Syrian våldtog 13 åring kräver lägre straff


Säkrade DNA-spår efter en våldtäktsman på en Finlandsfärja under nyårsnatten visade sig lösa även en våldtäkt mot en 13-årig Borlängeflicka i juni 2008.

”För de två våldtäkterna dömdes mannen vid Stockholmstingsrätt till 3,5 års fängelse samt utvisning på livstid.

Den 30-årige mannen menade dock att straffet var för strängt och överklagade domen. I dag inleds prövningen vid Svea hovrätt.

Det var den 19 juni 2008 som den då 13-åriga Borlängeflickan blev våldtagen i en lägenhet i Tjärna Ängar. Flickan hade följt med två tjejkompisar till lägenheten där tre män fanns och som bjöd flickorna på öl och cider.

Då 13-åringen blev ensam med en av männen i köket började han att tafsa på flickan som genast sade ifrån. Hon sade till mannen att hon bara var 13 år och inte var intresserad av honom då han var mer än dubbelt så gammal som henne.

Senare blev hon bjuden av en av de andra männen på en cigarett som hon upplevde att smakade ”äckligt” och som hon i efterhand förstått att var hasch.

Flickan kände alltmer att ”hon inte var sig själv” och att hon var både trött, berusad och påverkad av annat, hon lade sig på golvet i vardagsrummet och säger sig därefter inte ha några minnen av vad som hänt förrän hon vaknat upp i köket.

En polisanmälan gjordes men mannens identitet var okänd. Han var inte heller bosatt i Borlänge vid tidpunkten vilket ytterligare försvårade utredningen av våldtäkten.

Kanske skulle han också ha klarat sig undan rättvisan om inte våldtäktsmannen i honom ännu en gång väckts till liv under nyårsnatten på Finlandsfärjan M/S Mariella.

Där trängde sig mannen in till en kvinna i hennes hytt och våldtog henne.

I förhör har kvinnan berättat om hur hon berusad och trött gick till sin hytt för att lägga sig. Då hon öppnat sin dörr dök mannen plötsligt upp och trängde sig in i hytten. Hon hade då under kvällen på båten inte haft någon som helst kontakt med mannen.

Mannen knuffade ned den skräckslagna kvinnan på hennes säng där han med våld fullbordade våldtäkten.

Mannen själv uppgav att de båda träffats på färjans dansgolv och hur de där började att kyssas. Kvinnan ska därefter ha erbjudit honom sex mot betalning, något som fick de båda att gå till hennes hytt. Där ska kvinnan ha onanerat åt mannen som därefter lämnade hennes hytt.

Övervakningsfilm från båten visade dock ett helt annat scenario. Filmen visar hur mannen vänder om då han får syn på kvinnan i hyttkorridoren och hur han därefter knuffar in henne i hennes hytt så snart hon öppnat dörren. Bilder visar även hur han rättar till sina byxor då han en stund senare lämnar hennes hytt.

Efter att han gripits uppgav mannen inledningsvis att han inte visste något om våldtäkten och att han inte haft någon kontakt med den 22-åriga kvinnan. Då han konfronterades med filmen ändrade han berättelsen till att han köpt sex av kvinnan och att detta enbart skulle ha bestått i att hon onanerade åt honom.

Polisen kunde dock slå hål på hans berättelse då sperma från mannen påträffades på kvinnans trosor. Det var också dessa spår som efter DNA-undersökning gav träff om att samme man var skyldig till våldtäkten av den 13-åriga Borlängeflickan.

Den 9 februari dömdes mannen av Stockholms tingsrätt till 3,5 års fängelse för de två våldtäkterna samt till livstids utvisning ur landet. Han dömdes dessutom till var och en av de båda våldtagna betala ett skadestånd på 85 000 kronor.

Mannen har hela tiden nekat till samtliga anklagelser och överklagade domen till Svea hovrätt som i dag inleder sin prövning av ärendet”.

Berikaren är Syrian och heter Tamer Al Hamdan född 1980. 3,5 år fängelse för två våldtäkter varav den andra är att betrakta som både grov våldtäkt och pedofilbrott.

Nu anser våldtäktsmannen/pedofilen Tamer Al Hamdan att straffet var för hårt och kräver upprättelse i Svea Hovrätt.

Han har hela tiden blånekat till anklagelserna, underligt att han nu kräver lägre straff och inte vill bli helt friad.

Är ganska övertygad om att han genom sin överklagan hoppas få utvisningen på livstid ändrad så han snart kan återvända till Borlänge och berika fler 13 åriga barn.

Nu är det full fart på media och politiker efter det hemska som hände i Bjästa, hoppas vår Statsminister Fredrik Reinfeldt vågar tar bladet från munnen och tar upp alla dessa våldtäkter som utförs av invandrare.

Våldtog 13-åring överklagar fängelsestraffet på 3,5 år

Annonser

7 Responses to Syrian våldtog 13 åring kräver lägre straff

 1. Jehovah skriver:

  Han borde ha 25 år ovillkorligt straffarbete av typ chaingangs bygga vägar o dyl.

 2. 3,5 år för detta är sjukt lite, han har föstört två liv och är snart fri eftersom rabatten blir nog 30-50%.

  Rösta på SD, så vi får stopp på detta elände.

 3. Blodsven skriver:

  Tror du äggskallen ens skulle våga öppna käften, bara för att berikarna ställer till problem? Han tycker förmodligen det är helt ok att våldta de svenska barbariska flickorna….

 4. Jo skriver:

  FY fan för den lede! Politiker som inte vågar se vad som pågår i det här landet är skyldiga till det här eländet! Det finns ingen annan väg att gå än att införa DÖDSSTRAFF för sådana här brott utförda av ”kulturberikare”!!

 5. Il Padre skriver:

  Skicka ut fanskapet till hemlandet och Sharialagstiftningen med VÅLDTÄKTSMAN stämplat i pannan!

 6. Toksvensken skriver:

  Slå ihjäl aset eller skicka kadavret till ett ryskt fångläger! Den politiker som gynnar kulturberikaraset skall hängas! Svenskar är jävligt dumma men dom kanske börjar vakna nu när drägget får fritt spelrum med politikernas och det glada bygdefolkets ”goda minne”! Aset i Bjästa borde cementeras fast i ”doggy style” med prästjäveln och rektoraset som hyllat våldskuken som en gud!! Tatuera in VÅLDTÄKTSSVIN över hela kroppen på aset och utför halalslakt! Skicka rektorn och prästjäveln till någon mångkulturell bergsby långt härifrån, här ska dom inte få vara ostörda!! 2000 år i fängelse är rena semstern för detta ärkesvin, ut med aset så fort det går, tappa gärna från flygplan på 30000 meters höjd!!!

 7. Robin Shadowes skriver:

  Håller med föregående talare. Flyg över Syrien och sparka ut kräket utan fallskärm. Jo, smörj in honom med grisfett och rulla skiten i hundhår först.

%d bloggare gillar detta: