Misstänkt våldtäkt på tolvåring i Göteborgs förorten Västra Frölunda


Polisen ryckte på fredagen ut till en adress i Västra Frölunda för en misstänkt våldtäkt på en tolvårig flicka.

”Vid halvfemtiden på fredagen fick polisen in en anmälan om våldtäkt på en tolvårig flicka i Västra Frölunda och skickade en patrull. Flickan togs med till sjukhus för undersökning, men på fredagskvällen hade ännu ingen misstänkt gripits.

Omständigheterna kring ärendet är oklara, enligt polisens presstalesman. Anmälan utreds nu av länskriminalen som inte vill uttala sig om platsen för det förmodade brottet mer än att det inte ska ha skett utomhus”.

Då har återigen ett litet barn råkat ut för några/någon svin som våldtagit henne i en Göteborgs många förorter.

Västra Frölunda har under en 15 års period förändrats från att varit en trevlig stadsdel till ett sunket skitställe som förstörts av nya ”raketforskare” som tagit över hela frölunda och satt skräck i både unga som gamla invånare.

Tror nog att alla som klarar av att läsa ser att det framför allt är i städer där Socialdemokraterna styr som helvetet är som värst.

Södertälje, Göteborg, Malmö, etc etc, samma utveckling kommer vi att få se i stad efter stad om S-märkta politiker får mandat att styra landet efter valet i höst.

PS såg nu att både Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter plockat bort mina och Thoralf Alfsson länkar där vi skrev sanningen att det är en ”Muslim” som är misstänkt för mordet på den 78 åriga kvinnan.

Övriga länkar från kommunistiska bloggar finns dock kvar. Beror säkert på att dessa debila rövslickare ger svenskar skulden för det som hände damen i Landskrona.

Kunde aldrig drömma om att höger-blaskor skulle prioritera kommunistiska bloggar som sprider lögner.

Misstänkt våldtäkt på tolvåring i Göteborgs-förort

8 Responses to Misstänkt våldtäkt på tolvåring i Göteborgs förorten Västra Frölunda

 1. Cavatus skriver:

  Nej, men i Absurdistan är allt möjligt, som att högertidningar släpper igenom kommunistlänkar! Bli inte överraskad. Så manipuleras folket i en demokratur. Vi som vet sanningen om falsariet måste hjälpas åt att sprida de dokument som finns här, så fler får upp ögonen för hur korrupt Sverige har blivit:

  http://www.korta.nu/flygblad

 2. Robin Shadowes skriver:

  Undvik att gå på manifestationen som utlysts till på måndag. Den har nämligen blivit kapad av dom mångkulturella, en s k ”papperslös flykting” ligger bakom.

  llegale invandraren Kurdi Erdogan Kala vill hålla en manifestation ”mot våld” i Landskrona på måndag. Detta sedan det visat sig att det var en invandrare från Libanon som nyligen slog ihjäl en 78-årig svensk kvinna i staden. Men samtidigt sticker den kurdiske initiativtagaren inte under stolen med att manifestationen också är en manifestation för mångkultur — och mot Sverigedemokraterna.
  Den illegale invandraren Kurdi Erdogan Kara får nu medieuppmärksamhet i bland annat Sydsvenskan för sitt initiativ till en ”manifestation mot våld” som han vill hålla efter att en invandrare från Libanon slagit ihjäl en svensk pensionär som sagt åt honom när han parkerade på handikapprutan utanför Hemköp.
  Men Kurdi Erdogan Kala vill från början göra klart att manifestationen också rör honom själv och hans egna intressen:
  – Vi vill att alla som har en mänsklig känsla ska komma. Så kan vi tagga ner stämningen och hålla ihop mot våldet, säger han till Sydsvenskan.

  Mer Kurdi. Foto: Egen marknadsföring.
  Kurdi tycker sig också ha mandat att bestämma att det inte får förekomma några tal på den allmänna platsen. Det kan nämligen bli politiskt inkorrekt då.

  http://www.friatider.se/mord-blir-mangkulturjippo-i-landskrona

  • annullera skriver:

   Han utnyttjar detta fruktansvärda dåd för egen vinning för att sedan kunna lägga fokus på det viktigaste för honom själv, nämligen en manifestation för mångkultur — och mot Sverigedemokraterna.

   DET ÄR SÅ MAN VILL SPYYYY!

 3. Per-Åke skriver:

  Är ytterst sällan jag kikar på vem eller vilka som länkar genom Svd Dn Gp m.m.
  Fick en smärre chock idag när jag gick igenom många bloggar som nyttjar den här tjänsten.

  RÅ kommunistiska bloggar med innehåll som skulle göra Stalin grön av avund, innehöll några av dom grövsta påhoppen mot sina meningsmotståndare som finns att tillgå. Genom Svd länkade en blogg som bl.a skrev borgarsvin borde skjutas liksom sverigedemokrater.

  Länken finns fortfarande på Svd.

  I Göteborgs största tidning är nio av tio länkar dom sista veckorna uteslutande röda även dessa innehåller grova och avskyvärda förminskningar om sina motsåndare. Trodde inte att det var så illa men sanningen visar att det nog är värre än så.

 4. Betongolle skriver:

  Nu mörkas allt. På landsförrädarkanalen tv4 visades en undersökning att väljare i storstäder röstar blått o landsorten röstar rött. Inte ett enda ord om SD å det måste ju betyda att det gick riktigt bra för SD. Alla trix blir tillåtna ju närmare valet vi kommer

 5. Toksvensken skriver:

  De blaskor som säljs över disk idag säljer även ut den fega krypande svensken som inte ens har modet att rösta mot mördare, våldtäktsmän, rånare och andra former av kulturberikare i Toksverige! Tänk på det slemfega svensk, VARJE GÅNG du köper en dagstidning köper du MOT DIG SJÄLV, dvs du betalar de journalister som gillar att runka av kulturberikar-adeln! Dessa journalister tokrunkar av allt drägg som finns i detta B-land, och de lyckas över all förväntan att tuta i den mentalt efterblivne svensken att invandringen gynnar landet! Sanningen är att invandringen endast gynnar de politiker som får deras röster så att dessa politiker kan sitta kvar vid den stora köttgryta som de svenska skattebetalarna tvingats duka upp! Tänk efter vid kommande val, tänk flera gånger, sälj inte dina barn till kriminella landsförrädare!! Tänk på att du är korkad och feg, svensk, och läs tidningar från andra länder och se vad de skriver om Crazy Sweden! Kolla, granska – eller är du en i den korkade fårskocken?? Gissa vem som påverkar journalisterna och betalar dem – svenskskaft, det är ju politikerna förstås!! Sluta köra in huvet i stärten nu och se dig omkring istället – eller sälj din själ till knarkande murvlar och makthungriga politiker!!

 6. Robin Shadowes skriver:

  Hörde just på radionyheterna att en demonstration i Storbritannien benämdes som höger-extrem bara för att det handlade om byggandet av en moské. Inte med ett ord nämndes organisationen vid namn. EDL=English Defence League kämpar mot islamiseringen av sitt eget land. Fy fan vad jag blir illamående av dessa ”fria oberoende” media.

  • A-mannen skriver:

   Faan robin ser att du är ute och gör dig ett namn i den stora bloggosfären(se FN)

%d bloggare gillar detta: