Regeringstjänstemannens namn!


Fängelse i fyra år och tre månader blev straffet för den 41-årige tjänsteman på regeringskansliet som innehaft och sålt stora mängder opium.

”I onsdagens domar i opiumhärvan fällde Södertörns tingsrätt elva män. Straffen varierade mellan fem års fängelse och dagsböter.

Chefsåklagare Krister Peterson hade åtalat alla elva för grovt narkotikabrott avseende innehav och överlåtelse av opium. Ett par av dem åtalades även för anstiftan till narkotikasmuggling. Männen kommer från Stockholm, Söderort och Uppsala.

Målet handlade om flera kilo opium. Drogen utvinns ur opiumvallmo och har en lugnande effekt. Nästan allt opium kommer från Afghanistan. Enligt Krister Peterson är opium ett av de farligare narkotikaslagen och straffvärdet måste därför bli högt.

Departementssekreteraren, en av huvudmännen i ligan, greps på Uppsala Central i november och försökte då smita från polisen. Han hade 350 gram opium på sig, vilket pekade på att han köpt för att också sälja vidare.

Den 41-årige mannen medgav under rättegången delar av åtalet, men nekade till anklagelsen om att ha sålt narkotika. Hans bortförklaring gick inte hem hos rätten som dömde honom för grovt narkotikabrott.

Påföljden blev fyra år och nio månader. Rätten mildrade dock straffmätningen med sex månader eftersom 41-åringen enligt regeringskansliets personalansvarsnämnd sannolikt kommer att avskedas eller sägas upp av personliga skäl.

En departementssekreterare är en tjänsteman i regeringskansliet som förbereder ärenden för beslut”.

Mannen arbetar på en mindre enhet på Förvaltningsavdelningen med cirka 20 anställda. På Arbetsgivarenheten arbetar han med statistikfrågor.

Enheten är belägen i samma hus som Näringsdepartementet samt Arbetsmarknadsdepartementet, på Mäster Samuelsgatan 70.

Mannens närmsta chef är Mats Engelbrektsson.

När han sökte jobbet för nio år sedan hade han tidigare bland annat arbetat på Luftfartsverket, Uppsala universitet, Diös i Uppsala och Länsstyrelsen i Uppsala.

Vem är nu denne Regeringstjänsteman som dömdes till över fyra års fängelse? Finns en person som var 40 år när han greps och, febaruari i år fyllde han 41, i media kallas han nu för 41 åringen vilket stämmer in på den personen jag misstänker.

Mannen studerare på Uppsala universitet i fyra år från 1994-1998. Han var även Senior Administrative officer at Regeringskansliet.

Är detta endast tillfälligheter att mannen jobbade på samma ställen som den nu dömde person gjorde, och dessutom pluggade lika många år på Uppsala universitet?

Ni får själva dra er slutsats när namnet nu publiceras härinne.

Amir Navidi fyra år vid Uppsala universitet och sedan arbetade han på Regeringskansliet. Hans ålder stämde vid gripandet, och hans ålder idag är 41 år vilket all media basunerar ut.

Säger inte att det Amir Navidi, men det mesta passar in på honom som handen i handsken..

Fängelse för regeringstjänsteman

Amir Navidi som är på jakt efter en fyra eller femma i Stockholm. För en lägenhet på 100 kvadratmeter får man i dag räkna med att betala över fyra miljoner kronor.

Amir Navidi’s Education, Uppsala universitet 1994 — 1998 Senior Administrative officer at Regeringskansliet

extrakoll.se Amir Navidi 41 år 9 februari 1969

Annonser

11 Responses to Regeringstjänstemannens namn!

 1. Allemand skriver:

  Undrar hur många på kansliet som köpte och använde skiten?

 2. Per-Åke skriver:

  Folk från mellanöstern har en förkärlek till just opium, varför skriver inte media ut narkotika langarens namn? andra skriver dom ju ut.

  Visst har du rätt Spiken det är den där berikande iraniern.

 3. Blodsven skriver:

  Det värsta är väl att apskallarna inom politiken håller käft om sånt här1 Hade skithögarna inom den så kallade ”oppositionen”” avskytt den andra sidan så hade väl saken varit klar! Då hade man utnyttjat den andra sidans bedrägeri: Vad i helvete får vi istället?Alla ”grävande” journalister med självaktning hade väl isåfall vrålat:-Nu jävlar har ni skitit i det blå skåpet era jävla as! Men som vanligt uppskattas alla PK-arslen mer än en fritänkare som lever i verkligheten…….Sov INTE gott alla PK-arsel; Ni står överst på listan….

 4. Johan skriver:

  Lysande arbete Harry! Du hittar när du gräver du. 😉

 5. naivtive skriver:

  Radarn har gett utslag hela tiden så nåler böjer sig allt mer och varvar snart…

 6. annullera skriver:

  Ja vad säger man! Hade det handlat om en svensk tjänsteman, inte svensk medborgare, utan infödd svensk, då hade media skrivit ut både namn, adress, skonummer osv. Men men om de handlar om ett visst klientel, då skriver media män.

  Svensk skitmedia, tur att det finns bloggar där man kan få reda på hela sanningen.

 7. lasse1 skriver:

  ”Fint folk” i regeringskansliet. Vad mer finns att tillägga…

 8. Robin Shadowes skriver:

  Oj vad förvånad man blir att det är ännu en MENA-blatte.

 9. A-mannen skriver:

  Man orkar inte hänga med jämt och överallt men för mig ter sig SpikHarry mer och mer som en grävande journalist värd namnet. Intresserade pittbullterriers i mediasverige är jävligt sällsynt.

 10. Sadman Hussien skriver:

  Detta visa bara att man inte är här för att älska sitt ny fosterland. Utan att få ut maximal ekonomisk. Nakotika polisen i taliban landet Afghanistan. Så mellan fingrarna när det gällde opiumodlingen. För det var ingen muslim som nyttjade opium. Det gick ju till dem otrogna i väster länderna. Där i mot bekämpade man cannabisodlingarna. För det brukade folket i Afghanistan. Och det samma gäller alla dessa skägg barn. Man satsa en förmögenhet på att dem kommer fram till något väst land. För om satsningen lyckas. Ja då har hela familjen ekonomisk oberoende hela livet. Dem kommer inte för att bygga framtidens Sverige.

 11. john skriver:

  Det är kul med spikens blogg. Man undrar över vad/vem och här får man svar. Very good gummisnodd

%d bloggare gillar detta: