Misshandlade sin sambo utvisas


Mannen som slog och jagade sin gravida sambo ut genom ett fönster i Marieberg dömdes idag.

”33-åringen fick ett år och två månaders fängelse plus utvisning ur landet. Trots att mannen och hans tidigare sambo har ett barn tillsammans, och ett på väg, får han inte återvända till Sverige förrän tidigast 2015. Skadeståndet till kvinnan uppgår till 65 000 kronor”.

Bra att mannen blir utvisad, mindre bra att han får rätt till att återvända hit igen 2015.

Men varför blir våldtäktsmän, mördare, pedofiler, och andra återfalls-förbrytare inte utvisade? Finns oändligt många domar där gärningsmännen inte utvisas om brottet han begått är mot en svensk.

Är brottet är mot någon annan berikare då utvisas dom utan pardon, nu ger ju dessa kräk mandat till att göra vad dom vill mot svenskar då dom ändå får stanna kvar.

Signalen är tydlig och skrämmande. Förnedra, våldta, råna, misshandla, mörda, ni får stanna kvar om brotten är mot etniska svenskar.

Blivande pappa utvisas efter misshandel

7 Responses to Misshandlade sin sambo utvisas

 1. Toksvensken skriver:

  Hoppas jag läste fel, inte kan väl en våldsbrottsling som utvisats tillåts komma tillbaka hit och leva på den fega ynkliga dumma svenskens skattepengar? Kommer våldskuken hit igen så räknar jag med att han möts av en hårdhänt och resolut återsändning till det fina landet han kom ifrån! Tycker politikerna att Toksverige behöver ännu fler våldskukar? Isåfall skall de förvisas med omedelbar verkan till de länder dessa ”godhjärtade omtänksamma” kulturberikare kommer ifrån!! Rösta bort alla politiker som antyder generösa tokskalligheter vad gäller invandrare, och en sak till: Köp INGA TIDNINGAR som stödjer att svenskar misshandlas av berikare utan att dessa berikare utvisas snarast!! Kolla journalisterna, ha järnkoll på dom – det är Sveriges egen Stasi, dessa förrädare! Skicka gärna mail till tidningen och påtala detta!

 2. Per-Åke skriver:

  Köper aldrig tidningar. köper aldrig pizza eller kebab, gynnar inte A produkterna med en enda krona mer från min sida.
  Nu har jag fått nog, har ni det också?

  • Robin Shadowes skriver:

   Kommer aldrig gynna MENA-packet med ett enda rött öre någonsin. Av ren principsak.

 3. lasse1 skriver:

  Vilka är det som stiftar våra lagar?

  Jo, alla flumpolitiker inom 7-klövern naturligtvis. Finns bara ett sätt, att minska deras allsmäktiga närvaro i justitieutskottet.
  Ledamöter som bereder och förordar lagändringar, helt i flummets förtecken.
  Är vi betjänta av dessa sömngångare?
  Om inte?…Rösta bort dem i september.
  Finns inga andra möjligheter…

 4. sten skriver:

  Om det nu går att få honom utvisad. Erfarenheten visar att dom som döms till utvisning ofta blir kvar i Sverige. Det land vederbörande skall utvisa till måste också vara beredda på att ta emot den utvisade. Och så är inte alltid fallet.

 5. A-mannen skriver:

  Hatar konspirationsteorier som alla vet men det finns faktiskt några som inte vill oss väl här i landet. Man biter ju inte den hand som föder dig,men va fan vi verkar ha fått någon sorts arabisk dagordning i Sverige

 6. Betongolle skriver:

  Köper aldrig kvällstidningar , har gått ur svenska kyrkan sen 20 år tbax , tv-licens ? Nej inga onödiga kostnader som gynnar pk-svinen som försöker sopa våldet mot svenskar under mattan. Kommer inte SD in i höst hoppas jag allt går åt helvete för slapparslena i det här naiva pajaslandet

%d bloggare gillar detta: