börjat vakna upp ur sin Törnrosasömn är kanske inte förbi. Underbar läsning!

 3. insikt skriver:

  Jag skulle inte bli förvånad över dubbelt upp vid valet, men jag är en riktig optiminst. Ok över 10 % varjefall. Det jäser i stugorna ihela landet. Även Täby, Lidingö o Djursholm för dom får ju hela tiden köpa nya mobiler,kläder osv till sina barn som blir robbade.
  Gammal som ung oavsett socialstatus pratar om att nu får det vara nog. Det enda som håller upp skenet nu är vår pk journalistkår. Dom är köpta, det är Sverige demokrati det.

 4. Liba skriver:

  Mycket glädjande att intresse för SD växer, men oroande för att politikt korrekta media och andra liknande opionsbildare kommer göra allt för att smutskassta SD. Jag kan tänka mig att våra skattepengar ska användas till alla odemokratiska projekt mot SD. Och på valdagen ska tom inte finnas SD valsedlar. Hoppas att folk fortsätter bli vakna.

 5. lasse1 skriver:

  Det tar sig. Jag har gissat på mellan 5-7% i valet max. 8%, Kanske dags att revidera sig.

  Folk har börjat smått inse de etablerade riksdagspartiernas lurendrejeri… med allt vad invandring beträffar.
  Invandring, Ja. Men då med förnuft o. återhållsamhet.

  Att som nu, importera arbetslöshet samt även hitbjuden kriminalitet o. brottslighet…
  Det borde ju var o. en förstå, att det inte håller i längden.

 6. Blodsven skriver:

  7-partihelvetet med fulmedias hjälp kommer att göra allt för att bluffa bort SD. Valfusk kommer troligen att beordras i vår fina demokrati….

 7. Allemand skriver:

  Jag har sagt hela tiden att det blir >8%.

 8. spikharry skriver:

  Fulmedia gjorde som jag skrev igår. Dom mörkar opinionsundersökningen av Sentio Research som gav SD 7,6 procent, inte ord har grismedia skrivit om framgången.

 9. Toksvensken skriver:

  Det är en bekräfterlse på mina misstankar, svensk dagspress redovisar inte hela sanningen! När det gäller SD så delar man säkert resultatet i 2 innan det publiceras! Hur som helst, MYCKET glädjande nyheter att en del svenskar äntligen vågar säga ifrån mot politiker, ”invandraradeln” och våldsbenägna religiösa ärkesvin! Ett gott tips till alla är att INTE köpa de dagstidningar som mörkar och vilseleder läsarna! F.n köper jag INGEN svensk dags/kvällstidning, däremot finns det mesta att läsa i DANSKA tidningar på nätet! Gissa om danskarna hånskrattar åt den osannolikt dumme svensken som tillåter invandraradeln att husera fritt och våldta, råna och mörda i Sverige utan kännbar straffpåföljd!! Kanske toksveriget vaknar till valet?

 10. Il Padre skriver:

  De NU etablerade riksdagspartierna skall betraktas som landsförrädare! De har haft makten att styra Sverige undan från den galna flyktingpolitiken, men inte gjort det. De få inom partierna som antytt att något varit fel har genast tystats. Likadant har man försökt med människor i allmänhet, men inte lyckats. Sverigedemokraterna är det här landets ENDA VÄG till räddning, men ”klockan är fem i tolv” – TÄNK PÅ DET!

 11. Il Padre skriver:

  Det finns några länder som jag ALDRIG kommer bevista av ideologiska skäl. Beslutet tog jag redan som mycket ung. Det är bl a Turkiet, Libanon (högaktuellt efter mordet på Inger) och resten av tokländerna i mellanöstern.

 12. Robert skriver:

  Trots allt hets och förtal från PK maffian, SD fortsätter framåt.
  Någon skrev om risk för valfusk, egentligen tror jag inte det går så långt. Men vet någon om det finns internationella valobservatörer på plats även vid svenska val? Eller finns dessa bara vid val i ännu mer tvivelaktiga demokratier typ Zimbabwe?

 13. Arge Surfarn skriver:

  Sentio har ett gott rykte.
  Glädjande är att det är ett Norskt bolag, och då kan man hoppas på att Svensk Maffia inte är inblandad.

%d bloggare gillar detta: