Muslimsk invandrare misstänkt för mordet


Polisen tar i dag in ytterligare ett par personer för förhör om dödsmisshandeln på en 78-årig kvinna i Landskrona. Någon gripen misstänkt finns dock fortfarande inte.

Saxat ur SvD

”Polisen har beslagtagit en bil som en patrull hittat i Landskrona.

Det kan vara den bil som gärningsmannen använde. Men det vet vi inte säkert, det kan också ha varit en annan bil, säger Tommy Lindén.

Polisen förhörde bilens ägare på torsdagen men han är inte delgiven någon misstanke om brott. Enligt Lindén är mannen i 30-årsåldern. Vad han sagt vill polisen inte säga.

Bilen, en röd Mazda 323, står nu i polisgaraget i Helsingborg. Tekniker ska gå igenom fordonet, vilket Lindén bedömer kan ta ”ett par, tre dagar”.

En 36-åring och en 27-åring förhördes i torsdags om dådet. Båda är från trakten och förhöret var upplysningsvis. De är inte misstänkta för något brott, säger Lindén.

Han vill inte gå in på vad männen sagt. Men båda tros ha varit på parkeringsplatsen när kvinnan misshandlades.

36-åringen förhördes även i onsdags och ska ha bidragit med värdefulla upplysningar till polisens utredare.

Den 78-åriga kvinnan slogs ner i ett bråk på en parkeringsplats utanför en butik i måndags och fick svåra inre skallblödningar när hon föll i marken. Hon avled på sjukhus i onsdags utan att ha återfått medvetandet.

Kvinnan slogs ned sedan hon och hennes 71-årige man hamnat i en ordväxling med en okänd man efter att ha tutat på honom för att han skulle flytta sin bil.

Händelsen har upprört Landskronaborna djupt. Fyra företagare i staden har utfäst en belöning på 40 000 kronor till den som lämnar tips så att gärningsmannen grips. På måndag planeras en manifestation i Landskrona mot våld”.

Det finns just nu ingen som är gripen för mordet på den äldre kvinnan, det finns dock en misstänkt gärningsman och det är en släkting till bilägaren.

Dom personer som tidigare i veckan plockades in till förhör är också släktingar till den nu misstänkte mördaren.

Två bröder och en flickvän till den misstänkte mördaren. 36 åringen som förhördes i veckan hade lånat ut bilen till den misstänkte gärningsmannen.

Miisstänkt för mordet är 23 årige Ahmad Akileh muslim ursprungligen från Libanon, lksom hans övriga släktingar.

Bråk uppstod om en handikapps-p-plats den mistänkte Mördaren blev då förbannad och startade en ordväxling med mannen och kvinnan. kvinnan sa jävla utlänning eller något liknande vilken gjorde honom så upprörd att han med berått mod slog ihjäl kvinnan.

Ahmad Akileh misstänkt gärningsman klarade inte av att bli kallad för jävla utlänning, och slog därför ihjäl tanten för att upprätta sin heder.

Bilägaren heter Fadi Akile född 1974, broder till den mordsmisttänkte Ahmad Akileh född 1986.

Som jag skrev tidigare så är både bilägaren hans bröder och flickvän muslimska invandrare från Libanon. Dom var med när mordet hände plus ett litet barn som är drygt 2 månader.

En av bröderna är tidigare dömd för misshandel. Familjen Akileh har även flera bolag registrerade bl.a

Kimos Kebab
Akile Bygg och Städ Handelsbolag

Bolag nummer två har även kopplats ihop med mygelföretaget Charkas Assistans som lurade till sig mångmiljonbelopp.

Mångkulturens baksidor har återingen visat upp sig, nu kostade det en äldre kvinna livet enbart för att hon vågade säga ifrån, dvs det som andra inte vågar göra.

Låter på SvD som det skulle vara något nytt, men han var huvud misstänkt långt innan SvD skrev ett ord om saken.

Polisen har förhörde maken i igår som självklart är totalt knäckt, han förklarade att orsaken till att hans älskade hustru blev mördad, var att tutade på den nu misstänkte mördaren 2 gånger.

Ahmad skrek gubbjävel till honom och maken ropade tillbaks din snorunge.

Det var allt som behövdes, Ahmad gick till våldsam attack mot mannen, när den 78 åriga hustrun skulle hjälpa sin man blev hon slagen så illa att hon ramlade baklänges av våldet och krossade skallen.

Ny förhör om dödsmisshandeln

Bilägarens släkting misstänkt för mordet

Förhörda släppta – en bil har beslagtagits

Två män har också tagits in till förhör men ingen av dem är delgiven misstanke om brott.

Landskronamordet: 23-åring misstänkt

En 23-årig man har delgivits misstanke om mord efter dödsmisshandeln av en äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona,

23-åring anhållen för Landskronamord

WG.no: Mann (23) mistenkt etter parkeringskrangel-drapet

Mordmisstänkt hörs på nytt

66 Responses to Muslimsk invandrare misstänkt för mordet

 1. JOG skriver:

  Ett vidrigt,bestialiskt brott undrar vad gärningsmannen får för straff?Det hemska är att om han är en muslimsk invandrare så blir det gräddfilen i rättssystemet också,med en massa förståelse och ett kortare straff än om han hade varit svensk.Så är det i Fredrik och Monas Sverige tyvärr.För jävligt eller hur,sånt här är vad vi själva kan se framför oss på vår egen ålderdom.Och det kan drabba våra släktingar och föräldrar när som helst.Det kunde gått lika illa för den äldre damen om hon inte sagt något alls,det är jag helt övertygad om.Dom här jävla odjuren har ingen respekt för någonting och inga mänskliga värderingar alls.Och dom har absolut inget i Sverige att göra.

 2. BETONGOLLE skriver:

  Ingen blev väl förvånad att det var ett berikarsvin.Det framgick mellan raderna när pk-kanalen tv4 nyheterna bjudit in Lena Sundström för att tala om att mannen som mördade 78 åringen måste ha blivit kränkt i sitt liv. De visste redan då om att det var en blattejvl

 3. TARZAN skriver:

  Den gamla tantens brutala död blir SD:s bröd.
  Fulmedia kan inte skydda hans identitet – nya röster åt SD

 4. spikharry skriver:

  Fruktansvärt att det skall behöva gå så här långt att någon måste avrättas på en parkerings-plats innan något händer. Frågan är om det händer något ändå!

 5. annullera skriver:

  Tyvärr är detta vardagsmat i Sverige, konstigt att inte våra etablerade- och styrande i detta land reagerar och gör något åt saken. Nu måste väl ändå människor fatta vart vi är på väg och förstå att de inte fortsättningsvis kan rösta på socialdemokrater, kommunister, grönsallad samt alliansen. Får dessa etablerade fortsätta styra och bestämma kommer Sverige att invaderas av dessa ociviliserade- och hatiska människor som har ett helt annat synsätt när det gäller svenskar och andra etniciteter än dem själva. De blir kränkta och kan mörda för minsta lilla skit sak. Det ger sig på både äldre och försvarslösa människor, rörelsehindrade, blinda och förståndshandikappade, de kan mörda våra egna svenska ungdomar för en mobil telefon, de våldtar våra unga töser – och kvinnor eftersom de anser sig ha den rätten till att förnedra, misshandla och våldta det som de själva anser vara orent.

  SD DET ENDA PARTIET SOM VILL SÄTTA STOPP!
  SD ETT SJÄLVKLART VAL!

 6. Kai skriver:

  Det finns speciellt en grupp av invandrare vi måste gå man hur huse för att sätta ett totalstopp för nu innan det är för sent.
  Och det är män från Afrika och Mellansöstern och män med muslimska värderingar.
  Dom visar gång på gång att dom inte kan anpassa sig till ett modernt västerländskt samhälle utan tar med sig sin kultur hit.
  En kultur där våldäkter, grovt våld vid minsta lilla motgång etc tillhör vardagen och kulturen.

 7. naivtive skriver:

  Vad jag vet så har väldigt få offeciella röster hörts om denna avskyvärda handling. Med lite vett i huvudet så borde Mååna, Fååna och Fredde gått ut och fördömt handlingen och beklagat händelsen. Få medier har på redaktionell basis valt att reflektera över händelsen. Vi vet ju att de hukar sig och väntar på att stormen skall blåsa över. Men med lite vett i huvudet borde detta åtminstomde mana till lite eftertanke och åtstramning av praxis och reglemente, men än så länge bara öronbedövande tystnad.

 8. Il Padre skriver:

  Om svenska politiker inte förstår eller inte vågar/vill göra något åt mångkulturberikarnas medeltidsmörka sidor, skall de fråntas makten! TÄNK på det vid kommande val ALLA ni som vill värna om svensk demokratisk utveckling och förstår att året är 2010 och att mänskligheten tack vare forskning och utveckling är på väg mot nästa millenium år 3000 – RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA ÖVERALLT I LANDET!

  • Hasse skriver:

   Medeltida mörker??? Väx upp!! Nu är det nya tider…rösta hur du/ni vill…

 9. acer skriver:

  Blatten trodde väl att handikapparkeringen gäller kulturberikare med noll hjärnceller,vilket i och för sig stämmer in på han.

 10. lasse1 skriver:

  Det är mycket troligt att denna tragiska händelse mycket väl… kan bli en vändpunkt inom svensk politik…

  Svensken i gemen börjar alltmer tvivla på, den massiva invandring som har skett under en 15 – 20 års period…
  Det finns som bekant ingen hejd på den cyniska ”välviljan” från de etablerade partierna…

  Det som är det mest besynnerliga i kråksången….
  Att socialdemokraterna har mage till att stå…
  rakt ut i etern och förespråka högre skatter.
  Då främst till; vård, skola, omsorg, infrastrukturen,
  m. m. …när vi alla vet, vart de surt förvärvade skattkronorna tar vägen..

  Alliansen är inte sen att kontra med lägre ersättningar i transfereringssystemen.
  De surt ihopskrapade skatterna måste som bekant, räcka till allt fler. Inte minst till de nyanlända…
  En ganska enkel fördelningsmatematik inom ekonomin…

  Tycker att svensken borde uppfatta lurendrejerierna
  och ge de två blocken, på ren svenska; En jäv.. stor spark i röven…
  Om inte förr, så till valet i september…

  • Hasse skriver:

   Ja…det ena räcker inte till. och det andra är inte tillräckligt…sparka i röven då.., med din röst…kan ju gissa vart:-)

 11. tvil skriver:

  låter som att en attityd mussla har återigen berikat Sverige med sin härliga kultur…mona mussla måste känna sig särskild nöjd med hur hennes j**la parti håller på att lyckas med musslornas kulturrevolution här i Sverige.

 12. Elias P skriver:

  Vad har dådet med hans bakgrund att göra? Våldsverkare finns i alla länder, att den man som begått dådet är våldsam och måste ta sitt straff är självklart oavsett religiös och kulturell bakgrund. Att han blev provocerad är ingen ursäkt för hans agerande, men muslimer som grupp ska inte dömas för att en individ gjorde något hemskt. Islam dömer våld lika hårt som kristendom. Skilj på religion/kultur och individ.

  • Allemand skriver:

   Finns du i verkligheten? Skall vi bara ta de senaste dagarna så börjar vi med Landskrona och slutar med Moskva.

 13. Cyberpiska skriver:

  Så typiskt (!)för vår lilla ankdamm! En tragisk händelse (hur många sådana inträffar varje dag i det här landet?) och så kryper de fram! Vilka? Jo, politiskt korrekta och främlingsfientliga! Finns det fler som har förstått hur dessa två fraktioner parasiterar på varandra? De behöver varandra för att kunna fortsätta med sitt hycklande sätt. Nu ska politiskt korrekta göra allt för att tona ner och främlingsfientliga göra allt för att skulptera hat i onaturlig storlek. Och gemene man ska få tillfälle att ”tycka till” och på så sätt få utlopp för sin frustration som bottnar i något helt annat än det man nu talar om. År efter år … sysslar man med symtom medan orsaken går oss förbi … deja vu!

 14. TRAX skriver:

  Jo du – Elias….

  …muslimernas fördömande av våld ser vi ju på nyheterna dagligen från bl.a. Afghanistan och Irak – och senast från Moskva.

  Vilka kristna länder skickar ut självmordsbombare, mördar sina egna döttrar för att de hittar någon ”olämplig” pojkvän?

  Islam är en medeltidsreligion och har inget i ett civiliserat samhälle att göra!

 15. per2 skriver:

  Ulf Åsgård till Svd: Han säger att attacken visar att mannen uppenbarligen är lättkränkt och lättirriterad. Förmodligen är han en ”känd skitstövel” för sin omgivning, tippar Åsgård. Mannen har förmodligen reagerat på likannde sätt förut.
  Efter att ha läst en annan SvD-artikel 2/4 ”Han har narcissistiska drag” d.v.s sjukligt lättkränkt, insåg jag att detta beteende gäller gärningsmannen samt flertalet av de muslimska invandrarna. Se även http://www.psykopat.se/narcissist.php
  När lättkränkthet nu är klassat som en sjukdom, då bör ju DO läggas ner omgående.

 16. Per-Åke skriver:

  Jävla mussekräk, förbannade as som ger sig på 78 årig äldre dam och slår ihjäl henne.
  Kommer ett sådant kräk förbi min bostad, då skjuter jag fanskapet med mitt jaktgevär direkt.

  En hagelskur så hela huvudet blir till en stor blodig sörja, fan så här brukar inte jag skriva, men nu har det gått för jävla långt.

  Per Åke argare än någonsin tidigare.

 17. Kai skriver:

  Det man kan konstatera är att hade vi totalförbjudit muslimska män att invandra från till Sverige från främst Mellansötern och Afrika så hade det här aldrig hänt.
  Jag tycker vi bör fråga damens man och övriga annhöriga vad dom tycker men som vanligt i Sverige är det förövarna det är synd om och brottsoffren får skylla sig själva.

 18. TRAX skriver:

  Som vanligt försöker vänstermaffian skylla på samhället…

 19. john skriver:

  Så vitt jag kan bedöma har socialdemokratiska ”brödraskapet” stor skuld för den svenska islamifieringen. Dom huserar på samma adress som sossarna och har lobbat stenhårt för att muslimer ska ta sig upp i maktstrukturen. Nu är dom inne och ingen på dessa korridorer vågar säga flasklock för då är karriären slut. Broderskapet består av socialistiskt kristna och eftersom dom inte har något att kämpa för så tyckte man att muslimsk invandring är något vi brinner för.
  Svenska kyrkan har gömt massor av avvisade muslimer.
  En mängd högavlönde svenskar typ Bengt Westerberg, Gudrun Schyman,Lars Ohly etc etc etc jobbar hårt för mer muslimer.
  Jag vet att dom vill väl men var är kondoleanserna till 78 åringen. Det är ju deras fel

 20. TRAX skriver:

  Röda Malmö har rätt i det han skriver?

  Allt är samhällets fel och den stackars s.k. ”flyktingen” som just anhållits ”skäligen misstänkt för mord” är det bara synd om….

 21. A-mannen skriver:

  kanon med cybertroll på spikharry,de dansar ju aldrig in från höger

 22. Arn skriver:

  Det ska bli intressant att se hur den politiska eliten kommer att vrida sig som maskar i försök att bortförklara betydelsen av kräkets bakgrund. Ska vi gissa på att sverigedemokraterna i skåne kommer att göra ett kanonval i september…

 23. Eddie skriver:

  Mycket händer i Landskrona, Södertälje, Rinkeby, Rosengård. Vad kan vara den gemensamma nämnaren ?

 24. olle skriver:

  Ge dom en enkel biljett till helvetet.

 25. C.E skriver:

  Etablerade partier i det här landet och deras oförmåga att handskas med våran invandrarproblematik tvingar fram partier som SD och folk som har en känsla för vad som är rätt och fel känner sig tvingade att lägga sina röster på SD för att få till en förändring för det finns MYCKET som behöver förändras i detta land som sossar moderater etc etc bara blundar för, för övrigt någon som ställt sig själv frågan, varför har vi den generösa invandrarpolitik i Sverige som vi har? En sak vet jag och jag ska rösta på SD i september, vad ska du?

 26. Goran Majdic skriver:

  Fascinerande hur Araber och dylika alltid kör med ursäkten att någon kallat dom nedsättande. Även om så vore fallet slår man inte ihjäl en tant på 78 år. Vore kul att veta vad kamelföraren hade sagt om en Svensk dunkade hans morsa om hon nämnde något nedsättande om Svenskar. Själva spyr dom dagligen skit om Svenskar men ingen beklagar sej, och politiker håller käften eftersom dom är fega och ”inte uttalar sej om enskilda fall”. Alla fall är ju för fan i regel enskilda. Ingen gör dylika påhopp kollektivt vid 10 olika ställen på samma gång.

 27. V skriver:

  fan de borde deporteras tillbaka till sitt hemland som straff och hamna i fängelse där, sen får de aldrig komma till Sverige igen blir så j*vla arg när man läser om sånt, killen är ju en mes han slog mördade en 74-åring jag menar kom igen såklart om det handlar om en handikapp plats så ska hon ha rätten till den inte han, hoppas verkligen han får mer än 10 år i fängelse

 28. Robin Shadowes skriver:

  Jag tror att den mohammedanska avfallsprodukten är inskriven på FK som handikappad och har sin bruscha som handikapp-assistent, därav att han ockuperade handikapp-platsen på parkeringen. Förutom nu ett brutalt mord begåtts har dom sannolikt blåst systemet på åtskilliga miljoner, dels genom sina fiffel-bolag och dels genom FK.

  Men nu handlar det om avfallsprodukten Ahmad Akileh. Låt er inte förledas att tro att Ahmad känner samvetskval för vad han har gjort. Inger var bara en smutsig kafir i hans ögon. Hon käftade emot herre-mannen och fick plikta för det. Resten av klanen Akileh är enbart bekymrade över´att deras älskade familjemedlem tvingas sitta i fängelse. Dom tycker säkert att han borde släppas på fri fot omedelbart. Det var ju trots allt bara en svenne-hora, visserligen gammal men ändå. Detta gott folk, är den människosyn dessa förbannade mohammedaner har gentemot icke-mohammedaner.

  Finns det nån här som inte delar min syn på att detta jävla inavlade mohammedan-slödder skall ut ur vårt älskade land, varenda en av dom??

 29. botvid62 skriver:

  Owe Thörnqvist påpekade det här redan 1981:

  Så här borde man straffa brottslingarna och de politiker som bär ansvaret:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Garrotte

  • Il Padre skriver:

   Jag har i och för sig tänkt mig anordningen som användes vid Bastiljen i Frankrike 1789, men ”skruven” verkar också trevlig… större underhållningsvärde?

 30. Hans Andresen skriver:

  Norske politikere er for feige til å sende ut av landet muslimske kriminelle. Er svenske politikere det samme? Jeg ser samme tendens i svensk media som i den norske, at de opplyser ikke om navn og nasjonalitet på de kriminelle utlenndinger. Media og politikerne er feigiser. Jeg håper at vi, alle land kaster ut muslimene fra Scandinavia og resten av Vesten snart.

 31. […] Muslimsk invandrare misstänkt för mordet Polisen tar i dag in ytterligare ett par personer för förhör om dödsmisshandeln på en 78-årig kvinna i […] […]

 32. Il Padre skriver:

  Sverige ska inte ta emot flyktingar med en så udda kultur och religion. Det är ju för fan som bäddat för frontalkollision. Att ta emot flyktingar från Francos Spanien och de som flydde undan militärjuntan i Grekland var naturligt, liksom från östeuropa när länderna där var lydstater till forna Sovjetunionen. Men folk från Somalia, Irak, Iran, Afghanistan passar inte i ett land som Sverige, framförallt inte om de är muslimer, men också kristna. Svenskarna har pga vansinniga politikerbeslut oförskyllt tvingats till att anpassa sig till medeltida kulturer och en religion som dyrkar en pedofil. Detta är komplett vansinne och jag hoppas innerligt att alla med rösträtt och något förstånd inser att för att Sverige inte ska gå helt förlorat måste SVERIGEDEMOKRATERNA få din röst! Framförallt i riksdagsvalet, men också väldigt angeläget i de flesta kommuner för att komma åt maktfullkomligheten och den politiska korrektheten hos båda blocken. Jag kommer ALDRIG acceptera att mina barn och barnbarn och därefter kommande släktled skall behöva leva i ett samhälle styrt av medeltida värderingar och galna människor. Eftersom etniska svenskar förstår att hylla frihet och demokrati är det det enda som gjort att folket ännu inte rest sig mot makten med handgriplighter! De senaste decennierna har situationen i Sverige försämrats i en rasande fart men PÅ VALDAGEN SÄTTER VI STOPP, eller hur?

  • Hasse skriver:

   Bra…Förstår att du har barn & barnbarn…ta hand om dem…i ställlet för att prata om handgripligheter…i samband med val… krama dina barn & lägg din röst på det parti du tycker är lämpligt… i demokratins anda!!!!!

 33. Innvander skriver:

  Hei Il padre,
  Så hvis du mener at en del type innvandrere ikke passer å leve i sverige. Så passer heller ikke svenske soldater inn i afghanistan for eksempel… eller hva? er du med leken så må du tåle streken.

  • Il Padre skriver:

   Det ser ut som norrmännen får tackla dig ”innvander”! Skönt, vi har så det räcker. Jag anser att svenska soldater inte har något i Afghanistan att göra! Märkligt va? Passar man inte in i mallen? Hela djävla mellanöstern borde avgränsas med en mur mot omvärlden! När sedan de sista rymdskeppen ska lämna Jorden någon gång i framtiden kan vi ju ringa in och höra om någon överlevt och blivit ex-muslim…

 34. reidar skriver:

  Ha ha ha !! Endelig faar dere det som dere har spoert om,. Fortsett aa mobbe noe faa fredelige joedisk mennesker i sverige som ikke gjoer noe i det heletatt.
  Fortsett aa kritisere Israel som har med disse Muslimer aa gjoere alle dager.
  Lykketil

 35. Kim skriver:

  Sorry Sverige men dette er deres egen feil. Dere har tatt alle inn i landet deres som har kommet å bedt om asyl. Tok båten fra Frederikshavn til Göteborg sammen med barna mine for noen dager siden. Sönnen min spurte meg om det bare finnes irakere og somalier i Sverige som reiser med båt 🙂

 36. Hani skriver:

  Det här har hänt mycket som misshandel, våldtäkter, mord och mycket annat som görs av just muslimer som har kommit till sverige för att skyda sig mot sånna saker.
  Det här kommer att hända hela tiden och det slutar när alla muslimer lämnar landet.
  Det finns inget annat än att muslimer lämnar sverige.

 37. Erikson skriver:

  Kondoleanstelegram avseende mordet i Landskrona,
  på 78 år gammal svensk dam, till gissa vem, jo Ahmed Akileh, från Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, 20 regeringsmedlemmar, 349 riksdagsmän, SVT, alla dagstidningar, Bengt Westerberg och ca. 2000 olika
  PK korrupta beslutsfattare.

  Käre Ahmed,

  Vi vill framföra vårt största deltagande till dig
  med anledning av vad som du hade oturen att råka
  ut för på parkeringsplatsen i i Landkrona.

  Vi har största förståelse för din reaktion när
  pensionnärsparet protessterade mot ditt sätt
  att parkera framför handikappparkeringen. Du som är i
  dina bästa år kan ju ändå vara trött och utarbetad och
  behöva denna parkering. Dessutom var kärringen
  oförskämd mot dig och när du hövligt bara bad henne
  sluta, ramlade hon av sig själv ner på marken och
  slog sig själv.

  Sedan vet du ingenting, vilket vi har full förståelse
  för. Vi hoppas du snart skall glömma denna obehagliga händelse.

  Som ovan dina tillgivna vänner.

  PS 1.Hälsa alla dina släktingar och bekannta,och vi önskar att du ber att många flera av dem snart kommer till vårt rika ( fattiga ) land.

  PS 2.Att kärringen var så djävla dum så att hon gick och dog, får hon ju skylla sig själv för, inte dig
  som är så hänsynsfull mot alla.

 38. Pernilla skriver:

  Jag blir så ledsen när jag läser alla hatfyllda och fördomsfulla inlägg på denna site. Finns det ingen medkänsla med den unge pojken som utagerat sin förtvivlan och frustration. Är det ingen som förstår vilka trauma han kan ha utsatts för innan han fick en fristad här hos oss. Det är hemskt att han spärrats in i en cell. Han måste omedelbart överföras till sociala myndigheter och få professionell hjälp. Om det skulle bevisas att han är skyldig är den bästa påföljden givetvis samhällstjänst i kombination med frivillig impulskontrollterapi. Förmodligen behöver han under överskådlig tid efter att samhällstjänstens slut stöd av resurspersoner. Detta kan förhoppningsvis lösas genom att han får personliga assistenter som kan följa och stödja honom i hans livssituation.

  Vi får heller inte glömma den svåra situation familjen befinner sig när lillebror förts bort av polis. Även de behöver professionell hjälp och personliga assistenter som kontinuerligt stöd.

  • Malmö-Möllan skriver:

   Skämtar du Pernilla?
   Jag hoppas verkligen det!

   Kurdi Kara, som ska hålla en demonstration mot våld i Landskrona på måndag, har själv skrivit på sin egen blogg att han har varit illegal invandrare i Sverige i 5 år!

   Jag tror att det är många som väljer att inte vara med i hans spektakel om de hade vetat detta!!!

  • Angelika skriver:

   Go pernilla. äntligen ngn som ser helheten och inte slänger upp sina fördomsfulla åsikter! 😀 Sluta dra alla över en kant. Klyv inte samhället i två – svennar och blattar. Skaffa en blattekompis. Har du inte någon sådan i närheten så ställer jag gärna upp. ha de, sees!

   • Malmö-Möllan skriver:

    Angelika, jo, jag har också vänner som är ”blattar” som du uttrycker det.

    Jag hoppas att du inte blandar in mig bland de personer du beskriver.

    Jag har dessvärre också blivit misshandlad 2 ggr. och det har gjorts försök att droga mig av just ”blattar” vid samtliga tillfällen.
    Trist men sant.

    Låt oss se sanningen.

  • Namen skriver:

   Hade folk verkligen protesterat så hade ni ju istället startat upp konkurrerande företag till deras släkt, där i Landskrona, och bett Skv att detaljstudera deras finanser tillsammans med deras leverantörer, undersökt hur stor omsättning de rimligen kan tänkas ha, och bett kommunen att detaljstudera om deras kebabtillagning verkligen följer god sed. Varför nämns det i tv ålder, men inte ursprung? Om man skalar ner migration till ett mindre format – alltså om jag skulle bjuda hem vanliga kollegor från jobbet (alla råkar vara svenskar), alltså att de skulle befinna sig på min fastighet som gäster, och det skulle avslöjas att de gjort sönder nåt eller liknande, så skulle jag ha blivit argare eftersom man själv vet hur man skall bete sig när man är gäst hos någon. Det är nog så vissa känner, att det inte alls är konstigt att förvänta sig mer av gäster än av sina familjemedlemmar och släktingar.

 39. Malmö-Möllan skriver:

  Jag pratade precis med journalisten på S.D.S. som inte tyckte att det var relevant att nämna Kurdi´s 5 år som ILLEGAL invandrare.

  Dessutom så svarade Kurdi i intervjun att av alla partier skulle Sverigedemokraterna ha det lättast att göra detta till en valfråga om tal skulle hållas.

  En följdfråga om varför ”de skulle ha det lättast” skulle vara på sin plats påpekade jag för journalisten.

  Jag vet alltför väl medias syn på S.D. men tänk om det är en svensk mördare?
  Skulle S.D. ”ha det lättast då?” Enl. media är ju S.D. rasister.
  En svensk mördare skulle ju i.s.f. göra det SVÅRARE för S.D.

  Kurdi hade tydligen själv tänkt att detta är en ”icke-svensk” annars hade han inte uttryckt sig så! Snacka om fördomar!

  Dessutom har S.D. skänkt 5.000:- i belöning för att till den som får fast mördaren.

  Då tyckte journalisten att vi hade pratat färdigt…typiskt media – de har inga argument!!!

 40. Jo skriver:

  Det här kan var startskottet på en ny era i Sverige!? Tar vi tillbaka gator och torg igen från alla satans kulturberikare och visar dom asen var skåpet ska stå?

 41. Malmö-Möllan skriver:

  Till Jo: jag ska åtminstone göra mitt bästa!

  Kan det komma ngt. gott från detta avskyvärda, fega och otroligt tragiska brott så är det möjligtvis att folk får upp ögonen.

  Efter mitt samtal har journalisten ändrat texten – han kanske har ngt. innanför skallbenet i.a.f.

  Detta är såklart inte ngn. tröst eller lindring för de drabbade.

  Jag känner djupt för de drabbade och deras nära och kära!

 42. Fortsätter det så här har vi en muslimsk majoritet i Sverige ca år 2050! Vi måste agera nu!!!!!
  Minst 2200 st ensamkommande barn kom 2009.
  2009: Antag att varje ensamkommande barn kommer från ett
  muslimskt land och är 18 år (nr1).
  Han har en far och mor samt 3 syskon i antagen ålder 16 (nr2),
  14(nr3) och 12(nr4) år.
  Nr 1 får asyl kan året efter (2010) ansöka om anhöriginvandring
  för övriga i familjen.
  Resultat från denna familj:
  År 2011 gifter sig Nr 1 med en person från hemlandet.
  År 2013 gifter sig Nr 2 med en person från hemlandet.
  År 2015 gifter sig Nr 3 med en person från hemlandet.
  År 2017 gifter sig Nr 4 med en person från hemlandet.

  Nr 1 får 1 barn 2012 och sedan 1 st 2015, 1 st 2018 och 1 st 2021.
  Nr 2 får 1 barn 2014 och sedan 1 st 2017, 1 st 2019 och 1 st 2022.
  Nr 3 får 1 barn 2016 och sedan 1 st 2019, 1 st 2021 och 1 st 2024.
  Nr 4 får 1 barn 2018 och sedan 1 st 2021, 1 st 2024 och 1 st 2026.

  Från 1 (ett) ensamkommande blir det på 17 år totalt 22 nya muslimer.
  Det kom ca 2200 barn år 2009.
  Totalt blir det 2200X22= 48400 nya muslimer år 2026.

  Kommer samma antal ensamkommande barn per år under åren
  2010-2020 blir det framräknat till år 2039:
  10 år= 10×48400= 484 000 nya muslimer.

  Åren 2020-2030 blir det med samma siffror totalt år 2047= 908000
  dvs kanske 1 miljon!!!

  Detta är bara vad de ensamkommande flyktingbarnen åstadkommer.
  Lägg därtill till den vanliga invandringen! Var hamnar vi då?

  I Sverige är alla människor inte lika mycket värda – inte i pengar i alla fall.
  Det finns cirka 780 000 tusen svenskar som har garantipension,
  dvs den lägsta pension man kan ha. Nästan 650 000 är kvinnor.
  Trots att de ibland jobbat för Sverige i 50 år, får de mindre ersättning än den
  nyhitflyttade utlänningen. 7 780 kr per månad är garantipensionen i Sverige idag.
  Detta kan jämföras med den Introduktionsersättning som flyktingar har rätt till
  under två års tid.1 vuxen 8 760 per månad.
  Ensamstående med hemmavarande barn utan rätt till underhållsstöd.
  1 vuxen med 1 barn 9 420 per månad.
  2 vuxna med 1 barn 14 260 per månad.
  2 vuxna med 2 barn 15 260 per månad.
  2 vuxna med 3 barn eller fler 16 640 per månad.
  En flykting som aldrig gjort ett handtag i Sverige får ut mer pengar varje månad
  än vad den som arbetat hela sitt liv i Sverige får.
  Av de som utförsäkrades vid årsskiftet har samtliga också mindre pengar
  varje månad än vad flyktingar/invandrare som kommer hit har.

  • Malmö-Möllan skriver:

   Per, du har säkert räknat rätt, men detta gäller hela Sverige.

   Räknat i Malmö, Landskrona, Helsingborg m.m. är det nästan redan verklighet.

   Har ngn. tänkt tanken: varför är Sverigedemokraterna så stora i Skåne (speciellt i Landskrona)?

   Är skåningar ovanligt dumma? Ovanligt kloka eller kanske för att de flesta flyktingar/invandrare väljer att bosätta sig just här?

   Jag gissar på nr. 3…

   År 2050 har ju såklart antalet ”svenskar” också ökat fast inte i samma takt så det är omöjligt att se in i framtiden.

   En sak är nog säker: att ”svenskar” kommer i allt större utsträckning att fly från Sverige.

   Vem kommer då bidragspengarna till ”ny-svenskarna” att komma ifrån? Ingen…

   Tänk på det flyktingar/invandrare annars kanske ni biter er själv i svansen, d.v.s. att ni får fly ännu en gång…

 43. Malmö-Möllan skriver:

  Nu har det hänt igen, denna gången i Malmö!

  S.D.S. rapporterar om nedanstående och polisen vill (efter samtal från mig) inte lämna ut ngt. signalement.

  http://sydsvenskan.se/malmo/article643738/84-aring-nedslagen-av-ranare.html

  Förstår ngn. hur 2 st. unga ”män” kan slå ner en 84-årig försvarslös man?

  Jag har ring till polisen för att få signalement, men det finns tydligen inte, trots att:

  ”Enligt vakthavande på länsalarmeringscentralen är det troligt att rånarna iakttagits på väg till eller från den gamle mannens lägenhet.”

  Ring 040-114 14 och fråga efter signalement, ju fler desto bättre!

  Dessa helvetes svin måste sättas fast!

  Nästa gång kan det vara en släkting till dig!

 44. Malmö-Möllan skriver:

  När jag ringer och påpekar att det finns folk som har sett dessa jävla idioter på 114 14 så sitter jag och väntar 15 minuter utan att ngt. händer.

  Jag frågar: kan jag ringa 112 – svaret blir ett hånskrattande nä, det kan du verkligen inte.

  Jag vill ha signalement men det får jag inte och när de frågar mig varför då undrar man va fan svenska polisen håller på med!!!

 45. Malmö-Möllan skriver:

  Kom igen nu kämpar!

  Visa nu att ni menar vad ni säger och stötta mig.

  Som Jo 03 april 2010 kl 16:39 säger: Visa asen var skåpet ska stå!

  Se möjligheterna – nu har vi chansen!

 46. Per-Åke skriver:

  Har ni läst Robin Shadowes lysande och välformulerade brev till Sydsvenskans Chefredaktör.

  Läs och njut.

  http://hd.se/blogg/larsjohansson/2010/04/03/om-signalementet-i-landskrona/

 47. Hasse skriver:

  Hur kan man vara så cynisk…du drar alla över en kam. Jag har tillbringat mycket av mitt liv av att resa och jobba i andra länder. Människor är människor oavsett religion och hudfärg.Det finns rötägg inom alla folkgrupper och alla länder. Jag jobbar inom svenskt näringsliv…har man din människosyn, så blir du aldrig lycklig i ditt liv. Varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Du kommer sluta som en bitter man…eller kvinna…

 48. Lisa skriver:

  det är fel på dem nånstans..och det börjar tidigt. redan sedan de är barn blir de störda,i mördarens bil finns en liten 2 månaders bebis med..det är fan onormalt.

 49. None! skriver:

  @Malmö-möllan
  Och vem tror du att du är, och vilka befogenheter har du som berättigar dig till att få information från polisen som kanske rent av stör polisutredningen med ditt crap och geniala ”avslöjanden” på nätet.

  Jag ser att du sitter och bloggar 03:26 på morgonen och undrar vilka bidrag lever du på eg? du är alltså med största sannolikhet är en parasiterar på samhälletsresurser. Gör oss alla och vårt vackra land en tjänst och skaffa dig ett liv.

  Sluta att generalisera och spela mister I know everything. Du har lösningar på alla komplexa problem som inga forskare har lyckats lösa eller förklara. Ännu en gång, skaffa dit ett liv och gå vidare. Världen har inte gått under och den kommer inte att göra det heller.

 50. Malmö-Möllan skriver:

  Till None!:

  Ditt ”nick” säger allt om dig, alltså: Ingen. Människor som du betyder ingenting för mig.

  Jag kommenterar din kritik mot mig steg för steg.

  Jag vet vem jag är och jag vet att jag har min fulla rätt att uttrycka vad jag tycker i detta land.

  Jag vet att jag inte kan få ut vilken information som helst från polisen och jag är inte ute efter att förstöra någon polisutredning, tvärtom.

  Jag bloggar inte kl. 03:26, däremot skrev jag en kommentar i denna blogg kl. 03:26.

  Trots din synnerligen dåliga svenska vad gäller stavning och meningsbyggnad så tror jag mig förstå att du har för avsikt att förolämpa mig.

  Att jag skriver kl. 03:26 behöver inte betyda att jag inte har ett arbete. Det finns människor som arbetar på kvällar och nätter – jag är en av dem.
  Dessutom så reagerar jag på att du kallar människor som lever på bidrag för parasiter och att dessa tär på våra samhällsresurser.

  Du tycker att jag ska göra alla och vårt vackra land en tjänst och skaffa mig ett liv.
  Jag kan upplysa dig om att jag har ett liv – att jag skriver detta borde vara tillräckligt med bevis för det.

  Jag har inte generaliserat och jag har inte påstått att jag vet allting, däremot så har jag absolut lösningar på många problem, problem som kan lösas med sunt förnuft och utan inblandning av forskare.

  Jag har ett liv, ännu en gång, och kommer definitivt att gå vidare.

  Världen har inte gått under men det vore kanske en bra idé om du tänkte på vad denna blogg handlar om:

  En död människa, en fysiskt och psykiskt skadad människa plus deras nära och käras ångest, oro, sorg m.m. allt för en parkeringsplats.

  Mitt råd till dig är att se dig omkring, försök att lära dig något av det du ser och slutligen förkovra dig i det svenska språket.

%d bloggare gillar detta: