Invandrare greps efter biljakt på Fyn


Tre svenskar, som färdades i en stulen personbil, greps och anhölls på onsdagen i Odense efter en biljakt på Fyn.

”Nu funderar polisen på den danska ön vad man måhända kan ha förhindrat ett simpelt inbrott, kanske, eller något betydligt större.

Trafikpolisen fick ögonen på de tre då de körde helt vilt på motorvägen över Fyn. Ett första försök att stoppa dem misslyckades. Trion körde helt enkelt ifrån de efterföljande poliserna. Men efter en stund hittades svenskarna då de hade stannat vid vägkanten vid Blommenslyst väster om Odense.

Bilen, en Volkswagen Golf, har nyligen stulits hos en bilfirma i Stockholm. Vid samma tillfälle försvann också nycklarna till en Porsche.

Polisen vet inte vad svenskarna har sysslat med i Danmark.

Det liknar förberedelse till det ena eller andra. De tre är kända för grov personfarlig kriminalitet i Sverige, så det kan röra sig om allt möjligt, säger vakthavande polisbefäl i Odense.

Närmast ska männens mobiltelefoner och GPS-utrustning undersökas för att se var i Danmark de har rört sig och om det finns eventuella kopplingar till inbrott eller rån.

Men än så länge är bilstölden en helsvensk historia och ärendet kommer att översändas till svensk polis för vidare utredning”.

Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Expressen och övriga (pravda-blaskor) kör med kraftiga rubriker:

”Svenskar flydde från polisen, Svenskar greps efter biljakt på Fyn, Svenskar flydde från polisen i 200 km/h”

Det var inga ”Svenskar” citat ur en av alla Danska tidningar som inte mörkar:

(tre svenskere, som oprindeligt stammer fra Polen og Tyrkiet) fritt översatt tre svenskar, som ursprungligen kommer från Polen och Turkiet.

7-klöverns egna hantlangare som dagligen undanhåller sanningen för sina läsare har verkligen målat in sig i ett hörn som dom aldrig kan ta sig ur.

Undar om alla dessa förrädarna sover gott om natten? Tror personligen att dom känner sig urusla, men på typiskt svenskt manér är det bättre att tiga och följa med strömmen.

SvD Svenskar greps efter biljakt på Fyn

Svenskar greps efter biljakt på Fyn

Expressen Svenskar flydde från polisen – i 200 km/h

Fyens.dk tre svenskere, som oprindeligt stammer fra Polen og Tyrkiet

Annonser

10 Responses to Invandrare greps efter biljakt på Fyn

 1. Allemand skriver:

  Svenskar? Nä, möjligtvis svenska medborgare.

 2. […] Spikharry gillar inte att de svenska journalisterna vilseleder sina läsare om etnicitet. ”Tror […]

 3. Skogman skriver:

  Alla verkar vara svenskar i Sverige. Även när brottslingar är negrer, zigenare, turkar och så vidare. Alla är de s v e n s k a r.

 4. Robin Shadowes skriver:

  Jag trodde inte det fanns några svenskar. Det brukar ju dom politiskt korrekta hävda iaf.

 5. Nuder skriver:

  Dansk media menar naturligtvis att de tre svenska männen först hade flyttat till Polen och Turkiet, därefter åkte herrarna på besök till Danmark.

 6. varjager skriver:

  Vi är ”alla Svenskar” i medias ögon när det gäller brott. Annars finns vi inte för då är vi rasister.

 7. naivtive skriver:

  En sån tur att det var danska polisen och inte pellejönsarna i Sverige som utreder deras förehavanden. Svensk rättmaskineri har rätt mycket grus i sig så det hade bara resulterat i skadestånd när de blir frisläppta utav ”brott kan ej styrkas” skäl.

 8. lasse1 skriver:

  @ varjager 09:58

  Din kommentar kan nog läggas till dagens.. Femetta.

 9. Toksvensken skriver:

  Tycker ändå att vi svenskar roar andra – danskarna skrattar sig harmynta åt den extremt grymkorkade svensken! Inte ens de egna svenska tidningarna talar om varifrån avföringen härstammar, det får vi läsa om i DANSKA tidningar! Skönt att det finns grannar som gillar demokrati och öppenhet!! Heja Danmark, många svenskar är väldigt glada att ni finns!!!! Det verkar som om många många svenskar är framavlade i incest med minimala hjärnor och har ålagts att omdömeslöst rösta på (S) och gör detta tills de dör!! Tänk dig för i valet, vill DU att Sverige ska framstå som en komplett idiot-nation där kåta kriminella kulturberikare kan våldknulla svenska flickor och slippa straff??

%d bloggare gillar detta: